Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allahtan cumartesi işin olmuyor hazırlarsın çıkana kadar

cok sevindim ya masallah, 50 günde 6,5 kilo süper! ben suan kiyafetlerimin icine zar zor giriyorum. aralikta o kadar cok kiyafet almistim ki 1-2 kilo verince rahatca olur dedigim. ve gecen yildanda onlarca güzel elbise ve pantolonlarim var ki icine giremedigim. hepsi bana bakiyor. hergün okula giderken ne giycem diye aciyorum gardrobu, bir sürü kiyafet var ama hicbiri olmuyor. onlar bana bakiyor ben onlara. yeni kiyafet almak istemiyorum. bende senin gibi 50 günde 6,5 kilo versem cogunun icine rahatlikla girebirilim insallah :) cok sagol canim güzel mesajin icin. insallah hedefledigin kiloya ineceksin. ben en fazla 3 hafta dukan yapmistim. bu defa sonuna kadar getirebilirim insallah. hastalik tir, rahatsizliktir, yanlis anlamadir birakmistim, cok pismanim.. bu defa son olur insallah. desteklerinizi bekliyorum arkadaslar.

sakin birakma sevgincim, birakip eski düzenine gectigin zaman her diyette oldugu gibi 1-2 kilo fazlaliklarin oluyor. bu diyetin her asamasini yapmaktiktan sonra verilen kilolar tam gitmemis oluyor.. baslamisken sakin birakma. canim benim boyum kisa 156 yim. ve 76,6 kilo. düsün halimi, dur demezsem yakinda yuvarlana yuvarlana gidicem heryere. benim en cok rahatsiz oldugum göbek bölgem vardi ama o kadar kilo aldimki simdi basenlerimde cok rahatsiz ediyor. sabahlari uyanirken cok zorlaniyorum. elim yüzüm balon gibi sis oluyor. adetimde düzensizlesiyor. hepsi su pissss kilolarim yüzünden.

cok diyet denedim canim ama olmuyor. yapamiyorum artik. ynai sunu yiycen bunu yiycen diye düsünmek istemiyorum bile. dukani yaptigim icin biliyorum. en basit ve kolay yöntem bu. hic yemek yapamazsan bile 1 kase yogurt yiyebiliyoruz.

cok haklisin canim, mutlu gibi görünüp ici kan agliyor bencede. ben gecen yaz 68 kiloya kadar inmistim. kendimi aynada zayiflamis olarak görüyordum ama göbegim kücülmesine ragmen beni acayip rahatsiz ediyordu. dedigin gibi herkesin zayiflamissin sözüne kanmicaksin, kendini rahat hissettigin kiloya kadar herkese kulagini tikayacaksin.

valla arkadaslar. bu kadar samimi msjlariniz bana cok moral verdi. hepinize cok tesekkür ederim. sanirim bende aranizdayim artikkkk

günaydin kizlarr

az önce tartim 82 yi gösterdi gözlerime inanamadim.

acaba ticker imi yenilesem mi :26: korkuyorum tekrar artar diye :2:

eksilenlere de tebrikler.

yarimcim sevgilinle güzel bir hafta sonu dilerim. ama ne ara mp3 alacaksinda otobüse yetiseceksin bravo valla

niles cim senide tebrik ederim insallah daha da patir patir gidecek kilolar.

tombis arkadasim lütfen devam et ve son kez basla. göreceksin yaz a bomba gibi gireceksin. heppimiz le olacagiz.

sabah kahvaltimi etmedim hala. daha yeni acikiyorum. kalkip menemen yapayim bari eismde birazdan uyanir. Allahim cok mutluyumm

Sanırım mı :26::26::26: Bak burası çok güzel bir ortam burda ben bırakıcam sanırım diyip burdaki desteklerle devam eden kaç arkadaşımız var...Madem diyetin içeriğini biliyorsun yarın başla ne kaybedersin değil mi İmkanın varsa git alışverişini yap

Günaydın ve tebrikler

Bence hemen düzenle tickerı düzenle hemen moral olsun sana ben - görünce hemen düzenliyorum artı görsemde gördüğüm en az kiloya odaklanıyorum

tamam tombis tavsiyelerini dikkate alıp bırakmıcam diyeti diyet zor değil aslında diğer diyetlere göre kolay bile sayılır ama ekmek çok arıyorum ya ama herşeyin serbest olduğu dönemleri hayal edip dayanıcam canım hem eşimde çok istiyo eski zayıf halime dönmemi inşallah başarıcam başarıcaz hep beraber herkese kolay gelsin...

