Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar merhaba bundan sonra ben de sizinleyim :) bugün yulaf kepeğimi yağsız lor peynirimi aldım yarın başlayacaktım atak devreme ama misafirlik çıktı yarına o yüzden pazar günü sabah başlıyorum inşallah 2 günlük atak devreme. bu süreyi dukan sitesinde hesapladım bu atak devremi 3 ya da 4 güne uzatmamda sakınca var mı acaba toplamda 7 kilo vermem gerekiyo:44:

arkadaşlar bugün rutin kontrol amaçlı doktoruma uğradım sohbet sırasında da dukana başladığımı söyledim diyet içeriğini öğrenince sakıncal olduğunu söyledi fazla protein ağırlıklı beslenmek hem böbreklere zarar verebiliyomuş birde 0 karbonhidrat olduğu için kas kaybı olurmuş ki dediğine göre bu çok tehlikeli boyutlara gelebilirmiş kalp kaslarına zarar verecek kadar açıkcası kafam karıştı benim diyeti bırakmayı düşünüyorum ama pişman olurmuyum ama sağlıkta çok önemli iki kucuk çocuğum var benim Allah korusun ya diyet hakkında sizde böyle olumsuz düşünceler duydunuzmu paylaşırmısınız?

birazcık mı?????? çok mutevazı gordum sizi ommur hnmmm:)

bende tebrik etmek istiorummm..süper görünüosunnn :)

ommurcum harikasin sahanesin yaa darisi basimiza..
hepinize teşekkürler arkadaşlar.
bu topiğe katıldığım günden beri motivasyonum hep yüksek oldu.sizlerin sayesinde.ben de yeni gelenlere ve eskilere az söylenmedim hani.
burayı çokk seviyorum.ailem gibi oldunuz.
sizi çoook seviyorum.görmeden sevilirmiş demek ki.zihnimde herbirinize ait bir siluet var emin olun.öptümmmmm.
ay okudum da veda eder gibi konuşmuşum
gitmiyorum burdayım

arkadaşlar merhaba, bugün bende yememe iştahsızlık durumu var hatta dünden beri canım bişey istemiyo doğru düzgün,çok acayiptir şaşırtıcı bi hararet söz konusu buzluğa su koyup koyup içiyom çay içiyorum yok anam 15 dk sonra dilim damağıma yapışıyo
- bide bugün proteindi kahvaltıma peynir krep yumurta dereotu vardı şekersiz çayımla
- öğlen kuşbaşı şeklinde tavuk göğsü yaptım baharatlatım haşladım bi kase yoğurtla yarısını yedim göğüs dediğimde almış olduğum göğüsü 2 yemeklik yapıp buzluğa atmıştım.birisini çıkarıp hazırladım.akşama bıraktım tavada kalanı ama hiç ete bakamdım canım istemedi akşama sadece yoğurt yedim bi kase saat 10,30 da da lıgt süt içtim.
sizler de iştah nasıl? bu arada kendimi dukana şartlandırdığım için annemin yaptığı yemekleri de gözüm görmüyo mutfağın yolunu unuttum ben yemek için yiyen birisi ollduğum için aburcuburcu ama bunları kendimi şartlandırmamla aştım...çok şükür...

selam arkadaslar, belki aranizda beni hatirlayanlar vardir. dukana 2 defa baslayip bi türlü devamini getiremeyen biri olarak örnek olmak istemem size. bu diyet gercekten cok etikili. yapipta güzel kilo veren arkadaslar cok aramizda. hepsini yürekten tebrik ediyorum, masallah allah nazarlardan saklasin. moral ve istikrarli olmak cok önemli. motivasyonunuzun eksilmemesi icin forumu sakin birakmayin. ben biraktim pisman olmaktan baska bide fazla kilolarimdan baska bisey gecmedi elime.

aklimin hep bir kösesinde dukan. ama eski cesaretim ve inancim kalmadi kendime. aslinda cok ihtiyacim var kilo vermeye ama olmuyor bi yere takildigim zaman moralim cok bozuluyor. öyle karamsar oluyorum ki. kendimi saliveriyorum, birakiyorum bi bosluga. sonu mutfak oluyor :) aglancak halime güler oldum evet ama kendime olan sinirimden. eger ilk bastan devam etmis olsaydim simdi korumada olurdum. hadi 1.de beceremedim 2. baslagicimda devam etseydim yine hayallerime yariyariya kavusmus olurdum.. offf offff sakin arkadaslar birbirinizi birakmayin.

kızlarrr bende dukann dıyetı yaptım bır bucuk ayda 6 kılo verdımm fakatt cok sıkıldımm arada cok kaçamaklarımda olduu fakatt düreklı proteınn fılann artık cok skıldım 4 kılo vermekk ıstıyorum ne yapmalıyımmm yaa

canım beni hatırladınmı sohbetten nasılsın dukanla senin ne işin olur manken gibi bayandın sen hayat nasıl gidiyor bakalım

