Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah veririm o 20 kiloyu da :) Beni öldürmeyen güçlendirir dedim ve yola devam ediyorum. İlgin için teşekkürler :)

Ne zaman kendime güvenmeye başlasam mutlaka böyle bir olay yaşıyorum. Ama bu kez yanlış yolu seçmedim :) Bu arada mesajını okuyunca çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Burada olmak gerçekten güzel, bu sadece benim başarım değil sanırım :)

kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...

Bu salatalık turşusu benim soğan olayına dönmüş, çoook iyi anlıyorum seni ' gün içerisinde her şey düzelir merak etme

Ben de hep hayret etmişimdir neden diğerleri gibi canım sıkıldığında ya da üzgün olduğumda iştahım kesilmiyor diye :) Bu mesajdan sonra ben daha çok gaza geldim. Ağustostaki resmimi hayal ediyorum da muhteşem olacak sanırım :)

ben konuyu kaçırdım galiba noldu ki:S

Dün moralimi bozacak bir şey oldu, o yüzden. Ya da tamamen benim yanlış anlamam bilmiyorum ....

günaydın canlarıımm.... sevgili dukanzedeleriimmm....güzel ve zarif, çiçek endamlı, deniz bakışlı, Rabbim in bu dünya üzerinde yarattığı en nadide, en rahmetli şefkat abidelerim benimmmm... analarım, geleceğin anaları, bacılarımm fedakar ve sevecen mahlukat, gününüz aydın olsun ! aydınlık olsun , bereketli ,mutlu, bol (- ) li olsun. semadan gelen rahmet damlacıkları sizi bulsun emiii....

Ahh canımm çok üzüldüm... çok geçmiş olsunnn..İnş bulunur yaaa....

kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...

Ayy canım yaaa....daha kötüsünü yememişsin ya bu iyi işte..:) Bol suyla atarsın gider....

canım benim burası hepimize güç veriyor.fırsatım olsa sizleri tanımak isterdim.belki bir gün bir yerlerde kesişir yollarımız belli olmaz..
bunu alıcam kendime dukan kurabiyeleri yapıcam... misler gibi...
tarçınlı
gojili
çörekotulu
peynirli
....
....

Fırsat Saati
al al lazım olacak .bak sevgilinde dukana güvenip yiyormuşş:)))

herkese günaydın hafif sağlıklı günler bakıyorum hep erkencisiniz ben ancak kızı okula gönderip oturabildim,benim atak atak dün bitti bugün seyire başladım 75 ten 72.200 le atak bitti bi hafta sonra bugün tartılıcam sık sık tartılmak istemiyorum gelişmeleri sizinle paylaşıcam buarada arı poleni almayada devam ediyorum günde 1 çay kaşığı vitamin desteği için sanırım kilo vermeme engel olmuyor çünkü veriyorum elhamdüllillah yalnız bugün seyire geçtim diye kahvaltıda domates çok yedim abarttım biraz özlemişim bişey olurmuki sebzede sınırsızmı sınırsız ama protein daha çok olacak değilmi?neyse herkese kolay gelsin canlarım...

canım benim burası hepimize güç veriyor.fırsatım olsa sizleri tanımak isterdim.belki bir gün bir yerlerde kesişir yollarımız belli olmaz..

al al lazım olacak .bak sevgilinde dukana güvenip yiyormuşş:)))

evet bu dukan çok sağlıklıı... ilerde evimde beyaz un bulundurmayı bile düşünmüyorum... hep yulaf kepeğinden kurabiyeler pastalar yapıcam çocuklarıma da... ama şu an olduğu gibi minimum sebze değil... yoğun sebzelerle besliycem onları...

kizlar kanal d de ender sarac var zayiflama uzerine konusuyor ufak ipuclari veriyor dinleyin isterseniz imkaniniz varsa

günayydınn
bolll eksili bi hafta ossunnn inşlhh..
sizi okurkenn kahve altımı yapıoruumm.

yarim umarımm tez zamanda çıkar ortayaa ALLAH alanın elini ayağına dolandırır merakk etme!!!

bulaşksuyuu her zorluktan sonra bi kolaylık vardırr!!!! diyetin ve etrafımızda olup biten her sıkıntılı durumunn sonucunuu mutlulukk olarakk gerii alıcazzz çokk azz kaldıı..

