Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

görüyomusun bi biz çalışıyoruz cumartesi günleri... bak bunalıma girdim yine iki dk da haaa

bak salya sümük olayları senin gibi hatuna yakışmıo haaa
aslında biz de açığız cumt. günleri ama ben patron olduğum için personelim çalışıo ben evde çalışıom cınım.....kedi cınınızı sizin heeeeee

Kızlar ben de bu kilo kaybının miktarı ve wc sorunu ile ilgili konuşmak istiyorum:))
ben atağı 7 gün yaptıktan sonra 21. Seyır günümdeyim ve toplamında 6-7 kilo verdim belki daha çok çünkü tartıların hepsi farklı bişey söylüyor:) atakta 7gün boyu sadece 2 kilo verdim ve sonrasında ilk 2 hafta 1-2 kilo arasında gittim geldim ama 3.hafta midemde küçülmemi oldu bilmiyorum iştahsızlık başladı ve bazen akşam yemeklerinde bile yoğurt yer oldum hiç ağır beslenmedim (ağırdan kastım yağlı demek değil yani etli-tavuklu :) anlamında) bir de hatırlar mısınız bilmem ben yoğurt çorbasıyla eksi gören bir dukaniçeyim onu da yedim kepeğimi hiç ihmal etmedim çikolata yedim dukan usulü ve kurtarıcım o oldu meyveli yoğurdu normal yedim activya çilekli yağ oranı düşüktü onu tercih ettim son hafta light yoktu derken bu hafta 3kiloya yakın gitti ve ben bunu az yemeye bağlıyorum. Hareket yapamadım yürüyüş durdu ama yine de gitti ve sabahları kahveli süt yapıp içtim. Ben hemoroid hastasıyım ve kabızlık hat safada idi şimdi sürekli ishal durumdayım ve günde en az 3 kez gidiyorum rabbime şükürler olsun o yönde şikayetim kalmadı. Ve ben bugüne kadar 3 ayrı diyet yaptım ve metabolizmam yavaş değil ölüydü resmen. Asla umutsuzluğa kapılmayın öyle ya da böyle gidiyor arkadaşlar benim metabolizmam çalıştıysa herkesinki çalışır diye düşünüyorum...

heee... o zaman allahıma binlerce şükredebilirim şu an... çünkü ben patron olmak hiç istemem... ayyy... allahım ne şanslı bi veletim yaa...

Benim bünyem de inatçıdır. İnşallah kırabilirim. 60-62 arası takılırım gibi geliyo. Hatta oraya bile inemem gibi geliyo sanki :S Bi de bunlar son 1 yılda aldığım kilolar, yoksa hep 58 falandım ben. Fazla direnmese baari. O sorunlar bende de var. Bakalım bitki çayları ve süt işe yarıcak mı?

canım ben hiç bitki çayı içmedim yopurda kepek karıştırıp yemedim ama yoğurt çorbası ve aç karna sıcak sütle başarılı oldum. Ilk fahtalarda yeşil çayı ihmal etmiyordum ama artık ona da fırsat bulamıyorum. Ben yaklaşık 2 yıldır 75lerdeydim ama 3 hafta da dijitalde 72.9 normal baskülde 71 gördüm:))

Hadi bakalım..! Devamı gelir inşallah!!

ya hatırlatma şunu
bugün perşembe gibi davranıyorum ki yarın da cuma gibiymiş gibi çalışcam
zaten havada yağmurluu
sabahtan beri durmadı vallaa .

töbe töbe... o da ayrı bi hava... bugun perşembe ve yarın cumaysa eğer... 1 gün dinlenme sonrasında işe geliceğin pazartesi günlerden ne olacak o zaman?...
hadi bakalım havuz probleminden beter...

töbe töbe... o da ayrı bi hava... bugun perşembe ve yarın cumaysa eğer... 1 gün dinlenme sonrasında işe geliceğin pazartesi günlerden ne olacak o zaman?...
hadi bakalım havuz probleminden beter...

Ay süpersiniz yaaa..... oku oku bitmiyo ne güldümmmm. Çıkmadan bir göz daha atayım dedim... güle güle bi gittim....

Hepinize iyi hafta sonları canlarımmmm....

Kaçamak yok heeeee......

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşın kaç? Eğer evlenmediysen ve çocuk doğurmadıysan bu işi dukanla yapmanı tavsiye etmem.
4 kilo için hayatında 2 kere yapabileceğin bir diyeti harcama derim .

kesinlikle katılıyorum yarimcimm ben 4 kilo verecek olsam doğrudan güçlendirmeye geçerdim:))) çocuk doğurduktan sonraya saklıyorum ben de ikinci şansımı tabi allah verirse:))

kesinlikle katılıyorum yarimcimm ben 4 kilo verecek olsam doğrudan güçlendirmeye geçerdim:))) çocuk doğurduktan sonraya saklıyorum ben de ikinci şansımı tabi allah verirse:))

nilesss didi onu bikeremmm ben değeelll....
ama bende katılıyorum kuzuma tabi...

ilkini iyi kullandıktan sonra ikinciye gerek kalmaz inşallah
Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
ha birde herkes hamilelikte kilo alacak diye bir durum yok kızlar çok korkutmayn kendinizi :))

yaşın kaç? Eğer evlenmediysen ve çocuk doğurmadıysan bu işi dukanla yapmanı tavsiye etmem.
4 kilo için hayatında 2 kere yapabileceğin bir diyeti harcama derim .

nilesss didi onu bikeremmm ben değeelll....
Ama bende katılıyorum kuzuma tabi...

ay hakkaten ya ben hep karıştırıyrum zaten neyse bakalım kusuruma bakmayın zayıflık iste insanı şaşırtıyor:))))) hehehehe

ilkini iyi kullandıktan sonra ikinciye gerek kalmaz inşallah
allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
ha birde herkes hamilelikte kilo alacak diye bir durum yok kızlar çok korkutmayn kendinizi :))

tatlım evet öyle ama yapılarımız müsait kilo almaya o yüzden korkuyorum ben en azından kendi adıma ödüm patlıyor çünkü benim çevremde ne kadar tanıdık varsa ailem de dahil 20in üzerinde aldılar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…