Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Vay eşek duraklama asıl!! Durmasa yaa!!!

başım şişmez de olunuyo valla... çok garip... ben hala o kadar kilomun eksildiğini düşünemiyorum bile... şaka gibi... insan anatomisi manyak bişi...

ozaman ılk sorumu sorayım. atağı 7 gun ıdı seyırımıde 7+7 mı yapmalıyım..

Ayy süper oluurrrr

İnşallah tuturabilirim. Bu akşam deniyim bakalım. Çünkü bu tarifle daha bisürü çeşit şey yapılıyor, tatlısı, tuzlusu.... Haber ederim sonucu

tşk ederim cnm zahmet verdim çok saol

ay ne güzel ya herkes kilo veriyo darısı bana ve benim gibilere çok inançsız başlamıştım ama sayenizde bende kilo vereceğime inanmaya başladım buarada 75 kiloyla başladım dukan testinde ideal 62 çıktı bana inşallah görürüm o günleri doğumlardan sonra 60 lar hayal gibi geliyor bana ama inşallah..

bak bak bak itiraflara baaak bildiğimiz poğaçamı yedin hani şu kat kat pişiyor sıcacııkkk peeeh sanaaa peeehh dukandaşın burda aç ve aç gezsiin sen poğaçalar ile kahvaltı yap bir de utanmadan kilo veeerr

içim yanaaaar içim kanar daaa iiiiiisssssyyyyyeeeeeeeeaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

benimde moral -10 ama daha kaçamak yapmadım yapsam kilo verir miyim acabaaa:44::44::44:

hım nerdeyse yakınız bende 76 küsür ile başladım dukan 62 diyor ben 60 diyorum öyle bir çatışma içindeyiz
ama verirsin sadece inan ve uygulaaa

seyırın 5. gunu benım. 5 gunde p yaptıktansonra 1+1 e donsem olur sanırım. kılom fazla oldugu ıcın cok yapınca cok olacakmıs gıbıgelıyo onsana..

bak şimdi şu bunalım dolu geçen 2 haftamı özetliyorum sana... ama detay özeti veriyorum...

ilk hafta bişi yemedim allah için... dedim ki gidicek gidicek gidicek... sıkıntı yok miray... stres yok miray... spora devam miray... o sırada çok spor yaptım ama... danstan geldim twest yaptım... yüzmeden geldim mekik çektim... neyse ikinci haftaya geldik... p.tesi oldu tık yok... salı oldu tık yok... bide bekliyoruz ya perşembe bildirim var... cortt var gördük bildirimi... neyse bi baktım çarşamba sabahı ofiste ahali kahvaltı modunda her sabah çağırırlar istemem... o sabah yine bi seslendiler hiç ikiletmeden uçtum... çarşambe perşembe poğça yedim... sonra bu salıya kadar yine +lardaydım... sonra bi baktım löppp...

bişi söliyimmi...
ben 6 lı rakamları bi görüyimm... asıl duraklamayı siz o zaman görün... sanırım hayatımın son 10 yılı 6 lı rakamlardan hiç uzaklaşamadım...

cok guzel görünüyor bayıldımmmmm yiyebiliyor muyuz simdi bundan

öyle bir dünya yok ozaman 10 gün atak yapmış oluyorsun dukan sana kaç gün atak verdi test yaptın mı?

7 gün atak verdi yaptııııııımmm:26: şimdide seyırın 5. güne ve ps olarak devam edıyorum...:18::18:

yok güselim...
hepimiz 1+1 yapıyoruz genelde
hem sıkıcı olmuyo, hem de sebzeleri özlemiyoruz,
daha keyifli bence...

ne aptalımm 5 gundur ps olarak devam edıyorum.

asya_deniz bak soruların çifter çifter cevaplanıyo,
kıymetini bil..
herkese nasip olmaz...

bilmezmiyimmmm canım cok sağolun.

bişi söliyimmi...
ben 6 lı rakamları bi görüyimm... asıl duraklamayı siz o zaman görün... sanırım hayatımın son 10 yılı 6 lı rakamlardan hiç uzaklaşamadım...

bende hiç zayıf olmadım. hep şişman hep şişman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…