işte bende ona şaşırıyorum ya... korkarak başlamıştım aslında ve 10 kilo bile versem iyidir 20-25 neymiş falan diyodum kendi kendime... ama bu DUKAN işi biliyo... çok keyifli... şu geçirdiğim ızdıraplı günler iyiki bırakmadım... yada iyiki hergün normal beslenmedim... normal beslenmedim diyorum çünkü o duraklamada çok moralim bozuldu biliyosun... poğça bile yedim 2-3 sabah üstüste...iyi ki gitti nasılsa demedim... vay eşşek ben yaa :26::26::26:
başım şişmez de olunuyo valla... çok garip... ben hala o kadar kilomun eksildiğini düşünemiyorum bile... şaka gibi... insan anatomisi manyak bişi...
aynen öyle... ben baton kek kalıbında yaptım kalanını tekli silikonlara böldüm.. batondan tost diğerlerini de işe getirdim... daha kolay oluyo... ama iyice mayalansın... yoksa güzel olmaz... kocaman kocaman şişicek böle 3 katı olucak nerdeyse
PANDİSPANYA
4 yumurta ( sarı/beyaz ayrı )
5-6 yemek kaşık splenda ( damak tadına göre )
1 paket kabartma tozu
... 4 yemek kaşık yulaf kepeği
Splenda ve 4 yumurta sarısı mixlerle çırpılır.
Ayrı bir kapta 4 yumurta beyazı kar haline getirilir. Kar haline gelen yumurta beyazini, çırptıgımız yumurta sarılarının içine aktarılır. Hafif çırpılır. Kabartma tozu ve yulaf kepeği azar azar eklenir ve tahta kasikla karistirilir. Yagli kağıt serilmiş fırın tepsisine dikdörtgen / kare şekil verilerek karışım yayılır. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana dek pişirilir.
Çıkınca kağıttan ayırmadan rulo haline getirilen pandispanyanın üzerine nemli bir bez serilir.
Eki Görüntüle 379199
Krema, light puding ve/veya dukanella olarak seçilebilir. Soguyan pandispanyadaki kagit cikartilir. Rulonun içine ve yuvarladıktan sonra dısına krema sürülür.
ozaman ılk sorumu sorayım. atağı 7 gun ıdı seyırımıde 7+7 mı yapmalıyım..
işte bende ona şaşırıyorum ya... korkarak başlamıştım aslında ve 10 kilo bile versem iyidir 20-25 neymiş falan diyodum kendi kendime... ama bu DUKAN işi biliyo... çok keyifli... şu geçirdiğim ızdıraplı günler iyiki bırakmadım... yada iyiki hergün normal beslenmedim... normal beslenmedim diyorum çünkü o duraklamada çok moralim bozuldu biliyosun... poğça bile yedim 2-3 sabah üstüste...iyi ki gitti nasılsa demedim... vay eşşek ben yaa :26::26::26:
ay ne güzel ya herkes kilo veriyo darısı bana ve benim gibilere çok inançsız başlamıştım ama sayenizde bende kilo vereceğime inanmaya başladım buarada 75 kiloyla başladım dukan testinde ideal 62 çıktı bana inşallah görürüm o günleri doğumlardan sonra 60 lar hayal gibi geliyor bana ama inşallah..
Ayy süper oluurrrr
İnşallah tuturabilirim. Bu akşam deniyim bakalım. Çünkü bu tarifle daha bisürü çeşit şey yapılıyor, tatlısı, tuzlusu.... Haber ederim sonucu
ozaman ılk sorumu sorayım. atağı 7 gun ıdı seyırımıde 7+7 mı yapmalıyım..
seyırın 5. gunu benım. 5 gunde p yaptıktansonra 1+1 e donsem olur sanırım. kılom fazla oldugu ıcın cok yapınca cok olacakmıs gıbıgelıyo onsana..
seyırın 5. gunu benım. 5 gunde p yaptıktansonra 1+1 e donsem olur sanırım. kılom fazla oldugu ıcın cok yapınca cok olacakmıs gıbıgelıyo onsana..
bak bak bak itiraflara baaak bildiğimiz poğaçamı yedin hani şu kat kat pişiyor sıcacııkkk peeeh sanaaa peeehhdukandaşın burda aç ve aç gezsiin sen poğaçalar ile kahvaltı yap bir de utanmadan kilo veeerr
içim yanaaaar içim kanar daaa iiiiiisssssyyyyyeeeeeeeeaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
benimde moral -10 ama daha kaçamak yapmadım yapsam kilo verir miyim acabaaa:44::44::44:
hım nerdeyse yakınız bende 76 küsür ile başladım dukan 62 diyor ben 60 diyorum öyle bir çatışma içindeyiz
ama verirsin sadece inan ve uygulaaa
PANDİSPANYA
4 yumurta ( sarı/beyaz ayrı )
5-6 yemek kaşık splenda ( damak tadına göre )
1 paket kabartma tozu
... 4 yemek kaşık yulaf kepeği
Splenda ve 4 yumurta sarısı mixlerle çırpılır.
Ayrı bir kapta 4 yumurta beyazı kar haline getirilir. Kar haline gelen yumurta beyazini, çırptıgımız yumurta sarılarının içine aktarılır. Hafif çırpılır. Kabartma tozu ve yulaf kepeği azar azar eklenir ve tahta kasikla karistirilir. Yagli kağıt serilmiş fırın tepsisine dikdörtgen / kare şekil verilerek karışım yayılır. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri kızarana dek pişirilir.
Çıkınca kağıttan ayırmadan rulo haline getirilen pandispanyanın üzerine nemli bir bez serilir.
Eki Görüntüle 379199
Krema, light puding ve/veya dukanella olarak seçilebilir. Soguyan pandispanyadaki kagit cikartilir. Rulonun içine ve yuvarladıktan sonra dısına krema sürülür.
cok guzel görünüyor bayıldımmmmmyiyebiliyor muyuz simdi bundan
tşk ederim cnm zahmet verdim çok saol
öyle bir dünya yok ozaman 10 gün atak yapmış oluyorsun dukan sana kaç gün atak verdi test yaptın mı?
yok güselim...
hepimiz 1+1 yapıyoruz genelde
hem sıkıcı olmuyo, hem de sebzeleri özlemiyoruz,
daha keyifli bence...
asya_deniz bak soruların çifter çifter cevaplanıyo,
kıymetini bil..
herkese nasip olmaz...
bişi söliyimmi...
ben 6 lı rakamları bi görüyimm... asıl duraklamayı siz o zaman görün... sanırım hayatımın son 10 yılı 6 lı rakamlardan hiç uzaklaşamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?