Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öğlen ızgara tavuk ve yoğurt yedım üstünde 45 dk yurudum

slm kızlar bugün 5. atak günüm cok arastırmaya fırsatım olmuyor 2 cocuk annesi çalışan bir bayanım..krepi kafama göre yaptım ama orjinalini merak ettim yalancı mantı felan okuyunca...birde dukan ekmeği kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa artık oda mı var piyasada onunda tarifini alabilirmiyim yada nerde bulabilirim.

selamlar arkadaşlar aranıza benide alırmısınız?ben bu dukan diyetine dün başladım ataktayım kitabı okudum çok mantıklı geldi bana ama defalrca diyet yapıp başarısız olmuş biri olarak yine hüsrana uğramaktan korkuyorum bayada zahmetli bi diyet çünkü bence ben ekmeği meyve sebzeyi çok seven biriyim hele tatlı çikolatadan vazgeçicem epey bi süre 174 gün bu yüzden kilo verenler beni nolur motive edin çok ihtiyacım var...

teşekkür ederim, diğer arkadaşlarda aynı uyarıyı yapmışlardı sağolsunlar unutmuyorum o yüzden bu noktayı, aldığım proteinlerin miktarı daha fazla

tatlandırıcı hytımda hiç kullanmadım bilgim de yok anlıcağın,hangisini kullanıyosun tavsiyen olabilirmi çok sevinirim ya bu sorunu halledersem kendimi çok eksik hissediyorum,bende çayı nomalde şekersiz içerdim zaten ama çay yanında da mutlaka tatlı atıştımalıklarım olurdu özellikle dün akşam çayla çok aradım?

kızlar sabahki soruma cvp veren olmadı şimdi bende şöyle sorayım dukana uygun kek yapsam üstünede light puding döksem 2 de mum olur mu

Light Puding Vanilya AromalıPudinglerden % 50 daha az kalorilidir.

Pudinglere göre kalorisi % 50 düşürülmüştür. Bir paketin içerisinde 2 ayrı poşet olarak bulunmaktadır.
Bir poşet 3-4 porsiyondur. Yağsız süt ile hazırlanması tavsiye edilir. Yağsız süt ile hazırlanmış bir porsiyon (yaklaşık 100 g) vanilya aromalı light pudingin enerji değeri 62 Kcal'dir. Şeker yerine tatlandırıcı içerir.

light pudingin açıklaması kakaolu olanında da yağı alınmış kakao varmış dukana uygunmudur kullanıyomusunuz sizler doğum günüm için yapmayı planlıyorumda

Son düzenleme:
arkdaşlar ciğer ve yoğurt yiyecem şimdi ardında zero şimdilik hoşçakalın herkese kolay gelsin buarada tatlandırıcı tavsiyelerinizi bekliyorum

vala aynı ben:))hatta akşam az yerdimki çayla tatlımı rahat yiyim yerim olsun die:)
splenda kullanıyorum cnm ben memnunumda gayet hele facedeki dukandiyeti tariflerinde olan bi pandispanyalı çikolata soslu tatlı var mukemmel

hazır puding alma yağsız kakao tozu ve yulaf kepeği ile yapılanı var ondan yap ama tatlandırıcı ne oluyo bilmem tarifi vardı bende birazdan bakıp yazarım

az önce arkadaşa sölediğim tarif aynen öle gecen hafta yaptım ben pandispanya keki gibi oldu üstüne ve arasına light puding yaptım ,tavsiye ederim orjinalı gıbı oldu nerdeyse ,bu hafta duraklamam olmadı 1 kilo verdim gerçi gecen hafta hiç verememiitim ondanda kaynaklanıyo olabilir

çok sağol hayatım ya bu akşam mutlaka denicem eczanedenmi alıcam bu dediğini yoksa marketlerde falan bulunurmu çünkü hemen çıkıp almayı düşünüyorum?

olmazsa bende eve gidince bu tarife bakayım iş yerinde face yasak

hazır puding alma yağsız kakao tozu ve yulaf kepeği ile yapılanı var ondan yap ama tatlandırıcı ne oluyo bilmem tarifi vardı bende birazdan bakıp yazarım

ama hem kekine hem pudingine koyarsam yulaf kakkımı aşmış olurum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…