- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Kalsiyum eksikliğimi oluyor acaba. Sonra hep böyle lekeli kalır mı?
iyi günler sevgili bulaşıksuyu formda gezerken sizin dukan diyeti sayesinde baya kilo verdiğinizi okudum. bende dün başladım diyete. bana tecrübelerinizden anlatırsanız sevinirim.
Günaydııınn! Dün çıkmıştım, göremedim mesajı.
Teşekkürlerr yardımlara :) Buğday kepeği bulamadım zaten. Süt tozunu, kakaoyu da kullaniyim ben de senin gibi, hakikaten çikolata isteğim gelmesin bari. İyi fikirMısır nişastası, mısır unu aldım. Evde de varmış nişasta, bi sürü nişastam oldu Kullanmiyim o zaman onu. Ama şu mısır unuyla helva işini çok sevdim :)) Tarifini nerde bulurum ki :) Aaa bi de tatlandırıcıyı sorucam: Ne kullanıyosunuz tatlı falan yaparken tatlandırıcı olarak. Canderel'in tatlılar için toz halinin paketi var, süt tozu kutusu gibi bişeyin içinde.. Ama kalorisi çok geldi bana onun. O reyonda da hep tatlandırıcı diye çok da az kalorili şeyler yoktu, bilemedim ne alacağımı, almadım ben de.
Bu arada az sonra ticker'ımı güncellicem. Dün akşam dayanamadım tartıldım. 66,3 çıktım, heralde adet olcam diye dedim, az gitmiş çünkü, 4 gündür atağım yaaniDukan amcam 3 gün atak yap, 1.1 kilo vercen dedi bana. Amaa sabah tartıldım 65,6 çıktım. Afferiin Dukaann Çok sevinemiyorum çünkü zaten kilom bi kaç hafta yediklerime dikkat edince 65'lere düşüyor, sonra normal yememe dönünce hemen yine 67'yi buluyodu. Yani giden kilo su da olabilir. Pek mucize olmadı benim için o yüzden. Ama 63'leri görürsem o zaman dicem, bi bildiğin var senin Dukan, diye :)) Bi de 57-56 oldum muu, o zaman dicem "heykeli dikilesi Dukan seni" heheheh
Ben bugün doktoruma sorcam bakalım ne diyecek... Korkmaya başladım valla.....
Aramıza hoşgeldin canım :)
İlk tavsiyem eğer kitabı okumadan bu diyete başladıysan, kitabı okuman. Eğer okuduysan bu maddeyi geç
Dukanın kendi sitesinde sana evreleri kaç gün yapacağını gösteren bir uygulama var, onu kullanıp atak evresini kaç gün yapacağını hesapla. Eğer bunu da yaptıysan bu maddeyi de geç
Sınırlı izinli yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak dur, hiç yeme demiyorum, ama her gün de olmasın, ciddi duraklamalara neden olduğunu düşünüyorum.
Ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum bu diyeti, dukan ne ye diyorsa yiyorum, yeme dediği ne varsa hepsini çıkardım hayatımdan. Kaçamak asla yok desem yeridir. Yürüyüş ve sporla destekliyorum diyeti. Sıkılmamak için de değişik tarifler deniyorum.
bulaşıksuyuummmm senin kurbağaaaaa yarıyıı geçmiş vallaa çizelgedeeeeeee
helal sana tekraaar
Yolu yarılamışım ben be yaaaaasabah sabah iltifatları da aldım. Keyfime diyecek yoktu ama sabahın köründe yeşil çay içip, mide bulantısından sonra tuvalete zor yetiştim, ne iğrenç bişey bu yaaa, halaa başım dönüyorr, midem bir şeyi almıyooo böhüüüüü
bende hiç sorun olmuyor içerken elimde yaprak yeşilçay var atıyorum bardağa demlenince yapraklar aşağı iniyor
içinede 1 çubuk tarçın öyle içiyorum günde 2 tane hani yaprağım bittiği zaman yaseminli yeşil çay içiyorum o da fena değil:)
sizin içtikleriniz ne ki bukadar kötü tadı var:44:
günaydın
bugün hiççççç keyfim yok
günaydın
bugün hiççççç keyfim yok
oldu mu şimdi hiçççççç
zaten hava da bi garip içimde sıkılıp duruyo... sen böle olmasaydın bari...
günaydın
bugün hiççççç keyfim yok
oldu mu şimdi hiçççççç
zaten hava da bi garip içimde sıkılıp duruyo... sen böle olmasaydın bari...
aynen havadandır kızlar çok sıkıntılı bir hava var maalesef yaa
bahar gelemedi bir türlüüü
kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçerbu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla
bende seni takip ediyim bariiiiiii
güüüüüüüünaaaaaaaaaaayyyyyyyyyddddddddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?