Tebrik ediyorum seniiii
bence güncelle artarsa bile tickerdaki eksilme seni daha da motive edicek...
bu arada saf ben otobüse binmeden mp3 alırım ama nasıl şarkılarımı yükleyebilirim
hazır tonerlerimiz de bitmişken pinti patronumdan toner parası alıyım... tonerleri alırken de kendime bi mp3 almak için zaman yaratma şansım olabilir sanırım

mutlu sana kesinlikle katılıorum..ben daha önce bikaç rejim denedim ama neymiş şu kdr şu bu kdr bu..ee çalışıosun heran elinin altında istediklerin olmuor..ayrıca dediğin gibi şeker ihtiyacı duyuyosun ama herhangi bi tatlı dukandaki gibi yok..bide üstüne zorla giden kilolar,spor yapmazsan nerdeyse kağnı yawaslıgında giden fazlalıklar (bende öle en azından) vs gibi..ama ben dukana 12 Martta başladım.bugün 18.gün we 4,7 kg werdim.eskiden diyet moduna girdiğimde mutlaka 3-4 gün sonra geri bozardım (60-62 kg arasıydım dhaa önce diyet yaptığımda..son aylarda 3 kilo daha alıp,27 yıllık hayatımın en kilolu dönemine girince dukana başladım) çünkü çok şişman kategorisine girmediğimden çok çabuk motivasyonum düşer,bozardım yaz gelince spor salonuna yazılırım derdim..ama dukanla 18 gündür hiç açlık hissetmedim.gerçekten protein tok tutuor..ee yemeği seçmek bizim elimizde,bugün tavuk yemek istersem tawuk yarın et yiyebiliorum herhangi bir liste yok bana bugun bunu yarın sunu yiceksin diyen..önceki rejimlerde tatlı krizine cok girerdim ama bunda hiç girmedim,hiç seker ihtiyacı duymadım.her ihtimale karsı ewde dr.oetker.in light pudingi var,özel günümde krize girersem onu denerim die ama şuana kdr ondada tuttum kendimi...hiç kaçamak yapmadım..sınırlı izinli bile kullanmadım sadece bikaç kez yarım tatlı kaşığı kdr ev yapımı salça dışında..we bunlarıda yaparken gayet rahatım,,moralim yerinde diğerlerindeki gibi depresif moda girmedim..ben kola hastasıyımdır günde 1 lt içtiğim oluyordu,,tabiki yine light içiordum,içmeden yapamıordum ama şuan onuda azalttım..günde bi kutuya göre ayarlıorum ve bu beni mutsuz etmior (önceki kolayı bırakma çabalarımda hep çok mutsuz olurdum çünkü) hic spor yapamadım belki yapsam daha iyi werirdim..bencede durumu,şartları ve sağlıgı uygun olan herkese öneririm bu diyeti..ama tabi önce kitabı okumaları tawsiyesinde bulunarak..

croisellee sanada tebrikler cnmmm..malum benim özel gün düzeni bozuldugu we bikaç gündür msj werip,,gelemediği için muhterem kendimi çok şiş hissediorum..1 haftadır bu yüzden tartılmadım..bugün artık tartılayım dedim-300 gr gördüm..1 haftada az geldi ama olsun inşşş,,muhterem gelipte bittikten sonra daha iyi bi rakam görürüm..mutlulugumuz hep daim olsun,hep mutlu olalım,,hep eksi görelim basküldee inşşşş

tebrik ediyoruummmm tatlımmmm
evet bende mutlu uyandım en azından + larım iniyor
inşş bebeğim patır patır ineeerr

hadi çabuk değiş tickerınıda görelim yolu yarıladın mı

tebrikler canim, allah devamini getirtsin insallah!!!acayip güzel kilo vermissin, tebrik ederim seni. darisi artik benimde basima :)

yok yok evet kesinlikle aranizdayim bu defa evimde her diyete uygun malzeme var desem inanirmisin :26: isvece basladim güya pazartesi. ertesi gün biraktim. cünkü miktar ve zaman sinirlamasini yapamiyorum artik.okulda da zorlaniyordum. bugün dukana uygun harekete gectim. daha henüz bisey yemedim. esim 12 gelcek isten. onla birlikte yapicam kahvaltimi. 1 kupa kahve ictim simdiye kadar. hadi bismillah kazam mübarek olsun beni cok mutlu ettiniz, allahta sizi hep mutlu etsinnnnn!!

