kilon çook durakladıgında yap yumruk olayını. tekrardan ihtiyacın olur belki öyle düşün. sık sık yumruk yapmak zararlı önermiyolar. yediklerinden cok fazla bişey olmaz.hiç üzme kendini. bol bol suyunu iç. bitki çayı iç. egzersizini her zamankinden cok yap.yeterli olur.
SEYİR EVRESİNİN UYGULANMA ŞEKİLLERİ
Seyir evresini hangi şekillerde uygulayabileceğimiz kitapta şu şekilde anlatılmış.Okuduktan sonra kendimize en uygun yöntemi bulabiliriz.Fakat benim tercihim bıktırmaması açısından 1/1 olarak uygulamaktı.
5/5 YÖNTEMİ:
Kısa vadede en etkili oran 5/5'tir.Yani 5 gün süren saf protein rejiminin ardından,5 gün de proteinlerin sebzelerle birlikte tüketilmesidir.Olağanüst bir hızda başlar ve sonrasında yavaşlar,içerdiği riskler nedeniyle de yorucu olabilir.(dr.dukan bu yöntemi daha çok 10 kilo üzerinde kilosu olan obeze yakın hastalarının tercih ettiğini söylüyor ama kendisi de çok fazla önermiyor)
1/1 YÖNTEMİ:
Bir diğer çözüm 1/1 oranıdır.Yani 1 gün saf proteinlerin,1 gün protein+sebzelerin tüketildiği diyettir.Bu alternatif ritim başlangıçta kilo kaybı açısından etkisini daha yavaş gösterir.Ancak kişi 20 gün içinde diğer yöntemi uygulayanlara yetişecektir.Üstelik uzun vadede takip etmesi daha kolay ve daha az düşkırıklığı yaratan bir yöntemdir.
2/5 YÖNTEMİ:
Kilo fazlası daha az olanlara uygun bir yöntemdir.2 gün(pazartesi,perşembe)saf protein,haftanın geri kalan 5 günü de protein+sebze rejimidir.
2/0 YÖNTEMİ:
2 gün(pazartesi,perşembe) saf protein,diğer 5 gün diyet yapmaksızın normal beslenmeye devam etmek(aşırı yemeden tabi ki)
Bu yöntem bölgesel zayıflamak isteyenlere daha uygundur.Kilo fazlanız yoksa yalnızca belden aşağı olan kısımlarınızda yağ ve selülit birikimi mevcutsa bu yöntem en uygunudur.Özellikle çeşitli lokal uygulamalarla(mezoterapi gibi)bölgesel zayıflamada en iyi sonuçları sağlar.
canim kitap varmi sende? kitapta bölgesel zayiflamak isteyenler icin farkli bi yöntem vardi. simdi yanlis bisey yazmak istemiyorum. bakinca sana bildiririm insallah.
canım bunları okumuştum zaten bende biraz kilo verio 2+0 ı yapıcam benim sorunum bölgesel çünkü tartıda ağır geliyom ama 38 40 beden oluyo bana selülitlerim çok fazla bacaklarda toplanmış sıkısıkı kilolar..SEYİR EVRESİNİN UYGULANMA ŞEKİLLERİ
Seyir evresini hangi şekillerde uygulayabileceğimiz kitapta şu şekilde anlatılmış.Okuduktan sonra kendimize en uygun yöntemi bulabiliriz.Fakat benim tercihim bıktırmaması açısından 1/1 olarak uygulamaktı.
5/5 YÖNTEMİ:
Kısa vadede en etkili oran 5/5'tir.Yani 5 gün süren saf protein rejiminin ardından,5 gün de proteinlerin sebzelerle birlikte tüketilmesidir.Olağanüst bir hızda başlar ve sonrasında yavaşlar,içerdiği riskler nedeniyle de yorucu olabilir.(dr.dukan bu yöntemi daha çok 10 kilo üzerinde kilosu olan obeze yakın hastalarının tercih ettiğini söylüyor ama kendisi de çok fazla önermiyor)
1/1 YÖNTEMİ:
Bir diğer çözüm 1/1 oranıdır.Yani 1 gün saf proteinlerin,1 gün protein+sebzelerin tüketildiği diyettir.Bu alternatif ritim başlangıçta kilo kaybı açısından etkisini daha yavaş gösterir.Ancak kişi 20 gün içinde diğer yöntemi uygulayanlara yetişecektir.Üstelik uzun vadede takip etmesi daha kolay ve daha az düşkırıklığı yaratan bir yöntemdir.
2/5 YÖNTEMİ:
Kilo fazlası daha az olanlara uygun bir yöntemdir.2 gün(pazartesi,perşembe)saf protein,haftanın geri kalan 5 günü de protein+sebze rejimidir.
2/0 YÖNTEMİ:
2 gün(pazartesi,perşembe) saf protein,diğer 5 gün diyet yapmaksızın normal beslenmeye devam etmek(aşırı yemeden tabi ki)
Bu yöntem bölgesel zayıflamak isteyenlere daha uygundur.Kilo fazlanız yoksa yalnızca belden aşağı olan kısımlarınızda yağ ve selülit birikimi mevcutsa bu yöntem en uygunudur.Özellikle çeşitli lokal uygulamalarla(mezoterapi gibi)bölgesel zayıflamada en iyi sonuçları sağlar.
tebrikler devam devam...Selamlar herkeseee!Çooook mutluyum ve hala inanamıyorum gördüğüm rakamlara kocacıktan önce size söylüyorum..dün sabah itibariyle başladığım ve öğleden sonra regl olmam kaydıyla 75800 olan canım ağırlığım şu anda 73 net gösteriyor....inanamıyorum ve bir yanlışlık mı var diyorum hala içimden:)))))) Regl yüzünden çok kararsız kalmıştım ama tatlı krizi tuttuğunda zeroyla halledip devam ettim..vee sonuç bu!Devam arkadaşlar bu yolda devammmm..öpüyorum heppinizi koccaman...
