Yarın demişken yarın ben misafirliğe gidiyorum yemekli :18::18::18::18: Hemde eşimin akrabası :44::44::44: kendi akrabalarımdan olsa aç değilim yemicem derdim yarın ne yapsam ki ben :26::26::26:
günaydın kızlar bugüne çok yorgun bitkin ve hasta uyandım boğazım çok acıyor yutkunurken çay bile zor içiyorum birde midem bulanıyor canım yemek görmek istemiyor şu an aç karına limonlu yeşil çay içiyorum eskiden olsa boğazım için zencefil bal yapardım şimdi oda yok
Günaydın Fıstık hatunlaaaarımmmmm
şükürler olsunki 2 günlük sıkı dukandan sonra 69'u sonundanda olsa yine yakaladım ama bu demek değilki yine + çıkmıcam
Allahım kendimden ve kilomdan bir insan bu kadar emin olamaz
ama ciddi anlamda bayağı sıkı gidiyorum izinli sınırlılar bile yok hayatımda
ama tam 69'u görene kadar sıkı diyetim devam edecek :) bukadar sıkı bir şekilde 15 günde kaç kg vereceğimi cidden çok merak ediyorum
bakalıımmmm hep beraber görüceeezzzz
Hep bu saat değişiminden oluyor bu uykusuzluk saatler ileri alındığından beri bende alamıyorum uykumu
İstanbul düne göre daha güzel bugün ama soğuk yinede...Umarım yarın sıcacık olurda güzelce gezersiniz.
Bence kilo vermen normale dönecektir artık...Vücudunun direncini kırdın bana kalırsa
yaaa sen varya muhteşem bi kızsınnn
acayip iradeli.... tütütütütüüü maşallahh benim kuzumaaa
ben biliyodum kısa sürede eksilmeleri görüceğini... ohh beee misler gibi...
artık mutsuzluk yok... dursak da + da çıksak biliyoruz ki gidiyooo....
ben henüz kırdığımı düşünmüyorum çünkü bu kiloyu 2 hafta öncede görmüştüm:)
şimdiden sonrası önemli benim için ne zaman 69,5'i görürüm evet kırdım derim ozamanda gider zaten diye düşünüyorum:)
teşekkür ederim ayhh şımardım vallaa:)
mutsuzluk değilde benimki biraz inat sanırım:)
hani uyuz oluyorum gitmeyince bakalım dediğim gibi 69,5'u göreyim ozaman dicem evet tamam gidiyor diye:)
yemekli davtelerde mutlaka et yaparlar yani bizde öyle
eğer öyle bir durum olursa alırsın etini yanına salatanıkola götür yanında eğer samimi bir yerse bu şekilde atlatırsın diye düşünüyorum
fıstıklarrrrrrrr...............
çok uykum var... böle gözler süzülüp süzülüp duruyo.... işe geldim ama zoraki
saat 3 te otobüsüm var o yüzden işten 1-1 buçuk saat erken çıkıcam...
kısa bir yolculuk sonrası sevgilime kavuşucam....
güzel geçsin inşallah hafta sonumuz...
bir an önce ayılmam lazım... kalkıp saçlarımı düzleştirmem lazım... ofis çok kalabalık olmadan hazırlansam süper olucak....
canım geçmiş olsun bizim evde bogaz agrısı olunca direk limonu 1 kaşıga sık iç arkasından su içme 10 dakika sonra iç günde 4 kez tekrarla 4 saate bir bogaz agrısı kalmaz denenmiş
Çok samimi değiliz açıkcası tek umudum sebze yemeğinin olması..Bu arada bezelye serbestmiydi kızlar ya :26::26::26:
Nilescim inşallah kırılmıştır direncin ne diyeyim tek dileğim bu yönde insan bir gram bile vermeyince morali bozuluyor kaldı ki artı çıkmak
ayy eski günlerimi hatırladım bende cuma akşamlarını iple çekerdim akşam 6 otobüsü ile istanbul yollarında olurdum hey gidi günler güzel günler tadı başka değerlendirin iyi eğlenceler
çok teşekkürler denicem hemen ilk kez duyuyorum çok sağol
Çok samimi değiliz açıkcası tek umudum sebze yemeğinin olması..Bu arada bezelye serbestmiydi kızlar ya :26::26::26:
Nilescim inşallah kırılmıştır direncin ne diyeyim tek dileğim bu yönde insan bir gram bile vermeyince morali bozuluyor kaldı ki artı çıkmak
hıımmm ozaman sende başla ve bu sefer bırakma hiç birşey için geç değil düşünsene yaza 3 ay kaldı
3 aya kadar ne mucizeler oluurrr
canım bezelye serbest değil maalesefhatta hiçbir diyette bezelye vermiyorlar
inşş canımmmm yaaa benimde tek dileğim o cidden hani bu şekilde olunca insan daha çok yoruluyoorrr:44:
haklisin canim 3ayda neler olmaz, heleki bide spor yaparsan. kendime olan güvenim cok sarsilmis, cesaretim yok. yani tekrar baslayip birakmaktan korkuyorum. moral ve destege ihtiyacim var. zira beni etrafimda kimse anlamiyor. herkes halinden memnun bi ben varim sanki kilolarini kafaya takan, taktikcada kilo alan76,6 kilo ciktim biraz önce tartida kafayi yiycem yakin. aksam yeniden dukan testi yapmistim 6 gün atak öneriyor. agustos 1 de ideal kiloma ulasacagimi gösteriyor. ben 6li rakamlari hayal edemezken, rüya gibi ben ve 5li rakamlar. sizce rüyam gercek olabilirmi, yapabilirmiyim?
haklisin canim 3ayda neler olmaz, heleki bide spor yaparsan. kendime olan güvenim cok sarsilmis, cesaretim yok. yani tekrar baslayip birakmaktan korkuyorum. moral ve destege ihtiyacim var. zira beni etrafimda kimse anlamiyor. herkes halinden memnun bi ben varim sanki kilolarini kafaya takan, taktikcada kilo alan76,6 kilo ciktim biraz önce tartida kafayi yiycem yakin. aksam yeniden dukan testi yapmistim 6 gün atak öneriyor. agustos 1 de ideal kiloma ulasacagimi gösteriyor. ben 6li rakamlari hayal edemezken, rüya gibi ben ve 5li rakamlar. sizce rüyam gercek olabilirmi, yapabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?