Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

rahatlattın canım beni çok saol dediğin gibi yumruğu 2 haftalık duraklamalarda yapmalıyım.tmm bugün boll bol su içeyim.yarın yürüyüşü 60 dk yapıveririm :)

kızlar sormuşsunuz hamile olabilir misin diye mümkün değil öyle bişey hani bilmem anlatabildim mi bu diyetle vücuda bişey oluyo ki menstrual dönemde sarkmalar oluyor...ama iş üstündeyim..bilimsel makale tarıyorum bitsin hemen bilgilendiricem sizitezim yatıyor ben neler araştırıyorum yahu

Selamlar herkeseee!Çooook mutluyum ve hala inanamıyorum gördüğüm rakamlara kocacıktan önce size söylüyorum..dün sabah itibariyle başladığım ve öğleden sonra regl olmam kaydıyla 75800 olan canım ağırlığım şu anda 73 net gösteriyor....inanamıyorum ve bir yanlışlık mı var diyorum hala içimden:)))))) Regl yüzünden çok kararsız kalmıştım ama tatlı krizi tuttuğunda zeroyla halledip devam ettim..vee sonuç bu!Devam arkadaşlar bu yolda devammmm..öpüyorum heppinizi koccaman...

karın bölgesi dahil değil herhalde bölgesele, benim bacaklar ince kalçada normal sayılır ama gel gelelim göbek var doğum sonrası hepsi

canim kitap varmi sende? kitapta bölgesel zayiflamak isteyenler icin farkli bi yöntem vardi. simdi yanlis bisey yazmak istemiyorum. bakinca sana bildiririm insallah.

canım bunları okumuştum zaten bende biraz kilo verio 2+0 ı yapıcam benim sorunum bölgesel çünkü tartıda ağır geliyom ama 38 40 beden oluyo bana selülitlerim çok fazla bacaklarda toplanmış sıkısıkı kilolar..
tebrikler devam devam...

kızlar bişey sorcam ya şu evde yapılan yeşil zeytinlerin tuzunu alsak onları yiyemezmiyiz ki ya

ohh ohhh
yeni gelenlerr dolu doluu -ler harikasınızz!!
ben cuma tartıliiciimm yavaş kilo veriorumm bu yüzden stres yaratmak istemiormm
garip ama baskülde rakam deişmiioo pantolonlarr bollaşştı.
bu gün sınavda görevliydimm ya topuklu ayakkabı sesi çocukları rahatsız etmesin diye babet giydimm. ayoll pantolonumm babetinn altına altına girdii yürürkenn
sürekli belimdenn tutup tutp çektimm.. bi giysinin boll gelmesii güzell duyguymuss..

bu arada meraklısına YGS birass zorduu soru kitapcıklarını açanın beti benzi attı

hımm anladım cnm antalya da b.onattayım :) ilk günüm bitti yarın atak da son günüm. sonra seyir hadi bakalımm atak da bakalım ne kadar vercem 2 günde 1 kilo verirmiyim acaba

kardeşimde girdi sınava onunda iyi geçmemiş gerçi o gündüzlü öğretime geçmek için girmiştide yinde üzüldü Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..bu arada senin diyette kaçıncı günün hangi evredesin ve kaç kilo verdin yeniyiz biz tecrübelilere ihtiyacımız var?
hımm anladım cnm antalya da b.onattayım :) ilk günüm bitti yarın atak da son günüm. sonra seyir hadi bakalımm atak da bakalım ne kadar vercem 2 günde 1 kilo verirmiyim acaba
canım ben atakta 3 günde 3 kilo verdim inanamadım gerçi ben 75 le başladımda verirsin inşallah...

inşallah yaaa az önce 2 badem cağlası yedim bişey olur mu ki ya çok ters zamanda başladım ama olsun kararlıyım ac kalmadım hem bugün yaparım ben bunu dukan da neymiş yaa derim ben pehhh

süper tarif valla :) biliyorsunuz cogu buluslar tesadüf yahut yanlislikla olmusdur . senin icin kücük dukancilar icin büyük bir adim tebrikler

slm cnm. bende bugün başladım ve bende de aynı heyecan var ya çok ilginç bişey hehe yerimde duramıyorum burda el birliği ile vercez bu kiloları inş :26:

cok tesekkürler sayenizde kendimi dah güclü hissediyorum insallah citir kizlar olup bikini modellerini paylasacagimiz günlerde olur

inşallah yaaa az önce 2 badem cağlası yedim bişey olur mu ki ya çok ters zamanda başladım ama olsun kararlıyım ac kalmadım hem bugün yaparım ben bunu dukan da neymiş yaa derim ben pehhh

bende çocuklar yerken çeyrk elma ile azcık cips yemiştim ama devam ettim diyete kilo vermemde iyi bundan sonra dikkat et ve aynen devam et canım sakın pes etme...

anladım canım iyi vermişsin yinede bnde yarın seyire geçicem ama kararsızım 1+1mi 5+5 mi yapsam 5+5 dene istersen bi hızlı kilo verimi oluyomuş ama sıkıcı biraz kilo verip moral bulur tekrar 1+1 e dönersin bende öyle karışık duruma göre hareket ediyim diyorum neyse iyi geceler herkese

Aslında yazılacak çok şey var ama yazma isteğim sıfır. Bir kez daha anladım ki önemli olan dış görünüş, önceden olsa kendimi yemeklere verirdim, ağlar zırlar patlayana kadar yemek yerdim, bugün öyle yapmadım, daha sıkı sarıldım diyete, ağustosta görecekler ki başka bir ben olmuşum. O istenilen dış görünüşe tabi ki sahip olurum, öyle ya da böyle, ya kaybolan umudum ne olacak onu bilmiyorum işte...

ben konuyu kaçırdım galiba noldu ki:S

Bende aranıza katılmak istiyorum dukana2 ay once86 kiloyla başladım simdi 78 oldum cok veremedim kacamaklarim oluyor 65 e inmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…