Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy! Çıktınız mı acaba ki? Bişey sorucaamm: Şimdi bu sınırlara göre ben o zaman mısır nişastası,mısır unu, buğday kepeği aliyim mi? Süt tozu hakkı da varmış. Ben hiç kullanmıyorum. Markete uğrayıp öyle eve gidicem de :) Paraları gömicem yine :S :) Baya diyetisyen parası veriyoruz zaten yaa markete

Aaa bişey daha: Maya kullanırken toz olanı mı, yaş mı kullasıyonuz? Hiç bilmem maya işlerini de

vereceksin savgılım sana inanıyorum birkaç güne buralara "68 olduuummm" falan yazacaksın sakın demoralize olma dukancıların kaderi bu durup durup kilo vermek ...kapişşş?

ahahaha inşşşşş
bugün hiç acıkmadım ara öğünümüde atladım iş yoğunluğundan bari meyveli yoğurdumu akşama dizi izlerken yiyim:)
okurken gülmekten öldüm yaa delisiniz vallaa
Allah'tan oda da tek başımayım da sorun olmuyoorr

dukanın bana başka oyunu psikolojik olarak yemek yemek istememem zayıflamayınca tabi beynim üzüntüden mideme hükmetti ve yemek istemiyoorrr
ahahhaa büyük hedef koydum kendimee 15 günde 69.8 den düşünür isek hala yarın sabah onu görmek istediğimden kendimi avutuyorum:44:
15 günde 3,8 kg verceeeemmmm ahahahahhaha

veremez isem daha da dukana gelmeeeeemmm
şaka bir yanada valla 2 kg da razıyım yaaa dukaaan duy beniiii

dely kız:) diyet başından beri nişasta , buğday kepeği hiç kullanmadım :) ama ben ettim sen etme sen kullaaan (kilo veremeyince sapıtma durumu )
süt tozu hakkın var al derim ben dün sütüme kakao süt tozu attım hımmm sıcak çikolata gibim oldu
sonracığıma mısır ununu kullandığım tek yer helvaaa onun için onu kesin temin et ve en kısa sürede kendine helva yaaapp

Ben tofuyu istiklal balik pazarinin arka tarafinda kalan dukkanlardan aldim. Orda hersey var, yulaf, tofu, maya vs

Yanliz firinda cips yapmadan once kagit havluyla suyu suzulcek, unutmayin
ben Antalya da yaşıyorum canım bilgi için teşekkürler...

patates kızartması niyetine tarif vardı onu denemek istiyorum burda Metro var ama bize biraz uzak eşimi ikna edersem oraya da bakayım.
peynir kibrit kutusu kadar diye bir şey istediğiniz kadar yiyin birde sebzeler proteinden az olacak buna dikkat edin
gurmenet.comda var 300gr 9,72 tl bende aldım evde duruyo daha napcağıma karar vermedim:)
ben netten alış veriş yapmıyorum bulursam cips yapacağım inşallah :)

kızlar ben evlendiğimde 52 kiloydum evlenmeden önce adet düzensizliğinden dolayı doğum kontrol hapı kullandım bir yıl boyunca düğüne bir ay kala falan bırakmıştım düğünden sonra 2-3 ay içinde hop 73 oldum ve bu kiloda kaldım 8 ay sonra hamile kaldım bu kiloyla hamilelikte 8 kilo aldım 7 si doğumda gitti kızım 15 aylık 13 ayıkken emmeyi bıraktı bende bu diyeti keşfettim hedefim evlilik yıldönümümüzde tekrar gelinliğimin içine girmek

Teşekürler Yarim ellerine sağlık

Bende kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum vermeyenlerede bol - li bir hafta diliyorum....

ellerine sağlıkk ben bu hafta yokumm( 1 haftadır aynı rakamıı görmekten sıkılmıstımm... bi de sabahki basküll muhabbetinden kilo bildirimii yapmadımm.
hrkesi tebrikk ediorumm harikasınzz!!!!

ne yavaşı saçmalamayın lütgen hedef zaten haftada 1 kilo haftada 1,5 vermişsin daha ne istiyorsun:44:

çoook çookk saooll!!!
kesinliklee beni kendime getirdinn... şöyle ki dukanla 10larca kiloyu veren insanları okudukça yerimizde saymak ya da gram gram vermek garip geliyoo..
sanki 15 kiloyu veren 1 haftada vermişş !! oysa o kadar kiloyu verenlerde aylarca ugrastılar ama insan onu düşünemioo sonuca çabukk ulasmak istioo

henüzz atak dahil 18 gündür diyetteimm ve toplam 4.400kg verdimm şımarıklık yaptığımm!!
bundan sonra daha sabırlı olucamm hemen demoralize olmucamm.. gitmioosa gitmioodurr.. belki ben de ommur gibi gram gram deill birdenn veririmm:))

bacılarr ayrıcana tofu muhabbeti bitirdi benii koptummm burddaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaa bitek ben varım. nerdeki bunlar nerdesiniz siz

aksam tavuk, yoğurt ve salata yedım. bu sefer proteınden daha az salata yedım. şimdide beşi biyerde ve form çayını bırlestırdımonu içeceğim

yarın saba 105 i görmek istiyorum

günaydınn bursada kepek arayan arkadaşlar dün migrosun birkaç şubesini gezmeme rağmen bulamadım ve nilüfer migrosu aradım bugün gelecekmiş zaten en çok aranan ürünlerimizden biri dedi
yarimcim verdiğin sitelerde migrostan daha pahalı bir paketi :26:

evet ama migrostaki markadan farklı bir marka... migrosta satılan doğalsan... içinden otlar çıkan rondodan geçirilmesi gereken kepek markası...
ama benim sana söylediğim rusheim benim kullandığım... un gibi olan yulaf kepeği... ayrıca ben 12 li kolide alıyorum o daha uyguna geliyo...
tabi tercih sizin ben uğraşamam öyle yok kepek al bide rondodan geçir sonra ekmek yap bilmemne... boşa harcıycak bu kadar çok vaktim yok... zamanla yarışırken... ben kepeğimden de aldığım internet sitesinden de çok memnunum

Son düzenleme:
Ben de migrostan alıyorum, doğalsan markası, ama içinden ot çıkmıyoooo ben çok seviyorum onu, krep falan süper oluyor.

günaydıın kızlar umarım herkes iyidir bugün 5. günüm ve seyir dönemine geçiyorum birazdan kahvaltı edicem allahım ne kadar mutluyum domates salatalık yicem öğlene de kendime sebze yemeği yapıcam önerileriniz varmı seyir açılış yemeği olarak ne tavsiye edersiniz?
birde şu regl dönemi kaç gün önceden kendini diyette belli ediyor

cnm doğalsanın yulaf kepeğini rondodan falan geçirmiyorum içinden otlarda çıkmıyo un gibi belki senin söylediğin yulaf ezmesidir :26:
bide ben belki daha ucuz olduğundan haberin yoktur diye dedim cnm yani zarara girme diye haber vereyim dedim kızma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…