Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buarada yulaf kepeğini ararken bi marketi aradım doğalsan marka yulaf kepeği var mı dedim yetkili arkadaş yulaf kepekli büskivi var dedi bende dayanamadım dedım kı kakao isteyene çikolata olmaz mı diyosunuz dedim ikimizde güldük :) yardımcı olmak istedi biliyorum ama komik bişey oldu:)):90:

doğru söylüyosun tombişcim uzun vadede sıkılabilirim benim sorun alt tarafta hep kalça ve bacaklarım üstte bişey yok bunun içinde yapılabilecek özel bişey varmı ki?

Son düzenleme:

hangi şehirdesin bilmiyorum ma ben antalyadayım burda migrosta var ben ordan aldım...sanırım her migrosta vardır..

doğru söylüyosun tombişcim uzun vadede sıkılabilirim benim sorun alt tarafta hep kalça ve bacaklarım üstte bişey yok bunun içinde yapılabilecek özel bişey varmı ki?

canim kitap varmi sende? kitapta bölgesel zayiflamak isteyenler icin farkli bi yöntem vardi. simdi yanlis bisey yazmak istemiyorum. bakinca sana bildiririm insallah.

selam kızlar,
öncelikle -le güne başlayan arkadaşları tebrik ederim inşallah hep böyle güzel haberler veririz bendende -200 :)

bende karar verip başladığım ilk akşamı regl olmuştum ama diyeti bırakmadım 2. gün sıkıntılı olmuştu onuda zeroyla çözdüm sonra :)
çok geçmiş olsun nane limon kaynat istersen
eşimde hediye olarak bikini alacakmış balayımızda giymiştim en son :)
rumuzundan yola çıkarak Antalya da olduğunu tahmin etti eğer doğruysa realde bulabilisin
insan istedikten sonra her şeyi başarır hep birlikte zayıflayacağız inşallah

arkadaslar dukan dıyetını yaparken regl dönemlerinizde gecıkme yasadınız mı? ben seyirdeyım 16 martta basladım bu dıyete... en son gecen ayın 25 ınde oldum regl.... cok sinirlerim bozuk... 1 haftadır bekliyorm tık yok.hamileleik testı yaptırdım kandan, değer sadece 2 cıktı...negatif dedi doktor. bilgilerinizi paylasırmısınız...

reglide değişiklik oluyormuş diyet yapan insanlarda normal diyorlar

SEYİR EVRESİNİN UYGULANMA ŞEKİLLERİ
Seyir evresini hangi şekillerde uygulayabileceğimiz kitapta şu şekilde anlatılmış.Okuduktan sonra kendimize en uygun yöntemi bulabiliriz.Fakat benim tercihim bıktırmaması açısından 1/1 olarak uygulamaktı.

5/5 YÖNTEMİ:

Kısa vadede en etkili oran 5/5'tir.Yani 5 gün süren saf protein rejiminin ardından,5 gün de proteinlerin sebzelerle birlikte tüketilmesidir.Olağanüst bir hızda başlar ve sonrasında yavaşlar,içerdiği riskler nedeniyle de yorucu olabilir.(dr.dukan bu yöntemi daha çok 10 kilo üzerinde kilosu olan obeze yakın hastalarının tercih ettiğini söylüyor ama kendisi de çok fazla önermiyor)

1/1 YÖNTEMİ:

Bir diğer çözüm 1/1 oranıdır.Yani 1 gün saf proteinlerin,1 gün protein+sebzelerin tüketildiği diyettir.Bu alternatif ritim başlangıçta kilo kaybı açısından etkisini daha yavaş gösterir.Ancak kişi 20 gün içinde diğer yöntemi uygulayanlara yetişecektir.Üstelik uzun vadede takip etmesi daha kolay ve daha az düşkırıklığı yaratan bir yöntemdir.

2/5 YÖNTEMİ:

Kilo fazlası daha az olanlara uygun bir yöntemdir.2 gün(pazartesi,perşembe)saf protein,haftanın geri kalan 5 günü de protein+sebze rejimidir.

2/0 YÖNTEMİ:

2 gün(pazartesi,perşembe) saf protein,diğer 5 gün diyet yapmaksızın normal beslenmeye devam etmek(aşırı yemeden tabi ki)

Bu yöntem bölgesel zayıflamak isteyenlere daha uygundur.Kilo fazlanız yoksa yalnızca belden aşağı olan kısımlarınızda yağ ve selülit birikimi mevcutsa bu yöntem en uygunudur.Özellikle çeşitli lokal uygulamalarla(mezoterapi gibi)bölgesel zayıflamada en iyi sonuçları sağlar.

