Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

7 gün atak verdi yaptııııııımmm:26: şimdide seyırın 5. güne ve ps olarak devam edıyorum...:18::18:

ne aptalımm 5 gundur ps olarak devam edıyorum.

bilmezmiyimmmm canım cok sağolun.

Yok canıımmm! Daha neleerrr!! Kendinize demeyin öyle şeyleerrr. Olur öyle şeeyyleerrr

canım sen ne zaman başladın bizimde neredeyse yakın kilolarımız.ben 58 i hedef koydum olurda kaçamak olursa +2 oynar diye işimi garantiye alim dedim

selam kızlar bende sonunda kaçamaklarıa ara verdim bugun tekrardan başladım çünkü 62de donup kalmasından bıktım kilocuklarımın!!!

hazirana kadar 55 olmak istiyorum inşallah başarırım

bide kızlar yasak biliyorum ama ben 1 haftadır 8-10 tane kayısı yiyorum su gün kurusu kayısı mı ne diyolar ya hani sert olanlar üfleyip yiolar onlardan yiyorum hem tatlı ihtiyacımı kesio hemde acayip bagırsak calıstırıyor..kendimi bildim bileli bagırsak problemi yasardım 2-3. günden sonra acayip etki ediyor

cok guzel görünüyor bayıldımmmmm yiyebiliyor muyuz simdi bundan

Ben de isteriiimm! Ben de yapcaaammm! Bunu da yesem daha ne isterim ki

Bir oturuşta bitirebilir miyiz bunu peki hmm? kihkih doyamam ben bunaaa :)) Canım daha çok tatlı çekmesin böyle şeyler yiyince :S

ay ama kipada light puding yoktuuu. Bi de Migros'a bakiyim bari. Bi de şu dukanellayı öğreniyim

hergün yersen uff olursun bağırsak çalıştırmak için yeşil çay yada 7 otlu çay yada mate çayı iç günde 2 tane aç karnına...

hergün yersen uff olursun bağırsak çalıştırmak için yeşil çay yada 7 otlu çay yada mate çayı iç günde 2 tane aç karnına...

o çayların hiç biri bende işe yaramıo yarim_..ne çaylar içtim hiç bişey olmadı normalde kayısı ye su iç incir ye su iç aman sıcak mısırın üstüne su içme derler yaa ben hepsini yapardım bana mısın demezdi o kadar abartmıştım ki durumu saf z.yağı içer üstüne su içerdim o kadar pis bişeydi ki çaresizliğimi anla kuzum..

doğru diosun ama benim asıl problemim kg almada bagırsaklarımın durma moduna gelmesi

hani öyle oturup harıl harıl yemek yemedim hiç bi zaman ama şiştikçe şiştimm

ben yine de o çaylarda çözüm bulacağına inanıyorum... çünkü benim yaklaşık 10 yıldır kabızlık sorunum var.. ve seninde söylkediğin gibi totonu da yırtsan geçmiyo... aynı şeyleri bende yapardım kaarnımda şişkinlikten başka biş iolmazdı bazen ağrı yapardı ama icraat sıfır... dr gittim en sonunda bi ilaç verdi kireç gibi bişey magnesium ............ tam hatırlayamıyorum adını... onu kullanan herkes iyileşti.. annem iş arkadaşım... birsürü insan... ama ben iyiileşmedim onu içiyorum 2 gün sonra anca wc çıkıyorum... bu bahsettiğim çayları burda bi arkadaş önerdi hem gaz çıkarmada hemde wc sorununda kesin çözüm bende...

bende senin gibiyim z.yağı içip uzerine kuru kayısı yiyenlerden ancak o etki ediyordu
simdi ise sıcak sütün içine y. kepeği karıştırıyorum yanındada goji ve bitki çayları hangisi yaradı bilemiyorum ama
iki güne bir gitmeye başladım

ben günde iki kereeeeeee

Allahım bir sabah uyanıyım -2 görim sonraki gün -500
ben hala elimin tersi ile itiyorum nasıl bir inatlaşma içine girdim vücudumla bilemezsin ama hak veriyorum son 4 senedir 70 altı görmedimkii

bişi söliyimmi...
ben 6 lı rakamları bi görüyimm... asıl duraklamayı siz o zaman görün... sanırım hayatımın son 10 yılı 6 lı rakamlardan hiç uzaklaşamadım...

