Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarın demişken yarın ben misafirliğe gidiyorum yemekli :18::18::18::18: Hemde eşimin akrabası :44::44::44: kendi akrabalarımdan olsa aç değilim yemicem derdim yarın ne yapsam ki ben :26::26::26:

yemekli davtelerde mutlaka et yaparlar yani bizde öyle
eğer öyle bir durum olursa alırsın etini yanına salatanı kola götür yanında eğer samimi bir yerse bu şekilde atlatırsın diye düşünüyorum

canım geçmiş olsun bizim evde bogaz agrısı olunca direk limonu 1 kaşıga sık iç arkasından su içme 10 dakika sonra iç günde 4 kez tekrarla 4 saate bir bogaz agrısı kalmaz denenmiş

yaaa sen varya muhteşem bi kızsınnn
acayip iradeli.... tütütütütüüü maşallahh benim kuzumaaa
ben biliyodum kısa sürede eksilmeleri görüceğini... ohh beee misler gibi...
artık mutsuzluk yok... dursak da + da çıksak biliyoruz ki gidiyooo....

ewet yaa güsel olsun geselimmm bol bol

Bence kilo vermen normale dönecektir artık...Vücudunun direncini kırdın bana kalırsa

ben henüz kırdığımı düşünmüyorum çünkü bu kiloyu 2 hafta öncede görmüştüm:)
şimdiden sonrası önemli benim için ne zaman 69,5'i görürüm evet kırdım derim ozamanda gider zaten diye düşünüyorum:)

teşekkür ederim ayhh şımardım vallaa:)
mutsuzluk değilde benimki biraz inat sanırım:)
hani uyuz oluyorum gitmeyince bakalım dediğim gibi 69,5'u göreyim ozaman dicem evet tamam gidiyor diye:)

keçi seni.....
görüceksin tabi... bu azimle duvar delinecekkk unutmaa

pffffff.........
patronumun misafirleri geldi tünediler... sanırım 1-2 saate kalmaz giderler...
düzleştiricimi çektim elektrikten...
harddiskimi düzenledim o sırada...
eskiden yeniye yüzlerce resim var...
en şişkosu zayıfı (en zayıfı demiyorum hiç öle "en zayıf" olduğum bi dönem olmadı )
bu akşam ve yarın bol bol inceleriz artık değişimlerle ilgili yorum yapar, pazartesi de sizlerle paylaşırım

yemekli davtelerde mutlaka et yaparlar yani bizde öyle
eğer öyle bir durum olursa alırsın etini yanına salatanı kola götür yanında eğer samimi bir yerse bu şekilde atlatırsın diye düşünüyorum

Çok samimi değiliz açıkcası tek umudum sebze yemeğinin olması..Bu arada bezelye serbestmiydi kızlar ya :26::26::26:

Nilescim inşallah kırılmıştır direncin ne diyeyim tek dileğim bu yönde insan bir gram bile vermeyince morali bozuluyor kaldı ki artı çıkmak

ayy eski günlerimi hatırladım bende cuma akşamlarını iple çekerdim akşam 6 otobüsü ile istanbul yollarında olurdum hey gidi günler güzel günler tadı başka değerlendirin iyi eğlenceler

canım geçmiş olsun bizim evde bogaz agrısı olunca direk limonu 1 kaşıga sık iç arkasından su içme 10 dakika sonra iç günde 4 kez tekrarla 4 saate bir bogaz agrısı kalmaz denenmiş

çok teşekkürler denicem hemen ilk kez duyuyorum çok sağol

canım bezelye serbest değil maalesef hatta hiçbir diyette bezelye vermiyorlar

inşş canımmmm yaaa benimde tek dileğim o cidden hani bu şekilde olunca insan daha çok yoruluyoorrr:44:

ayyyyyy teşekkür ederim.....

ya ben 3 yıldır her buluşmamızda aynı heyecanı yaşıyorum... aynı özenle hazırlanıyorum acayip bişey bu...

fıstık bezelye yasak... bakliyata giriyor çünkü...

hıımmm ozaman sende başla ve bu sefer bırakma hiç birşey için geç değil düşünsene yaza 3 ay kaldı
3 aya kadar ne mucizeler oluurrr

haklisin canim 3ayda neler olmaz, heleki bide spor yaparsan. kendime olan güvenim cok sarsilmis, cesaretim yok. yani tekrar baslayip birakmaktan korkuyorum. moral ve destege ihtiyacim var. zira beni etrafimda kimse anlamiyor. herkes halinden memnun bi ben varim sanki kilolarini kafaya takan, taktikcada kilo alan 76,6 kilo ciktim biraz önce tartida kafayi yiycem yakin. aksam yeniden dukan testi yapmistim 6 gün atak öneriyor. agustos 1 de ideal kiloma ulasacagimi gösteriyor. ben 6li rakamlari hayal edemezken, rüya gibi ben ve 5li rakamlar. sizce rüyam gercek olabilirmi, yapabilirmiyim?

