Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yarim geçmiş olsun..inşallah hemen bulunur ya da asgari zararla atlatırsınız hemencecikkk
bulasiksuyu garip bi şekilde ben de kendime güvendiğim zamanlarda sevgilim/yakın arkadaşlarım vs. aramda sorunlar oluyor.bence yükselen güvenimize ister istemez çentik atmak istiyorlar,çünkü kendimizden rahatsız halimiz bi şekilde onları kendilerini güvende hissetmelerine sebep oluyor...Sen kendini bildikten sonra ve taviz vermedikçe, kendini daha çok seveceksin, kendini sevince inan insanın etrafında hep seni seven insanlar oluyor.Kendini sevmeyince insanlar nereden çomağımı soksam diye bakıyorlar...

kızlar ben de regl duasına çıktım artık!!!yok olmuyo yani,yapcak bişey yok böyle yaşamaya alışıcam sanırımbenim mayıs ortasına kadar 48 olmam lazım yaaaaaaaaaaa((((olur muyum ki beni azıcık gazlasanız((

4 gunde 6,5 kılo çok ıyı yaaa. ben bıle 15 gunde bukadar verebılsım:26::26::26::26:

Sende cok iyi vermissin canim... Ben bukadar cabuk verdigim icin korkuyorum aslinda sonradan cok yavasliyabilirim diye.... Ama bizim icin günde 200 gramda olsa önemli olani hep- leri görmemiz...
Sen seyir desin sanirim... Darisi basima artik iyice zorlanmaya basladim :/ daha cumaya kadarda devam edicem atakla öfff....

Dukancimin kitabinida gecen hafta cuma ismarlamisdim sanirim bugün yarin gelir... Deytayli birdaha gözden gecirmek istiyorum..

gecmis olsun canim, cok üzüldüm, insallah bulunur.

oy oy oyyy bu ne güzel bi günaydin, sanada hayirli sabahlar canim!

canim sen yine iyisin benim vucut 2,5 kilo su topluyor. doktor bile sasirmisti "OLAMAZ böyle bisey diye "! o yüzden hiiiiic moralini bozma, regl bittikten 2 sonra gercek kilonu görürsün. sakin kacamak yapma, mükafatini alicaksin inan bana.

kızlaar gunaydın

dikkat etmeme ragmen + 400 le uyandım cok mutsuzum

bende bugün sabit kaldim, atagin 3. günü bugün sanirim dün az yedim ondan vermemis olabilirim. gerci adetim de yaklasti. moralini bozma canim düzelir insallah.

basiniz sagolsun canim, allah sabir versin. hamile kalirsam diye hic düsünme canim. burda diyet yaparken 3 arkadasimiz hamile kaldilar. hemde kilolarinin cogunu verdikten sonra :) güclendirmedi gibi yapiyorsun yanlis hatirlamiyorsam. 1 porsiyon meyve yerine 2 yiyorsun.

allah bozmasin canim, süper gidiyorsun masallah!!! cok sevindim senin adina. bende cuma seyire geciyorum. bakalim atakta ne kadar gidecek. dünden buyana hic eksim yok. adet belirtileri de basladi, inceden inceden karnim agrimaya basladi. eli kulaginda 3-4 güne kalmaz gelir misafirim.

daha henüz kahvalti yapmadim, tatile girince uyku düzenim de bozuluyor. bunu rayina koymam gerek degilse kilo da gitmicek...

az kaldı bende yarın yicemm kahvaltım ve menülerim zenginleşecek günde 1 öğünde oluyomuş ama olsun

cnm bı gun protein sebze bı gun sadece proteın yapıcm bn yanı bugun az da olsa sebzelerımı yemeye baslıom .1 ogun degın 1 gun suruo sebze olayı ama abartmamak sartıyla proteın sebzeden fazla olucak. ertesı gun ataktakı gıbı sadece proteın oluck

gunaydiiiiin kizlar!
haftasonu sevgilim burdaydi, hic bilgisayar acamadim. ama yazilanlari okudumm..
yarimcim cok gecmis olsun, insalla bir an evvel bulunur bilgisayar...
ommur ve niless, cok tebrikler kizlar. aynen devammmm bana da umut asiladiniz.
bulasiksuyu, hiiic kafana takma canim, kim ne derse desin. sen cevabini veriyorsun. agustosta hedefine ulasinca gulup gececeksin bu gunleri hatirlayip..

haftasonunu kacamaksiz atlattim cok sukur.. ve 2-3 gun icinde 1 kg gitti, cok mutluyummm guclendirmeye son 5kg.. ama esas ayin 12sine kadar ne versem kardir.. malum sevgilimin ailesiyle gorusucem... hadi bakalim, hepimize kolay gelsin

Sagol canim :))) Hesaplamada atakda vermen kilo kac cikmisdi senin? Su misafir sanirim kimine kilo vermede yariyor kimine yaramiyor... bakalim sende nasil bir etki edicek... Benim daha var miafirimin gelmesine simdilik rahatim....

