Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayın 17sinde 3 ayım bitecek. ve şimdiye kadar giden 8 kilo sadece. o yüzden 21 günde 5 kilo gaaaayet iyi bir rakam. daha fazlasını düşünme zaten. yavaş yavaş gidecek. daha ileride gör sen. bu iyi günlerin
benim 3 ayım 27 sinde bitti şekerim.sen 3 ayı tamamladığında olman gereken kiloda olacaksın bak gör..benle kıyaslama kendini 3 hafta var aramızda yaklaşık...geçersin bile

yaaa ben aç kaldım bugun iş yerime yemek getirmedim sabah yumurta yemiştim. ekmeğimden 2 dilim getirmiştim onu yedim şimdi 4 e kadar dayanmam lazım neyseki kepek tok tutuyo. bugun atakda son günümm :)))

öğün atlamamaya çaılşmalısın canım. yoksa vücut savunmaya geçiyor ve ne aldıysa hepsini depo ediyor. sık sık yemelisin ki metabolizman hızlansın ve hızla kilo veresin gülüm benim....

kızlaar gunaydın

dikkat etmeme ragmen + 400 le uyandım cok mutsuzum

Canım yaa oluyo öyleee..bende de çok oldu... hergün tartılmak istiyorum o yüzden....Hergün sabah kalkıyorum tartılmıcam diyorum
merak işte.... bi sabah bi sabahı tutmuyor +++ oluyo --- oluyo.... ona bakma senn....yarında eksi çıkarsın... takma ...Dün sabah -300 düm bu sabah +400 mesela....

yemekhaneye indim tatlı yapmışlar çok güzel kokular vardı. sütümü buzdolabına bırakmak istedim pişman oldum kokular benı mahwetti:)

Son düzenleme:
he he valla gevşettim ama beni biliyosun hemen toparlanırım:)))ben de dün kızıma kabak yemeği yaptım nasıl yiyesim geldi şöyle üstüne yoğurt ımmm.normalde yüzüne bakmam:))

bende dün kemiksuyundan kızıma şehriye çorbası yaptım. bi güzel kokuyordu anlatamam. ben şehriye çorbasını çokdaseverim. bi kaşık aldım nefsim körelsin diye

benim 3 ayım 27 sinde bitti şekerim.sen 3 ayı tamamladığında olman gereken kiloda olacaksın bak gör..benle kıyaslama kendini 3 hafta var aramızda yaklaşık...geçersin bile

yok bacııım geçememe ihtimal vermiyorum. sen dirayetlisin kaçamaklarında yok. 63 te bırakacam ben karar verdim

kızlaar gunaydın

+400 de bişiyok. bi eksi bi artı göre göre ineceksin aşağıya:44:

Son düzenleme:
2 hafta önce aldığım mayokinim gelecek bugün. 40 almıştım. 38 mi alsaydım yaaa. bekleyim bakem az daha

Merhaba Arkadaşlar, ben bu hafta tam yeniden adapte oldum diyordum ki, cenazemiz vardı o yüzden çarşamba perş cuma hep yedim. Ne yediğimi de bilemedim o da ayrı mesele ama. cmtsi pazar yeniden düzenledim kendimi. Sonuçta bişeye başladım ve sonunu getirmek istiyorum. Bugün sabah tartıldım ve -300 daha eksilmişim. Dikkat edebilseydim rahat 1 kilodan fazla gidecekmiş. Neyse . Yeniden adapte oldum.

Benim kafama takılan bir sorum var diyet yaparken hamile kalırsam nolur acaba. Çünkü kalacağımdan emin değilim. O yüzden soruyorum. Bu soruyu olabildiğince kişi görüş belirtirse çok sevinirim. Kafama çok takılıyo.

atakgı -2 yle kapattım. bugun seyır 1. gün super yaaa syırı cok sevdım gerıye kaldı 4 kg

ne güzel ya darısı benım başıma sabah tartıldım ilk günde 450 gr gitmiş dukan a göre 800 gr gidecekti atak da. bugun 800 ü tamamlarım :) seyire geçmek istiyorum

kızlaar gunaydın

canım benim ben cumt. günü 72,1 oldum sonra pazar günü 71,9 oldum. eh dedim pzt. günü artık 71,5 fln olurm heralde. bi baktım 72,2 yani güne +300 le başladım ne olmuş! takılmıyorum o ++++ lara var ya nanik yapıyorum nanik.. gidecekk gideceeeek baksınlar bakalım kilolar mı yaman ben mi yaman hehehheeeeeyyytt ezerim uleyyynnnn ezerim okadarrrrrr............

