slm cnm ben yaptım yalancı mantı bir günlük hakkın olan kepekle 2 krep yapıyosun biri alta geliyo arasına yağsız kıymayı baharatla ve sarımsakla kavurup döküyosun üste diğer krepi ve üstüne yoğurdu boca ediyosunafiyetle yiyosun ama bak demedi deme ben bir porsiyonda eşime yaptım çok güzel bulduğu için porsiyonumu yeme ihtimaliğni ortadan kaldırmış oluyorum
ben de calışıorum da yediklerimi çekip göndermek için teçhizat yok yanımda.... ahhh hem çalış, hem yemek yap, hem çoluğa çocuğa ayrı kendine ayrı yemek yap, hem ev işi, hem çamaşır, hem bulaşık,hem ütü, hem çocukların bakımı, hem eşin bakımı, hem diet, hem çekler senetler..... azıcık hazır istiom ama veren yok kki... ben hep veriom hepp heppp vay başımaaaaaa...ühüüüü
Evlenirsem halim ne olur acaba diye düşündümEvi otel gibi kullanıyorum, yaptığım tek şey kendi yemeklerim, bekarlık sultanlık mı demeliyim bilemedim ki hehehehehehehe
merhaba kader arkadaslarim
ben de yapiyorum 2-1 ama bir faydasini gördügümü söyleyemiycem . yani 1-1 de yapsam ayni verirdim heralde.
hatta duraklamadayim. reglim bittigi halde eksi göremedim. ilk defa oluyor böyle ..neysem devam diyoruz bakalim.
ama iki gündür cok kötüyüüm yaa yani canim bisi yemek istemiyor. yani diyet yemeklerinden istemiyor .
onun yerine kötü kötü seyler yemek istiyor
aklima neler geliyor iki gündür deliricem.
esimde destek olmaya calisiyo az kaldi dayan biraz daha diye ( bir kere bosver canim ye demisti de feci kizmistim artik akillandi) ama nafile . Allahtan iki kisiyiz de ben ne istersem onu yapiyorum yani su an annemin evinde filan olsaydim kesin bozmustum.
kahvalti yapmadim daha. ne yaptiginizi yazmayanlar yazsa ya bir. fikir acisindan
Allah sonumu hayir etsin.
yeni baslayan arkadaslar kötü örnek olmak istemiyorum aksine ders olsun size. üc ay sonra böyle bikkkinliklar olabiliyor yani . bu sayfadan ayrilmayin birbirinize destek olun.
korkudan tartilmadim bugünde. belki yarin tartilirim.
dislerimde sararma benmde oldu. ama hic diyete baglamamaistim ben . iyi oldu söylediginiz.
bekarmısın sen yahu_?... yaşın kaç ki bak seninle ilgili çok enteresan meraklarım doğdu şimdi
Evlenirsem halim ne olur acaba diye düşündümEvi otel gibi kullanıyorum, yaptığım tek şey kendi yemeklerim, bekarlık sultanlık mı demeliyim bilemedim ki hehehehehehehe
günaydıın kızlar umarım herkes iyidir bugün 5. günüm ve seyir dönemine geçiyorum birazdan kahvaltı edicem allahım ne kadar mutluyum domates salatalık yicem öğlene de kendime sebze yemeği yapıcam önerileriniz varmı seyir açılış yemeği olarak ne tavsiye edersiniz?
birde şu regl dönemi kaç gün önceden kendini diyette belli ediyor
bugün nedense acayip açgözlü hissettim kendimi ve şu an ölücekmişim gibi geliyo... sebeplerini sıralıyorum hemen...
* şu göbeğimdeki bıngıldamaları kısa bi süreliğine yok etmek için korse giydim (eskiden hamile gibi görünürken korse giydiğimde bugun dümdüz oluyo)
* sabahtan beri dünya kadar su içtim
* bide 10 gibi ice tea içtim light
* bide sakız çiğnedimm
* bide şimdi öğle yemeği yedim
şu an patlamak üzereyiiiiiiiimmmmmmmm.... bu koca tabağı ben bitirdimmmmmmm
kıtlıktan çıkmıştım galiba
Eki Görüntüle 379094
Eki Görüntüle 379119 bu da ben.çok net değil ama
sağol canım:))Ommurcumm muhteşem görünüyorsunnn :) Gözlerimi alamadım valla aman nazar değmesinnnn
Evet şekerimm bekarımçok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum
ahahaha aynen bnde bir an düşündüm yaniiii bunları
birde benim öyle şeyler yapıcak bir yapımda yok ailenin tek kızı olunca
evlenince çok zorlancam:)
şu an ıslık ve çığlıklar havada uçuyor duyabiliyomusuunnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 379119 bu da ben.çok net değil ama
şımartıyorsunuz efendüm:)))kızlarrrr desenize içinizde en şanslı olan benim... ben evin en küçük kızıyım ama kendimi bildim bileli amele modunda... yemek yapar - temizlik yapar - bulaşık yıkar - çamaşır yıkar (eskiden) - halı yıkar (şimdi yıkamaya veriyoruz ama silme işi yine benim üstümde tabi)hayatımda en nefret ettiğim şey ütü... evlendiğimde en zorlanıcagım konu o çünkü herif hep takım elbise giyiyoo...bööööööö çok fenaaaa ama eşşeğimi sağlam kazığa bağladım ve sözünü aldım... kıyafetlerim temiz olsun ben ütülerim diyo... o da ütü yapmayı becerebiliyo ve seviyo allahtan... yoksa yanmıştık...
şu an ıslık ve çığlıklar havada uçuyor duyabiliyomusuunnnnnnnnnnnnn
çoookk şaaaanesinnn çoooooooooookkkkk
Evet şekerimm bekarımçok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum
ahahaha aynen bnde bir an düşündüm yaniiii bunları
birde benim öyle şeyler yapıcak bir yapımda yok ailenin tek kızı olunca
evlenince çok zorlancam:)
şımartıyorsunuz efendüm:)))
ilk halimle hiç ayakta foto çektirmemişim herALDE BULAMIYORUM.Çok harika görünüyorsun... 12 kilo vermişsin süpersin yaaaa..inş bende o günleri görmek istiyorummm..
Bu kadar kiloyu verip son 4 kilocuğamı takıntı yapıyorsun allah aşkına yaaa... kendini üzmeye değmez arkadaşım...İlk halini bilmiyorum ama cidden süpersin.. taş gibisinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?