Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şşş... beni neden almıyosunuzz beeee

kıro ammmeee para ondaaaa
ahahahhaa oh ne güzel gider ayak sana moral de depolamışşş
hadi artık süslen sevdiceğineeee
ben 2 hafta sonra gidicem şimdiden düşünüyorum ne giysem daha zayıf dururum daha çok beğenir diye şu heyecan hiçbirşeye değişilmez vallaa

Yasim 20 evli degilim.. evet sanirm 4kilo icin bu diyeti yapmam.. cunki 4kiloyu istesem hemen atabiirm diyet yapmadan cuni powerplate de yapiyorm . diyetin ömurde sdece 2defa yapildigni anca duydum tsk ederim.. :)

aynen yaa soğuk terler döküyorum şu an...

ya bana testte 4 gün atak dedi birde ideal kilom 62 çıktı boyum 165 acaba atakı 5 yapsam olurmu ki?birde ben çocuklara hergün 1 tatlı kaşığı arı poleni veriyorum birer bardakta kefir içiriyorum vitamin mineral ihtiyaçlarını gidersin diye bu diyettede meyve falan yokya vitamin ihtiyacımı karşılamak içinde polen alsam 1 çay kaşığı diyete uyarmı ben goji berry bulamadım zaten onun yerine bu olurmu ki kefir yağsız sütten yapıp tüketiyorum zaten?

herkesee selammlar
c.tesi enerjinizz mükemmell miskinlikk yapacaktımmda walla bana da enerji geldii!!

ben dün dukanda yapılabilecek en yanlş şeyii yaptım.. öğlen için hazırladıım yemeği evde unuttum metroda aklıma geldii..
okulda 1 bardak ayran (malesf tam yağlı) içtim.. en kötüsü de aksam eşimin arkadasına yemeğe gidecektik eve uğramadan...
öğlenden kalan açlık zaten basıma vurmuss izmir köfte yapmıştı patateslerini yemedim ama köftelerini yedimm bildiğiinn yağlıydı dün pro. günümdeydimm ama yanında cacıkta yedimm..
yazık kadınla da ilk kez tanısıorumm yemeğini ööle mıymıntı mıymıntı yiyince beğenmediğimi düşündü muhtemelenn yüzü düştü zaten..
ama sonra mutfaktaa ona dietimi anlatp özür diledimm

amann bacılarrr kendini aç bırakmakk çok tehlikelii cidden gözüm döndü sofrada:)) bundan sonra çantamda sürekli atıştırmalık bulundurucamm pankek krakerr poğaça bilmem nee..

bu gün 2/1e sözverdiim gibi basladımm.. sınırlı izinlide yemicemm bakalım 1 hafta sonra noolcakkk!!

aslında yarimde gelir yazıcaktımki aklıma buraya gelmişken sevdiceği ile buluşur diye geçirdim içimden ama olmadı onuda alır gelirsin

gelirim tabi fıstıklar o gitsin arkadaşlarının yanına...
saç olayı tamamdır bebekler...
yemeğimi de söyledim...
yağsız tuzsuz külbastı yapıcaklar... yemek sonrası dişlerimi fırçalayıp makyaj da yaptıkmı bu iş tamamdır....

kızlar günaydın..gün itibariyle 63.7 gördüm.kutlayın beni.güçlendirmeye 3 kilo kaldı.:)))))

kızlar günaydın..gün itibariyle 63.7 gördüm.kutlayın beni.güçlendirmeye 3 kilo kaldı.:)))))

allahım allahhıııımmm
nesin sen böle ömürrrrrr
tüüüü sanaaaa tütütütütütüüü maşallahh sanaaa
allahım nazarlardan saklasın inşallahhhhhhh

Son düzenleme:

Evet yakınız buluşuruz bir gün inş...Banada 38 dar oluyor ama düğmesini kapatabiliyorum buda birşey Çok iyi yapmışın vazgeçmekle

Yenimi farketmiş

şşş... beni neden almıyosunuzz beeee

Sende gel herkes gelsin

ohh ohh ozaman tamam tartılarımızı -5 'e ayarlıyoruuzzz

ohh şüküürr canım artık devamı geliiiirrrrrr

ya hiç fikriniz yokmu?

