canım beniiimmm tüü maşallaaah sanaaa harikasınnnn
valla hiçte +4 gibi durmuyorsun sanki sen ideal kilonda gibisin
cidden dukanın verdiği hedef kiloda 60 mıydı ? ve sana seyir ne zaman bitecek dedi:26:
bence üzülmee ve çoook çoook şımar artık seeeennn
birazcık mı?????? çok mutevazı gordum sizi ommur hnmmm:)
bende tebrik etmek istiorummm..süper görünüosunnn :)
hepinize teşekkürler arkadaşlar.ommurcum harikasin sahanesin yaadarisi basimiza..
kızlar merhaba bundan sonra ben de sizinleyim :) bugün yulaf kepeğimi yağsız lor peynirimi aldım yarın başlayacaktım atak devreme ama misafirlik çıktı yarınao yüzden pazar günü sabah başlıyorum inşallah 2 günlük atak devreme. bu süreyi dukan sitesinde hesapladım bu atak devremi 3 ya da 4 güne uzatmamda sakınca var mı acaba toplamda 7 kilo vermem gerekiyo:44:
kızlarrr bende dukann dıyetı yaptım bır bucuk ayda 6 kılo verdımm fakatt cok sıkıldımm arada cok kaçamaklarımda olduu fakatt düreklı proteınn fılann artık cok skıldım 4 kılo vermekk ıstıyorum ne yapmalıyımmm yaa
kızlar merhaba bundan sonra ben de sizinleyim :) bugün yulaf kepeğimi yağsız lor peynirimi aldım yarın başlayacaktım atak devreme ama misafirlik çıktı yarınao yüzden pazar günü sabah başlıyorum inşallah 2 günlük atak devreme. bu süreyi dukan sitesinde hesapladım bu atak devremi 3 ya da 4 güne uzatmamda sakınca var mı acaba toplamda 7 kilo vermem gerekiyo:44:
arkadaşlar merhaba, bugün bende yememe iştahsızlık durumu var hatta dünden beri canım bişey istemiyo doğru düzgün,çok acayiptir şaşırtıcı bi hararet söz konusu buzluğa su koyup koyup içiyom çay içiyorum yok anam 15 dk sonra dilim damağıma yapışıyo
- bide bugün proteindi kahvaltıma peynir krep yumurta dereotu vardı şekersiz çayımla
- öğlen kuşbaşı şeklinde tavuk göğsü yaptım baharatlatım haşladım bi kase yoğurtla yarısını yedim göğüs dediğimde almış olduğum göğüsü 2 yemeklik yapıp buzluğa atmıştım.birisini çıkarıp hazırladım.akşama bıraktım tavada kalanı ama hiç ete bakamdım canım istemedi akşama sadece yoğurt yedim bi kase saat 10,30 da da lıgt süt içtim.
sizler de iştah nasıl? bu arada kendimi dukana şartlandırdığım için annemin yaptığı yemekleri de gözüm görmüyo mutfağın yolunu unuttumben yemek için yiyen birisi ollduğum için aburcuburcu ama bunları kendimi şartlandırmamla aştım...çok şükür...
selam arkadaslar, belki aranizda beni hatirlayanlar vardir. dukana 2 defa baslayip bi türlü devamini getiremeyen biri olarak örnek olmak istemem size. bu diyet gercekten cok etikili. yapipta güzel kilo veren arkadaslar cok aramizda. hepsini yürekten tebrik ediyorum, masallah allah nazarlardan saklasin. moral ve istikrarli olmak cok önemli. motivasyonunuzun eksilmemesi icin forumu sakin birakmayin. ben biraktim pisman olmaktan baska bide fazla kilolarimdan baska bisey gecmedi elime.
aklimin hep bir kösesinde dukan. ama eski cesaretim ve inancim kalmadi kendime. aslinda cok ihtiyacim var kilo vermeye ama olmuyor bi yere takildigim zaman moralim cok bozuluyor. öyle karamsar oluyorum ki. kendimi saliveriyorum, birakiyorum bi bosluga. sonu mutfak oluyor :) aglancak halime güler oldum evet ama kendime olan sinirimden. eger ilk bastan devam etmis olsaydim simdi korumada olurdum. hadi 1.de beceremedim 2. baslagicimda devam etseydim yine hayallerime yariyariya kavusmus olurdum.. offf offff sakin arkadaslar birbirinizi birakmayin.
fıstıklarrrrrrrr...............
çok uykum var... böle gözler süzülüp süzülüp duruyo.... işe geldim ama zoraki
saat 3 te otobüsüm var o yüzden işten 1-1 buçuk saat erken çıkıcam...
kısa bir yolculuk sonrası sevgilime kavuşucam....
güzel geçsin inşallah hafta sonumuz...
bir an önce ayılmam lazım... kalkıp saçlarımı düzleştirmem lazım... ofis çok kalabalık olmadan hazırlansam süper olucak....
tenkssss bebeeemmm....öncelikle hoş geldin ama atak süresini kesinlikle uzatmamalısın ozaman diyet baştan yanlış gider
canım bende de var iştahsızlık ama sanırım psikolojik ama sen yemeye zorla kendini bende öyle yapıyorum yemezsen metabolizman çalışmaz ve kilo veremezsin. bu seferde yemiyorum ama veremiyorum bu diyet işe yaramıyor diye motivasyonun düşer ve diyeti bırakırsın. zor da olsa bir şeyler mutlaka ye
hıımmm ozaman sende başla ve bu sefer bırakma hiç birşey için geç değil düşünsene yaza 3 ay kaldı
3 aya kadar ne mucizeler oluurrr
Günaydıınn canımmmm
İstanbul güneşli gözükmesine rağmen değişik bir soğuk var ama nedense öğleden sonrada ısınacakmış gibi duruyor
hıımmmm 71'e de göz kırpmışsın bakıyorum yaklaştın bana vallaa helaaal olsuunnnn
sevdiceğinin yorumlarını merak içinde pazartesini bekleyeceğiz
hadi kalk süslen ve farklılığınla onu bir kez daha kendine aşık eeeetttt
fıstıklarrrrrrrr...............
çok uykum var... böle gözler süzülüp süzülüp duruyo.... işe geldim ama zoraki
saat 3 te otobüsüm var o yüzden işten 1-1 buçuk saat erken çıkıcam...
kısa bir yolculuk sonrası sevgilime kavuşucam....
güzel geçsin inşallah hafta sonumuz...
bir an önce ayılmam lazım... kalkıp saçlarımı düzleştirmem lazım... ofis çok kalabalık olmadan hazırlansam süper olucak....
Günaydın Fıstık hatunlaaaarımmmmm
şükürler olsunki 2 günlük sıkı dukandan sonra 69'u sonundanda olsa yine yakaladım ama bu demek değilki yine + çıkmıcam
Allahım kendimden ve kilomdan bir insan bu kadar emin olamaz
ama ciddi anlamda bayağı sıkı gidiyorum izinli sınırlılar bile yok hayatımda
ama tam 69'u görene kadar sıkı diyetim devam edecek :) bukadar sıkı bir şekilde 15 günde kaç kg vereceğimi cidden çok merak ediyorum
bakalıımmmm hep beraber görüceeezzzz
Eminim 15 günde 69 unda altına ineceksin
NŞA'da 15 günde en az 2,5 kg vermeliyim
ama artık hedef bile koyamıyorumki
69'un kesin altında olurum da ne kadar altı o merak konusu valla 2 kg razıyım yahatta 1,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?