reglide değişiklik oluyormuş diyet yapan insanlarda normal diyorlar

tesekkur ederim, benim kafama takılan bu deger neden 2 cıktı?? hamile degil isem bu deger ne oluyor? her yerim agriyor.. regl olmadan önceki butun sıkıntıları yasıyorum.. buna sinirli hal de dahil.... ama yok bişey... ne guzel gidiyordu kilolar... rayına oturtmustum.. tepe taklak oldu hersey... bi yandan dıyetı dusun bı yandan hamile mıyım? bi de ben dıs gebelik de yasadım ...onunda kafa karısıklıgı var.

bir kaç hafta daha bekleyip gelmezse eğer bir muayene ol derim

Merhaba, Bende de 1,5 aylik bir gecikme var. Ama hamile degilim. Diyette 10.gunum. Yani diyetten once gecikmeye baslamistim zaten. Kilo vermemi etkilemedi yalniz. Benimki belfitigindan dolayi diye dusunuyorum; fizik tedavimi yapan fizyoterapist de tedaviyle duzelecegini soyledi fakat 7 gundur ben de olmadim ve sislik var. Diyete baslamadan once de vardi, hala da var. İlk 6 gun atakta 3 verdim ama 4gundur tartilmadim seyire gectigimn beri. O yuzden beni sanirim pek etkilemedi sislik olmasina ragmen. Bu arada fazla gaz problemi yasayan var mi? Asiri derecede karindan ses geliyor gaz boslugu yuzunden

hımm bende de bel fıtıgı var l1 l2 l3 l4 l5 kemiklerim hep hasarlı ondanmıdır acaba? arada olurdu duzensizlik ama bu olmayısı ve hamilelik suphesi özellikle dıs gebelik beni korkutuyor. ve olamadıgım ıçın de asırı gergin ve şişim..ben 16 martta basladım 74.7 ile suanda 67 yim.ama bır haftadır tartılmak bile istemiyorum...o kadarım yani ama diyete devam...
inşallah en kısa zamanda olur kurtulur düze çıkarız ne diyim ki... uffff

nilessss,tebrikklerrrrrr,tebrikler,tebrikleeeerr :))

arkadasım aynı seyı bende yasadım pazartesiden itibaren damla damla geldi bi türlü sökemedi..benimde düzenimi bozdu we dun sonunda oldu..diyetten dolayı bu tarz seyler yasayanlar warmıs,,aynı soruyu bende sormustum..ama bahar gelior,,,mewsim geçişlerindede olabilio bu tarz seyler..

17 gunde yaklasik 8 kilo vermissiniz. Tebrikler valla. Seyiri 1+1 mi yaptiniz nasil bu kadar cok verdiniz? Ayrica belfitiginin etkisi olabilir ama yine de doktora gitmekte fayda var.

bu arada ben krep ile tüketiyorum kepeğimi... gecenlerde telefon görüsmesi yaparken fazlaca bi zaman unuttum krebimi tavada....ve sonuc cıtır cıtır cips krep oldu... atıcaktım tadına baktım... ''yenır kı bu'' diyerek yoğurda az sarımsak tuz ve baharat atarak (dip sos gibi düsünün...) öylece batırıp tükettim.. baska sos sekilleri iede cesitlendirilebilinir. kreplerimi tuzsuz yapıyorum hep... eger ki tuz ve baharat atmıs olsaydım ve unutmus eminim daha da bir cipps tadı olurdu... cıtır cıtır kıtır kıtır bir sey arayanlar için ideal bir sey oldu... yanlışlıkla...

ya cok tesekkur ederim... içime su serptin...

17 gunde yaklasik 8 kilo vermissiniz. Tebrikler valla. Seyiri 1+1 mi yaptiniz nasil bu kadar cok verdiniz? Ayrica belfitiginin etkisi olabilir ama yine de doktora gitmekte fayda var.

canım:) özürler.... yanlış yazmısım allah allah diyorum okurkende iyi vermişim he falan diye:)güldüm iyi oldu bana:)ben 16 subatta başladım:) mart yazmısım ... gitcem bu hafta içi tekrar dr tesekkur ederimm

kızlar ben bugün arkadaşımla dışardaydım. bişeyler yiyelim dedik.menüde yiyebileceğim sadece tavuk sote vardı.onu söyledim.ama resmen tavada yağlı yağlı yapıpı getirmişler.geride gönderemedim mecburen tavukları teker teker peçetede yağını aldırarak yedim.ama yinede yağlıydı.bide iki yudum cola içtim.çok pişmanım bugun diyetin 14. günüydü.sizce napabilirim.yarından itibaren 2,3 gün yumruk mu yapsam ki.bu diyetimi etkiler mi.zaten bu hafta reglim gelcek die kilom gr oynamamış bide üstüne bu tavuk ve cola canımı sıktı

kilon çook durakladıgında yap yumruk olayını. tekrardan ihtiyacın olur belki öyle düşün. sık sık yumruk yapmak zararlı önermiyolar. yediklerinden cok fazla bişey olmaz.hiç üzme kendini. bol bol suyunu iç. bitki çayı iç. egzersizini her zamankinden cok yap.yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…