Çok geçmiş olsun canım, dilerim bir an önce toparlar.
kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçerbu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla
burada hava güneşli esasında ama benim içim sıkılıyor.yorgunum bir de dün spora gittim.aldı canımızı yine her yanım ağrıyor..Ankaraya davet ediyorum o zaman ben sizi, dışarıda güneş var :) İçinir kıpır kıpır olurBuradaki sahada da iki tur koştuk mu oooo enerji tavan yapar, o eski halinizden eser kalmazzz
Arkadaşlar dişlerine bir değişiklik, sararma falan olan var mı?
burada hava güneşli esasında ama benim içim sıkılıyor.yorgunum bir de dün spora gittim.aldı canımızı yine her yanım ağrıyor..
faceteki sayfadan tarif bulabilirsin
ama ben sana yazayım yinede :)
2 kaşık yulaf kepeği ile 1 kaşık mısır ununu 1 kaşık zeytin yağında kavuruyorsun :) hafif kararırken süt eklemeye başlıyorsun ama miktarını hala bilmiyorumkıvamını sen ayarlarsın
ateşten alıncada tatlandırıcıyı atıp karıştırıyorsun ... ımmm tarçınlada yiyiyorsun
ben son yatığıma kakao ve vanilya sosuda damlattım çok güzel oldu
geneli splenda kullanıyor :) ama ben tee başlarken takita almıştım daha bitmedi çok kullanmadığım için
kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçerbu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla
günaydınnnnnn
günün engüzel haberini ilk ben veryeim bugün -800 ile uyandım
sabah kahvaltısında
1 haslanmıs yumurta
az peynır ve maydanoz
bide dukan ekmegıne tost yaptım yedım
niye beni kimse kutlamadıbegenmediniz mi verdiğim kiloyu
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
Verdiğin kilo süperi belki biz okadar verimiyoruz diye kısakandık mı acaba
devamını bekliyoruzzzz
Arkadaşlaaarrr,
Ben şimdik seyir evresini nasıl yapiyim. Kaç gün protein kaç gün sebzeli protein yani? 2/2 uygun mudur? Var mıydı öyle bişey, 2/2 diye hihih :)) Kitabı bitirmedim hala da. 5/5 çok yorucu zaten o bana uymaz da... Ne yapsam ne yapsaamm *-)
74 gün seyirdeyim şimdi baktım da :S Vuhuuuu :S :)) Uzamasa bari.
niye beni kimse kutlamadıbegenmediniz mi verdiğim kiloyu
Immmmm! Miisss :)) Yapiyim ben bunu
Evet splenda'yı duydum. Eczanelerde falan mı vardır? O Takita'yı da dün gördüm. ama bana baya kalorili göründü. Bir zararı yok mu? Ne kadar kullanıyorsunuz? Sınır vardır di mi?
kızlaar 2/1 yapan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?