Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay cidden güldüümmm
daha azmı versek ne demek yaaaa
ne farkedicek ozaman:)) 20 - 30 gün az yapıcan diye değer mi hedeften uzaklaşmayaa

Tabi ki arkadaşım, o işin esprisi.
Hedefimizi de geçeceğiz biz ve korumada yine burada hep birlikte birbirimize destek olacağız yoldan çıkmamak için.

.

o günlere bi gelebilsem.. zaten alışmış oluruz diye düşünüyorum... beni bu diyet çok kastırmıyor çünkü istediğin saattte istediğin yağsız proteini yiyebiliyorsun. güçlendirme de bayram gibi bişi olur korkudan yiyemem diye düşünüyorum. oruç tutarken insan ağzına yanlışlıkla birşey atmaktan korkar ya... dün evdekilere buğday ekmeği aldım bir an elim gayriihtiyari ekmeğe uzandı geri çektim korkuyla sanki orucum bozulacak gibi hissettim... bu diyet insanı ramazan da hazırlıyor heeee.. sanırım bu sene oruç tutarken hiç zorlanmayacam ehi....

evet ya bende kendimi oruçlu gibi hissediyorum

bu diyete başlamadan önce kahvaltı yapmazdım gün içerisinde çok fazla aburcubur yiyordum bisküvi kek kurabiye akşam yemeklerinde de pilavsız makarnasız oturmazdık en kötüsü saat 9 dan sonra fındık fıstık meyve çekirdek 11 e kadar ye babam ye ne kadar sağlıksız olduğunu biliyordum ama kendimi bundan alamıyordum evlenmeden önce böyle değildim işim gereği hep dışarlardaydım bol bol yürürdüm yemek şirketindeydim 3 öğün düzenli yerdim gecede evde yemezdim hiç zaten çok yorgun gelirdim biraz oturur yatardım çok uzatmıyım kısaca şu diyete başladıktan sonra en mutlu olduğum şey 3 öğün yemek yeme ve de akşam yememe vede yürüyüşe geri dönmek oldu tekrar bu düzene kavuştuğum için çok mutluyum ve dukan diyetine teşekkür ediyorum

bugün nedense acayip açgözlü hissettim kendimi ve şu an ölücekmişim gibi geliyo... sebeplerini sıralıyorum hemen...

* şu göbeğimdeki bıngıldamaları kısa bi süreliğine yok etmek için korse giydim (eskiden hamile gibi görünürken korse giydiğimde bugun dümdüz oluyo)
* sabahtan beri dünya kadar su içtim
* bide 10 gibi ice tea içtim light
* bide sakız çiğnedimm
* bide şimdi öğle yemeği yedim

şu an patlamak üzereyiiiiiiiimmmmmmmm.... bu koca tabağı ben bitirdimmmmmmm
kıtlıktan çıkmıştım galiba

Afiyet olsun... bebişşşş....

tek değilmişim demek bu diyete başladığımdan beridir kendimi oruçlu hissediyorum ne yesem 2 defa düşünüyorum diyetim bozulur mu

buarada kızlar yeni katıldım aranıza bugün 5.günüm dün akşam menüm dukan köfteydi ilk defa diyete başladım ve (dün birkaç lokma kaçırdım) çok moralim bozuk
ama bu ay ortasında 42 e çıktığımı görünce artık başlamanın farz olduğunu düşündüm
42 bedenden 40 a düştüm

efenim hemen sööliim:

sebze+protein günümdeyim ihi..

light yoğurt + haşlanmış tavuk göğsüyle yapılmış mevsim salata (0 yağlı)+ dukan ekmeğimin 1/3 ü

sonrasında madensuyu ve suyla ve çayla devam edeceğiz arkadaşlarıııımmm.......

töbe dedim 42 diyince 42 kilo sandım abboowww nası fena oldum heee

üfff arada bize de gönder.... hepsi senin mi? adresi veriyorum canım: not al gülüm, sen istanbula gelecen tabi... öğlenleri senin yanındayım ehe heh ehe yirim yirim

üfff arada bize de gönder.... hepsi senin mi? adresi veriyorum canım: not al gülüm, sen istanbula gelecen tabi... öğlenleri senin yanındayım ehe heh ehe yirim yirim
ya amma hazırcısınız be kardeşimmmmm
siz yapın da biz yiyelim aloooooooooooo
bide çalışıyoruz biz düşünün yaniiii

töbe dedim 42 diyince 42 kilo sandım abboowww nası fena oldum heee

aynen ben de öyle sandım kısa bir şokun ardından beden yazısını okudum ve rahatladım... çok şükür.. yok yok geçti geçti tamam sakinim.......

Arkadaşlar eski mesajlarda biri mantı yaptığını yazmıştı ama şimdi o mesajı bulamıyorum:44::44::44: bilen varsa hamurunun ölçüsünü verebilirmi

slm cnm ben yaptım yalancı mantı bir günlük hakkın olan kepekle 2 krep yapıyosun biri alta geliyo arasına yağsız kıymayı baharatla ve sarımsakla kavurup döküyosun üste diğer krepi ve üstüne yoğurdu boca ediyosun afiyetle yiyosun ama bak demedi deme ben bir porsiyonda eşime yaptım çok güzel bulduğu için porsiyonumu yeme ihtimaliğni ortadan kaldırmış oluyorum

sabah kahvaltın güzel ama sanki bu günkü menünde çok sebze var

ben sebze hakkımı sabah yada öğlen kullanıyorum akşam tercih etmiyorum

ya amma hazırcısınız be kardeşimmmmm
siz yapın da biz yiyelim aloooooooooooo
bide çalışıyoruz biz düşünün yaniiii

ben de calışıorum da yediklerimi çekip göndermek için teçhizat yok yanımda.... ahhh hem çalış, hem yemek yap, hem çoluğa çocuğa ayrı kendine ayrı yemek yap, hem ev işi, hem çamaşır, hem bulaşık,hem ütü, hem çocukların bakımı, hem eşin bakımı, hem diet, hem çekler senetler..... azıcık hazır istiom ama veren yok kki... ben hep veriom hepp heppp vay başımaaaaaa...ühüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…