Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar bazı yerlerde atak döneminde 1 domates ve 1-2 çay kaşığı zeytinyağı eklemesinden bahsetmişler bu doğrumu?

mrb arkadaşım,bende bugün başladım bu diyete inş. başarılı oluruz.Ben şu poğaçayı merak ettim tarifini zahmet olmazsa yazabilirmisin?

selaaaaaaaammm

gecmısı okumadım zamanım yok

ama guzelhaberı sızlerede vermek ıstedım. bugunde benden - 700 gr gıttı. sevıncım buyuk

aksamda balık ve salata yedım.

mrb arkadaşım,bende bugün başladım bu diyete inş. başarılı oluruz.Ben şu poğaçayı merak ettim tarifini zahmet olmazsa yazabilirmisin?

1yumurta 5 yemek kaşığı yulaf kepeği 1 yemek kaşığı lor 2 yemek kaşığı yoğurt bir tutam tuz ve biraz kabartma tozu bunları karıştırıyosun normal poğaça gibi olmuyo tabi biraz cıvık oluyo. 175 derece fırında 25 dak pişiriyosun. günlük yiyeceğin poğaça sayısını (poğaça dediğime bakma yayılıyolar zaten ), günlük 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğini geçmeyecek şekilde ve poğaça sayına göre ayarlayabilirsin. internetten buldum ben bu tarifi

Anladım canım çook teşekkürler,sıkıldıkça deniycez çeşitli şeyler ben bugün yulaf kepeğinden krep yaptım ve çok güzel oldu biraz daha umutlandım,süper olucaz inş..

canim tatli krizlerin varsa adet sonrasi basla istersen. ama yok ben bunu yenicem dersen devam et. hem kendine olan güveninde saglamlasir. bi dahaki adetinde tatliya karsi daha dayanikli olursun.

Vuhuuuuuu tartıda iki tane 8 görmek muhteşemmm :)))

tebrikler canim, insallah 7li rakamlarida görürsün.

inşallah hepimiz incecik olup hayalimizdeki kıyafetlere girebiliriz canım bende çok beğeniyorum düzgün fiziklere kemer çok yakışıyo Allah yardımcımız olsun sabır ve gayret hadii.

ne güzel olur su koca göbegimden kurtulsam hepimizin dilegi gibi giyenecgi günler yakindir insallah. yeterki pes etmeyelim bu defa.

türkiyede ki okul ve sinav yöntemlerini hic anlamiyorum ben, hersey cok karisik geliyor bana. burda universiteye giris sinavi yok. meslek liseleri var. 3 veya 5 yillik. 5yillik olanin sonunda sinav yapiyorsun. almanyada abitur burda matura diyorlar. sayet kazanirsan istedigin bölümü okuyabiliyorsun. tip fakultesi icin ayri sinav var bildigim kadariyla ama digerlerine yok.

Allah yarin sinava girecek ögrencilerimize zihin acikligi ve kolayliklar versin.

1 gün bir gündür canim. aramiza hosgeldin. bende bugün basladim. bakalim yarin sabah tartim ne göstercek merakla bekliyorum. kilon ve hedefin kac tatlim?

selaaaaaaaammm

gecmısı okumadım zamanım yok

ama guzelhaberı sızlerede vermek ıstedım. bugunde benden - 700 gr gıttı. sevıncım buyuk

aksamda balık ve salata yedım.

700 gramm süpermis insallah devamida gelir canim. tebrikler

aranızda dukan diyetini uzun zamandır yapan ya da tamamlamış olan var mı? ben 8-9 aydır devam ediyorum. çok iyi sonuç aldım. benden daha uzun zamandır devam eden varsa, kilosunu koruyup koruyamadığını bilmek isterim.

Günaydın güzel bayanlar....

Şansımı deneyim belki birileri vardır dedim ama kimse uyanmamış o talı uykusundan sanırım...

Kahvaltımı yapıp birazdan kuaföre gideyim diyorum düğün var kilo vermişken herkese şöle güzel görüneyim makyaj filan yaptırayım da...Akşam da yemeğe davetliyiz eşimin akrabasına ümit ediyorum ufak tefek sıyrıklarla atlatırım...:18::18::18::18:

Eeeee hadi kalkın bu güzel güne geç başlamayın İstanbulda hava harika...

tamam canım sende gelirsin ama önce kiloolarımızı verelimmm

emin ol sende alıp giyeceksin brdaki çoğumuzun hayalide dar kot ve belden oturtmalı beyaz gömlekti ben artık yavaş yavaş giymeye başladım ama daha tam kıvama oturmadı emin ol yaza hepimiz giiyicezzz

canım bence devam etme zaten kitaptada yazıyor en iyisi bitince devam et

Vuhuuuuuu tartıda iki tane 8 görmek muhteşemmm :)))

tebrikleeeer canım süpppeeer gidiyoorrsuunnnnnnn

Günaydın fıstığıımm
evet hava güzel İstanbul'da hadi fırla süslende alem hatun görsünnnn

