- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
yaaaaaaaaaaaaaaaaa
mp3 playerımı evde unutmuşum
telefonumdan da müzik dinleyip, o esnada bide internete bağlandığımda şarj marj dayanmıyo bitiyo gidiyo...
pfffffffffffffffffffff.........
şimdi bi mp3 listesi hazırlıycam otobüse girmeden bi mp3 player almam gerekicekk....
stresten başıma ağrı girdi...
ben müziksiz duramamda
çalışırken - gezerken - uyurken....
iyide bende 76 küsürlerle başladım küsürü tam bilmiyorum çünkü atak 3. gün tartımı yeniledim
16 gündür kilom gr inmemesine rağmen yine de 6,5 kilo verdim:) inan kıyafetlerimde bile farkediyor
bu diyetin en güzel yanı o kilon inmiyor ama daralıyorsun:)
bak sana 50günlük daralmamı söyliyim :) ben diyete başlamada XL giyiyordum ve 44 beden:) şimdi M ve 40 beden :) sen düşün şimdi gerisini:)
sence rüyamı gerçek mi?
vazgeçicektim bu dkandan ama forumdakileri okudukça heveslendim 2 gündür ataktayım 1 meyve ve cips kaçamağım olduğu halde sabah tartıd 2 kilo eksik çıktım inanamadım galiba devam edicem buarada 75 le başladım 73 geldim 2 günde ki ben çok katı diyetlere rağmen kilo veremeyen birisiyim yalnız testte bana atak 4 gün çıktı ideal kilomuda 62 dedi sana niye 50li çıktıki boyun kaçtı canım?
Bu diyetin en güzel yanı bana göre şu saatte şunu ye bu saatte bunu ye olmaması..Hangi diyetleri denedin bilmiyorum ama bu diyette bu çok önemli bir artı.İzinli olanları istediğin kadar yiyebiliyorsun gram hesaplamıyorsun...Karnın doyuyor bu yüzden gözünde aç olmuyor...Burda bir çoğumuz çikolata hastası mesela ama ben şimdiye kadar çikolata olsada yesem diyen görmedim...Çünkü diyet dahilinde yiyebildiğimiz yapabileceğimiz tatlılarımız var...Diyette önemli bir artı bence bu...Etrafındakileri unut buraya odaklan bak biz varız seni bizden daha iyi kim anlayabilir kim bizden daha fazla destek verebilir sana...Kararını ver ve başla gerisi daha kolay emin ol... Nerdeyse iki aydır diyetteyim 9 kilo verdim ve 1,5 beden inceldim ama herkes daha çok zayıfladığımı söylüyor...Bu diyet kilo verdirmekten öte inceltiyor...Senin ihtiyacın olanda bu sanırım...
Tombis bu arada sabah bir haber okudum zayıflayanlarla ilgili...40 kilo civarında zayıflayan bayanlardan biri demişki kilolu insanlar etrafına çok mutlu,neşeli, halinden memnun izlenimi verirler ama gerçekte bu hiçte öyle değildir demiş...Etrafında kilolu olup mutlu mesut görünen varsa bundan dır...Bu yüzden sadece sen kilona takılıyormuşun gibi görünebilir sana...Bende mesela 70 lerde iken hiç takılmıyor görünürdüm kiloma ama şimdi hiç öyle değilim...İnsanlar yeter bu kadar zayıflaman yeter dedikçe ben hayır hala kiloluyum diyorum çünkü biliyorum ki ben bu diyeti başarıyorum...Kendime güveniyorum ve bu güvenimi sahte gülücüklerle gizlemiyorum sende gizleme ve başla...
cok diyet denedim canim ama olmuyor. yapamiyorum artik. ynai sunu yiycen bunu yiycen diye düsünmek istemiyorum bile. dukani yaptigim icin biliyorum. en basit ve kolay yöntem bu. hic yemek yapamazsan bile 1 kase yogurt yiyebiliyoruz.
cok haklisin canim, mutlu gibi görünüp ici kan agliyor bencede. ben gecen yaz 68 kiloya kadar inmistim. kendimi aynada zayiflamis olarak görüyordum ama göbegim kücülmesine ragmen beni acayip rahatsiz ediyordu. dedigin gibi herkesin zayiflamissin sözüne kanmicaksin, kendini rahat hissettigin kiloya kadar herkese kulagini tikayacaksin.
valla arkadaslar. bu kadar samimi msjlariniz bana cok moral verdi. hepinize cok tesekkür ederim. sanirim bende aranizdayim artikkkk
günaydin kizlarr
az önce tartim 82 yi gösterdi gözlerime inanamadim.
