buarada yulaf kepeğini ararken bi marketi aradım doğalsan marka yulaf kepeği var mı dedim yetkili arkadaş yulaf kepekli büskivi var dedi bende dayanamadım dedım kı kakao isteyene çikolata olmaz mı diyosunuz dedim ikimizde güldük :) yardımcı olmak istedi biliyorum ama komik bişey oldu:)):90:
antalyadayım bende yakınlardan sordum buldum neyseki:)hangi şehirdesin bilmiyorum ma ben antalyadayım burda migrosta var ben ordan aldım...sanırım her migrosta vardır..
doğru söylüyosun tombişcim uzun vadede sıkılabilirim benim sorun alt tarafta hep kalça ve bacaklarım üstte bişey yok bunun içinde yapılabilecek özel bişey varmı ki?
bende karar verip başladığım ilk akşamı regl olmuştum ama diyeti bırakmadım 2. gün sıkıntılı olmuştu onuda zeroyla çözdüm sonra :)mrb arkadaşlar bende dün kitabını alıp bu sabah itibari ile dukan diyetine başlamış bulunmaktayım..160cm boy ve 73.800 ile yola başladım fakat büyük bir sorun var ki öğleden sonra regl oldum ve devam edip etmemekte kararsız kaldım ne yapmalıyım sizce??:44:
çok geçmiş olsun nane limon kaynat istersenkızlar dünden beri çok hastayım boğazım şiş ateşim var sabah kahvaltı edemedim sadece domates salatalık yedim şimdide sütümü içip dukan ekmeğimi yiyorum midem çok kötü et tavuk balık yumurta görmek istemiyorum
eşimde hediye olarak bikini alacakmış balayımızda giymiştim en son :)bizlerde kilo verip genclescez insallah! 60 kilo olsam 20 yasimda ki kilomda olucam...ay ay ayyyy hayali bile cok güzellll!esimle anlasma yaptik, daha dogrusu ben yüzsüzlük yaptim. askim ben kilo verince bana ne hediye alcan dedim. 65 kilo olunca yeni bi telefon alirim istediginden, 60 olursan güzel bi sürpriz var dedi. simdiden merak ediyorum. sabah gülüstük hatta. 1,200 gitmis askim dedim, telefonumu hazirlasan iyi olur diye. o da sasirdi e sen 1 günde bu kadar verirsen yakinda 65 olursun dedi ..ahahah nerdeeeee en azindan 2 ayimi alcaktir dedim. panik yapti bian ama cok komikti surat ifadei
rumuzundan yola çıkarak Antalya da olduğunu tahmin etti eğer doğruysa realde bulabilisinmrb yolarkadaşlarım şuan 64.4 kiloyum hedefim 55 olmak, bende bugun başladım atak evresi 2 gün seyir evresi 48 gün olacak hadi bakalım hayırlısı. dün yulaf kepeği bulamadığım için yulaf ezmesi aldım. sabah 1 yumurta az yağlı peynir(0 yağsız bulamadım) ve şekersiz çay içtim(ki 10 senedir şekersiz içiyorum) öğlen yağsız yoğurt ve 1 yumurta yedim.yedim akşam da yulaf ezmesiyle tariflerden bişey yapıcam(yumurta hakkımı kullandığım için yumurtasız olacak). umarım çabuk atlatırım şu 2 günü seyire geçip sebze yemek istiyorum.
insan istedikten sonra her şeyi başarır hep birlikte zayıflayacağız inşallahselam herkese bende bugün itibariyle dukan diyetine basladim . 85 kiloyum(( ideal ilom 68 cikti 1 nisanda basliycagim diyette hedef kiloma ulasmam agustos 4 olarak gösterdi .yani 4 ay sonra 17 kilo vermem gerekiyor imkansiz gibi görünüyor bana ama bugün 1. gün ve daha önceki diyetlerimden farkli olarak cok heycanli ve kararli hissediyorum kendimi . budefa bbasaracam insallah .. gelismeleri burdan yazarim umarim basarili olurum ve benim gibi zayiflama isteyenlere güc veririm . :124::124:
arkadaslar dukan dıyetını yaparken regl dönemlerinizde gecıkme yasadınız mı? ben seyirdeyım 16 martta basladım bu dıyete... en son gecen ayın 25 ınde oldum regl.... cok sinirlerim bozuk... 1 haftadır bekliyorm tık yok.hamileleik testı yaptırdım kandan, değer sadece 2 cıktı...negatif dedi doktor. bilgilerinizi paylasırmısınız...
