vala aynı ben:))hatta akşam az yerdimki çayla tatlımı rahat yiyim yerim olsun die:)
splenda kullanıyorum cnm ben memnunumda gayet hele facedeki dukandiyeti tariflerinde olan bi pandispanyalı çikolata soslu tatlı var mukemmel
vala aynı ben:))hatta akşam az yerdimki çayla tatlımı rahat yiyim yerim olsun die:)
splenda kullanıyorum cnm ben memnunumda gayet hele facedeki dukandiyeti tariflerinde olan bi pandispanyalı çikolata soslu tatlı var mukemmel
hazır puding alma yağsız kakao tozu ve yulaf kepeği ile yapılanı var ondan yap ama tatlandırıcı ne oluyo bilmem tarifi vardı bende birazdan bakıp yazarım
az önce arkadaşa sölediğim tarif aynen öle gecen hafta yaptım ben pandispanya keki gibi oldu üstüne ve arasına light puding yaptım ,tavsiye ederim orjinalı gıbı oldu nerdeyse ,bu hafta duraklamam olmadı 1 kilo verdim gerçi gecen hafta hiç verememiitim ondanda kaynaklanıyo olabilir
slm kızlar bugün 5. atak günüm cok arastırmaya fırsatım olmuyor 2 cocuk annesi çalışan bir bayanım..krepi kafama göre yaptım ama orjinalini merak ettim yalancı mantı felan okuyunca...birde dukan ekmeği kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa artık oda mı var piyasada onunda tarifini alabilirmiyim yada nerde bulabilirim.
çok sağol hayatım ya bu akşam mutlaka denicem eczanedenmi alıcam bu dediğini yoksa marketlerde falan bulunurmu çünkü hemen çıkıp almayı düşünüyorum?
hazır puding alma yağsız kakao tozu ve yulaf kepeği ile yapılanı var ondan yap ama tatlandırıcı ne oluyo bilmem tarifi vardı bende birazdan bakıp yazarım
niye kimse bana yardımcı olmadı
şimdi düşünüyorumda bu forumu keşfettiğimde ilk gördüğüm... ve başlangıç kilosu bana en uygun olan... ve ciddi kilo verebilmiş olan... desendesen...
çizelgesine bakıp bakıp iç çektiğim... "acaba ben ortalarda da olsa görebilicekmiyim" diye zırt pırt sorularımla bunalttığım desendesen ve nes05 hakkınızı helal edin...
şu an bakıyorumda yarısından çoğunu geride bırakmışım bile... bunun mutluluğunu hiçbişey yaşatamaz insana... farklı bi haz... acayip bi keyif...
iyi ki varsınız tecrübeli arkadaşlarımız.... çoook teşekkürler...
şimdi düşünüyorumda bu forumu keşfettiğimde ilk gördüğüm... ve başlangıç kilosu bana en uygun olan... ve ciddi kilo verebilmiş olan... desendesen...
çizelgesine bakıp bakıp iç çektiğim... "acaba ben ortalarda da olsa görebilicekmiyim" diye zırt pırt sorularımla bunalttığım desendesen ve nes05 hakkınızı helal edin...
şu an bakıyorumda yarısından çoğunu geride bırakmışım bile... bunun mutluluğunu hiçbişey yaşatamaz insana... farklı bi haz... acayip bi keyif...
e artın bızde senın basını sısırırız. bende senın gıbı olabılecekmıyııııııımmmmmmm
DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
Eki Görüntüle 379178 Eki Görüntüle 379179
valla bitanem şaka maka sana da helal olsun sende yolun yarısını geçtin
Burda sadece yulaf kepeği kullansak (yani 20 kaşık yulaf kepeği ve nişastayı da hiç koymasak oluyor mu yani? Maya da kuru maya heralde di mi? O zaman 20 kaşık yulaf olduğundan 10 gün bunu tüketicez :S Peheeyy!! Bir de silikon kap yerine kek kalıbına koysak olur di miii? Sonra 10 a böleriz yani. Ama tutar mı acaba kıvam o zaman, güzel pişer mi?
ben de böle yazı yazmak istiyorum ben de ben de .... ben de seni sorularımla bunaltmak istiyorum... böyle bunaltmak istediğim birkaç kişi daha var...nooooolur nooooolurrrrrrben de bu kadar kilo vermek istiyorum ben deeeee......hüngüüüürrrrrrrrrrrrrrrr
benimde amacım sürekli yapmak değil zaten tatlandırıcı ile yaptığım hiçbişeyi yiyemedim zemindeki acılıktan dolayı onun için ekmek ve krep dışında tarif denemicem artık sadece özel bir gün olduğu için pastamız olsun istiyorum tşk ederim eve gidince bakıcam hemen hatta zahmet olmazsa sayfaya ekleyebilirmisin
e olmadı ki ama sen çok sümüklü çıktın
sor bunalmıycaz söz... ama bi sorduğunu ikinciye sormazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?