Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok bebeğim sen devam 64'e
bnm hedef 15 günde 66 inşş aslında okadar fazla hedef koymazdım da malum sevdiceğimin ailesi ile tanışıcam
yoksa bekleyebilirim 68 'de :)))

evet kızımdı annesi yer onu....valla idyorlar.kiloluykende öğrenci sanıyorrlardı eşimle beni..spor giyiniyorum belki onunda etkisi vardır.ama şekerim 64 te ne kadar uzun kaldım hatırlasana..
kuzum biz senle aynı başlamadık mı?=?birden atacan sen de benim gibi...

bu arada az önce simit yiyorlardı azıcık ucundan aldım:==)))

bende sana yuh diyorummm
ama beklerim senden valla bu azimle

sen birde utanmadan benim kg geçip benden zayıf olursuunnn
şaka bir yanada inşş bebeğimmmm öyle oluurr
ben bekliyim istersen seni burdaaaaa

yok fıstığım sen koş ben seni yakalamaya çalışıyım böyle daha iyi sanki

kizlar kanal d de ender sarac var zayiflama uzerine konusuyor ufak ipuclari veriyor dinleyin isterseniz imkaniniz varsa

Herkese günaydın...

Benim için güzel, kaçamaksız eksili bir haftasonu oldu.
Ancak bu sabah CNN türk haber spikeri diyetimize çamur attı kızlar. Özge Uzun sabah programında;

"Geçen hafta meşhur dukan diyetini yaptım, ama bayılma belirtileri gösterince hemen doktoruma koştum. Sizde doktor kontrolünde olmadan böyle diyetler yapmayın" dedi.
Eeee biz zaten sağlık kontrollerimizi yaptırıyoruz. Ama bunun için her hafta diyetisyene para ödememize gerek yokki.

Bende c.tesi günü 1 ayın sonunda tahlillerimi yaptırdım, sonuçları bugün alacağım.

Hepinize güzel, sağlıklı ve bol eksili bir hafta diliyorum.

.

hızlı koşan atın ..... seyrek olur kızlar korkmayın

kerokero sen nerelisin gülüm :) aboowwww kelimesini bizler iç anadolu insanı fazlaca kullanırızda okuyunca hoşuma gtti çoğu arkadaşlarım ben söyleyince abow ne ya falan derler

yok bebeğim sen devam 64'e
bnm hedef 15 günde 66 inşş aslında okadar fazla hedef koymazdım da malum sevdiceğimin ailesi ile tanışıcam
yoksa bekleyebilirim 68 'de :)))

töbe deeeee dua niyetine geçer kalırsın orda

gerilme sen. kaçamak olmazsa gelirsin inşallah 66ya.

spor yaparak bunu halledebilirsin ben düzenli yapıyorum işe yarrıyor üstelik sıkılaştığın için olduğun kilodan az gösteriyosunherkese kolay gelsin...

kerokero sen nerelisin gülüm :) aboowwww kelimesini bizler iç anadolu insanı fazlaca kullanırızda okuyunca hoşuma gtti çoğu arkadaşlarım ben söyleyince abow ne ya falan derler

çankırılıyım ama ankarada yaşıyorum

bi de 'bundan kelli' tepkisini her fırsatta kullanırım. hoşuma gidiyor. ilk defa yozgatlı bi arkadaşımdan duymuştum
[/SIZE
]

çankırılıyım ama ankarada yaşıyorum

bi de 'bundan kelli' tepkisini her fırsatta kullanırım. hoşuma gidiyor. ilk defa yozgatlı bi arkadaşımdan duymuştum
[/SIZE
]

anlamıştım gülüm bende kırıkkaleliyim biz çok kullanırız aboooww eşimin ailesi saf saf bakar bazen hoşuma gidiyo tepkileri hehe bundan kelli de çok hoşmuşş artıkım onuda kullanırım

yaaa ben aç kaldım bugun iş yerime yemek getirmedim sabah yumurta yemiştim. ekmeğimden 2 dilim getirmiştim onu yedim şimdi 4 e kadar dayanmam lazım neyseki kepek tok tutuyo. bugun atakda son günümm :)))

yavaş yavaş esnetemye başladın dimi kendini diyetini 63 ü görünce

birden gidecek dimi. bu hafta regl olacam tatlılara asssslaaa meyletmeyecem nisan 16dan itibarende 63 lü bişeyler görecem dimi. yoksa sıkıldım artık. gerçi bi hayat şekli halin geldi sürekli et süt tavuk blaık ama sebze bi var bi yok. yüzüne bakmazdım eskiden meyvenin sebzenin şimdi kıymete bindi. her gün yiyesim geliyo.

çok çok geçmiş olsunnn cnmm.

merhaba herkese arkadaslarr..ii haftalar diliorummm..cnmm cokk sıkkınnn
yahuu regl olmadan bigün önce tartıldım 60.9 kg,,oh dedim geldi muhterem bugün daha düşük gelirim artıkk,,bi tartıldım sabah 61.1 kg
allahımmm neydi günahımmm,,ben nerde yanlışş yaptımmm modundayım sabah beridirrr,ühüüü

yaaa ben aç kaldım bugun iş yerime yemek getirmedim sabah yumurta yemiştim. ekmeğimden 2 dilim getirmiştim onu yedim şimdi 4 e kadar dayanmam lazım neyseki kepek tok tutuyo. bugun atakda son günümm :)))

bende aç kalacam bugün. ekmek hakkımın tamamını getirdim ama peynir az getirmiştim. öğlen yemekhanede etlü türlü bulgur pilavı var. peynir ekmeğe talim edecem öğlen. gidip bi de yoğurt alayım bari.

aynıyız arkadaşım. sende yine 200 gram bende bi kilodan fazlaydı sabah gördüğüm artı. 200den bişicik olmaz
.

Ben de tam tersi, ekmeğimi almayı unuttum evden çıkarken. Bugün sp olduğu için ofiste sadece beyaz peynirim vardı yiyebilecek. Ben de bir dilim beyaz peynirle duruyorum.
Öğlene besleyici birşeyler yemem lazım.

Soslu fırın baget mi?
Et sote mi?
.

Son düzenleme:

aynıyız arkadaşım. sende yine 200 gram bende bi kilodan fazlaydı sabah gördüğüm artı. 200den bişicik olmaz
.

cnm bu kdr sıkı yapıor iken,,reglde oldum daha düşük gelirim die umuyorken bide üstüne fazla görmek çokk cnmı sıktııı ( 21 gün oldu sadece 4,7 kg bu kdr sıkı yapmaya az gelio gözüme..kimseyle kıyaslamayım kendimi diorum ama kıyaslıosun iste olmuo :) umarım en kısa zmnda normale döner

et sote

öğlen olsada yesem yaw

ayın 17sinde 3 ayım bitecek. ve şimdiye kadar giden 8 kilo sadece. o yüzden 21 günde 5 kilo gaaaayet iyi bir rakam. daha fazlasını düşünme zaten. yavaş yavaş gidecek. daha ileride gör sen. bu iyi günlerin

he he valla gevşettim ama beni biliyosun hemen toparlanırım:)))ben de dün kızıma kabak yemeği yaptım nasıl yiyesim geldi şöyle üstüne yoğurt ımmm.normalde yüzüne bakmam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…