Selamlar herkeseee!Çooook mutluyum ve hala inanamıyorum gördüğüm rakamlara kocacıktan önce size söylüyorum..dün sabah itibariyle başladığım ve öğleden sonra regl olmam kaydıyla 75800 olan canım ağırlığım şu anda 73 net gösteriyor....inanamıyorum ve bir yanlışlık mı var diyorum hala içimden:)))))) Regl yüzünden çok kararsız kalmıştım ama tatlı krizi tuttuğunda zeroyla halledip devam ettim..vee sonuç bu!Devam arkadaşlar bu yolda devammmm..öpüyorum heppinizi koccaman...
karın bölgesi dahil değil herhalde bölgesele, benim bacaklar ince kalçada normal sayılır ama gel gelelim göbek var doğum sonrası hepsi
hımm anladım cnm antalya da b.onattayım :) ilk günüm bitti yarın atak da son günüm. sonra seyir hadi bakalımm atak da bakalım ne kadar vercem 2 günde 1 kilo verirmiyim acaba
Aslında yazılacak çok şey var ama yazma isteğim sıfır. Bir kez daha anladım ki önemli olan dış görünüş, önceden olsa kendimi yemeklere verirdim, ağlar zırlar patlayana kadar yemek yerdim, bugün öyle yapmadım, daha sıkı sarıldım diyete, ağustosta görecekler ki başka bir ben olmuşum. O istenilen dış görünüşe tabi ki sahip olurum, öyle ya da böyle, ya kaybolan umudum ne olacak onu bilmiyorum işte...
Bende aranıza katılmak istiyorum dukana2 ay once86 kiloyla başladım simdi 78 oldum cok veremedim kacamaklarim oluyor 65 e inmek istiyorum
TSK tombis ben birsey sorucam bana cok ateş basıyor daraliyorum sizdede varmi
bunu sana yaşatmalarına müsade etmemiş olman,en azından eskisinden farklı davranabilmen çok önemli arkadaşım.kendini hiç üzme,hele sana bunu yaşatan bir erkek ise hiç aldırma bazı şeyleri görmene vesile olmuş...sen muhteşem gidiyorsun.herkese bahsediyorum senden.tanımamam azmini ve duruşunu beğenemem anlamına gelemz.burada yazılan birkaç cümle bile insanın kişilği hakkında ip uçları verebiliyor.Aslında yazılacak çok şey var ama yazma isteğim sıfır. Bir kez daha anladım ki önemli olan dış görünüş, önceden olsa kendimi yemeklere verirdim, ağlar zırlar patlayana kadar yemek yerdim, bugün öyle yapmadım, daha sıkı sarıldım diyete, ağustosta görecekler ki başka bir ben olmuşum. O istenilen dış görünüşe tabi ki sahip olurum, öyle ya da böyle, ya kaybolan umudum ne olacak onu bilmiyorum işte...
oo çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.umarım en zararsız şekilde hallolur...kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
bunu sana yaşatmalarına müsade etmemiş olman,en azından eskisinden farklı davranabilmen çok önemli arkadaşım.kendini hiç üzme,hele sana bunu yaşatan bir erkek ise hiç aldırma bazı şeyleri görmene vesile olmuş...sen muhteşem gidiyorsun.herkese bahsediyorum senden.tanımamam azmini ve duruşunu beğenemem anlamına gelemz.burada yazılan birkaç cümle bile insanın kişilği hakkında ip uçları verebiliyor.
oo çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.umarım en zararsız şekilde hallolur...
Aslında yazılacak çok şey var ama yazma isteğim sıfır. Bir kez daha anladım ki önemli olan dış görünüş, önceden olsa kendimi yemeklere verirdim, ağlar zırlar patlayana kadar yemek yerdim, bugün öyle yapmadım, daha sıkı sarıldım diyete, ağustosta görecekler ki başka bir ben olmuşum. O istenilen dış görünüşe tabi ki sahip olurum, öyle ya da böyle, ya kaybolan umudum ne olacak onu bilmiyorum işte...
kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
kızlar günaydın...
kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...
benimde canım sıkıldığında hep yemek yerdim... hatta anlamsız gelirdi canı sıkkın olanlar nasıl iştahtan kesilir diye...
ama sonra farkettimki yine zararı bize... yemeğe sarılmamana çok sevindim canım. umudunun neden kaybolduğunu bilmiyorum ama sen çok başarılı ve çok azimlisin bu diyette..
sakın ama sakın umutsuzluğa düşme canım çünkü ağustosta dediğin gibi bir başka sen olacaksın ve herkesi çatlatacaksın...
sen kendine ne kadar güveniyorsun bilmiyorum ama ben sana çok ama çok güveniyorum...
Günaydınnn canımmm....
bende regliden sonra bir süpriz olur sende gibime geliyor.
cidden geçmiş olsun diyorum ya dediğin gibi inş bulunurda 5 para etmez insanlarda laf etmemiş olur. öyle bir şeyki insanın laptopu , teli kaybolunca bir organını kaybetmiş gibi oluyor insan. helede bu üstüne zimmetli birşeyse.
cidden üzüldüm canım umarım tez zamanda hallolur.
aynen ya su içmem lazım....nefrettttt...
ahhh ömürr aahhh sen ki ufacık bişey de de vücudunda şişkinlik yapan
bol su iç bari bugun yarın atarsın vücudundan...
neyse bununla geçmiş olsun en azından yağ değil su almışssın vücuduna...
niye aldın ki sanki onu ya .bu diyetin en gereksiz ürünü bence.neyse bir dene de ...bu arada şu tofu denilen şey gelmiş iki kavanoza 14 tl para verdim...
kargosuna 14,85 tl ödemiş annem... haram zıkkım olsun o kargo parası...
niye aldın ki sanki onu ya .bu diyetin en gereksiz ürünü bence.neyse bir dene de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?