canım bezelye serbest değil maalesef hatta hiçbir diyette bezelye vermiyorlar

inşş canımmmm yaaa benimde tek dileğim o cidden hani bu şekilde olunca insan daha çok yoruluyoorrr:44:

Bencede diyet yapmak normal geliyor artık ama artı çıkınca verdiğin emeğe acıyorsun yiyemediklerine üzülüyorsun...

Dünde benim moralim çok bozuktu şeytan git burgere ya da popeyes a dedi ama dinlemedim allahtan :26::26::26::26:

iyide bende 76 küsürlerle başladım küsürü tam bilmiyorum çünkü atak 3. gün tartımı yeniledim
16 gündür kilom gr inmemesine rağmen yine de 6,5 kilo verdim:) inan kıyafetlerimde bile farkediyor
bu diyetin en güzel yanı o kilon inmiyor ama daralıyorsun:)
bak sana 50günlük daralmamı söyliyim :) ben diyete başlamada XL giyiyordum ve 44 beden:) şimdi M ve 40 beden :) sen düşün şimdi gerisini:)
sence rüyamı gerçek mi?

vazgeçicektim bu dkandan ama forumdakileri okudukça heveslendim 2 gündür ataktayım 1 meyve ve cips kaçamağım olduğu halde sabah tartıd 2 kilo eksik çıktım inanamadım galiba devam edicem buarada 75 le başladım 73 geldim 2 günde ki ben çok katı diyetlere rağmen kilo veremeyen birisiyim yalnız testte bana atak 4 gün çıktı ideal kilomuda 62 dedi sana niye 50li çıktıki boyun kaçtı canım?

Bu diyetin en güzel yanı bana göre şu saatte şunu ye bu saatte bunu ye olmaması..Hangi diyetleri denedin bilmiyorum ama bu diyette bu çok önemli bir artı.İzinli olanları istediğin kadar yiyebiliyorsun gram hesaplamıyorsun...Karnın doyuyor bu yüzden gözünde aç olmuyor...Burda bir çoğumuz çikolata hastası mesela ama ben şimdiye kadar çikolata olsada yesem diyen görmedim...Çünkü diyet dahilinde yiyebildiğimiz yapabileceğimiz tatlılarımız var...Diyette önemli bir artı bence bu...Etrafındakileri unut buraya odaklan bak biz varız seni bizden daha iyi kim anlayabilir kim bizden daha fazla destek verebilir sana... Kararını ver ve başla gerisi daha kolay emin ol... Nerdeyse iki aydır diyetteyim 9 kilo verdim ve 1,5 beden inceldim ama herkes daha çok zayıfladığımı söylüyor...Bu diyet kilo verdirmekten öte inceltiyor...Senin ihtiyacın olanda bu sanırım...

Tombis bu arada sabah bir haber okudum zayıflayanlarla ilgili...40 kilo civarında zayıflayan bayanlardan biri demişki kilolu insanlar etrafına çok mutlu,neşeli, halinden memnun izlenimi verirler ama gerçekte bu hiçte öyle değildir demiş...Etrafında kilolu olup mutlu mesut görünen varsa bundan dır...Bu yüzden sadece sen kilona takılıyormuşun gibi görünebilir sana...Bende mesela 70 lerde iken hiç takılmıyor görünürdüm kiloma ama şimdi hiç öyle değilim...İnsanlar yeter bu kadar zayıflaman yeter dedikçe ben hayır hala kiloluyum diyorum çünkü biliyorum ki ben bu diyeti başarıyorum...Kendime güveniyorum ve bu güvenimi sahte gülücüklerle gizlemiyorum sende gizleme ve başla...

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
mp3 playerımı evde unutmuşum
telefonumdan da müzik dinleyip, o esnada bide internete bağlandığımda şarj marj dayanmıyo bitiyo gidiyo...
pfffffffffffffffffffff.........
şimdi bi mp3 listesi hazırlıycam otobüse girmeden bi mp3 player almam gerekicekk....
stresten başıma ağrı girdi...
ben müziksiz duramamda
çalışırken - gezerken - uyurken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…