4 kilo için dukan yapılırmı yaa... yazık bünyeye...yoğun spor+bol su+saat 18.00 sonrası bişey yemezseniz o 4 kilo zaten en fazla 1 ayda gider...

günaydın kızlar bugüne çok yorgun bitkin ve hasta uyandım boğazım çok acıyor yutkunurken çay bile zor içiyorum birde midem bulanıyor canım yemek görmek istemiyor şu an aç karına limonlu yeşil çay içiyorum eskiden olsa boğazım için zencefil bal yapardım şimdi oda yok

fıstıklarrrrrrrr...............
çok uykum var... böle gözler süzülüp süzülüp duruyo.... işe geldim ama zoraki
saat 3 te otobüsüm var o yüzden işten 1-1 buçuk saat erken çıkıcam...
kısa bir yolculuk sonrası sevgilime kavuşucam....
güzel geçsin inşallah hafta sonumuz...

bir an önce ayılmam lazım... kalkıp saçlarımı düzleştirmem lazım... ofis çok kalabalık olmadan hazırlansam süper olucak....

Protein alımında en uygun miktar vücut ağırlığının her bir kilogramı için 0,8 gram kadardır. Protein miktarının düşük olması vücudun güçsüz olmasına ve hastalıklara karşı dirençsiz olmaya yol açar. Vücut ağırlığının her bir kilogramı için 1,6 gramdan fazla alınan protein aşırı miktar olarak tanımlanır. Beslenmede yetersiz protein alımı aşırı protein alımından daha zararsızdır, aşırı protein alımı sağlıklı değildir. Fazla protein nitrojen içerir buda karaciğerde üre olarak bilinen atık maddeye dönüşür. Bu artık madde böbrekler vasıtasıyla idrar şeklinde dışarıya atılmaya çalışılır. Bundan dolayı çok fazla miktardaki protein alımı karaciğer ve böbreklerde zorlamaya yol açar.
Kaynak Food-Info.net : Eğer Fazla miktarda protein alınırsa ne olur?

öncelikle hoş geldin ama atak süresini kesinlikle uzatmamalısın ozaman diyet baştan yanlış gider

canım bende de var iştahsızlık ama sanırım psikolojik ama sen yemeye zorla kendini bende öyle yapıyorum yemezsen metabolizman çalışmaz ve kilo veremezsin. bu seferde yemiyorum ama veremiyorum bu diyet işe yaramıyor diye motivasyonun düşer ve diyeti bırakırsın. zor da olsa bir şeyler mutlaka ye

hıımmm ozaman sende başla ve bu sefer bırakma hiç birşey için geç değil düşünsene yaza 3 ay kaldı
3 aya kadar ne mucizeler oluurrr

Günaydıınn canımmmm
İstanbul güneşli gözükmesine rağmen değişik bir soğuk var ama nedense öğleden sonrada ısınacakmış gibi duruyor
hıımmmm 71'e de göz kırpmışsın bakıyorum yaklaştın bana vallaa helaaal olsuunnnn
sevdiceğinin yorumlarını merak içinde pazartesini bekleyeceğiz
hadi kalk süslen ve farklılığınla onu bir kez daha kendine aşık eeeetttt

Günaydın Fıstık hatunlaaaarımmmmm

şükürler olsunki 2 günlük sıkı dukandan sonra 69'u sonundanda olsa yine yakaladım ama bu demek değilki yine + çıkmıcam
Allahım kendimden ve kilomdan bir insan bu kadar emin olamaz
ama ciddi anlamda bayağı sıkı gidiyorum izinli sınırlılar bile yok hayatımda

ama tam 69'u görene kadar sıkı diyetim devam edecek :) bukadar sıkı bir şekilde 15 günde kaç kg vereceğimi cidden çok merak ediyorum
bakalıımmmm hep beraber görüceeezzzz

tenkssss bebeeemmm....
düzleştiricimi taktım ısınıyo... ama patronum geldi yaa....
bu bugun burda olmamalıydı.... gitmesi lazımm ve akşama kadar da gelmemeli....
hemen çıksın ben hazırlanıyım.... sonra da erkenden kaçıp gidiyim

Hep bu saat değişiminden oluyor bu uykusuzluk saatler ileri alındığından beri bende alamıyorum uykumu

İstanbul düne göre daha güzel bugün ama soğuk yinede...Umarım yarın sıcacık olurda güzelce gezersiniz.

Eminim 15 günde 69 unda altına ineceksin

Yarın demişken yarın ben misafirliğe gidiyorum yemekli :18::18::18::18: Hemde eşimin akrabası :44::44::44: kendi akrabalarımdan olsa aç değilim yemicem derdim yarın ne yapsam ki ben :26::26::26:

NŞA'da 15 günde en az 2,5 kg vermeliyim
ama artık hedef bile koyamıyorumki
69'un kesin altında olurum da ne kadar altı o merak konusu valla 2 kg razıyım ya hatta 1,5

Bence kilo vermen normale dönecektir artık...Vücudunun direncini kırdın bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…