tombiscim bugün atakta 3.günüm bencede gidişat iyi inşallah hep böyle olur..günaydin arkadaslar, hayirli sabahlar. gerci burda ögle oldu ama olsungece gec yatinca sabah uyanmasida zor oldu. tartiya ciktim. -1100kg ciktim. tabi bunlar su ve ödem biliyorum ama yinede baslangic icin güzel motivasyon oluyor. bakalim yarin kac cikacagim :18: su 7leri terkettsemde birdaha hic görmesem.
ay yaaa cok güzelllll!!allah nazarlardan korusun, tebrikler canim! bende aksam misafirlikteydim ama hic kacamak yapmadim cok sükür :)
gecmis olsun canim, allah acil sifalar versin, vitamin hapi kullan canim. dikkat et kendine.
masallah cok iyi gidiyorsun, süpermis canim! tebrik ederim. sende yeni baslamistin dimi?
sabah sabah böyle güzel msjlar okumak insana ayri bi keyf ayri bi mutluluk veriyor. tebrik ederim canim. agzim acik okudum hatta gözlerime inanamadim 2 günde 5,5 kilooooo masallah yaa allah nazarlardan korusun ve devamini getirtsin. cetvel hazirlasana cerencim kendine daha cok motive olursun degistirdikce.
evet cok uzaklardayiz malesef ama gönüller bir olsun. birbirimizi tanimasakta hepimiz KK da ayni sorun icin hep birlikteyizhep birlikte basaracagiz üstesinden gelecegiz bu kilolarin
tombiscim bugün atakta 3.günüm bencede gidişat iyi inşallah hep böyle olur..
Arakadaslar sizde kalp sıkışması oluyor mu arada? Bir de cok ates basiyor beni. Ayni seyi yasayan var mı?
Kizlar olacak birsey degil,iki günde 2 kilo atmis görünüyorum tartida,17 Martta 85.600 ile basladim.15 gün sonra bugün 81.200kg.Neredeyse 5 kilo,hem saglikli ,hem mutlu ve su anda cok Motivasyonluyum..Ataktan seyir evresine geciste bes alti gün bir gram bile veremedim ,gercekten cok moral bozucuydu ama inat ettim kücücük bir kacamak bile yapmadim,ve simdi sabrin sonu selamettir denen noktadayim,cookk güzel bir duygu yaa
Bendeki gelismeleri an be an bildirerek hep yaninizda olacagim,güzel bir Pazar gününü kacamaksiz gecirmeniz dilegiyle....
kızlar ben regl olmuyorum ya herşeyim normal ama regl olmuyorum...napsam?
Insallah Güzelim yaa,7 li rakkamlar cok uzak degil,ben cok kararliyim ve Keci inadimla taninirim :)insallah o günleri de görüp tabi ki ilk sizlerle paylasacagim,destegin icin cok tesekkür ederim..
Arakadaslar sizde kalp sıkışması oluyor mu arada? Bir de cok ates basiyor beni. Ayni seyi yasayan var mı?
Kizlar olacak birsey degil,iki günde 2 kilo atmis görünüyorum tartida,17 Martta 85.600 ile basladim.15 gün sonra bugün 81.200kg.Neredeyse 5 kilo,hem saglikli ,hem mutlu ve su anda cok Motivasyonluyum..Ataktan seyir evresine geciste bes alti gün bir gram bile veremedim ,gercekten cok moral bozucuydu ama inat ettim kücücük bir kacamak bile yapmadim,ve simdi sabrin sonu selamettir denen noktadayim,cookk güzel bir duygu yaa
Bendeki gelismeleri an be an bildirerek hep yaninizda olacagim,güzel bir Pazar gününü kacamaksiz gecirmeniz dilegiyle....
arkadaslar haftasonu olunca mi fazla kimse gelmiyorkahvaltimi yaptim, midem fullendi cok sükür mutluyum . 1 kupa kahve, yaninda dukkan kek yedim, sonra peynir ve yumurta yedim... aksama ne yesem onu düsünüyorum simdi. bi fikriniz varmi?? yarini iple cekiyorum acaba 75in altina inecekmiyim?
1 gün bir gündür canim. aramiza hosgeldin. bende bugün basladim. bakalim yarin sabah tartim ne göstercek merakla bekliyorum. kilon ve hedefin kac tatlim?
inersin inşallah canım benim bi arkadaşım bu diyetle 105 kilodan 70 lere indi görünce inanamadım zaten o sebeptir bu diyete başlamama incecik genç kız gibi olmuş boyuda uzun olunca fıstık gibi şuan bu kilolar bizi yaşlandırıyo
74.1le başladım dün 73 gösterdi bu sabah tartım hedefim 65 e inmek :18:
harikasin canimbenimde ilk hedefim 7lere elveda demek sonra 2. hedef 65 kilo ve son olarak 58-60 kilo. Allah hepimizin yardimcisi olsun. hersey dile kolay geliyor...
bizlerde kilo verip genclescez insallah! 60 kilo olsam 20 yasimda ki kilomda olucam...ay ay ayyyy hayali bile cok güzellll!esimle anlasma yaptik, daha dogrusu ben yüzsüzlük yaptim. askim ben kilo verince bana ne hediye alcan dedim. 65 kilo olunca yeni bi telefon alirim istediginden, 60 olursan güzel bi sürpriz var dedi. simdiden merak ediyorum. sabah gülüstük hatta. 1,200 gitmis askim dedim, telefonumu hazirlasan iyi olur diye. o da sasirdi e sen 1 günde bu kadar verirsen yakinda 65 olursun dedi ..ahahah nerdeeeee en azindan 2 ayimi alcaktir dedim. panik yapti bian ama cok komikti surat ifadei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?