ayyyy kiz sevdigin seni kiskaniyoooooooortadini cikar tatlim
ben onu yerim...
herşey bizim için geleceğimiz ve güzel bebişlerimiz için...
süpersin, süpersin, süpersiiiiiiin!!! masallah. darisi bizlerin basina
canim test te kac gün diyorsa onu yap bence. test te verdigimiz kilolara göre uygun olan gün belirleniyor. seyire gectiginde veriyorsun. moralini bozma sakin. ps günlerinde artis oluyor ama diger gün telafi ediyorsun. kac kilo vermek istiyorsun idealin kac kilo? benimki cok oldugu icin 6 gün atak yapmam gerekiyormus. bi önceki basladigimda 4 gün cikmisti.
canım 75 le başladım atakta 3.günüm 73 te yim bugün boyum 165 testte ideal 62kg çıktı bana aslında ben 57 58 falan istiyodum evlenmeden önceki kilom yani ama çok zor 60 lara razıyım şuan bu arada antalyadayım goji berry nerden bulurumki onun yerine arı poleni alsam fikriniz varmı?soran arkadaşlar kefir bi çeşit sütten mayalanan çok faydalı bi içecek çok tok tutuyo vitamin mineral bakımından oldukça zengin kabızlığada çol iyi geliyo tavsiye ederim sebze meyve yememe rağmen 3 gündür hala kabız olmadım çok şükür kefire bağlıyorum ben..
canım 75 le başladım atakta 3.günüm 73 te yim bugün boyum 165 testte ideal 62kg çıktı bana aslında ben 57 58 falan istiyodum evlenmeden önceki kilom yani ama çok zor 60 lara razıyım şuan bu arada antalyadayım goji berry nerden bulurumki onun yerine arı poleni alsam fikriniz varmı?soran arkadaşlar kefir bi çeşit sütten mayalanan çok faydalı bi içecek çok tok tutuyo vitamin mineral bakımından oldukça zengin kabızlığada çol iyi geliyo tavsiye ederim sebze meyve yememe rağmen 3 gündür hala kabız olmadım çok şükür kefire bağlıyorum ben..
tebrikler canim, devami gelecek merak etme. atakta ilk günler basagrisi, mide bulantisi oluyor. basagrisi icin bol su ic canim, ondanda olabilir. vucut zamanla alisiyor. sonra diyet cok normale dönüyor, hatta söyle söyleyeyim, diyet yaptiginin farkinda bile olmuyorsun.
ohhh... çook şükür...
karnımız doydu...
dişlerimiz inci gibi yapıldı...
şimdi makyaj sırasıııı
Polenin içeriği ne incelemek gerek açıkcası...Kefirde sütten başka ne var peki...
canim güclendirmede kilo veren arkadaslarimiz oldu.spor ve yürüyüs yaparsan güclendirmede de verirsin insallah. kefiri duydum cok faydali oldugunu, light sütten mayalarsan sorun olacagini zannetmem. sonucta oda yagsiz süt ürünü dimi? burda bende baktim goji berrye ama hic rastlamadim. o yüzden tadini bile bilmiyorum. bu diyetin yani sira vitamin almamiz gerektigini söylüyor duakan amcam, bide omega 3 . vitamin hapini buldum fakat baktigim omega3 genelde kapsül olarak var, domuz jelatini icerdigi icin almiyorum. balik yagini ise midem hic kaldirmaz biliyorum. en iyisi bol bol balik yiyerek telafi etmek galiba.
kabislik bende de hic olmamisti. sütlü kahve icmeni tavisye ederim kabizlik ceken arkadaslar varsa. gercekten faydasi oluyor.
diyete devam et canim, surda 6li rakamlara 3 kilon kalmis, 2-3 hafta sonra ulasirsin insallah!!!
goji berry nin besin değerleri ile poleninki çok benzer ayrıca tüm vitamin mineraller var içinde vitamin yerine polene karar verdim doğal olanı daha iyidir bence hap falan sevmiyorum ben ya kefiride yağsız sütten malalıyorum canım süt yoğurt arası bişey yani yağ falan yok 2 3 bardak içiyorum günde
Sagol canim :))) Cok mutlu oldum umarim dedigin gibi devami gelir :)
Gecis dönemi oldugu icin olabilir tabi bas agrisi :/ Bol su icmeye gayret ediyorum benim gibi az su icen biri icin cin iskenecesi gibi bisey ama en az 2 litreye kendimi odakladim.... Insallah dedigin gibi olur zamanla yan etkileri gecer. Bende birazdan dukan ekmegini denicem bakalim basarili olabilecekmiyim....
gecer canim merak etme en fazla 1-2 gün sonra hic biseyin kalmaz insallah. eline kücük pet siselerinden al, bardaktan bende zorla iciyorum öyle daha kolay olur. 1 litrelik sisem var, onu gözümün önüne koyuyorum, gözüme takildikca iciyorum. kendine cetvel hazirlsana, moral olur degistirdikce . bende hic denemedim dukan ekmegini. hazir bugün alisverise gitmisken, malzemelerini de alayim. ama önce tarifi bulmam gerek tabi:26:
sadece 4 kişimiyiz kızlar ohhh çok şükür bugün kızımın ateşi düştü 3 gündür inanın kendimde değilim çocuk söz konusu olunca herşey bomboş valla
sadece 4 kişimiyiz kızlar ohhh çok şükür bugün kızımın ateşi düştü 3 gündür inanın kendimde değilim çocuk söz konusu olunca herşey bomboş valla
Hmmm bu cizerge nasil hazirlaniyor yardimci olursaniz yapmak isterim elbette :)))
Canim ben iki 3 tane tarif buldum ama bugün bunu denicem
-2 bardak yulaf kepeği(yaklaşık 20 yemek kaşığı)
-3/4 bardak ılık yağsız süt
-yarım paket instant maya(kuru maya)
-tuz
Bakalim basarili olacakmi...
Bak su isini bende bardakdan icemiyorum aynen senin yaptigin yöntemi uyguluyorum daha kolayima geliyor... O bardakda ne varsa icemiyorum ama sisede daha bir rahatim :)))
Yarim gitti mi patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?