- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
sağol tatlım...e birazcık haketmiş olabilirim.haketmediğini düşünüyosan eğerrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok kızarım sanaaaaa
sağol tatlım...e birazcık haketmiş olabilirim.
Eki Görüntüle 379119 bu da ben.çok net değil ama
Canım yaptığım bir hatayı iletmek isterim sana şu aşamada,
Sebze serbest diye sakın proteinin den çok yeme
Ben ilk hafta öle yaptım.. ve azaldı kilo vermem
Son hafta daha dikkat ettim,
Azıcık sebzeye daha çok protein tükettim ve bir öğünde de
sebze yemedim S/P gününde
Daha hızlı olur böleee dikkat et...
Şimdiden başarılar....
sağol tatlım...e birazcık haketmiş olabilirim.
selamlar arkadaşlar aranıza benide alırmısınız?ben bu dukan diyetine dün başladım ataktayım kitabı okudum çok mantıklı geldi bana ama defalrca diyet yapıp başarısız olmuş biri olarak yine hüsrana uğramaktan korkuyorum bayada zahmetli bi diyet çünkü bence ben ekmeği meyve sebzeyi çok seven biriyim hele tatlı çikolatadan vazgeçicem epey bi süre 174 gün bu yüzden kilo verenler beni nolur motive edin çok ihtiyacım var...[/Q
hoşgeldin öncellikle...bende aynı senin gibiyim beyaz ekmek ve tatlı delisiyim ama yulaf kepeği ve tatlandırıcı bu sorunumu çözüyor
ekmek ihtiyacımı yulaf kepeği tarifleriyle gideriyorum,tatlı ihtiyacımıda tarfilerle tabi onu abrtmamaya çalışıyorum çok rizdeysem çayı şekersiz içtiğimden yoğurdumu tatlandırcı ekleyip yiyorum böylece tatlı krizim sona eriyor..
şımartıyorsunuz efendüm:)))
tatlandırıcı hytımda hiç kullanmadım bilgim de yok anlıcağın,hangisini kullanıyosun tavsiyen olabilirmi çok sevinirim ya bu sorunu halledersem kendimi çok eksik hissediyorum,bende çayı nomalde şekersiz içerdim zaten ama çay yanında da mutlaka tatlı atıştımalıklarım olurdu özellikle dün akşam çayla çok aradım?
kızlar sabahki soruma cvp veren olmadı şimdi bende şöyle sorayım dukana uygun kek yapsam üstünede light puding döksem 2 de mum olur mu
Light Puding Vanilya AromalıPudinglerden % 50 daha az kalorilidir.
Pudinglere göre kalorisi % 50 düşürülmüştür. Bir paketin içerisinde 2 ayrı poşet olarak bulunmaktadır.
Bir poşet 3-4 porsiyondur. Yağsız süt ile hazırlanması tavsiye edilir. Yağsız süt ile hazırlanmış bir porsiyon (yaklaşık 100 g) vanilya aromalı light pudingin enerji değeri 62 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.
light pudingin açıklaması kakaolu olanında da yağı alınmış kakao varmış dukana uygunmudur kullanıyomusunuz sizler doğum günüm için yapmayı planlıyorumda
kızlar sabahki soruma cvp veren olmadı şimdi bende şöyle sorayım dukana uygun kek yapsam üstünede light puding döksem 2 de mum olur mu
Light Puding Vanilya AromalıPudinglerden % 50 daha az kalorilidir.
Pudinglere göre kalorisi % 50 düşürülmüştür. Bir paketin içerisinde 2 ayrı poşet olarak bulunmaktadır.
Bir poşet 3-4 porsiyondur. Yağsız süt ile hazırlanması tavsiye edilir. Yağsız süt ile hazırlanmış bir porsiyon (yaklaşık 100 g) vanilya aromalı light pudingin enerji değeri 62 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.
light pudingin açıklaması kakaolu olanında da yağı alınmış kakao varmış dukana uygunmudur kullanıyomusunuz sizler doğum günüm için yapmayı planlıyorumda
vala aynı ben:))hatta akşam az yerdimki çayla tatlımı rahat yiyim yerim olsun die:)
splenda kullanıyorum cnm ben memnunumda gayet hele facedeki dukandiyeti tariflerinde olan bi pandispanyalı çikolata soslu tatlı var mukemmel
vala aynı ben:))hatta akşam az yerdimki çayla tatlımı rahat yiyim yerim olsun die:)
splenda kullanıyorum cnm ben memnunumda gayet hele facedeki dukandiyeti tariflerinde olan bi pandispanyalı çikolata soslu tatlı var mukemmel
hazır puding alma yağsız kakao tozu ve yulaf kepeği ile yapılanı var ondan yap ama tatlandırıcı ne oluyo bilmem tarifi vardı bende birazdan bakıp yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?