acaba ticker imi yenilesem mi :26: korkuyorum tekrar artar diye :2:
eksilenlere de tebrikler.
yarimcim sevgilinle güzel bir hafta sonu dilerim. ama ne ara mp3 alacaksinda otobüse yetiseceksin bravo valla
niles cim senide tebrik ederim insallah daha da patir patir gidecek kilolar.
tombis arkadasim lütfen devam et ve son kez basla. göreceksin yaz a bomba gibi gireceksin. heppimiz le olacagiz.
sabah kahvaltimi etmedim hala. daha yeni acikiyorum. kalkip menemen yapayim bari eismde birazdan uyanir. Allahim cok mutluyumm
günaydin kizlarr
yarimcim sevgilinle güzel bir hafta sonu dilerim. ama ne ara mp3 alacaksinda otobüse yetiseceksin bravo valla
tombis arkadasim lütfen devam et ve son kez basla. göreceksin yaz a bomba gibi gireceksin. heppimiz le olacagiz.
sabah kahvaltimi etmedim hala. daha yeni acikiyorum. kalkip menemen yapayim bari eismde birazdan uyanir. Allahim cok mutluyumm
Bu diyetin en güzel yanı bana göre şu saatte şunu ye bu saatte bunu ye olmaması..Hangi diyetleri denedin bilmiyorum ama bu diyette bu çok önemli bir artı.İzinli olanları istediğin kadar yiyebiliyorsun gram hesaplamıyorsun...Karnın doyuyor bu yüzden gözünde aç olmuyor...Burda bir çoğumuz çikolata hastası mesela ama ben şimdiye kadar çikolata olsada yesem diyen görmedim...Çünkü diyet dahilinde yiyebildiğimiz yapabileceğimiz tatlılarımız var...Diyette önemli bir artı bence bu...Etrafındakileri unut buraya odaklan bak biz varız seni bizden daha iyi kim anlayabilir kim bizden daha fazla destek verebilir sana...Kararını ver ve başla gerisi daha kolay emin ol... Nerdeyse iki aydır diyetteyim 9 kilo verdim ve 1,5 beden inceldim ama herkes daha çok zayıfladığımı söylüyor...Bu diyet kilo verdirmekten öte inceltiyor...Senin ihtiyacın olanda bu sanırım...
günaydin kizlarr
günaydin kizlarr
günaydin kizlarr
Sanırım mı :26::26::26: Bak burası çok güzel bir ortam burda ben bırakıcam sanırım diyip burdaki desteklerle devam eden kaç arkadaşımız var...Madem diyetin içeriğini biliyorsun yarın başla ne kaybedersin değil miİmkanın varsa git alışverişini yap
tamam tombis tavsiyelerini dikkate alıp bırakmıcam diyeti diyet zor değil aslında diğer diyetlere göre kolay bile sayılır ama ekmek çok arıyorum ya ama herşeyin serbest olduğu dönemleri hayal edip dayanıcam canım hem eşimde çok istiyo eski zayıf halime dönmemi inşallah başarıcam başarıcaz hep beraber herkese kolay gelsin...
mutlu sana kesinlikle katılıorum..ben daha önce bikaç rejim denedim ama neymiş şu kdr şu bu kdr bu..ee çalışıosun heran elinin altında istediklerin olmuor..ayrıca dediğin gibi şeker ihtiyacı duyuyosun ama herhangi bi tatlı dukandaki gibi yok..bide üstüne zorla giden kilolar,spor yapmazsan nerdeyse kağnı yawaslıgında giden fazlalıklar (bende öle en azından) vs gibi..ama ben dukana 12 Martta başladım.bugün 18.gün we 4,7 kg werdim.eskiden diyet moduna girdiğimde mutlaka 3-4 gün sonra geri bozardım (60-62 kg arasıydım dhaa önce diyet yaptığımda..son aylarda 3 kilo daha alıp,27 yıllık hayatımın en kilolu dönemine girince dukana başladım) çünkü çok şişman kategorisine girmediğimden çok çabuk motivasyonum düşer,bozardım yaz gelince spor salonuna yazılırım derdim..ama dukanla 18 gündür hiç açlık hissetmedim.gerçekten protein tok tutuor..ee yemeği seçmek bizim elimizde,bugün tavuk yemek istersem tawuk yarın et yiyebiliorum herhangi bir liste yok bana bugun bunu yarın sunu yiceksin diyen..önceki rejimlerde tatlı krizine cok girerdim ama bunda hiç girmedim,hiç seker ihtiyacı duymadım.her ihtimale karsı ewde dr.oetker.in light pudingi var,özel günümde krize girersem onu denerim die ama şuana kdr ondada tuttum kendimi...hiç kaçamak yapmadım..sınırlı izinli bile kullanmadım sadece bikaç kez yarım tatlı kaşığı kdr ev yapımı salça dışında..we bunlarıda yaparken gayet rahatım,,moralim yerinde diğerlerindeki gibi depresif moda girmedim..ben kola hastasıyımdır günde 1 lt içtiğim oluyordu,,tabiki yine light içiordum,içmeden yapamıordum ama şuan onuda azalttım..günde bi kutuya göre ayarlıorum ve bu beni mutsuz etmior (önceki kolayı bırakma çabalarımda hep çok mutsuz olurdum çünkü) hic spor yapamadım belki yapsam daha iyi werirdim..bencede durumu,şartları ve sağlıgı uygun olan herkese öneririm bu diyeti..ama tabi önce kitabı okumaları tawsiyesinde bulunarak..
