Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ah sen bir ucunda ben bir ucundayim kadere bak bende niederösterreichte, viyanaya30 km uzaklikta oturuyorum. yinede ayni ülkeden bi arkadasinda olmasi iyi geldi bana :)

bende simdi alisverise cikiyorum kizimla ve esimle. kendim icin degil kizim icin kiyafete bakicaz. ben isteedigim kiloya ininceye kadar kendimi tutacagim. hedefe ulasinca baglasalarda durmam yerimde :)

Kengo canimsin yaaa,nihayet cizelgeme kavustum(bir hayli ugrastiktan sonra)

Bir cigliklar attim ama yaptigim an,görülmeye degerdi,cok tesekkür ederim arkadasim,cokk cok hemde
görüsmek üzere

hayirli olsun canim, güle güle kullan insallah.

benim bugün 6. günüm 1.8 kg verdim benimde seyirde dün ilk günümdü normal kahvaltıma domates salatalık maydanoz ekledim , öğlen sebze çorba yaptım pırasa, kırmızıbiber,havuçtan akşam yemeğinde sebze yemedim

ben p.tesı seyıre baslıcam ıns. sımdılik sn 1 gun ataga devmm :)

aaa buluşuruz tabi canım :) kçkmecedeyim ben:)

benim iş dış ticaret ve lojistik :) yoğun ama eğlenceli bir işim var çok severek yapığım için öyle geliyor belkide bana

niless bende şirinevlerdeyimmm ayrıcaa aynı işleri yapıoruzzz şuannnn :)) bende gelmek istiroummm benide alın aranızaaa,ewt ewt görüşeliimmmm,,süper motive oluruz

mutlu bende bahçelievler siyavuşpaşada oturdum 3 sene şimdide şirinevlerdeyimm.Sen nerde oturuosun cnmmm??

kızlar günaydın..gün itibariyle 63.7 gördüm.kutlayın beni.güçlendirmeye 3 kilo kaldı.:)))))

ommur tebriklerrr tekrarrr,,ahh ahh darısı banaaa güçlendirmeye 3 kiloo kaldı kelimesi manyak güsel geliorr kulagaa

Selam fıstıklar... An itibariyle istanbuldayim ve kısmetse dakikalar sonra sevgilimin yanında olucam... Yanmda ince dal gibi bi hatun oturuyo ve inanırmisiniz ben onu kıskanmiyorum... Ondan çok daha ince olucam inşallah... Bizler dukanin akıllı öğrencileriyiz ve bu işi temelden öğrendik aslında... Bu şans ve fırsatın kıymetini bilip Iyi değerlendirelim fistiklar... Hepinizi kocaman öpüyorum...

benimde 13 kilo vermem lazım bana atak 4 gün çıktı bugün 3.günüm ve 2 kilo gitti benden bende çocuklar yerken çeyrek elma yedim çok az da cips ona rağmen verdim seyirde ben kafam karışıyo hızlı vermek için 5+5 öneriliyor acaba öylemi yapsam diyorum yada 2 gün protein 1 gün protein+sebze napsamki hızlıda vermek istiyorum?

kizima güzel güzel ciciler adik geldik. göz ucuylada kendime bi kac kiyafete baktim. sadece bakmakla yetindim cünkü suan alsam kesinlikle yakismicak, zayiflayinca deli gibi alisveris yapmak istiyorum. cok güzel beyaz bi gömlek gördüm, kahverengi kemeri var belden... ayyy cok güzeldiiiii, hic kemer kullanmadim simdiye kadar zayiflarsam onu mutlaka alcam insallah.

