Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aramiza hosgeldin derincim. yolun kisa canim, hayirlisiyla yakin zamanda hedefine ulasirsin. yulaf kepegini cogu arkadas interneten siparis veriyorlar galiba. ama büyük alisveris yerlerinde de oluyor diye hatirliyorum.

öyle maalesef... zamanında verdiğim kiloların değerini bilemediğimden tekrar aldım ben 2 sene önce 17 kilo vererek 65 kiloya düşmüştüm ama aldım sonra işte sen seyir döneminde misin ?

aynen bende cok pismanim ama geriye dönemeyecegimiz icin artik ileriye bakalim ve morlimizi hiiiiiii cozmayalim tatlim. yazin citir hanimlari biz olcazz insallah canim ben dün basladim, 6 gün atak yapmam gerek, 4 gün sonra seyire gecicem insallah. sen kac gün atak yapicaksin?

Tombiş, daha önce bu diyeti yapıp bırakmışmıydınız sanki öyle hatırlıyorum eğer öyleyse bir kaç sorum olacak, ne kadar süre sonra ve kaç kilo vermişken bıraktınız vede tekrar geri aldınız mı eğer aldıysanız ne kadar sürede aldınız ,çok sordum kusura bakmayın:))

tşk ederim tombişcim azönce bi yeri daha aradım varmış ellerinde akşam almaya gidicem çok mutlu oldummm :) burda hergün yazarak daha çok disiplinli olmayı düşünüyorum kararlıyım vercem bu kiloları. yaşasın

hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz hedefimize varırız..

seve seve cevaplarim canim nedemek. evet bu diyete 2 defa basladim ve sonlandiramadim. ilkinde hamileyim sandim teste yanilma vardi. sonra bi kac ay kendimi toparlayamadim. verdigim 4 kiloyu geri aldim. 76 kilo oldum.

2. defasinda 3 hafta da 4 kilo verdim. cok kötü gribe yakalandim gücsüz ve halsiz kaldigim icin biraktim. o zaman 72ye düsmütüm. birakinca ama gercekten abartarak yedim, hele cikolata,kek pasta, hamur isi ipin ucunu iyce kacirmistim.. tekrar 76,6 oldum. ve dün itibariyle artik bunu maziye gömdüm :) hedefime ulasmadan birakmicam insallah. sizin moral ve desteginizle baslamis oldum. hepinize cok tesekkür ederim.

selam herkese bende bugün itibariyle dukan diyetine basladim . 85 kiloyum (( ideal ilom 68 cikti 1 nisanda basliycagim diyette hedef kiloma ulasmam agustos 4 olarak gösterdi .yani 4 ay sonra 17 kilo vermem gerekiyor imkansiz gibi görünüyor bana ama bugün 1. gün ve daha önceki diyetlerimden farkli olarak cok heycanli ve kararli hissediyorum kendimi . budefa bbasaracam insallah .. gelismeleri burdan yazarim umarim basarili olurum ve benim gibi zayiflama isteyenlere güc veririm . :124::124:

benim 2 gün atak dönemim dün başladım bugün son.yarın seyire geçiyorum

iste buuuuuu azminde kararliginda daim olsun insallah!

tesekkürler canım

hoşgeldin hayırlı olsun

aramiza hosgeldin canim. sen istedikten sonra basarirsin insallah. eger diyete uyarsak imkansiz gibi görünen kilolari farkinda varmadan verebiliriz yeterki vazgecmeyelim. benimde 1 agustosta 58 kiloyla güclendirme basliyor. birlikten kuvvet dogar sözünü unutmayalim ve hergün burda birbirimize destek olalim canim. burda cooooook güzel kilolar verip güclendirmeye gecen arkadaslarimiz oldu. hemde 3-4 ayda 20-22 kilo verenler oldu. onlar bize örnek oldu. bizde insallah birgün yeni gelen arkadaslarimiza örnek oluruz.

benim 2 gün atak dönemim dün başladım bugün son.yarın seyire geçiyorum

ne güzel canim bittmis bile. 4.gün sonra bende sebzelerime kavuscammmm

slm cnm. bende bugün başladım ve bende de aynı heyecan var ya çok ilginç bişey hehe yerimde duramıyorum burda el birliği ile vercez bu kiloları inş :26:

slm cnm. bende bugün başladım ve bende de aynı heyecan var ya çok ilginç bişey hehe yerimde duramıyorum burda el birliği ile vercez bu kiloları inş :26:

sende hoşgeldin derin ilk 2 gün güzel geçiyor çok kg kaybını görmek motive ediyor ben ilk gün 700 ikinci gün 600 üçüncü gün 200 son bir kaç gündür de her gün -100 gr görüyorum , akşamları saat 8 den sonra kesinlikle hiçbir şey yemiyorum

Son düzenleme:

60 ın altına insem çok sevincem ya kilo vermeye başlayınca daha da güzel oluyodur eminim. akşamları bende yememeğe çalışcam meyve olmayışı zorlayabilir beni. aslında tatlandırıcı kullanılabiliyomus ben normalde çayı da kahweyi de şekersiz içiyorum, şekeri meyveden şurdan burdan alıyodum acaba şimdi şeker almazsam vücudumda şeker eksikliği olmaz mı :44:

kızlar benim bugün atak bitiyor ama seyire nasıl devam etsem karar veremedim kitapta okuduysanız eğer 5+5le hızlı kilo verimi diyor yanlış anlamadıysam bende hızlı vermek istiyorum yavaş verip bıkar diyeti bırakırım diye korkuyorum sizce napmalıyım 5+5 le sıkılırmıyım?

sevgincim 5+5 yapanlarla 1+1 yapanlar 20 gün sonra yine ayni sonuca variyorlar. yani her ikiside ayni kiloyu verdiriyor. 5+5 cok zorlayici olur bence. ama yapabilirim dersen dene, olmadi 1+1 e gecersin.

vücudunda şeker eksikliği olmaz merak etme zaten gereken şeker de yağda fazla kilolarımızda depo halde duruyor vücut oradan kullanıyor gerekeni

bence 5+5 yaparsan daha çok sıkılırsın bırakırsın diyeti

vücudunda şeker eksikliği olmaz merak etme zaten gereken şeker de yağda fazla kilolarımızda depo halde duruyor vücut oradan kullanıyor gerekeni

çok tşk ederim ekinsu, gün bitti sayılır acıkmadım diyebilrim eve gidince de yulaf kepekli bişey hazırlıcam yicem sanırım kolay atlatcam hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…