söyledin mi kilonu yoksaaa
gunun birinde 55 falan olursam bu gunler hakkinda itirafta bulunabilirim belki
vereceksin savgılım sana inanıyorum birkaç güne buralara "68 olduuummm" falan yazacaksın sakın demoralize olma dukancıların kaderi bu durup durup kilo vermek ...kapişşş?
Ayyy! Çıktınız mı acaba ki? Bişey sorucaamm: Şimdi bu sınırlara göre ben o zaman mısır nişastası,mısır unu, buğday kepeği aliyim mi? Süt tozu hakkı da varmış. Ben hiç kullanmıyorum. Markete uğrayıp öyle eve gidicem de :) Paraları gömicem yine :S :) Baya diyetisyen parası veriyoruz zaten yaa markete
Aaa bişey daha: Maya kullanırken toz olanı mı, yaş mı kullasıyonuz? Hiç bilmem maya işlerini de
ben Antalya da yaşıyorum canım bilgi için teşekkürler...Ben tofuyu istiklal balik pazarinin arka tarafinda kalan dukkanlardan aldim. Orda hersey var, yulaf, tofu, maya vs
Yanliz firinda cips yapmadan once kagit havluyla suyu suzulcek, unutmayin
patates kızartması niyetine tarif vardı onu denemek istiyorum burda Metro var ama bize biraz uzak eşimi ikna edersem oraya da bakayım.Ben aldım metrodan, bizim damak tadımıza uygun olmadığını düşünüyorum o yüzden salatalarda falan yenmez. Değişiklik olsun diye aldım tadı hakikaten değişiktiiböykkk
Ama ekmek falan yaparken, ya da çorba kremasında işe yarayabilir. Tavada ekmek gibi bir şey yaptım, güzel oldu.
Bir de ilk çukulata deneyimin tofu ile oldu, o da güzeldi.
peynir kibrit kutusu kadar diye bir şey istediğiniz kadar yiyin birde sebzeler proteinden az olacak buna dikkat edinslm kızlar ben dukan testi siteden yapmadan kendimce atağı 5 gün yaparım diye plaanlamıştım gece dayanamadım test yaptım dün 3. günümdü atak 2 çıktı.bugün protein + sebzeye başladım sabah 74.4 olmuştum 3 günde 1.9kg gitmişkoomşumuzun kızı da yapıyo o 17 günde 5kg vermiş.akşam baya bi bilgilendim buraya sorunca herkes kendi havasında cvp gelmiyo malum herkes bi maraton da.bugünki menüm;
sabah ılık su ardından bi yaşlanmış yumurta lıght peynir kibrit kutusu kadar
krep
ara yeşilçay maydanoz suyu içtim.
öğlen kabakla,yeşil iber,soğan sarımsak kuşbaşı tavuk göğsüyle karışık bişey yaptım baharatlı
1 kase dolusu mevsim salata sadece limonlu
1 kase lıght yoğurt
muhteşem gidiyo şükürler olsun dukaana göre 28 haziran seyir bitiyo bakalım.inançlıyım azimliyim sabırlıyımmmmm
ben netten alış veriş yapmıyorum bulursam cips yapacağım inşallah :)gurmenet.comda var 300gr 9,72 tl bende aldım evde duruyo daha napcağıma karar vermedim:)
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
ne yavaşı saçmalamayın lütgen hedef zaten haftada 1 kilo haftada 1,5 vermişsin daha ne istiyorsun:44:
Günün açılışını ben yapayımmmmGünaydınnnnnn
günaydınn bursada kepek arayan arkadaşlar dün migrosun birkaç şubesini gezmeme rağmen bulamadım ve nilüfer migrosu aradım bugün gelecekmiş zaten en çok aranan ürünlerimizden biri dedi
yarimcim verdiğin sitelerde migrostan daha pahalı bir paketi :26:
evet ama migrostaki markadan farklı bir marka... migrosta satılan doğalsan... içinden otlar çıkan rondodan geçirilmesi gereken kepek markası...
ama benim sana söylediğim rusheim benim kullandığım... un gibi olan yulaf kepeği... ayrıca ben 12 li kolide alıyorum o daha uyguna geliyo...
tabi tercih sizin ben uğraşamam öyle yok kepek al bide rondodan geçir sonra ekmek yap bilmemne... boşa harcıycak bu kadar çok vaktim yok... zamanla yarışırken... ben kepeğimden de aldığım internet sitesinden de çok memnunum
Ben de migrostan alıyorum, doğalsan markası, ama içinden ot çıkmıyooooben çok seviyorum onu, krep falan süper oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?