Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ankaraya davet ediyorum o zaman ben sizi, dışarıda güneş var :) İçinir kıpır kıpır olur Buradaki sahada da iki tur koştuk mu oooo enerji tavan yapar, o eski halinizden eser kalmazzz
burada hava güneşli esasında ama benim içim sıkılıyor.yorgunum bir de dün spora gittim.aldı canımızı yine her yanım ağrıyor..

burada hava güneşli esasında ama benim içim sıkılıyor.yorgunum bir de dün spora gittim.aldı canımızı yine her yanım ağrıyor..

spor sana yaramıyor kuzum yaa
her spordan sonra karşımızda hep aynı ömür
buarada kilonda varmı bir değişiklik?

gunaaaayyyydinnnnnnnnnnn; ay kizlar nihayet 90li kilolari geride biraktim yaa ,sabah tartida 89,600 gordum yasasinn hem reglim de daha bitmedi, belki bitince daha cok inerimm

Immmmm! Miisss :)) Yapiyim ben bunu

Evet splenda'yı duydum. Eczanelerde falan mı vardır? O Takita'yı da dün gördüm. ama bana baya kalorili göründü. Bir zararı yok mu? Ne kadar kullanıyorsunuz? Sınır vardır di mi?

kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçer bu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla

canım ya benim kızım da ateşlendi mi düşmüyo hemde havale fln geçiriyo Rabbim acil şifalar versin inşallah... cümlemizin çocuklarına ... mesele çocuk oldu mu öyle... ben 7 gün boyunca kuru çay içmiştim sadece düşünsene ve o da birşeyler yiyene kadar yiyememiştim Allah ım saklasın beklesin inşallah......oyy oyyy

kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçer bu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla

Ay çok geçmiş olsuuunn (

Allah Şifa versin

canan candan önce geliyor anneler için

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

günün engüzel haberini ilk ben veryeim bugün -800 ile uyandım

sabah kahvaltısında
1 haslanmıs yumurta
az peynır ve maydanoz
bide dukan ekmegıne tost yaptım yedım

niye beni kimse kutlamadı begenmediniz mi verdiğim kiloyu

Arkadaşlaaarrr,

Ben şimdik seyir evresini nasıl yapiyim. Kaç gün protein kaç gün sebzeli protein yani? 2/2 uygun mudur? Var mıydı öyle bişey, 2/2 diye hihih :)) Kitabı bitirmedim hala da. 5/5 çok yorucu zaten o bana uymaz da... Ne yapsam ne yapsaamm *-)

74 gün seyirdeyim şimdi baktım da :S Vuhuuuu :S :)) Uzamasa bari.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eski mesajlarda biri mantı yaptığını yazmıştı ama şimdi o mesajı bulamıyorum:44::44::44: bilen varsa hamurunun ölçüsünü verebilirmi

ben 1/1 yapıyorum sıkıcı olmuyor yolumuz uzun olduğu için sıkılmayalım demi

gülüm ben mesaj atamıomuşum 100 mesajı doldurmadığım için buradan yazayım dedim.......23/03/2012 de başladım diete 13 kg vermeyi planlıyorum 2,8 i gitti anam bu sabah itibariyle çok sevinçliyim heee... görüşelim canım

canım en iyisi splenda. ama ben bulamadığımdan takita almıştım sınır var tabiki de ama düşünsene 2 ayda 1 kutu bitirdim ben ama zararı yok ne olabilir ki?
çok sık kullanmamaya çalışıyorum genelde. ama tam olarak sınırı ne kadar bilgim yok

kızlaar 2/1 yapan varmı

ben yapıyorum ilk hafta 1,2 kg verdim ama ben duruşa geçtiğimden birşey anlamıyorum 2 haftadır isyanlardayım
bir faydası var mı yok mu göremiyorum bile:)

dün düşündüm hayatımda en fazla kiloyu SAĞLIKSIZ olmasına rağmen isveç diyeti ile vermiştim ama ölüm orucu gibi birşey o
şuanda tekrar yapmayı düşünmüyorum tabiki ama hani demekki ben az yemek yiyince kilo veriyorum normalde de çok az yediğim için:)
ara öğünlerimi indirgicem onun yerine bitki çayı içicem:) dünden itibarende meyveli yoğurt yememe kararı aldım

en sıkı dukancan ben olucam ama zayıflamam lazım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…