öptmm sizi bu arada kahve altı bittiiiii.... kahvee zamanıııııı!!!!!!!!

günaydın kızlarrrr herkes nasıl bakalım yine lokma lokma kaçamaklarla kapattım hafta sonunu misafirim vardı pasta börek hersey yaptımm azıcık ondan bundan tattım sadece ama işte kaçamakk kaçamaktırr :18:

günaydın kızlar

yarim inşallah bulunur bilgisayar. bende haftasonları işyeride kulalndığım bilgisayarımı götürüyorum evime. yurtdışından aranma ihtimalim var. lazım olursa, gerekirse diye. korkudan dışarı çıkarken yastığın altına saklıyorum. devlet malı sonuçta başına bi iş gelse karakolda ifade ver işyerine gel orda tutanak tutur. al başına bela. tez elden bulunur inşallah. bulunamazsana sorun çıkmaz umarım.

ommur bacım sen napmışın öle kendine. haftasonu resmini gördüm. 64 gibi değil çıtır bişi olmuşun sen yaa. kucağındaki çocuğunmuydu bilemem ama yanyana geldiğinizde ne genç annesin iltifatını alacan bundan sonra emin ol.

hanımlar. cumartesi günü tartıda 65 i gördüm.bugünse 66.7 bu neyaaa. regl vakti geldi biliyorum ama bu kadarda su tutulmazki. moralimi bozdu sabah sabah. geldim ekşiye ekşiye yeşil çayımı içtim. şimdide lor peyniri dukan ekmeği ve çay üçlüsüyle kahvaltımı yapıyorum. regl bitince 63 görmek istiyorum ben yaaaa.

ommur seninle benim aramda 1 kilo vardı önceden. onu kapatacam derken iyice açtın arayı sen. tabi kaçamaklarımın etkisi gaaaayet büyük.

bu arada hani ben şöyle sarkmadım böyle sıkıdır benim etim diyodum ya dün farkettim bacaklarım cıvımış benim. kilo veremesemde inceldiğimin farkıdayım en azından bu beni teselli ediyordu ama nerden çıktı bu etin cıvıması. ani kilo gidişine delalet ediyor dimi bu. 1 hafta sonra 64 lü bi rakam göreceğime delalet ediyordur dimi.

öylemidir hakkatten.... eğer öyleyse bekle beni 68 diyorum yanii

umut fakirin ekmeği. her saçma şeyden medet umar oldum resmen. arkadaşım benden daha az spor yaptı,daha fazla yedi ama kiloyu o verdi. ben böle kaldım bir aydır. deli anıma geliyro bırakayım diyorum sonra az kaldı zaten 2 kilo daha 63 ü bi gör sonra geç güçlendirmeye diyorum.

bende sana yuh diyorummm
ama beklerim senden valla bu azimle

sen birde utanmadan benim kg geçip benden zayıf olursuunnn
şaka bir yanada inşş bebeğimmmm öyle oluurr
ben bekliyim istersen seni burdaaaaa

çoook geçmiş olsun bacım... hemen sadaka verin gerekirse...o karşı gelir de bulunur inşallah....bulunmasa bile inşallah önemsiz bir şekilde halledilir... üzülmeyin mutlaka bir hikmeti vardır... Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin beterinden saklasın inşallah...........

bende sana yuh diyorummm
ama beklerim senden valla bu azimle

sen birde utanmadan benim kg geçip benden zayıf olursuunnn
şaka bir yanada inşş bebeğimmmm öyle oluurr
ben bekliyim istersen seni burdaaaaa

abooooowwww bi de o yönü var demi.

yarim arayı kapatıyosun farketmedim sanma. geriden gelip atağa kalktın.

bi yawaşın bacılar yaaa 1 aydır çakılı kaldım 65-66 arasına. hepinizden önce başladım. aplanısa bi öncelik tanıyında 64 ü görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…