malesef ki dis görünüste önemli oluyor, birisi canini SIKAcak biseyler mi dedi. takma canim, dedigin gibi diyetine daha SIKI saril, bak zaten sen muhtesem bi basari elde ettin,20 kilo vermissin bu da azminin isteginin büyük göstergesi. bi 20 kilo daha verirsin Allahin izniyle. o zaman görsünler seni üzenler!!!
bunu sana yaşatmalarına müsade etmemiş olman,en azından eskisinden farklı davranabilmen çok önemli arkadaşım.kendini hiç üzme,hele sana bunu yaşatan bir erkek ise hiç aldırma bazı şeyleri görmene vesile olmuş...sen muhteşem gidiyorsun.herkese bahsediyorum senden.tanımamam azmini ve duruşunu beğenemem anlamına gelemz.burada yazılan birkaç cümle bile insanın kişilği hakkında ip uçları verebiliyor.
kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...
benimde canım sıkıldığında hep yemek yerdim... hatta anlamsız gelirdi canı sıkkın olanlar nasıl iştahtan kesilir diye...
ama sonra farkettimki yine zararı bize... yemeğe sarılmamana çok sevindim canım. umudunun neden kaybolduğunu bilmiyorum ama sen çok başarılı ve çok azimlisin bu diyette..
sakın ama sakın umutsuzluğa düşme canım çünkü ağustosta dediğin gibi bir başka sen olacaksın ve herkesi çatlatacaksın...
sen kendine ne kadar güveniyorsun bilmiyorum ama ben sana çok ama çok güveniyorum...
ben konuyu kaçırdım galiba noldu ki:S
kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...
canım benim burası hepimize güç veriyor.fırsatım olsa sizleri tanımak isterdim.belki bir gün bir yerlerde kesişir yollarımız belli olmaz..Ne zaman kendime güvenmeye başlasam mutlaka böyle bir olay yaşıyorum. Ama bu kez yanlış yolu seçmedim :) Bu arada mesajını okuyunca çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Burada olmak gerçekten güzel, bu sadece benim başarım değil sanırım :)
Bu salatalık turşusu benim soğan olayına dönmüş, çoook iyi anlıyorum seni' gün içerisinde her şey düzelir merak etme
al al lazım olacak .bak sevgilinde dukana güvenip yiyormuşş:)))bunu alıcam kendime dukan kurabiyeleri yapıcam... misler gibi...
tarçınlı
gojili
çörekotulu
peynirli
....
....
Fırsat Saati
canım benim burası hepimize güç veriyor.fırsatım olsa sizleri tanımak isterdim.belki bir gün bir yerlerde kesişir yollarımız belli olmaz..
al al lazım olacak .bak sevgilinde dukana güvenip yiyormuşş:)))
kizlar kanal d de ender sarac var zayiflama uzerine konusuyor ufak ipuclari veriyor dinleyin isterseniz imkaniniz varsa
canım sen dinle bizle paylaş iş yerinde izlemek imkasız:44:
bu arada hani ben şöyle sarkmadım böyle sıkıdır benim etim diyodum ya dün farkettim bacaklarım cıvımış benim. kilo veremesemde inceldiğimin farkıdayım en azından bu beni teselli ediyordu ama nerden çıktı bu etin cıvıması. ani kilo gidişine delalet ediyor dimi bu. 1 hafta sonra 64 lü bi rakam göreceğime delalet ediyordur dimi.
öylemidir hakkatten.... eğer öyleyse bekle beni 68 diyorum yanii
öylemidir hakkatten.... eğer öyleyse bekle beni 68 diyorum yanii
kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
bende sana yuh diyorummm
ama beklerim senden valla bu azimle
sen birde utanmadan benim kg geçip benden zayıf olursuunnn
şaka bir yanada inşş bebeğimmmm öyle oluurr
ben bekliyim istersen seni burdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?