ay cidden güldüümmm
daha azmı versek ne demek yaaaa
ne farkedicek ozaman:)) 20 - 30 gün az yapıcan diye değer mi hedeften uzaklaşmayaa
Kızlar, ben de dün akşam tekrar kitaba göz gezdirdim, bilgilerimi tazeleyeyim diye. Güçlendirme dönemini okumamıştım daha önce, çok var nasıl olsa diyerek.
Akşam okudukça hep stres oldum hem de rahatladım. İlk göz attığımda sadece 1 porsiyon meyve ekleniyor bu dönemde diye hatırımda kalmış. Neyseki karbonhidrat ve ödül öğünleri de varmış bu dönemde, bu yüzden çok sevindim. Ama bu dönemin ne kadar riskli ve kilo almaya ne kadar açık bir dönem olduğunu okumak biraz stres yarattı doğrusu. Ayrıca verilen her 1 kilo için 10 günlük gibi bir süre hesaplanacağı dikkate alınırsa bayağı uzun bir süreç olabilir.
Acaba bu dönemi kısaltmak için daha mı az kilo versek ne dersiniz?
.
Arkadaşlar aklıma bişey geldi... Tahin
çok yararlı bişeymiş....Biz kullanabilirmiyiz Acaba bilen var mı????
tahin = susamın sıvılaştırılmış hali ve dolayısıyla susam sırf yağ
bi düşün bakalım kullanabilirmiyiz acaba
bugün nedense acayip açgözlü hissettim kendimi ve şu an ölücekmişim gibi geliyo... sebeplerini sıralıyorum hemen...
* şu göbeğimdeki bıngıldamaları kısa bi süreliğine yok etmek için korse giydim (eskiden hamile gibi görünürken korse giydiğimde bugun dümdüz oluyo)
* sabahtan beri dünya kadar su içtim
* bide 10 gibi ice tea içtim light
* bide sakız çiğnedimm
* bide şimdi öğle yemeği yedim
şu an patlamak üzereyiiiiiiiimmmmmmmm.... bu koca tabağı ben bitirdimmmmmmm
kıtlıktan çıkmıştım galiba
Eki Görüntüle 379094
Afiyet olsun... bebişşşş....
tek değilmişim demek bu diyete başladığımdan beridir kendimi oruçlu hissediyorum ne yesem 2 defa düşünüyorum diyetim bozulur mu
buarada kızlar yeni katıldım aranıza bugün 5.günüm dün akşam menüm dukan köfteydi ilk defa diyete başladım ve (dün birkaç lokma kaçırdım) çok moralim bozuk
ama bu ay ortasında 42 e çıktığımı görünce artık başlamanın farz olduğunu düşündüm
42 bedenden 40 a düştüm
tenks ama hayvannnn!!!!!!!!!! dedim kendime valllaaa
iki aydır böyle bi eşşeklik yaptığımı hiç hatırlamıyorum...
bugün nedense acayip açgözlü hissettim kendimi ve şu an ölücekmişim gibi geliyo... sebeplerini sıralıyorum hemen...
* şu göbeğimdeki bıngıldamaları kısa bi süreliğine yok etmek için korse giydim (eskiden hamile gibi görünürken korse giydiğimde bugun dümdüz oluyo)
* sabahtan beri dünya kadar su içtim
* bide 10 gibi ice tea içtim light
* bide sakız çiğnedimm
* bide şimdi öğle yemeği yedim
şu an patlamak üzereyiiiiiiiimmmmmmmm.... bu koca tabağı ben bitirdimmmmmmm
kıtlıktan çıkmıştım galiba
Eki Görüntüle 379094
ya amma hazırcısınız be kardeşimmmmmüfff arada bize de gönder.... hepsi senin mi? adresi veriyorum canım:not al gülüm, sen istanbula gelecen tabi... öğlenleri senin yanındayım ehe heh ehe yirim yirim
töbe dedim 42 diyince 42 kilo sandım abboowww nası fena oldum heee
Arkadaşlar eski mesajlarda biri mantı yaptığını yazmıştı ama şimdi o mesajı bulamıyorum:44::44::44: bilen varsa hamurunun ölçüsünü verebilirmi
kızlar ben bugün seyire başladım
sabah peynirli omlet, domates,salatalık,maydanoz bir bardak süt içtim
öğlen ızgara biftek yanına da sebze çorba (pırasa,havuç,kırmızı biber düdüklüde pişirip rondodan geçiricem)ve yoğurt
akşam ızgara balık yanına marul-roka salatası
uygun mudur sizce de
mantı tarifini alabilirmiyim canım çok iyi olur canım çekiyor ne zamandır dukandan öncede istiyordu da yemiyordum
ya amma hazırcısınız be kardeşimmmmm
siz yapın da biz yiyelim aloooooooooooo
bide çalışıyoruz biz düşünün yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?