- 1 Şubat 2010
- 36
- 9
- 98
ben duramadım bu sabah başladım kızlar dün buraya pazar günü başlayacağımı yazmıştımdün geceden yulaf kepekli lor peynirli poğaçalarımı hazırlayıp yattım. kahvaltıda 2 tane dukan poğaça ve maydonoz yiyip çayımı içtim. öğleye de bi tane daha poğaçayla tavuk ve yoğurdumu yedim. arada süt içtim. akşam da dışardaydım ve köfte yedim az önce acıkmışım tekrar et ve yoğurt yedim. sizce nasıl atak dönemi için yediklerimde yanlış bişeyim var mı? bugün misafirliğe gittiğim halde orda sadece çay içtim ve canım hiçbişey istemedi çok mutluyum ama kuruluk hissediyorum vücudumda bu normal mi? bir de ben adetken başladım dukana olumsuz bir durum olur mu acaba merak ediyorum canım tatlı istemiyor o yönden sıkıntım yok
mrb arkadaşım,bende bugün başladım bu diyete inş. başarılı oluruz.Ben şu poğaçayı merak ettim tarifini zahmet olmazsa yazabilirmisin?
selaaaaaaaammm
gecmısı okumadım zamanım yok
ama guzelhaberı sızlerede vermek ıstedım. bugunde benden - 700 gr gıttı. sevıncım buyuk
aksamda balık ve salata yedım.
1yumurta 5 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 yemek kaşığı lor 2 yemek kaşığı yoğurt bir tutam tuz ve biraz kabartma tozu bunları karıştırıyosun normal poğaça gibi olmuyo tabi biraz cıvık oluyo. 175 derece fırında 25 dak pişiriyosun. günlük yiyeceğin poğaça sayısını (poğaça dediğime bakma yayılıyolar zaten), günlük 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğini geçmeyecek şekilde ve poğaça sayına göre ayarlayabilirsin. internetten buldum ben bu tarifi
mrb arkadaşlar bende dün kitabını alıp bu sabah itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım..160cm boy ve 73.800 ile yola başladım fakat büyük bir sorun var ki öğleden sonra regl oldum ve devam edip etmemekte kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce??:44:
Vuhuuuuuu tartıda iki tane 8 görmek muhteşemmm :)))
inşallah hepimiz incecik olup hayalimizdeki kıyafetlere girebiliriz canım bende çok beğeniyorum düzgün fiziklere kemer çok yakışıyo Allah yardımcımız olsun sabır ve gayret hadii.
iyi akşamlar hanmmlarr
yarınn saat 10:00 da benimm canımm kardeşimle birlikte binlerce öğrencinin gireceği YGS sınavı varr...
dün gece heyecandan hiç uyumamışş..sabah onun yanında olmak isterdimm ama bende sınavda gözetmenimm..
ALLAH hiç bir öğrencinin emeğini boşa çıkarmasınn!!!
aptall bi sınavv işte ne olursa olsunn daha önemli deill insandann!!
böyle diorumm şimdi ama bende öss ye gireceğim gece tuvalete gitmekten uyuyamamısstımm
hatta öss ne kii!!
KPSS de ölücemm sandımm...
ben kazandımm atandım ama atanamayann eğitim fakültesi mezunu kasiyerlik yapan, eczacı kalfalığı yapan hatta gardiyanlık yapan arkadaşlarmm warr...
bu ülke bu insanlarınn hakkını onlarıı okutan ana babalarınn hakkını nasııll ödeyecekk..
ALLAH tümm öğrencilerin ve öğretmen adaylarının yardmcısı olsunn!!
biliorumm dukanla bi alakasıı yokk yazdıklarımınn bu gece çokk duygulandımm idare edinn
ben duramadım bu sabah başladım kızlar dün buraya pazar günü başlayacağımı yazmıştımdün geceden yulaf kepekli lor peynirli poğaçalarımı hazırlayıp yattım. kahvaltıda 2 tane dukan poğaça ve maydonoz yiyip çayımı içtim. öğleye de bi tane daha poğaçayla tavuk ve yoğurdumu yedim. arada süt içtim. akşam da dışardaydım ve köfte yedim az önce acıkmışım tekrar et ve yoğurt yedim. sizce nasıl atak dönemi için yediklerimde yanlış bişeyim var mı? bugün misafirliğe gittiğim halde orda sadece çay içtim ve canım hiçbişey istemedi çok mutluyum ama kuruluk hissediyorum vücudumda bu normal mi? bir de ben adetken başladım dukana olumsuz bir durum olur mu acaba merak ediyorum canım tatlı istemiyor o yönden sıkıntım yok
selaaaaaaaammm
gecmısı okumadım zamanım yok
ama guzelhaberı sızlerede vermek ıstedım. bugunde benden - 700 gr gıttı. sevıncım buyuk
aksamda balık ve salata yedım.
niless bende şirinevlerdeyimmm ayrıcaa aynı işleri yapıoruzzz şuannnn :)) bende gelmek istiroummm benide alın aranızaaa,ewt ewt görüşeliimmmm,,süper motive oluruz
mutlu bende bahçelievler siyavuşpaşada oturdum 3 sene şimdide şirinevlerdeyimm.Sen nerde oturuosun cnmmm??
ommur tebriklerrr tekrarrr,,ahh ahh darısı banaaa güçlendirmeye 3 kiloo kaldı kelimesi manyak güsel geliorr kulagaa
kizima güzel güzel ciciler adik geldik. göz ucuylada kendime bi kac kiyafete baktim. sadece bakmakla yetindim cünkü suan alsam kesinlikle yakismicak, zayiflayinca deli gibi alisveris yapmak istiyorum. cok güzel beyaz bi gömlek gördüm, kahverengi kemeri var belden... ayyy cok güzeldiiiii, hic kemer kullanmadim simdiye kadarzayiflarsam onu mutlaka alcam insallah.
mrb arkadaşlar bende dün kitabını alıp bu sabah itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım..160cm boy ve 73.800 ile yola başladım fakat büyük bir sorun var ki öğleden sonra regl oldum ve devam edip etmemekte kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce??:44:
Vuhuuuuuu tartıda iki tane 8 görmek muhteşemmm :)))
Günaydın güzel bayanlar....