canim dukan ekmeklerinden yapabilirsin, yulaf kepegini bu sekilde de kullanabilirsin. maharetli arkadaslarimizin bir sürü tarifi var. inan aslinda tüm yemeklerimizi dukana uyarlayabiliriz. o kadar kolay. su üzerimdeki tembelligi atip aktif olsam bak nerler cikar ortayada, insallah o da olcak. benim esim bisey demiyor kiloma (yüzüme demiyor ama icinden ne diyor allah bilir ). gecen sene 68 kilodayken iyce telasa kapilmisti hic unutmuyorum ya ama o kadar güzel bi duyguydu ki anlatamam. "artik benimde kendime ceki düzen vermem lazim" dedi. niye diye sorunca " e sen zayifladin ya, bende söyle dikkat edeyim kendime, sacimi basimi birazda imajimi degistireyim" dedi. ahahah koptum ama iciimden kiskanmaya baslamisti beni. yine öyle olmasini istiyorum.yapariz veririz biz bu kilolari. positf düsünelim ki moralimiz yerine gelsin bizim ne eksigimiz var diger incecik hatunlardan dimi ama

Ya önemli nokta ne biliyormusun yemekte sınır olmaması...Tamam herşeyi yiyemiyoruz ama yiyebildiklerimizide doyana kadar yiyoruz...Ben bu diyete kadar hep soğuk bakmışımdır diyetlere çünkü bana hiç akıl karı gelmiyordu bir dilim peynir bi kaç zeytin ile doyabileceğim ve onlarla durabileceğim ara öğüne kadar...Ben zaten o kadarcık yiyip abur cuburuda hayatımdan çıkarsam zayıf olurdum değilmi...Birde dukan diyetine masraflı diyorlar hani her kesimden insan alıp(et tavuk) yapamaz diyor diyetisyenler ama kendilerinin verdiği listeyi de tam anlamıyla yapmaya kalktığımızda dukandan daha masraflı bir diyet oluyor.

Regli dönemlerinde bende çok tatlı yerdim ama diyete başladığımdan beri bu huyumu unuttum nerdeyse...Tatlı krizine karşı çözümlerimiz var onlarla geçiştirebiliyoruz geçiştirmesekte serbest olduğunu bildiğimizden sinir krizleri yaşamıyoruz

Tamam eşin gelene kadar güzel bir omlet yap krep yap kendin için yağsız süt ürünlerini hazırla çok güzel bir kahvaltı yap...

Daha önce test yapmışmıydın kaç gün atak yapman gerektiği ile ilgili.Okul derken öğrencimisin öğretmen mi :44::44::44:

tebrik ederim canim, 18 günde cok güzel kilo vermissin . motivasyon ve kararlilik cok önemli. herseyi beyinde bitirince insanin cani ne tatli istiyor, ne acikiyor nede en cok sevdigi yemegi özlüyor. her ikisnden biri eksilince kurulan tuzaklara yenik düsüyor. benim moral kaynagim siziin mesajlariniz canlar. bizi biizden daha iyi anlayanlar yok malesef. size cok ihtiyacim var

canim dukan ekmeklerinden yapabilirsin, yulaf kepegini bu sekilde de kullanabilirsin. maharetli arkadaslarimizin bir sürü tarifi var. inan aslinda tüm yemeklerimizi dukana uyarlayabiliriz. o kadar kolay. su üzerimdeki tembelligi atip aktif olsam bak nerler cikar ortayada, insallah o da olcak. benim esim bisey demiyor kiloma (yüzüme demiyor ama icinden ne diyor allah bilir ). gecen sene 68 kilodayken iyce telasa kapilmisti hic unutmuyorum ya ama o kadar güzel bi duyguydu ki anlatamam. "artik benimde kendime ceki düzen vermem lazim" dedi. niye diye sorunca " e sen zayifladin ya, bende söyle dikkat edeyim kendime, sacimi basimi birazda imajimi degistireyim" dedi. ahahah koptum ama iciimden kiskanmaya baslamisti beni. yine öyle olmasini istiyorum.yapariz veririz biz bu kilolari. positf düsünelim ki moralimiz yerine gelsin bizim ne eksigimiz var diger incecik hatunlardan dimi ama[/QUOTE]
ya benim eşimde öyle illa kilo ver falan demiyor zaten ama ben eski kıyafetlerime giremedikçe moralim bozuluyor haliyle yansıtıyorum onada ama eminimki içindende istiyodur zayıflamamı ne yalan söyliyim az bakmasam kendime çapkınlık yapabilir çünkü seviyor bakımlı olmamı çocuklardan sonra salmıştım biraz ama kilolarla beraber toparlanıcam bende tarifleri deniyorum ama nedense olmuyor benimkiler ya bendemi problem bilemiyorumki zaten daha ataktayım yarın bitiyor biraz daha rahatlarım sebzelerde girince heralde domates yemek istiyorum kahvaltıda tatlandırıcda aldım tatlı tariflerinide denicem bakalım..