mrb arkadaşlar bende dün kitabını alıp bu sabah itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım..160cm boy ve 73.800 ile yola başladım fakat büyük bir sorun var ki öğleden sonra regl oldum ve devam edip etmemekte kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce??:44:

ben normlde testı yaptım bana 60 kg norml dıo ama bana gore kıloyuyum o yusdn bıras kafama gore yaptım dıeti :) kıtabın seyır kısmını bugun okudum 5+5 zor dıoo yanı 5 gun daha atak demk bu zaten atak evresını zor bıtırıos o yusdn 1+1 yapmak daha ii spor yap cnm bol bol sporla daha da hzlandrrsn evrelerı. ben seyıre p.tesı baslıcam 1+1 yapıcm daha ii olur dıe dusunuorum inş verırız kgları

bence devam etme cunku ızdırap olur sana tatlı ıster canın ve cok şiş olursun kg verdıgındn bısı anlamazsın bıttıkten sonra basla bn ole yaptım kıtapdada dıo şiş olursunuz dıo. hemde motive olman ıcın daha ıı cunku 2 gun ıcınde kglerın gıdıo

Aynen öyle canım yaa! tatlı krizinden başka hiç bir sıkıntı yok,şu saate kadar da hiç sıkıntı çekmedim zaten listedekileri normalde de seven biriyim..yazık bana ama yaa..bırakmıycam devam.. çok kötü koydum kafama bu işi vermesem de devam edicem elbet görürüm bir faydasını 2-3 güne

inşallah hepimiz incecik olup hayalimizdeki kıyafetlere girebiliriz canım bende çok beğeniyorum düzgün fiziklere kemer çok yakışıyo Allah yardımcımız olsun sabır ve gayret hadii.

ya zor ama 2 protein bi sebze proein yapıcam ben hızlı vermek istiyorum gelişmeleri burdan paylaşırım buarada goji berry yerine arı poleni kullanıyorum doğrumu bilemem ama güçsüz kalmaktan korkuyorum buarada canım zaten düzenli spor yapıyorum herkesede tavsiye benden daha sıkı oluyo vücut sarkmıyo zayıflarken neyse ii geceler millet..

iyi akşamlar hanmmlarr
yarınn saat 10:00 da benimm canımm kardeşimle birlikte binlerce öğrencinin gireceği YGS sınavı varr...
dün gece heyecandan hiç uyumamışş..sabah onun yanında olmak isterdimm ama bende sınavda gözetmenimm..
ALLAH hiç bir öğrencinin emeğini boşa çıkarmasınn!!!

aptall bi sınavv işte ne olursa olsunn daha önemli deill insandann!!
böyle diorumm şimdi ama bende öss ye gireceğim gece tuvalete gitmekten uyuyamamısstımm
hatta öss ne kii!!
KPSS de ölücemm sandımm...

ben kazandımm atandım ama atanamayann eğitim fakültesi mezunu kasiyerlik yapan, eczacı kalfalığı yapan hatta gardiyanlık yapan arkadaşlarmm warr...
bu ülke bu insanlarınn hakkını onlarıı okutan ana babalarınn hakkını nasııll ödeyecekk..

ALLAH tümm öğrencilerin ve öğretmen adaylarının yardmcısı olsunn!!

biliorumm dukanla bi alakasıı yokk yazdıklarımınn bu gece çokk duygulandımm idare edinn

ben duramadım bu sabah başladım kızlar dün buraya pazar günü başlayacağımı yazmıştım dün geceden yulaf kepekli lor peynirli poğaçalarımı hazırlayıp yattım. kahvaltıda 2 tane dukan poğaça ve maydonoz yiyip çayımı içtim. öğleye de bi tane daha poğaçayla tavuk ve yoğurdumu yedim. arada süt içtim. akşam da dışardaydım ve köfte yedim az önce acıkmışım tekrar et ve yoğurt yedim. sizce nasıl atak dönemi için yediklerimde yanlış bişeyim var mı? bugün misafirliğe gittiğim halde orda sadece çay içtim ve canım hiçbişey istemedi çok mutluyum ama kuruluk hissediyorum vücudumda bu normal mi? bir de ben adetken başladım dukana olumsuz bir durum olur mu acaba merak ediyorum canım tatlı istemiyor o yönden sıkıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…