Evet yakınız buluşuruz bir gün inş...Banada 38 dar oluyor ama düğmesini kapatabiliyorum buda birşey Çok iyi yapmışın vazgeçmekle

Yenimi farketmiş

Sende gel herkes gelsin

yeni farketmiştir tabi yüzünü görenmi var... sevgililerinden ve eşinden bize vakit ayıramıyor... cumartesileri kıllık yapmaya geliyo işte....

yarim niless ağzınızdan bal damlasın.yineliyorum bu topik ve siz olmasaydınız ben ebedi kilo veremezdim..

kerokero hadi tatlım kırdım kilidi gel peşimden bekliyorum seni..
şimdi ben kaçar,hafta sonu gezme zamanı.sinema,alışveriş falan .öptüm sizi:))

yaa...ben patronum gitsin diye gözünün içine bakıyorum... saçımı düzleştiricem... yemek yiyip dişlerimi fırçalayıp makyaj yapıcam......ooffffff çoook işim var çoookkk... mp3 de yalan oldu...

allah kolaylik versin, hayirli yolculuklar. sevgilin kilo verdigini farkediyormu, gerci farkedilmicek kadar degil yani. dile kolay 13 kilo masallah. eminim mutluluktan havala ucuyorsundur. sirf bulusmak ve ona güzel görünmek icin bile motivasyonun artiyordur. ne mutlu, allah bozmasin canim.

Editörlere mesaj atman gerek eğer karar verirsen kime atılması gerekir araştırırım

tamam canim sagolasin. kendime söyle güzel motive edecek bi nick karar verirsem söylerim sana.

insallah canim! seni cok iyi anliyorum. benim esimde hic yasini göstermiyor.. 31 yasinda ama gören 23-24 zanneder. bu genclik yakisiklilik irsi onda. bence kendimi onun yaninda yasli ve cirkin hissediyorum. kilo herzaman yasli gösteriyor. bi 10 kilo versem 5 yas daha genclesmis olurum.

tebrikler canim, devami gelecek merak etme. atakta ilk günler basagrisi, mide bulantisi oluyor. basagrisi icin bol su ic canim, ondanda olabilir. vucut zamanla alisiyor. sonra diyet cok normale dönüyor, hatta söyle söyleyeyim, diyet yaptiginin farkinda bile olmuyorsun.

bencede bulusun kizlar, eski resimlerinizi de getirin söyle zaman yolculugu yaparsiniz, güzel motivasyon olur size. keske burda benim yakinlarimda da bir arkadasim olsada bulussammmm, özendim simdi size

amiiiiiiiiiinnnnnnn
farketmezmii aklı çıkıyo hasta olucam diye... bikiniler taytlar alıyorummm... "höööyttt" diyo ama yapıcak bişii yok yaniii

Hemen arkandayım durma yoksa seni geçerim

ya hiç fikriniz yokmu?

Bence testte kaç çıktıysa onu yap kefir neki bilmiyorum cevap veremicem o yüzden

yeni farketmiştir tabi yüzünü görenmi var... sevgililerinden ve eşinden bize vakit ayıramıyor... cumartesileri kıllık yapmaya geliyo işte....

süpersin, süpersin, süpersiiiiiiin!!! masallah. darisi bizlerin basina

ya hiç fikriniz yokmu?

canim test te kac gün diyorsa onu yap bence. test te verdigimiz kilolara göre uygun olan gün belirleniyor. seyire gectiginde veriyorsun. moralini bozma sakin. ps günlerinde artis oluyor ama diger gün telafi ediyorsun. kac kilo vermek istiyorsun idealin kac kilo? benimki cok oldugu icin 6 gün atak yapmam gerekiyormus. bi önceki basladigimda 4 gün cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…