Şansımı deneyim belki birileri vardır dedim ama kimse uyanmamış o talı uykusundan sanırım...
Kahvaltımı yapıp birazdan kuaföre gideyim diyorum düğün var kilo vermişken herkese şöle güzel görüneyim makyaj filan yaptırayım da...Akşam da yemeğe davetliyiz eşimin akrabasına ümit ediyorum ufak tefek sıyrıklarla atlatırım...:18::18::18::18:
Eeeee hadi kalkın bu güzel güne geç başlamayın İstanbulda hava harika...
kızlar dünden beri çok hastayım boğazım şiş ateşim var sabah kahvaltı edemedim sadece domates salatalık yedim şimdide sütümü içip dukan ekmeğimi yiyorum midem çok kötü et tavuk balık yumurta görmek istemiyorum
arkadaşlar bazı yerlerde atak döneminde 1 domates ve 1-2 çay kaşığı zeytinyağı eklemesinden bahsetmişler bu doğrumu?
aranızda dukan diyetini uzun zamandır yapan ya da tamamlamış olan var mı? ben 8-9 aydır devam ediyorum. çok iyi sonuç aldım. benden daha uzun zamandır devam eden varsa, kilosunu koruyup koruyamadığını bilmek isterim.
ah sen bir ucunda ben bir ucundayim kadere bakbende niederösterreichte, viyanaya30 km uzaklikta oturuyorum. yinede ayni ülkeden bi arkadasinda olmasi iyi geldi bana :)
bende simdi alisverise cikiyorum kizimla ve esimle. kendim icin degil kizim icin kiyafete bakicaz. ben isteedigim kiloya ininceye kadar kendimi tutacagim. hedefe ulasinca baglasalarda durmam yerimde :)
Günaydın herkeslereee
ve beeen bugüünnnn 68'leri sonundan yakalayaraaaakkkk dünden itibaren -900 gördüm ve 68,9 kg ile güne başladım yaşadığım mutluluğu anlatamam aslaaaa
ve dün azcık kaçamak yapmama rağmen yarımdan biraz daha az ekler pasta yedim ev yapımı
ama sabah -'yi gördüm onun için onu yediğime bile pişman değilimmmmm
Günaydın herkeslereee
ve beeen bugüünnnn 68'leri sonundan yakalayaraaaakkkk dünden itibaren -900 gördüm ve 68,9 kg ile güne başladım yaşadığım mutluluğu anlatamam aslaaaa
ve dün azcık kaçamak yapmama rağmen yarımdan biraz daha az ekler pasta yedim ev yapımı
ama sabah -'yi gördüm onun için onu yediğime bile pişman değilimmmmm
kızlar dünden beri çok hastayım boğazım şiş ateşim var sabah kahvaltı edemedim sadece domates salatalık yedim şimdide sütümü içip dukan ekmeğimi yiyorum midem çok kötü et tavuk balık yumurta görmek istemiyorum
günaydın geçmiş olsun canım bulabilirsen ayva yaprağı kaynatıp iç çok iyi geliyo boğazlara.. bu arada merak eden arkadaşlar vardı goji berry yerine 1 çay kaşığı arı poleni alıyorum 3 gündür ama kilo veriyorum hızla 75 le başladım 72.100 geldim sabah vitamin ihtiyacı için kullanabilirsiniz...
Günaydin Hanimlar :))))
Bugün yine güne umutla basladim tarti yüzümü güldürdükce hevesimde istegimde umudumda dahada artiyor....
Evet cuma günü basladim bugün atak 2 ve tarti -5,5 gösterdiallah bozmasin masallah diyorum....
Böyle oldukca sevincimi bir kenara koyuyorum gözüm hicbirsey görmüyor Misal dün yanimda zeytinyagli kizartma yediler umrumda olmadi , Cekirdek yediler azicik yiyim bile demedim :))))
Ve dün dukan ekmegimi yaptdim oda sahane oldu hem kahvaltida rahatlik oldu cünkü avuc ici kadarda olsa ekmek olmadan kahvaltida özellikle doyamiyan biriyim... Hem böylelikle günül tüketmem gereken yulaf kepegini tüketmis oluyorum hemde kendimi kahvalti yapmis hissediyorum :)))
Veee malesef bugün fazla kalamicam kizimin öglen gösterisi var Kutlu dogum miladi icin büyük bir gösteri düzenleniyor sahneye cikacaklar onun icin yolumuzda oldugu icin erken ayrilicam bugün :)))
Bi hayli uzakmisiz :/ su benim oldugum yerden biride ciksa disimi kiricam ama yok... Neyse gurbecti kkcilar olarak tanismak bile güzel canim :))) Aldinmi kizina ciciler peki???
Yok canim istedigimiz kiloya inene kadar bize giysi almak yasak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?