7 gün atak verdi yaptııııııımmm:26: şimdide seyırın 5. güne ve ps olarak devam edıyorum...:18::18:
ne aptalımm5 gundur ps olarak devam edıyorum.
bilmezmiyimmmmcanım cok sağolun.
bak bak bak itiraflara baaak bildiğimiz poğaçamı yedin hani şu kat kat pişiyor sıcacııkkk peeeh sanaaa peeehhdukandaşın burda aç ve aç gezsiin sen poğaçalar ile kahvaltı yap bir de utanmadan kilo veeerr
içim yanaaaar içim kanar daaa iiiiiisssssyyyyyeeeeeeeeaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
benimde moral -10 ama daha kaçamak yapmadım yapsam kilo verir miyim acabaaa:44::44::44:
hım nerdeyse yakınız bende 76 küsür ile başladım dukan 62 diyor ben 60 diyorum öyle bir çatışma içindeyiz
ama verirsin sadece inan ve uygulaaa
cok guzel görünüyor bayıldımmmmmyiyebiliyor muyuz simdi bundan
selam kızlar bende sonunda kaçamaklarıa ara verdim bugun tekrardan başladım çünkü 62de donup kalmasından bıktım kilocuklarımın!!!
hazirana kadar 55 olmak istiyorum inşallah başarırım
bide kızlar yasak biliyorum ama ben 1 haftadır 8-10 tane kayısı yiyorum su gün kurusu kayısı mı ne diyolar ya hani sert olanlar üfleyip yiolaronlardan yiyorum hem tatlı ihtiyacımı kesio hemde acayip bagırsak calıstırıyor..kendimi bildim bileli bagırsak problemi yasardım 2-3. günden sonra acayip etki ediyor
hergün yersen uff olursunbağırsak çalıştırmak için yeşil çay yada 7 otlu çay yada mate çayı iç günde 2 tane aç karnına...
o çayların hiç biri bende işe yaramıo yarim_..ne çaylar içtim hiç bişey olmadı normalde kayısı ye su iç incir ye su iç aman sıcak mısırın üstüne su içme derler yaa ben hepsini yapardım bana mısın demezdi o kadar abartmıştım ki durumu saf z.yağı içer üstüne su içerdim o kadar pis bişeydi ki çaresizliğimi anla kuzum..
doğru diosun ama benim asıl problemim kg almada bagırsaklarımın durma moduna gelmesi
hani öyle oturup harıl harıl yemek yemedim hiç bi zaman ama şiştikçe şiştimm
o çayların hiç biri bende işe yaramıo yarim_..ne çaylar içtim hiç bişey olmadı normalde kayısı ye su iç incir ye su iç aman sıcak mısırın üstüne su içme derler yaa ben hepsini yapardım bana mısın demezdi o kadar abartmıştım ki durumu saf z.yağı içer üstüne su içerdim o kadar pis bişeydi ki çaresizliğimi anla kuzum..
doğru diosun ama benim asıl problemim kg almada bagırsaklarımın durma moduna gelmesi
hani öyle oturup harıl harıl yemek yemedim hiç bi zaman ama şiştikçe şiştimm
bende senin gibiyim z.yağı içip uzerine kuru kayısı yiyenlerden ancak o etki ediyordu
simdi ise sıcak sütün içine y. kepeği karıştırıyorum yanındada goji ve bitki çayları hangisi yaradı bilemiyorum ama
iki güne bir gitmeye başladım
bak şimdi şu bunalım dolu geçen 2 haftamı özetliyorum sana... ama detay özeti veriyorum...
ilk hafta bişi yemedim allah için... dedim ki gidicek gidicek gidicek... sıkıntı yok miray... stres yok miray... spora devam miray... o sırada çok spor yaptım ama... danstan geldim twest yaptım... yüzmeden geldim mekik çektim... neyse ikinci haftaya geldik... p.tesi oldu tık yok... salı oldu tık yok... bide bekliyoruz ya perşembe bildirim var... cortt var gördük bildirimi... neyse bi baktım çarşamba sabahı ofiste ahali kahvaltı modunda her sabah çağırırlar istemem... o sabah yine bi seslendiler hiç ikiletmeden uçtum... çarşambe perşembe poğça yedim... sonra bu salıya kadar yine +lardaydım... sonra bi baktım löppp...
bişi söliyimmi...
ben 6 lı rakamları bi görüyimm... asıl duraklamayı siz o zaman görün... sanırım hayatımın son 10 yılı 6 lı rakamlardan hiç uzaklaşamadım...