Günaydın herkeslereee

ve beeen bugüünnnn 68'leri sonundan yakalayaraaaakkkk dünden itibaren -900 gördüm ve 68,9 kg ile güne başladım yaşadığım mutluluğu anlatamam aslaaaa
ve dün azcık kaçamak yapmama rağmen yarımdan biraz daha az ekler pasta yedim ev yapımı
ama sabah -'yi gördüm onun için onu yediğime bile pişman değilimmmmm

kızlar dünden beri çok hastayım boğazım şiş ateşim var sabah kahvaltı edemedim sadece domates salatalık yedim şimdide sütümü içip dukan ekmeğimi yiyorum midem çok kötü et tavuk balık yumurta görmek istemiyorum

günaydın geçmiş olsun canım bulabilirsen ayva yaprağı kaynatıp iç çok iyi geliyo boğazlara.. bu arada merak eden arkadaşlar vardı goji berry yerine 1 çay kaşığı arı poleni alıyorum 3 gündür ama kilo veriyorum hızla 75 le başladım 72.100 geldim sabah vitamin ihtiyacı için kullanabilirsiniz...

tebrikler canım sabrın için darısı bize yeni başlayanlara toplamda kaç kilo verdin yani değermi bu diyeti yapmaya aydınlat bizlerden daha tecrübelisin?

Günaydin Hanimlar :))))

Bugün yine güne umutla basladim tarti yüzümü güldürdükce hevesimde istegimde umudumda dahada artiyor....
Evet cuma günü basladim bugün atak 2 ve tarti -5,5 gösterdi allah bozmasin masallah diyorum....
Böyle oldukca sevincimi bir kenara koyuyorum gözüm hicbirsey görmüyor Misal dün yanimda zeytinyagli kizartma yediler umrumda olmadi , Cekirdek yediler azicik yiyim bile demedim :))))
Ve dün dukan ekmegimi yaptdim oda sahane oldu hem kahvaltida rahatlik oldu cünkü avuc ici kadarda olsa ekmek olmadan kahvaltida özellikle doyamiyan biriyim... Hem böylelikle günül tüketmem gereken yulaf kepegini tüketmis oluyorum hemde kendimi kahvalti yapmis hissediyorum :)))
Veee malesef bugün fazla kalamicam kizimin öglen gösterisi var Kutlu dogum miladi icin büyük bir gösteri düzenleniyor sahneye cikacaklar onun icin yolumuzda oldugu icin erken ayrilicam bugün :)))

Bi hayli uzakmisiz :/ su benim oldugum yerden biride ciksa disimi kiricam ama yok... Neyse gurbecti kkcilar olarak tanismak bile güzel canim :))) Aldinmi kizina ciciler peki???
Yok canim istedigimiz kiloya inene kadar bize giysi almak yasak :)))

Tebrik ederim canim
Ben birgün senin suan oldugun kiloda olmayi hayal ediyorum onu bile gecdim 88leri görürsem sok olucam heralde :)))
Benim isim hepinizinkinden zor ama hep beraber basaricaz insallah....
Burasi insana ümit veriyor :)))

günaydin arkadaslar, hayirli sabahlar. gerci burda ögle oldu ama olsun gece gec yatinca sabah uyanmasida zor oldu. tartiya ciktim. -1100kg ciktim. tabi bunlar su ve ödem biliyorum ama yinede baslangic icin güzel motivasyon oluyor. bakalim yarin kac cikacagim :18: su 7leri terkettsemde birdaha hic görmesem.

ay yaaa cok güzelllll!! allah nazarlardan korusun, tebrikler canim! bende aksam misafirlikteydim ama hic kacamak yapmadim cok sükür :)

gecmis olsun canim, allah acil sifalar versin, vitamin hapi kullan canim. dikkat et kendine.

masallah cok iyi gidiyorsun, süpermis canim! tebrik ederim. sende yeni baslamistin dimi?

sabah sabah böyle güzel msjlar okumak insana ayri bi keyf ayri bi mutluluk veriyor. tebrik ederim canim. agzim acik okudum hatta gözlerime inanamadim 2 günde 5,5 kilooooo masallah yaa allah nazarlardan korusun ve devamini getirtsin. cetvel hazirlasana cerencim kendine daha cok motive olursun degistirdikce.

evet cok uzaklardayiz malesef ama gönüller bir olsun. birbirimizi tanimasakta hepimiz KK da ayni sorun icin hep birlikteyiz hep birlikte basaracagiz üstesinden gelecegiz bu kilolarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…