Benim eşimde zayıfla filan demedi hiç kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda ol dedi hep ama ben kiloluyken mutlu olamadığım için onuda mutlu edemedim...En basiti kendime elbise almaya gidiyordum tek elbise denemeden eve geliyorduk...Ben kiloma çok takılmıyorum diye biliyordum kendimi ama içten içe takılıyormuşum demekki kendime olan güvenim gitmeye başlamışki tek elbise denemiyordum yakışmaz diye...Diyete başladıktan sonra yine elbise bakmaya gittik çok değil sadece bir beden zayıfladım ama her beğendiğim elbiseyi denedim...Eeee o beni öyle kendine güvenen biri olarak gördükçe oda neşelendi önceden elbise bile göstermezdi şimdi toparlıyor beğendiklerini bunuda dene diye...Tarifleri denedikçe daha iyi yaparsın sanırım zamanla

tuhaftir ama acikmadim daha, dün aksam yaptim canim testi 6 gün dedi dukan amcam. kisaca kendimden bahsedeyim biraz : 29 yasindayim, 7yillik evliyim ve 1 kizimiz var yakinda 4 yasinda olcak. avusturyada yasiyorum, ögretmenlik yapiyorum. haftanin 3 günü okuldayim, diger 4 gün evimdeyim. aslinda bu zamani cok güzel degerlendirebilirim spora ayirabilirim ama bi an önce su seytanin bacagini kirmak lazim!!!

sen bide beni görsen kiyafetlerimi hazirlarken. bi sinir bi asabiyet oluyorki hic sorma. ne giysem ne giysem diye deli danalar gibi dolasiyorum odada. esimde caresiz bakiyor bana. bazen diyorum ki iyi dayaniyor bana. adamcagaz susuyor, cünkü bisey dese ona patlicam,hem suclu hem güclü durumu yani. hangi erkek hanimin bakimli, zarif ve güzel olmasini istemezki??? ayni sekilde kadinlarda öyle. ben kiloluyum göbegim var heryere benden önce giden.ama esimin göbegi hafif ciksa rahatsiz oluyorum. cok bencilce belki ama kilolu olmasini istemiyorum. ayni seyi esim icinde düsünüp mutlaka kurtulmaliyim bu göbekten. ben kendime aynada bakamazken kim bilir o nasil görüyordur beni diyorum. ahhh ahh kanayan yarama bastini sevgincim. allah korusun ya aldatma felan, düsmanim yok ama olsa bile onlarin basina bile vermesin.

sadece senin bize deil,,hepimizin birbirine ihtiyacı war burada..motiwasyonn şartt,,yoksa olmuorr..yorum yapmadıgın günlerde bile mutlaka ac oku burayı,ben öle yapıorum hem moralim düzelior,hemde bzn yeni seyler yakalıorum...ne demişlerrr; hayat paylaştıkça güselll,,lalalalaaaaa

Sen kahvaltını yap güzelce sakın öğün atlama...Spor için internetten leslie yürüyüşlerini indirebilirsin evde yapabilirsin...İş seni çok zorlamaz demekki 3 gün için dışarda yiyebilirsin ya da kendin hazırlarsın Şeytanın bacağını kırdın bile...Birde nickini değiştir istersen şöle moral verecek bir nick bul...Bu biraz direnç kırıcı geldi bana...

aynnnennnn bende. kiloluyken alisveris kabusum oluyor resmen. vitrinde, mankenlerin üzerinde, etrafimda zayif insanlarin üzerinde begendiklerini denemeye bile cesaretim olmuyor benimde.1 beden bir bedendir canim. daha da güzel olcaksin, olcaz insallah. esim gelsin resim cektircem. bi kac tane ciktisini alip görebilcegim yerlere ascam ki. kendimi görebiliyim. vazgececek olursam tokat gibi vursun yüzüme. iste bu sensin! böyle mutsuz olmaya devam mi etmek isitiyorsun diye...

İnşallah zayıflayacaksın sende...

Nilessim bugün sessizsin :26::26::26: Yarim sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…