benim 3 ayım 27 sinde bitti şekerim.sen 3 ayı tamamladığında olman gereken kiloda olacaksın bak gör..benle kıyaslama kendini 3 hafta var aramızda yaklaşık...geçersin bileayın 17sinde 3 ayım bitecek. ve şimdiye kadar giden 8 kilo sadece. o yüzden 21 günde 5 kilo gaaaayet iyi bir rakam. daha fazlasını düşünme zaten. yavaş yavaş gidecek. daha ileride gör sen. bu iyi günlerin
yaaa ben aç kaldım bugun iş yerime yemek getirmedim sabah yumurta yemiştim. ekmeğimden 2 dilim getirmiştim onu yedim şimdi 4 e kadar dayanmam lazım neyseki kepek tok tutuyo. bugun atakda son günümm :)))
kızlaar gunaydın
dikkat etmeme ragmen + 400 le uyandım cok mutsuzum
bende aç kalacam bugün. ekmek hakkımın tamamını getirdim ama peynir az getirmiştim. öğlen yemekhanede etlü türlü bulgur pilavı var. peynir ekmeğe talim edecem öğlen. gidip bi de yoğurt alayım bari.
öğün atlamamaya çaılşmalısın canım. yoksa vücut savunmaya geçiyor ve ne aldıysa hepsini depo ediyor. sık sık yemelisin ki metabolizman hızlansın ve hızla kilo veresin gülüm benim....[/QUOT]
çıkıp alcam marketten artık izinli yiyeceklerden, yarın böle yapmıcam ama
he he valla gevşettim ama beni biliyosun hemen toparlanırım:)))ben de dün kızıma kabak yemeği yaptım nasıl yiyesim geldi şöyle üstüne yoğurt ımmm.normalde yüzüne bakmam:))
benim 3 ayım 27 sinde bitti şekerim.sen 3 ayı tamamladığında olman gereken kiloda olacaksın bak gör..benle kıyaslama kendini 3 hafta var aramızda yaklaşık...geçersin bile
kızlaar gunaydın
atakgı -2 yle kapattım. bugun seyır 1. gün super yaaa syırı cok sevdımgerıye kaldı 4 kg
atakgı -2 yle kapattım. bugun seyır 1. gün super yaaa syırı cok sevdımgerıye kaldı 4 kg
kızlaar gunaydın
günaydin arkadaslar, hayirli sabahlar. gerci burda ögle oldu ama olsungece gec yatinca sabah uyanmasida zor oldu. tartiya ciktim. -1100kg ciktim. tabi bunlar su ve ödem biliyorum ama yinede baslangic icin güzel motivasyon oluyor. bakalim yarin kac cikacagim :18: su 7leri terkettsemde birdaha hic görmesem.
sabah sabah böyle güzel msjlar okumak insana ayri bi keyf ayri bi mutluluk veriyor. tebrik ederim canim. agzim acik okudum hatta gözlerime inanamadim 2 günde 5,5 kilooooo masallah yaa allah nazarlardan korusun ve devamini getirtsin. cetvel hazirlasana cerencim kendine daha cok motive olursun degistirdikce.
evet cok uzaklardayiz malesef ama gönüller bir olsun. birbirimizi tanimasakta hepimiz KK da ayni sorun icin hep birlikteyizhep birlikte basaracagiz üstesinden gelecegiz bu kilolarin
Merhaba Arkadaşlar, ben bu hafta tam yeniden adapte oldum diyordum ki, cenazemiz vardı o yüzden çarşamba perş cuma hep yedim. Ne yediğimi de bilemedim o da ayrı mesele ama. cmtsi pazar yeniden düzenledim kendimi. Sonuçta bişeye başladım ve sonunu getirmek istiyorum. Bugün sabah tartıldım ve -300 daha eksilmişim. Dikkat edebilseydim rahat 1 kilodan fazla gidecekmiş. Neyse . Yeniden adapte oldum.
Benim kafama takılan bir sorum var diyet yaparken hamile kalırsam nolur acaba. Çünkü kalacağımdan emin değilim. O yüzden soruyorum. Bu soruyu olabildiğince kişi görüş belirtirse çok sevinirim. Kafama çok takılıyo.
ne güzel ya darısı benım başıma sabah tartıldım ilk günde 450 gr gitmiş dukan a göre 800 gr gidecekti atak da. bugun 800 ü tamamlarım :) seyire geçmek istiyorum
ne güzel hepinizin vermesi gereken kilo çok az bense sizin kilonuza inmek için uğraşıyorum ...
Günaydin hanimlar günlük raporumu vermeye geldim :)))
Bugün atak 4 ve sabah tartim -1 kg gösterdi yane toplamda 6,5 kg vermis bulunmakdayim hemde daha basliyali 3 gün olmusken...
Hep bu hizda gitmeyeceginin elbette bilincindeyim ama bu tablo beni fazlasiyla mutlu ediyor... Hayatimda ilk defa düzenli bir diyet yapiyorum ve her kelimesine uyuyorum disiplinli olunca demekki insan herseyden olumlu bir sonuc cikarabiliyormus
Demen kahvalti yaparken serbest seyleri yememe ragmen hala vicdanim susmuyor acaba fazlami yedim? yanlis birsey yapiyormuyum diye....
Benim vardir böyle takintilarim gerci herkesin hayatinda vardir eminimki :)))
Evden cikarken kapiyi kitledikden sonra acaba ocagi acikmi unuttum diyip geri dönüp kontol etmeler :) Yada apartmandan inersin kapiyi kitlemismiydimki acaba diyip geri dönüp bakmalar :)))
Her defasinda kapatigimizi kilitledigimizi bilsekde illaki icimiz rahat etmez tekrar bakariz degilmi:)) Benim bu acaba yanlis birsey yapiyormuyum diyetde korkumda bunun gibi :) aslinda dogru yaptigima eminim yoksa bu sonuca nasil ulasacaksin desemde kendi kendime yinede icimde hep bir acaba oluyor... Sanirim kilo konusunda hep basariz oldugum icin bu sonuclari gördükden sonra inanmasi biraz zor geliyor ondan olabilir :)))
Neyse ammada yazdim...
herkese Güzel hayirli haftalar diliyorum
Canim 1100 kg cok iyi masallahdedigin insallah hep böyle -lere görürüz....
Ben dün heycandan yanlis yazmisim canim dün 3. günümde bugün atak 4 deyim cuma baslamisdim maglum :)))
Yanliz ufak ufak et görmekden bunalmayami basladim ne canim yemek bile istemiyor....
Dün gece bir canim atistirmalik biseyler istedi ama tuttum kendimi gittim bir bardak light süt aliyor....
Cumaya kadar ataga devam edicem gittikce zorlanmaya basladim sanki :/ ama pes etmek yok....
Hep beraber lolita olana kadar devam insallah....
Basariya ulasmamda buraninda cok büyük etkisi var.... Kendimi yanliz hissetmiyorum yorumlasmak bilgi alisversinde bulunmak destek almak destek olmak cok güzel :)))
Buarada canim cizelgeyi yaptdim busefer imza kismini bulamadim cidden bulamadim yane ekliyemedim.... Acaba ondada mesaj sinirlamasimi varki?
ne güzel hepinizin vermesi gereken kilo çok az bense sizin kilonuza inmek için uğraşıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?