sadece senin bize deil,,hepimizin birbirine ihtiyacı war burada..motiwasyonn şartt,,yoksa olmuorr..yorum yapmadıgın günlerde bile mutlaka ac oku burayı,ben öle yapıorum hem moralim düzelior,hemde bzn yeni seyler yakalıorum...ne demişlerrr; hayat paylaştıkça güselll,,lalalalaaaaa
Sen kahvaltını yap güzelce sakın öğün atlama...Spor için internetten leslie yürüyüşlerini indirebilirsin evde yapabilirsin...İş seni çok zorlamaz demekki 3 gün için dışarda yiyebilirsin ya da kendin hazırlarsınŞeytanın bacağını kırdın bile...Birde nickini değiştir istersen şöle moral verecek bir nick bul...Bu biraz direnç kırıcı geldi bana...
İnşallah zayıflayacaksın sende...
Nilessim bugün sessizsin :26::26::26: Yarim sende
haklisin canim!! üzüntüler paylastikca azalir, sevincler paylastikca cogalir. her halukarda paylastikca moralin yükselir :) hadi bakalim hep destek tam destek olalim birbirimize
sagol canim benim ya!! aksam yürüyüsede cikayimda 2. bacaginida kirayim, sürünsün haiiinnickimi nasil degistirebilirim bilmiyorum. daha degisik bi nickte yakistiramiyorum suan kendime. aslinda iyi olur degistirsem.
yaa...ben patronum gitsin diye gözünün içine bakıyorum... saçımı düzleştiricem... yemek yiyip dişlerimi fırçalayıp makyaj yapıcam......ooffffff çoook işim var çoookkk... mp3 de yalan oldu...
Geçen seferde böle olmuştu sana sanki yaÖzelliklemi yapıyor nedir.
tam azıcık kısmını halletim... lönk damladı ofise... kıl yaa... cumartesi günleri ayda yılda bir ofiste olur...bu da benim gidişlerime denk geliyo... deminden beri çıkıcam çıkıcam diyip duruyo mal... bi defol gittt yaaaaa3te otobüse binemessem bilet de yalan olur... allahtan terminal burdan sadece 3 dk (arabayla)
Benim eşimde zayıfla filan demedi hiç kendini nasıl mutlu hissediyorsan o kiloda ol dedi hep ama ben kiloluyken mutlu olamadığım için onuda mutlu edemedim...En basiti kendime elbise almaya gidiyordum tek elbise denemeden eve geliyorduk...Ben kiloma çok takılmıyorum diye biliyordum kendimi ama içten içe takılıyormuşum demekki kendime olan güvenim gitmeye başlamışki tek elbise denemiyordum yakışmaz diye...Diyete başladıktan sonra yine elbise bakmaya gittik çok değil sadece bir beden zayıfladım ama her beğendiğim elbiseyi denedim...Eeee o beni öyle kendine güvenen biri olarak gördükçe oda neşelendi önceden elbise bile göstermezdi şimdi toparlıyor beğendiklerini bunuda dene diye...Tarifleri denedikçe daha iyi yaparsın sanırım zamanla
inşallah canım ya bende küçülürüm gitgide bedende de düşerim artık mecburan bi süre alışıcam bu damak tadına zahmetsiz olmuyo napalım en azından aç kalmıyorum önceki diyetlerdeki gibi midem kazınmıyo burada olmak çok ii ama acaip motive oluyorum
İnşallah zayıflayacaksın sende...
Nilessim bugün sessizsin :26::26::26: Yarim sende
yaa...ben patronum gitsin diye gözünün içine bakıyorum... saçımı düzleştiricem... yemek yiyip dişlerimi fırçalayıp makyaj yapıcam......ooffffff çoook işim var çoookkk... mp3 de yalan oldu...
yok sessiz değilimde :) hayatımda en nefret ettiğim şey başkalarının yanlış yaptığı işleri düzeltmeeeek
angarya geliyor bana ya 1 saattir onlarla uğraşıyorum neyseki bitti
okuyup takip ediyorum ama yazamadım bir türlü
ya anla beni benim eşim çok zayıf deli gibi kıskanıyorum onu bi taraftan gururlanıyorum yanımda biyere gittiğimizde bakım hoş görünmesi hoşuma gidiyor ama bi taraftanda onun yanına yakışmıyorum diye içerliyorum ahh bi kurtulsam şu fazlalıklardan giyinip süslenip gezicem hergün eşimle hadi bakalım hırs yaptım iyice başarıcam inşallahtuhaftir ama acikmadim daha, dün aksam yaptim canim testi 6 gün dedi dukan amcam. kisaca kendimden bahsedeyim biraz : 29 yasindayim, 7yillik evliyim ve 1 kizimiz var yakinda 4 yasinda olcak. avusturyada yasiyorum, ögretmenlik yapiyorum. haftanin 3 günü okuldayim, diger 4 gün evimdeyim. aslinda bu zamani cok güzel degerlendirebilirim spora ayirabilirim ama bi an önce su seytanin bacagini kirmak lazim!!!