reglide değişiklik oluyormuş diyet yapan insanlarda normal diyorlar
tesekkur ederim, benim kafama takılan bu deger neden 2 cıktı?? hamile degil isem bu deger ne oluyor? her yerim agriyor.. regl olmadan önceki butun sıkıntıları yasıyorum.. buna sinirli hal de dahil.... ama yok bişey... ne guzel gidiyordu kilolar... rayına oturtmustum.. tepe taklak oldu hersey... bi yandan dıyetı dusun bı yandan hamile mıyım? bi de ben dıs gebelik de yasadım ...onunda kafa karısıklıgı var.
arkadaslar dukan dıyetını yaparken regl dönemlerinizde gecıkme yasadınız mı? ben seyirdeyım 16 martta basladım bu dıyete... en son gecen ayın 25 ınde oldum regl.... cok sinirlerim bozuk... 1 haftadır bekliyorm tık yok.hamileleik testı yaptırdım kandan, değer sadece 2 cıktı...negatif dedi doktor. bilgilerinizi paylasırmısınız...
Merhaba, Bende de 1,5 aylik bir gecikme var. Ama hamile degilim. Diyette 10.gunum. Yani diyetten once gecikmeye baslamistim zaten. Kilo vermemi etkilemedi yalniz. Benimki belfitigindan dolayi diye dusunuyorum; fizik tedavimi yapan fizyoterapist de tedaviyle duzelecegini soyledi fakat 7 gundur ben de olmadim ve sislik var. Diyete baslamadan once de vardi, hala da var. İlk 6 gun atakta 3 verdim ama 4gundur tartilmadim seyire gectigimn beri. O yuzden beni sanirim pek etkilemedi sislik olmasina ragmen. Bu arada fazla gaz problemi yasayan var mi? Asiri derecede karindan ses geliyor gaz boslugu yuzunden
Günaydın herkeslereee
ve beeen bugüünnnn 68'leri sonundan yakalayaraaaakkkk dünden itibaren -900 gördüm ve 68,9 kg ile güne başladım yaşadığım mutluluğu anlatamam aslaaaa
ve dün azcık kaçamak yapmama rağmen yarımdan biraz daha az ekler pasta yedim ev yapımı
ama sabah -'yi gördüm onun için onu yediğime bile pişman değilimmmmm
hımm bende de bel fıtıgı var l1 l2 l3 l4 l5 kemiklerim hep hasarlı ondanmıdır acaba? arada olurdu duzensizlik ama bu olmayısı ve hamilelik suphesi özellikle dıs gebelik beni korkutuyor. ve olamadıgım ıçın de asırı gergin ve şişim..ben 16 martta basladım 74.7 ile suanda 67 yim.ama bır haftadır tartılmak bile istemiyorum...o kadarım yani ama diyete devam...
inşallah en kısa zamanda olur kurtulur düze çıkarız ne diyim ki... uffff
nilessss,tebrikklerrrrrr,tebrikler,tebrikleeeerr :))
arkadasım aynı seyı bende yasadım pazartesiden itibaren damla damla geldi bi türlü sökemedi..benimde düzenimi bozdu we dun sonunda oldu..diyetten dolayı bu tarz seyler yasayanlar warmıs,,aynı soruyu bende sormustum..ama bahar gelior,,,mewsim geçişlerindede olabilio bu tarz seyler..
17 gunde yaklasik 8 kilo vermissiniz. Tebrikler valla. Seyiri 1+1 mi yaptiniz nasil bu kadar cok verdiniz? Ayrica belfitiginin etkisi olabilir ama yine de doktora gitmekte fayda var.
kızlarben bugün arkadaşımla dışardaydım. bişeyler yiyelim dedik.menüde yiyebileceğim sadece tavuk sote vardı.onu söyledim.ama resmen tavada yağlı yağlı yapıpı getirmişler.geride gönderemedim mecburen tavukları teker teker peçetede yağını aldırarak yedim.ama yinede yağlıydı.bide iki yudum cola içtim.çok pişmanım bugun diyetin 14. günüydü.sizce napabilirim.yarından itibaren 2,3 gün yumruk mu yapsam ki.bu diyetimi etkiler mi.zaten bu hafta reglim gelcek die kilom gr oynamamış bide üstüne bu tavuk ve cola canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?