7 gün atak verdi yaptııııııımmm:26: şimdide seyırın 5. güne ve ps olarak devam edıyorum...:18::18:
ne aptalımm5 gundur ps olarak devam edıyorum.
bilmezmiyimmmmcanım cok sağolun.
bende hiç zayıf olmadım. hep şişman hep şişman...
canım sen ne zaman başladın bizimde neredeyse yakın kilolarımız.ben 58 i hedef koydum olurda kaçamak olursa +2 oynar diye işimi garantiye alim dedim
Protein fazlalığından oluyormuş maalesefbeeeeeeeennnnnnnnnn!!!!!
benim dişlerim yapı olarak da sarımtraktır zaten... ama 2 yıl önce lazerle beyazlatma yaptırmıştım... 5 yıl sürermiş bu beyazlık ama bu diyete başladıktan sonra ciddi diştaşı ve sararma görülüyor... proteinlerle mi bağlantılı onu bilemiyorum yani... yakın tarihte fırsat bulursam kliniğe uğramayı düşünüyorum... son günlerde signal whitenow aldım o gayet etkili... iyi bir diş macunu... dişeti sorunlarımda olduğu için zaman zaman paradontaxla kullanıyorum...
çok geçmiş olsun çocuklar iyi olsunda gerisi boşkızlar nasılsınız dün bildirim yapamadım kızım 2 gündür çok ateşli ve düşmüyo ateşi çok üzülüyorum inşallah geçerbu arada yemek bile yiyemiyorum kiloyu görmüyo gözüm valla
ahh ahh dün aklıma piyaz girdi ama tayin sırf yağ olduğundan bu fikri çıkardım aklımdan :)Arkadaşlar aklıma bişey geldi... Tahin
çok yararlı bişeymiş....Biz kullanabilirmiyiz Acaba bilen var mı????
evlenmek için ideal yaş bence ben 22 de evlendim evli mutlu çucukluyum ama bazen keşke bekar olsaydım diyorum :)Evet şekerimm bekarımçok yaşlı değilim canımmm sadece 27, 28 de diyebiliriz aa ben 27 yi tercih ediyorum
ben günde iki kereeeeeee
Protein fazlalığından oluyormuş maalesef
çok geçmiş olsun çocuklar iyi olsunda gerisi boş
ahh ahh dün aklıma piyaz girdi ama tayin sırf yağ olduğundan bu fikri çıkardım aklımdan :)
evlenmek için ideal yaş bence ben 22 de evlendim evli mutlu çucukluyum ama bazen keşke bekar olsaydım diyorum :)
kızlar son 6 sayfaya bakamadım bugün çok geç kalktım bu diyet beni tembel yaptı ya da bahar çarptı bilmiyorum kızımda gece geç yatıp gündüz geç kalkıyor -200 ile güne başladım
şimdi kızımın uyutmam lazım görüşmek üzere
aha tofudan sonra şimdi de goji çıktı iyimi nerden bulacaz gojiyi.....? alternatifi nedir? goji tofu arar ken başka bişi bulmiim de sonra ziyan olur diet miet ...töbe tööbeeee
piyaz tahin ne alaka?
ikisininde alternatifi yok ve ben gojiyide netten almıştım hiç arayamam öle cadde cadde
aynen piyazda kurufasulye yok mu?? o düşünce baştan yanlış zaten:44:
canlarım ben çıkıyorum.....sizlere iyi hafta sonları ve bol bol - ler diliyorum... hafta sonu takılamıcam size .....pazartesi görüşmek dileğiyle efenim en güzel tofular en güzel surimiler engüzel gojiler sizlerin olsun.. ben almiim ehe hehheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?