Pes etmek yok canim kesinlikle kimse bizi tutamaz.... Okadar inat ettimki yok bunun kurtulusu. Allah yardimcimiz olsun ne diyim...
Buarada canim özelden cevap veremedim maglum burdan yazayim....
Evet avusturyadanim vorarlberg/ dornbirnden ya sen?
Canim tarif icin cok tskler denicem insallah :)
Kizlar ben cikiyorum herkese hayirli günler
Kengo canimsin yaaa,nihayet cizelgeme kavustum(bir hayli ugrastiktan sonra)
Bir cigliklar attim ama yaptigim an,görülmeye degerdi,cok tesekkür ederim arkadasim,cokk cok hemde
görüsmek üzere
7 gun yapmamın sebebı 2 gn kacmak yaptım malesef dometes yedım o yusdn uzattım bıras.. sebze protein gunlerınde neler yapıosunuz burda menu paylasımı yapıomusunuz sayflar cok oldugundan dolyı cok göz gezdıremedım ? 4 gunde kac kg verdınız? bende bundan sonra sıkı takıpçinizim :)
benim bugün 6. günüm 1.8 kg verdim benimde seyirde dün ilk günümdü normal kahvaltıma domates salatalık maydanoz ekledim , öğlen sebze çorba yaptım pırasa, kırmızıbiber,havuçtan akşam yemeğinde sebze yemedim
aaa buluşuruz tabi canım :) kçkmecedeyim ben:)
benim iş dış ticaret ve lojistik :) yoğun ama eğlenceli bir işim var çok severek yapığım için öyle geliyor belkide bana
Ben 6 Şubatta başladım sevgincim 6 gün atak yaptım 2 kilo verdim...2 aydır diyette sayılırım toplamda 9 kilo verdim..Önceden 42 beden sıkıyordu beden arttıracaktım ki diyete başladım şimdi 40 oluyor ama bol geliyor ama 38 de dar geliyorDaha verecek dokuz kilom daha var...Boyum 160 cm 73 kiloydum
Bende bekarken avcılarda oturuyordum şimdi bahçelievlerdeyim ve beyazıtta çalışıyorum...İnsanın sevdiği işi yapması kadar güzel bir şey yok bence...
kızlar günaydın..gün itibariyle 63.7 gördüm.kutlayın beni.güçlendirmeye 3 kilo kaldı.:)))))
mrb arkadaslar. bnede dukancıyım bugun 6. gunm atakta ama bn fazla veremedım 2 kg kadr verdım sabah ac karnına tartılıom . toplam vermk ıstedıgım kg 8 di. simdi bn p.tesı seyıre gecıom kıtabımda var ama bn bısı anlamadım kıtapdan? 1 gun atakdakı gıbı protein yıyıp ertesı gun sebze ve proteınımı karstrcaz ??? :S kafam karstıdaa. yavas kg verenlerdenm sanırım moralım bozldu ama in seyrde verrmbana yardımcı olurmusnuz:)
benimde 13 kilo vermem lazım bana atak 4 gün çıktı bugün 3.günüm ve 2 kilo gitti benden bende çocuklar yerken çeyrek elma yedim çok az da cips ona rağmen verdim seyirde ben kafam karışıyo hızlı vermek için 5+5 öneriliyor acaba öylemi yapsam diyorum yada 2 gün protein 1 gün protein+sebze napsamki hızlıda vermek istiyorum?[/QUOT
ben normlde testı yaptım bana 60 kg norml dıo ama bana gore kıloyuyum o yusdn bıras kafama gore yaptım dıeti :) kıtabın seyır kısmını bugun okudum 5+5 zor dıoo yanı 5 gun daha atak demk bu zaten atak evresını zor bıtırıos o yusdn 1+1 yapmak daha ii spor yap cnm bol bol sporla daha da hzlandrrsn evrelerı. ben seyıre p.tesı baslıcam 1+1 yapıcm daha ii olur dıe dusunuorum inş verırız kgları
benimde 13 kilo vermem lazım bana atak 4 gün çıktı bugün 3.günüm ve 2 kilo gitti benden bende çocuklar yerken çeyrek elma yedim çok az da cips ona rağmen verdim seyirde ben kafam karışıyo hızlı vermek için 5+5 öneriliyor acaba öylemi yapsam diyorum yada 2 gün protein 1 gün protein+sebze napsamki hızlıda vermek istiyorum?
mrb arkadaşlar bende dün kitabını alıp bu sabah itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım..160cm boy ve 73.800 ile yola başladım fakat büyük bir sorun var ki öğleden sonra regl oldum ve devam edip etmemekte kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce??:44:
bence devam etme cunku ızdırap olur sana tatlı ıster canın ve cok şiş olursun kg verdıgındn bısı anlamazsın bıttıkten sonra basla bn ole yaptım kıtapdada dıo şiş olursunuz dıo. hemde motive olman ıcın daha ıı cunku 2 gun ıcınde kglerın gıdıo
kizima güzel güzel ciciler adik geldik. göz ucuylada kendime bi kac kiyafete baktim. sadece bakmakla yetindim cünkü suan alsam kesinlikle yakismicak, zayiflayinca deli gibi alisveris yapmak istiyorum. cok güzel beyaz bi gömlek gördüm, kahverengi kemeri var belden... ayyy cok güzeldiiiii, hic kemer kullanmadim simdiye kadarzayiflarsam onu mutlaka alcam insallah.
Vuhuuuuuu tartıda iki tane 8 görmek muhteşemmm :)))
ben normlde testı yaptım bana 60 kg norml dıo ama bana gore kıloyuyum o yusdn bıras kafama gore yaptım dıeti :) kıtabın seyır kısmını bugun okudum 5+5 zor dıoo yanı 5 gun daha atak demk bu zaten atak evresını zor bıtırıos o yusdn 1+1 yapmak daha ii spor yap cnm bol bol sporla daha da hzlandrrsn evrelerı. ben seyıre p.tesı baslıcam 1+1 yapıcm daha ii olur dıe dusunuorum inş verırız kgları
inşallah yakında iki 7 leri de görürsün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?