sen bide beni görsen kiyafetlerimi hazirlarken. bi sinir bi asabiyet oluyorki hic sorma. ne giysem ne giysem diye deli danalar gibi dolasiyorum odada. esimde caresiz bakiyor bana. bazen diyorum ki iyi dayaniyor bana. adamcagaz susuyor, cünkü bisey dese ona patlicam,hem suclu hem güclü durumu yani. hangi erkek hanimin bakimli, zarif ve güzel olmasini istemezki??? ayni sekilde kadinlarda öyle. ben kiloluyum göbegim var heryere benden önce giden.ama esimin göbegi hafif ciksa rahatsiz oluyorum. cok bencilce belki ama kilolu olmasini istemiyorum. ayni seyi esim icinde düsünüp mutlaka kurtulmaliyim bu göbekten. ben kendime aynada bakamazken kim bilir o nasil görüyordur beni diyorum. ahhh ahh kanayan yarama bastini sevgincim. allah korusun ya aldatma felan, düsmanim yok ama olsa bile onlarin basina bile vermesin.
Küçüleceksin tabi biz nasıl yapıyorsak sende yaparsın...Burda olmasam sanırım ben çoktan bırakırdım diyeti burdan kopma derim...
Geçmiş olsun diyelim o zaman sen ne iş yapıyorsun...Senle yakın oturuyorduk sanırım bir gün buluşuruz belkim
İşte o gelmeyince millet çalışmıcak ya mantık bu inşallah gider ya
yok sessiz değilimde :) hayatımda en nefret ettiğim şey başkalarının yanlış yaptığı işleri düzeltmeeeek
angarya geliyor bana ya 1 saattir onlarla uğraşıyorum neyseki bitti
okuyup takip ediyorum ama yazamadım bir türlü
kız neden dünden fön çektirmedin 3-4 işi bir araya sokmuşsun bugün
makyaja ihtiyacın mı var bebeeeeeem yaaaa fıstık gibi hatunsuun maşaaaallaaaah
teşekkür ederim kuzucum da... dün biliyosun dans vardı... 7 buçukta dansa koştura koştura yetişip 10 da eve gittim e dans sonrası duş almak zorundayım... duş aldım çıktım saat 11 buçuk... ekmeğim bitmişti ekmeksiz gidemezdim bi de ekmek yaptım saat 12 buçuk... saçımı taradım saat 1... düşün yani kafamda havluyla ekmek yaptımeğer uykum olmasaydı kurutup evde de hallederdim ama c.tesi dedim kimse olmaz yaparım... beynim zonkluyo şimdi ya... karnım da acıktı yemek de pişiremedim vakitsizlikten... dışardan ızgara söyliycem artık napıyım
kopmam canım buarada diyette kaçıncı günündesin hangi evrede kaç kilo verdin nolur motive et beni...
aaa buluşuruz tabi canım :) kçkmecedeyim ben:)
benim iş dış ticaret ve lojistik :) yoğun ama eğlenceli bir işim var çok severek yapığım için öyle geliyor belkide bana
zaten yapmıyorlarkiii
ctesi çalışmk kadar saçma birşey yok
Ben 6 Şubatta başladım sevgincim 6 gün atak yaptım 2 kilo verdim...2 aydır diyette sayılırım toplamda 9 kilo verdim..Önceden 42 beden sıkıyordu beden arttıracaktım ki diyete başladım şimdi 40 oluyor ama bol geliyor ama 38 de dar geliyorDaha verecek dokuz kilom daha var...Boyum 160 cm 73 kiloydum
Bende bekarken avcılarda oturuyordum şimdi bahçelievlerdeyim ve beyazıtta çalışıyorum...İnsanın sevdiği işi yapması kadar güzel bir şey yok bence...
bence patronun çıkınca sende hmn çık git bir kuaföre 15 dk fön çekiyorlar :) uğraşma 1 sa saçınla
oyy kıyamam yaa bende ankaraya giderkn bundan daha fazla telaş oluyor
ben uçakla gidiyorum ctesi genelde iş yeri izin vermiyor allahım hep uçaklara son anda biniyorum
bir gün kaçırsam burayı yıkıcam başlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?