ayneeen ağlatacak bu dukan seni asıl ozaman
ama bellide olmaz canım ya belki yavaşta olsa her gün 100 gr 200 gr gider

aptal değilsin canım öle şeyler söyleme
ama yanlış yapıyorsun yarından itibaren dön seyire okadar gün atak sen şoka uğrattın vücudunu artık

canım sen ne zaman başladın bizimde neredeyse yakın kilolarımız.ben 58 i hedef koydum olurda kaçamak olursa +2 oynar diye işimi garantiye alim dedim

ben 6 şubatta başladım ama son 16 gündür gr inmedim:) regli dönemimden sonra duraklamaya geçtim ama iç savaşım şimdilik iyi gidiyor ben kazanıcam
banada dukan 62-63 arası söylüyor zaten de bende 60 dedim:) ama 62 de güçlendirmeye geçicem ordada 1-1,5 kg veriliyor çünkü

Protein fazlalığından oluyormuş maalesef
kızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçer bu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla
çok geçmiş olsun çocuklar iyi olsunda gerisi boş
Arkadaşlar aklıma bişey geldi... Tahin

çok yararlı bişeymiş....Biz kullanabilirmiyiz Acaba bilen var mı????
ahh ahh dün aklıma piyaz girdi ama tayin sırf yağ olduğundan bu fikri çıkardım aklımdan :)
Evet şekerimm bekarım çok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum
evlenmek için ideal yaş bence ben 22 de evlendim evli mutlu çucukluyum ama bazen keşke bekar olsaydım diyorum :)

kızlar son 6 sayfaya bakamadım bugün çok geç kalktım bu diyet beni tembel yaptı ya da bahar çarptı bilmiyorum kızımda gece geç yatıp gündüz geç kalkıyor -200 ile güne başladım
şimdi kızımın uyutmam lazım görüşmek üzere

aha tofudan sonra şimdi de goji çıktı iyimi nerden bulacaz gojiyi.....? alternatifi nedir? goji tofu arar ken başka bişi bulmiim de sonra ziyan olur diet miet ...töbe tööbeeee

piyaz tahin ne alaka?

aha tofudan sonra şimdi de goji çıktı iyimi nerden bulacaz gojiyi.....? alternatifi nedir? goji tofu arar ken başka bişi bulmiim de sonra ziyan olur diet miet ...töbe tööbeeee

ikisininde alternatifi yok ve ben gojiyide netten almıştım hiç arayamam öle cadde cadde

ikisininde alternatifi yok ve ben gojiyide netten almıştım hiç arayamam öle cadde cadde

ben bi aktardan almıştım gojiyi... hemen her aktarda var... bi kere kek yaptım sadece bi daha da kullanmadım hiç sevmedim tadını...
tofu da dün balya netten 2 kavanoz sipariş verdim yarın gelirmiş bakalım... pazar akşamı kızartmasını yapıcam p.tesi işe getiririm begenirsem...
gerçi bugun elimde olsaydı akşam yapar yarın istanbula giderken götürür yanımda yolluk olarak taşırım diye düşünmüştüm ama yalan oldu...

Selam Hanimlar Ben geldim

Evet bugün bende start verdim :) stresli bir güne baslamama ragmen gayet keyfim yerinde....
Sabah yagsiz omlet yapdim hicde fena degilmis... Öglen tavuk izgara yapdim :)
Suanda kendimi gayet rahat hissediyorum aclik namina hic birsey yok oysa öyle tika basada yemedim....
Bol bol su sekersiz bitki caylari tüketmeye calisiyorum... Umarim hata yapmadan su 6 gün gecirebilirim :)
Ve umarim hergün böyle sorunsuz gecer.... Pes etmek yok FIGHTING

canlarım ben çıkıyorum.....sizlere iyi hafta sonları ve bol bol - ler diliyorum... hafta sonu takılamıcam size .....pazartesi görüşmek dileğiyle efenim en güzel tofular en güzel surimiler engüzel gojiler sizlerin olsun.. ben almiim ehe hehheheheh

aynen piyazda kurufasulye yok mu?? o düşünce baştan yanlış zaten:44:

görüyomusun bi biz çalışıyoruz cumartesi günleri... bak bunalıma girdim yine iki dk da haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…