yok yok evet kesinlikle aranizdayim bu defaevimde her diyete uygun malzeme var desem inanirmisin :26: isvece basladim güya pazartesi. ertesi gün biraktim. cünkü miktar ve zaman sinirlamasini yapamiyorum artik.okulda da zorlaniyordum. bugün dukana uygun harekete gectim. daha henüz bisey yemedim. esim 12 gelcek isten. onla birlikte yapicam kahvaltimi. 1 kupa kahve ictim simdiye kadar. hadi bismillah kazam mübarek olsun beni cok mutlu ettiniz, allahta sizi hep mutlu etsinnnnn!!1:
mutlu sana kesinlikle katılıorum..ben daha önce bikaç rejim denedim ama neymiş şu kdr şu bu kdr bu..ee çalışıosun heran elinin altında istediklerin olmuor..ayrıca dediğin gibi şeker ihtiyacı duyuyosun ama herhangi bi tatlı dukandaki gibi yok..bide üstüne zorla giden kilolar,spor yapmazsan nerdeyse kağnı yawaslıgında giden fazlalıklar (bende öle en azından) vs gibi..ama ben dukana 12 Martta başladım.bugün 18.gün we 4,7 kg werdim.eskiden diyet moduna girdiğimde mutlaka 3-4 gün sonra geri bozardım (60-62 kg arasıydım dhaa önce diyet yaptığımda..son aylarda 3 kilo daha alıp,27 yıllık hayatımın en kilolu dönemine girince dukana başladım) çünkü çok şişman kategorisine girmediğimden çok çabuk motivasyonum düşer,bozardım yaz gelince spor salonuna yazılırım derdim..ama dukanla 18 gündür hiç açlık hissetmedim.gerçekten protein tok tutuor..ee yemeği seçmek bizim elimizde,bugün tavuk yemek istersem tawuk yarın et yiyebiliorum herhangi bir liste yok bana bugun bunu yarın sunu yiceksin diyen..önceki rejimlerde tatlı krizine cok girerdim ama bunda hiç girmedim,hiç seker ihtiyacı duymadım.her ihtimale karsı ewde dr.oetker.in light pudingi var,özel günümde krize girersem onu denerim die ama şuana kdr ondada tuttum kendimi...hiç kaçamak yapmadım..sınırlı izinli bile kullanmadım sadece bikaç kez yarım tatlı kaşığı kdr ev yapımı salça dışında..we bunlarıda yaparken gayet rahatım,,moralim yerinde diğerlerindeki gibi depresif moda girmedim..ben kola hastasıyımdır günde 1 lt içtiğim oluyordu,,tabiki yine light içiordum,içmeden yapamıordum ama şuan onuda azalttım..günde bi kutuya göre ayarlıorum ve bu beni mutsuz etmior (önceki kolayı bırakma çabalarımda hep çok mutsuz olurdum çünkü) hic spor yapamadım belki yapsam daha iyi werirdim..bencede durumu,şartları ve sağlıgı uygun olan herkese öneririm bu diyeti..ama tabi önce kitabı okumaları tawsiyesinde bulunarak..