kızlar bişey sorcam ya şu evde yapılan yeşil zeytinlerin tuzunu alsak onları yiyemezmiyiz ki ya
kardeşimde girdi sınava onunda iyi geçmemiş gerçi o gündüzlü öğretime geçmek için girmiştide yinde üzüldü Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..bu arada senin diyette kaçıncı günün hangi evredesin ve kaç kilo verdin yeniyiz biz tecrübelilere ihtiyacımız var?ohh ohhh
yeni gelenlerr dolu doluu -ler harikasınızz!!
ben cuma tartıliiciimm yavaş kilo veriorumm bu yüzden stres yaratmak istemiormm
garip ama baskülde rakam deişmiioo pantolonlarr bollaşştı.
bu gün sınavda görevliydimm ya topuklu ayakkabı sesi çocukları rahatsız etmesin diye babet giydimm. ayoll pantolonumm babetinn altına altına girdii yürürkenn
sürekli belimdenn tutup tutp çektimm.. bi giysinin boll gelmesii güzell duyguymuss..
bu arada meraklısına YGS birass zorduu soru kitapcıklarını açanın beti benzi attı
canım ben atakta 3 günde 3 kilo verdim inanamadım gerçi ben 75 le başladımda verirsin inşallah...hımm anladım cnm antalya da b.onattayım :) ilk günüm bitti yarın atak da son günüm. sonra seyir hadi bakalımm atak da bakalım ne kadar vercem 2 günde 1 kilo verirmiyim acaba
kardeşimde girdi sınava onunda iyi geçmemiş gerçi o gündüzlü öğretime geçmek için girmiştide yinde üzüldü Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..bu arada senin diyette kaçıncı günün hangi evredesin ve kaç kilo verdin yeniyiz biz tecrübelilere ihtiyacımız var?
canım ben atakta 3 günde 3 kilo verdim inanamadım gerçi ben 75 le başladımda verirsin inşallah...
bu arada ben krep ile tüketiyorum kepeğimi... gecenlerde telefon görüsmesi yaparken fazlaca bi zaman unuttum krebimi tavada....ve sonuc cıtır cıtır cips krep oldu... atıcaktım tadına baktım... ''yenır kı bu'' diyerek yoğurda az sarımsak tuz ve baharat atarak (dip sos gibi düsünün...) öylece batırıp tükettim.. baska sos sekilleri iede cesitlendirilebilinir. kreplerimi tuzsuz yapıyorum hep... eger ki tuz ve baharat atmıs olsaydım ve unutmus eminim daha da bir cipps tadı olurdu... cıtır cıtır kıtır kıtır bir sey arayanlar için ideal bir sey oldu... yanlışlıkla...
slm cnm. bende bugün başladım ve bende de aynı heyecan var ya çok ilginç bişey hehe yerimde duramıyorum burda el birliği ile vercez bu kiloları inş :26:
inşallah yaaa az önce 2 badem cağlası yedim bişey olur mu ki ya çok ters zamanda başladım ama olsun kararlıyım ac kalmadım hem bugün yaparım ben bunu dukan da neymiş yaa derim ben pehhh
cok tesekkürler sayenizde kendimi dah güclü hissediyorum insallah citir kizlar olup bikini modellerini paylasacagimiz günlerde olur
kardeşimde girdi sınava onunda iyi geçmemiş gerçi o gündüzlü öğretime geçmek için girmiştide yinde üzüldü Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..bu arada senin diyette kaçıncı günün hangi evredesin ve kaç kilo verdin yeniyiz biz tecrübelilere ihtiyacımız var?
ben 12 martta basladmm.. 7 gün atak yaptımm 80,500dümm.. 4.400 verdim şu an 76.100üm ama bu rakamm neredeyse 1 haftadır aynı
biraz direnioo benmm kilolarr.. ben de sabırlı olmaya karar werdimm.. herkesin yapısı farklı benmki de bööle 2/1 yapıoumm 2gündür belki işe yarar!!..
cumayı beklicemm kilom deişiyomuu diyee... deişmezse 15 günü tamamladığım için yumruk yapıcamm...
anlııcağınn bende yeniyimm hafta başlasa da niless- bulasıksuyu- ommur- yarim gelseeee.....
ben 12 martta basladmm.. 7 gün atak yaptımm 80,500dümm.. 4.400 verdim şu an 76.100üm ama bu rakamm neredeyse 1 haftadır aynı
biraz direnioo benmm kilolarr.. ben de sabırlı olmaya karar werdimm.. herkesin yapısı farklı benmki de bööle 2/1 yapıoumm 2gündür belki işe yarar!!..
cumayı beklicemm kilom deişiyomuu diyee... deişmezse 15 günü tamamladığım için yumruk yapıcamm...
anlııcağınn bende yeniyimm hafta başlasa da niless- bulasıksuyu- ommur- yarim gelseeee.....
Aslında yazılacak çok şey var ama yazma isteğim sıfır. Bir kez daha anladım ki önemli olan dış görünüş, önceden olsa kendimi yemeklere verirdim, ağlar zırlar patlayana kadar yemek yerdim, bugün öyle yapmadım, daha sıkı sarıldım diyete, ağustosta görecekler ki başka bir ben olmuşum. O istenilen dış görünüşe tabi ki sahip olurum, öyle ya da böyle, ya kaybolan umudum ne olacak onu bilmiyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?