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydin hanimlar günlük raporumu vermeye geldim :)))

Bugün atak 4 ve sabah tartim -1 kg gösterdi yane toplamda 6,5 kg vermis bulunmakdayim hemde daha basliyali 3 gün olmusken...
Hep bu hizda gitmeyeceginin elbette bilincindeyim ama bu tablo beni fazlasiyla mutlu ediyor... Hayatimda ilk defa düzenli bir diyet yapiyorum ve her kelimesine uyuyorum disiplinli olunca demekki insan herseyden olumlu bir sonuc cikarabiliyormus
Demen kahvalti yaparken serbest seyleri yememe ragmen hala vicdanim susmuyor acaba fazlami yedim? yanlis birsey yapiyormuyum diye....
Benim vardir böyle takintilarim gerci herkesin hayatinda vardir eminimki :)))
Evden cikarken kapiyi kitledikden sonra acaba ocagi acikmi unuttum diyip geri dönüp kontol etmeler :) Yada apartmandan inersin kapiyi kitlemismiydimki acaba diyip geri dönüp bakmalar :)))
Her defasinda kapatigimizi kilitledigimizi bilsekde illaki icimiz rahat etmez tekrar bakariz degilmi:)) Benim bu acaba yanlis birsey yapiyormuyum diyetde korkumda bunun gibi :) aslinda dogru yaptigima eminim yoksa bu sonuca nasil ulasacaksin desemde kendi kendime yinede icimde hep bir acaba oluyor... Sanirim kilo konusunda hep basariz oldugum icin bu sonuclari gördükden sonra inanmasi biraz zor geliyor ondan olabilir :)))

Neyse ammada yazdim...
herkese Güzel hayirli haftalar diliyorum

Canim 1100 kg cok iyi masallah dedigin insallah hep böyle -lere görürüz....
Ben dün heycandan yanlis yazmisim canim dün 3. günümde bugün atak 4 deyim cuma baslamisdim maglum :)))

Yanliz ufak ufak et görmekden bunalmayami basladim ne canim yemek bile istemiyor....
Dün gece bir canim atistirmalik biseyler istedi ama tuttum kendimi gittim bir bardak light süt aliyor....
Cumaya kadar ataga devam edicem gittikce zorlanmaya basladim sanki :/ ama pes etmek yok....
Hep beraber lolita olana kadar devam insallah....

Basariya ulasmamda buraninda cok büyük etkisi var.... Kendimi yanliz hissetmiyorum yorumlasmak bilgi alisversinde bulunmak destek almak destek olmak cok güzel :)))

Buarada canim cizelgeyi yaptdim busefer imza kismini bulamadim cidden bulamadim yane ekliyemedim.... Acaba ondada mesaj sinirlamasimi varki?

Son düzenleme:

Canımm, hamile kalırsan bence bişey olmazzz.çünkü yediklerimiz belli...zayıflama hapı fln kullanmıyoruz,sadece protein ağırlıklı besleniyoruz öyle değil mi?. Gayet normal ve sağlıklıysan bişey olacağını sanmıyorum. Hamile kaldığını anlarsan normal beslenmeye geçersin. Ama belli bir tedavin yada başka bişeyin varsa doktoruna danışman gerekebilir...

kızlar 1,5 lt suyum bıttı. arada da 1 bardak ligth süt içtim.

öğlende tavuk ve yoğurt yemeyi dusunuyorum. bugun benım ps gunum ama nedense hep p günümmüş gibi geliyor karıstırıyorum.

tavuk yıye yıye kuş beyınlımı oldum ne

ne güzel ya darısı benım başıma sabah tartıldım ilk günde 450 gr gitmiş dukan a göre 800 gr gidecekti atak da. bugun 800 ü tamamlarım :) seyire geçmek istiyorum

ben 5 gunde verdım 2 kg . gecer ıns cnm bn bugun kahvaltıda domates salatalık yemenın keyfını cıkardım darısı basınıza ıns

4 gunde 6,5 kılo çok ıyı yaaa. ben bıle 15 gunde bukadar verebılsım:26::26::26::26:

ne güzel hepinizin vermesi gereken kilo çok az bense sizin kilonuza inmek için uğraşıyorum ...

Canim kac kilosun bilmiyorum ama benim icinde cok zor bir viraj yanliz degilsin yane ben en azindan cuma günü atagin ilk gününde baslamadan tartildim 115,5 kg geldim suanda 109 kg geliyorum....
Bende burda 80 kilo gelen arkadaslarin cetvellerini görünce bile acaba bende yeniden görecekmiyim 8li 7li rakamlari diye icimden geciriyorum....
Zorlu bir yol gercekten icinden bir insan atmak gibi resmen kafadan 45 kilo vermem gerek benim :/ Ama pes etmek yok.... Hep beraber basaricaz insallah...
benim tek tememnim biran önce su atak evresinin bitmesi artik et yumurta görmekden gina geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…