croisellee sanada tebrikler cnmmm..malum benim özel gün düzeni bozuldugu we bikaç gündür msj werip,,gelemediği için muhterem kendimi çok şiş hissediorum..1 haftadır bu yüzden tartılmadım..bugün artık tartılayım dedim-300 gr gördüm..1 haftada az geldi ama olsun inşşş,,muhterem gelipte bittikten sonra daha iyi bi rakam görürüm..mutlulugumuz hep daim olsun,hep mutlu olalım,,hep eksi görelim basküldee inşşşş
ya benim eşimde öyle illa kilo ver falan demiyor zaten ama ben eski kıyafetlerime giremedikçe moralim bozuluyor haliyle yansıtıyorum onada ama eminimki içindende istiyodur zayıflamamı ne yalan söyliyim az bakmasam kendime çapkınlık yapabilir çünkü seviyor bakımlı olmamı çocuklardan sonra salmıştım biraz ama kilolarla beraber toparlanıcam bende tarifleri deniyorum ama nedense olmuyor benimkiler ya bendemi problem bilemiyorumki zaten daha ataktayım yarın bitiyor biraz daha rahatlarım sebzelerde girince heralde domates yemek istiyorum kahvaltıda tatlandırıcda aldım tatlı tariflerinide denicem bakalım..
Tamam eşin gelene kadar güzel bir omlet yap krep yap kendin için yağsız süt ürünlerini hazırla çok güzel bir kahvaltı yap...
Daha önce test yapmışmıydın kaç gün atak yapman gerektiği ile ilgili.Okul derken öğrencimisin öğretmen mi :44::44::44:
ya benim eşimde öyle illa kilo ver falan demiyor zaten ama ben eski kıyafetlerime giremedikçe moralim bozuluyor haliyle yansıtıyorum onada ama eminimki içindende istiyodur zayıflamamı ne yalan söyliyim az bakmasam kendime çapkınlık yapabilir çünkü seviyor bakımlı olmamı çocuklardan sonra salmıştım biraz ama kilolarla beraber toparlanıcam bende tarifleri deniyorum ama nedense olmuyor benimkiler ya bendemi problem bilemiyorumki zaten daha ataktayım yarın bitiyor biraz daha rahatlarım sebzelerde girince heralde domates yemek istiyorum kahvaltıda tatlandırıcda aldım tatlı tariflerinide denicem bakalım..
tebrik ederim canim, 18 günde cok güzel kilo vermissin. motivasyon ve kararlilik cok önemli. herseyi beyinde bitirince insanin cani ne tatli istiyor, ne acikiyor nede en cok sevdigi yemegi özlüyor. her ikisnden biri eksilince kurulan tuzaklara yenik düsüyor. benim moral kaynagim siziin mesajlariniz canlar. bizi biizden daha iyi anlayanlar yok malesef. size cok ihtiyacim var
tuhaftir ama acikmadim daha, dün aksam yaptim canim testi 6 gün dedi dukan amcam. kisaca kendimden bahsedeyim biraz : 29 yasindayim, 7yillik evliyim ve 1 kizimiz var yakinda 4 yasinda olcak. avusturyada yasiyorum, ögretmenlik yapiyorum. haftanin 3 günü okuldayim, diger 4 gün evimdeyim. aslinda bu zamani cok güzel degerlendirebilirim spora ayirabilirim ama bi an önce su seytanin bacagini kirmak lazim!!!
Benim eşimde zayıfla filan demedi hiç kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda ol dedi hep ama ben kiloluyken mutlu olamadığım için onuda mutlu edemedim...En basiti kendime elbise almaya gidiyordum tek elbise denemeden eve geliyorduk...Ben kiloma çok takılmıyorum diye biliyordum kendimi ama içten içe takılıyormuşum demekki kendime olan güvenim gitmeye başlamışki tek elbise denemiyordum yakışmaz diye...Diyete başladıktan sonra yine elbise bakmaya gittik çok değil sadece bir beden zayıfladım ama her beğendiğim elbiseyi denedim...Eeee o beni öyle kendine güvenen biri olarak gördükçe oda neşelendi önceden elbise bile göstermezdi şimdi toparlıyor beğendiklerini bunuda dene diye...Tarifleri denedikçe daha iyi yaparsın sanırım zamanla
aynnnennnn bende. kiloluyken alisveris kabusum oluyor resmen. vitrinde, mankenlerin üzerinde, etrafimda zayif insanlarin üzerinde begendiklerini denemeye bile cesaretim olmuyor benimde.1 beden bir bedendir canim. daha da güzel olcaksin, olcaz insallah. esim gelsin resim cektircem. bi kac tane ciktisini alip görebilcegim yerlere ascam ki. kendimi görebiliyim. vazgececek olursam tokat gibi vursun yüzüme. iste bu sensin! böyle mutsuz olmaya devam mi etmek isitiyorsun diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?