- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
tebrikler canim supersin, gozden kaciyor bazen
yok işte sinir bozan da o ya.64 hatta dün 65 gördüm..hadi su falan içmiştim önemsemedim.gece 64,1 idim.bu sabah tartılmadım...spor sana yaramıyor kuzum yaa
her spordan sonra karşımızda hep aynı ömür
buarada kilonda varmı bir değişiklik?
gülüm ben mesaj atamıomuşum 100 mesajı doldurmadığım için buradan yazayım dedim.......23/03/2012 de başladım diete 13 kg vermeyi planlıyorum 2,8 i gitti anam bu sabah itibariyle çok sevinçliyim heee... görüşelim canım
anladım canım 100 msjı doldurduğunda atarsın sende msjı :))çok sevindim ne güzel.tebrik ederim seni. bende 19 martta başladım.bugün 12. günüm toplamda 4 kilo gitti.ama bu hafta durdum.reglim gelcek önmüzdeki günler sanırım o yüzden.yani haftaya kadar aman aman kilo verme beklentim yok.benim hedefim 58.şöyle 10 dan geri saymaya bi başlasaydım iyiydi
daha hala 68 falan olsam azıcık zayıfladığımı hissetcem de daha 4 kilonun gitmesi pek birşey değiştirmedi bende:44:
yok işte sinir bozan da o ya.64 hatta dün 65 gördüm..hadi su falan içmiştim önemsemedim.gece 64,1 idim.bu sabah tartılmadım...
evet canım daha farkedilmiyor malesef.bende sabırlı ve azimliyim.daha 3 ay seyir döneminde kalcam ama.umarım burdaki destekle birlikte geçiririz hepbirlikte.aynen gülüm ben de şöyle bir 69 u görseydim çok iyiydi. şimdi görenler kilo kaybımı anlamıyor demekki belli olmuyor...sanırım farklar 70 in altına düşünce hissedilecek. inşallah o günleri de görürüz.... verecem anasını satim verecem!
Arkadaşlar dişlerine bir değişiklik, sararma falan olan var mı?
beeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!
benim dişlerim yapı olarak da sarımtraktır zaten... ama 2 yıl önce lazerle beyazlatma yaptırmıştım... 5 yıl sürermiş bu beyazlık ama bu diyete başladıktan sonra ciddi diştaşı ve sararma görülüyor... proteinlerle mi bağlantılı onu bilemiyorum yani... yakın tarihte fırsat bulursam kliniğe uğramayı düşünüyorum... son günlerde signal whitenow aldım o gayet etkili... iyi bir diş macunu... dişeti sorunlarımda olduğu için zaman zaman paradontaxla kullanıyorum...
Bende aynı durumdayımBenim dişlerimde sarımtraktır normalde ama son zamanlarda sigara ya da kahve den oluşan sarılar gibi lekeler olmaya başladı dişlerimde...Bende bu beyazlatıcılardan kullanıyorum şimdilik idare ediyor o...
Günaydın kızlar...
günaydın
bugün hiççççç keyfim yok
niye beni kimse kutlamadıbegenmediniz mi verdiğim kiloyu
yok işte sinir bozan da o ya.64 hatta dün 65 gördüm..hadi su falan içmiştim önemsemedim.gece 64,1 idim.bu sabah tartılmadım...
ara öğünüm sütümüde içtim kızlar..
kızlaar 2/1 yapan varmı
niye beni kimse kutlamadıbegenmediniz mi verdiğim kiloyu
merhaba kader arkadaslarim
niles bugün daha iyi oldun umarim . benimde esim cok hasta ama ona ragmen ise gitti. buradaki doktorlar antibiyotik de yazmiyo kolay kolay. öyle cekiyo bir haftadir. ihlamurlar bilmem neler yemedi yani.. sinir oldum
bana da bulasir diye korkuorum bir yandan. allah korusun valla ilac icmeden ben hayatta da iyilesemem.
seni de merak ettim nasil oldun diye
ben de yapiyorum 2-1 ama bir faydasini gördügümü söyleyemiycem . yani 1-1 de yapsam ayni verirdim heralde.
hatta duraklamadayim. reglim bittigi halde eksi göremedim. ilk defa oluyor böyle ..neysem devam diyoruz bakalim.
ama iki gündür cok kötüyüüm yaa yani canim bisi yemek istemiyor. yani diyet yemeklerinden istemiyor .
onun yerine kötü kötü seyler yemek istiyor
aklima neler geliyor iki gündür deliricem.
esimde destek olmaya calisiyo az kaldi dayan biraz daha diye ( bir kere bosver canim ye demisti de feci kizmistim artik akillandi) ama nafile . Allahtan iki kisiyiz de ben ne istersem onu yapiyorum yani su an annemin evinde filan olsaydim kesin bozmustum.
kahvalti yapmadim daha. ne yaptiginizi yazmayanlar yazsa ya bir. fikir acisindan
Allah sonumu hayir etsin.
yeni baslayan arkadaslar kötü örnek olmak istemiyorum aksine ders olsun size. üc ay sonra böyle bikkkinliklar olabiliyor yani . bu sayfadan ayrilmayin birbirinize destek olun.
korkudan tartilmadim bugünde. belki yarin tartilirim.
dislerimde sararma benmde oldu. ama hic diyete baglamamaistim ben . iyi oldu söylediginiz.
Ah canım beğenmez olur muyuz.... tebrikler....süpersinnn...
Afiyet olsunn....
valla bu sabah anca -100 grla uyanmis bir dukancan olarak begenmemek ne kelime, acaip imrendim!!hepsini verdigimiz gunleri de gorucez insallaaah! cok tebrikler canim
gunaydin bu arada herkeseeeee
tşk ederim kızlar bende deneyeyim belki daha çok beğenirim
ben yulaf hakkımı ekmek ve kreple değerlendiriyorum çok fazla tarif denemiyorum kek vs çok mecbur kalmadıkçada denemicem inş daha iyi sonuç alırım
ama favori yemeğim dukan mantısı eşim bile bayıldı
Kızlar, ben de dün akşam tekrar kitaba göz gezdirdim, bilgilerimi tazeleyeyim diye. Güçlendirme dönemini okumamıştım daha önce, çok var nasıl olsa diyerek.
Akşam okudukça hep stres oldum hem de rahatladım. İlk göz attığımda sadece 1 porsiyon meyve ekleniyor bu dönemde diye hatırımda kalmış. Neyseki karbonhidrat ve ödül öğünleri de varmış bu dönemde, bu yüzden çok sevindim. Ama bu dönemin ne kadar riskli ve kilo almaya ne kadar açık bir dönem olduğunu okumak biraz stres yarattı doğrusu. Ayrıca verilen her 1 kilo için 10 günlük gibi bir süre hesaplanacağı dikkate alınırsa bayağı uzun bir süreç olabilir.
Acaba bu dönemi kısaltmak için daha mı az kilo versek ne dersiniz?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?