Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tombiscim bugün atakta 3.günüm bencede gidişat iyi inşallah hep böyle olur..

tombiscim bugün atakta 3.günüm bencede gidişat iyi inşallah hep böyle olur..

tü tüü tüüüüh masallah sana! allah nazarlardan korusun.

Arakadaslar sizde kalp sıkışması oluyor mu arada? Bir de cok ates basiyor beni. Ayni seyi yasayan var mı?

gecmis olsun canim, bende hic olmadi. sabahlari bi agirlik oluyor üzerimde, bazen etlerim kirilmis gibi agirdigi oluyor. ama onuda havanin kapali olmasina bagliyorum. genelde kapali ve yagmurlu havalarda kirginlik oluyor bende.

cok hareket yapip, az yemis olabilirmisn acaba? carpinti veya SIKIsmalar tekrarlarsa mutlaka bi doktora kontrole gitmeni tavsiye ederim. belki baska nedenlerden dolayi olmustur. allah korusun.

Kizlar olacak birsey degil,iki günde 2 kilo atmis görünüyorum tartida,17 Martta 85.600 ile basladim.15 gün sonra bugün 81.200kg.Neredeyse 5 kilo,hem saglikli ,hem mutlu ve su anda cok Motivasyonluyum..Ataktan seyir evresine geciste bes alti gün bir gram bile veremedim ,gercekten cok moral bozucuydu ama inat ettim kücücük bir kacamak bile yapmadim,ve simdi sabrin sonu selamettir denen noktadayim,cookk güzel bir duygu yaa

Bendeki gelismeleri an be an bildirerek hep yaninizda olacagim,güzel bir Pazar gününü kacamaksiz gecirmeniz dilegiyle....

arkadaslar haftasonu olunca mi fazla kimse gelmiyor kahvaltimi yaptim, midem fullendi cok sükür mutluyum. 1 kupa kahve, yaninda dukkan kek yedim, sonra peynir ve yumurta yedim... aksama ne yesem onu düsünüyorum simdi. bi fikriniz varmi?? yarini iple cekiyorum acaba 75in altina inecekmiyim?

zafer senindir canim, tebrik ederim. belli bi kilodan sonra vucut inat ediyor. savunmaya geciyor. o kirilma noktasini gecince corap sökügü gibi arkasi geliyor cok sevindim. insallah yakinda 7li rakamlarla gececeksin.

Insallah Güzelim yaa,7 li rakkamlar cok uzak degil,ben cok kararliyim ve Keci inadimla taninirim :)insallah o günleri de görüp tabi ki ilk sizlerle paylasacagim,destegin icin cok tesekkür ederim..

kızlar ben regl olmuyorum ya herşeyim normal ama regl olmuyorum...napsam?

en iyisi bi doktora görünmen canim, ne kadar gecikti ki? hamile olabilir misin? burda diyetteyken hamile kalan 3 arkadasimiz vardi. gerci evli olup olmadigini bilmiyorum.

Insallah Güzelim yaa,7 li rakkamlar cok uzak degil,ben cok kararliyim ve Keci inadimla taninirim :)insallah o günleri de görüp tabi ki ilk sizlerle paylasacagim,destegin icin cok tesekkür ederim..

rica ederim tatlim ne demek canim 2 haftada 5 kilo vermis olman müthis bisey . bi 2 hafta sonra 2-3 kilo daha gitmis olur.hatta kiyafetlerini daralttirman bile gerekebilir

Arakadaslar sizde kalp sıkışması oluyor mu arada? Bir de cok ates basiyor beni. Ayni seyi yasayan var mı?

canım kalp sıkışması olmuyor ama evet benide ateş basıyo yanaklarım kızarıyo ama protein ağırlıklı beslenmede bu normalmiş birde başka bi sitede okumuştum metabolizmanın hızlandığının göstergesiymiş ama tabi bilemem yinede inşallah geçer gider..

tebrikler ne güzel böyle yazanları okudukça moralim artıyo daha bi motive oluyorum..

inersin inşallah canım benim bi arkadaşım bu diyetle 105 kilodan 70 lere indi görünce inanamadım zaten o sebeptir bu diyete başlamama incecik genç kız gibi olmuş boyuda uzun olunca fıstık gibi şuan bu kilolar bizi yaşlandırıyo

bizlerde kilo verip genclescez insallah! 60 kilo olsam 20 yasimda ki kilomda olucam...ay ay ayyyy hayali bile cok güzellll! esimle anlasma yaptik, daha dogrusu ben yüzsüzlük yaptim. askim ben kilo verince bana ne hediye alcan dedim. 65 kilo olunca yeni bi telefon alirim istediginden, 60 olursan güzel bi sürpriz var dedi. simdiden merak ediyorum. sabah gülüstük hatta. 1,200 gitmis askim dedim, telefonumu hazirlasan iyi olur diye. o da sasirdi e sen 1 günde bu kadar verirsen yakinda 65 olursun dedi ..ahahah nerdeeeee en azindan 2 ayimi alcaktir dedim. panik yapti bian ama cok komikti surat ifadei

mrb yolarkadaşlarım şuan 64.4 kiloyum hedefim 55 olmak, bende bugun başladım atak evresi 2 gün seyir evresi 48 gün olacak hadi bakalım hayırlısı. dün yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi aldım. sabah 1 yumurta az yağlı peynir(0 yağsız bulamadım) ve şekersiz çay içtim(ki 10 senedir şekersiz içiyorum) öğlen yağsız yoğurt ve 1 yumurta yedim.yedim akşam da yulaf ezmesiyle tariflerden bişey yapıcam(yumurta hakkımı kullandığım için yumurtasız olacak). umarım çabuk atlatırım şu 2 günü seyire geçip sebze yemek istiyorum.

harikasin canim benimde ilk hedefim 7lere elveda demek sonra 2. hedef 65 kilo ve son olarak 58-60 kilo. Allah hepimizin yardimcisi olsun. hersey dile kolay geliyor...

öyle maalesef... zamanında verdiğim kiloların değerini bilemediğimden tekrar aldım ben 2 sene önce 17 kilo vererek 65 kiloya düşmüştüm ama aldım sonra işte sen seyir döneminde misin ?

daha önce bu diyeti yapıp bırakmışmıydınız sanki öyle hatırlıyorum eğer öyleyse bir kaç sorum olacak, ne kadar süre sonra ve kaç kilo vermişken bıraktınız vede tekrar geri aldınız mı eğer aldıysanız ne kadar sürede aldınız ,çok sordum kusura bakmayın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…