Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tama anladım denicem muhakkak teşekkürler.......

valla tam olarak aynen bende o saydıklarınla uğraşıyorum bende çoluk çocuk yerine anne-baba mevcut... onlar da çocuk gibi zaten... o yüzden kolay değil bu işler bebeemmmm katlanıcazzz

Evlenirsem halim ne olur acaba diye düşündüm Evi otel gibi kullanıyorum, yaptığım tek şey kendi yemeklerim, bekarlık sultanlık mı demeliyim bilemedim ki hehehehehehehe

Yalancı mantı
yulaf kepeğinden ekmek benzeri lavaş yapılır
hani şu krep tarifi diye verilenler var ya
yumurta, süt, yoğurt, kabartma tozu, yulaf kepeği o
Ben yanmaz tavanın altına yağlı kağıt serdim onun üzerine döktüm ocakta yaptım
Fırında pişirenler de var.. 15-20 dakika sürüyo pişmesi ama içine çatal batır kontrol et
Kalınlığa göre içi cıvık olabilir
üzerine kıyma kavrulup dökülür baharatlı ve acı tabii ki
en üste sarımsaklı yoğurt ve nane yanında gazoz light
süppperrr....

Evlenirsem halim ne olur acaba diye düşündüm Evi otel gibi kullanıyorum, yaptığım tek şey kendi yemeklerim, bekarlık sultanlık mı demeliyim bilemedim ki hehehehehehehe

bekarmısın sen yahu_?... yaşın kaç ki bak seninle ilgili çok enteresan meraklarım doğdu şimdi

biraz gec oldu ama ben sabah 2 tatlı kaşığı gojiye biraz toz tatladırıcı koyup az da su ekleyip ocakta kaynattım suyu çekene kadar kendime birde vanilya aromalı tatlı krep yaptım gojiyi de içine koydum
recelli ekmek gibi yedim yanında da süt içtim güzel oldu deneyebilirsin

ahahaha aynen bnde bir an düşündüm yaniiii bunları
birde benim öyle şeyler yapıcak bir yapımda yok ailenin tek kızı olunca
evlenince çok zorlancam:)

Canım yaptığım bir hatayı iletmek isterim sana şu aşamada,
Sebze serbest diye sakın proteinin den çok yeme
Ben ilk hafta öle yaptım.. ve azaldı kilo vermem
Son hafta daha dikkat ettim,
Azıcık sebzeye daha çok protein tükettim ve bir öğünde de
sebze yemedim S/P gününde
Daha hızlı olur böleee dikkat et...
Şimdiden başarılar....

Ommurcumm muhteşem görünüyorsunnn :) Gözlerimi alamadım valla aman nazar değmesinnnn

Son düzenleme:
kahvaltım= yumurta (sevmem ama midem bulana bulana yiyorum) +yagsız peynir (şuana kadar hep böyleydi farklı bir alternatif bulmam lazm artık)

öğle yemeği= yoğurtlu semizotu + haşlanmış tavuk(adını tam bilmiyorum yemeğin:44:) + mantar fırında

not: kitabım yok bugün 5. günüm ve ilk kez yumurta peynir et dışına çıktım yanlış birşey varsa uyarırsanız sevinirim

dün yaptığın yemeği facbokktada gördüm gözümden kaçmadı. buda güzel olmuş.

nickinden isminden geliyormuş çok güzel yaaa

Evet şekerimm bekarım çok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum

kızlarrrr desenize içinizde en şanslı olan benim... ben evin en küçük kızıyım ama kendimi bildim bileli amele modunda... yemek yapar - temizlik yapar - bulaşık yıkar - çamaşır yıkar (eskiden) - halı yıkar (şimdi yıkamaya veriyoruz ama silme işi yine benim üstümde tabi) hayatımda en nefret ettiğim şey ütü... evlendiğimde en zorlanıcagım konu o çünkü herif hep takım elbise giyiyoo...bööööööö çok fenaaaa ama eşşeğimi sağlam kazığa bağladım ve sözünü aldım... kıyafetlerim temiz olsun ben ütülerim diyo... o da ütü yapmayı becerebiliyo ve seviyo allahtan... yoksa yanmıştık...
şu an ıslık ve çığlıklar havada uçuyor duyabiliyomusuunnnnnnnnnnnnn

çoookk şaaaanesinnn çoooooooooookkkkk

Çok harika görünüyorsun... 12 kilo vermişsin süpersin yaaaa..inş bende o günleri görmek istiyorummm..

Bu kadar kiloyu verip son 4 kilocuğamı takıntı yapıyorsun allah aşkına yaaa... kendini üzmeye değmez arkadaşım...İlk halini bilmiyorum ama cidden süpersin.. taş gibisinnn...

şımartıyorsunuz efendüm:)))

Evet şekerimm bekarım çok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum

şımartıyorsunuz efendüm:)))

haketmediğini düşünüyosan eğerrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok kızarım sanaaaaa

ilk halimle hiç ayakta foto çektirmemişim herALDE BULAMIYORUM.
TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…