Ostern maglum bende cocuklarla bogusmakdan gec kahvaltimi yapdim... sanirim cogundada var bu sorun sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyoruz....
Benim aradan en az 2 saat gecmesi gerekiyor kendime bir gelmem evimi toplamam gerekiyor ondan sonra ancak kahvalti yapabiliyorum... Yane bende hep gecikmeli yapanlardanim su kahvaltiyi....
Sende yap ama mutlaka ögün atlama....

anladım canım tekrar deniyim çayları ama pek ümidim yok bagırsaklarımdan

sıcak süt ve y.kepeği hı..sıcak süt gas yapmıo mu kii çaresizlikten onu da denerimm =)

Son düzenleme:
Kızzzzzlarrr ... Ben hafta sonu ilk defa krep haricinde tarif denemesine başladım.. Omre poğaçası yaptım...Güzel oldu valla...

Bundan sonra yeni tarifler denemeye başlıcam.karar verdim. İnsan belli bir zaman sonra sıkılıyor. Doğruymuşşş...yeni şeyler denemek istiyor..

Kizlar kabizlik sorunu cekenler yada önlemini almak isteyen icin arkadasim bana bir dogal bitki cayi tafsiye etdi hatda sabah gidip aldim hemen....
Dogadanform adi kabizligi önlüyormus hemde dogal bitki cayimis...
Bir cok cesiti vardi ben kayisi etkisini bildigim ve sevdigim icin kaysilisini aldim...
Buarada en fazla iki poset tüketebiliyorsun ama arkadasim bir tane ic günde dedi...
Bende kahvaltidan sonra birtane icdim sekersiz :) tadida cok güzeldi....
Türkiyeden geldigine göre sizin ordada vardir deneyen oldumu hic?

bende aynı senin gibi çk takıntılıyımdır benim bugün atak bitti seyire başladım ama sabah domatesi fazla yedim diye içim hiç rahat değil aslında protein olduktan sonra istediğin kadar ye diyolar ama yinede biraz tedirginim özlemişim abarttım biraz....

cnm ıns ugrastıgına deger pes etmek yokkkk yolaa devm hep beraberr mucadele edıorus :)
inşallah ya Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin bence dünyadaki en zor şey kadın olmak...
inşallah başarıcaz bende umutluyum bu diyette..

tombis sabah seni aradım forumda nedense seninle konuşmak rahatlatıyo beni tanışmıyoruz ama bi yakınlık hissettim

o ne ki merak ettim...

bende şiddetle kefiri tavsiye ediyorum kesinlikle hiç kabız olmuyosunuz yağsız sütten yapıyorum...

evet cnm biliyorum ama olsun değişiklik olsun yeterki eve gidince şu tariflerden yapayım bakalımm nasıl oacak dün tavuk yaptım yağsız tavada çok güzel oldu

Selam kızlar bugun bende başladım simdi kahvaltı yapıyorum.cay başlanmış yumurta ve su yular kepeği ile yapılmış krep benzeri seyimi yiyorum.cok lezzetli değil tabi. Birazdanda alışveriş yapıcım kendime diyet için yiyecekler falan.sonrada yürüyüşümü yaparım iste.bu arada bu tatlandiricilarin hepsi kullanılabiliyorum biliyormusunuz.bende bir tatlandiricilarin varda

aynıyız arkadaşım. sende yine 200 gram bende bi kilodan fazlaydı sabah gördüğüm artı. 200den bişicik olmaz
.

saoll arkadaşımm moral werdinnn...

4 gunde 6,5 kılo çok ıyı yaaa. ben bıle 15 gunde bukadar verebılsım:26::26::26::26:

ben 21 günde 4.7 kg werdim.. o nedenle 4 gunde 6,5 kilo mükemmelll...

saol cnm tşklerr güsel desteğinn içinn...

Ah o seyire bende bir gecsem cok mutlu olucam :/ kahvaltida domates salataligi özledim....

Yemeklerin yaninda yagsizda olsa salataya raziyim :)))
Aslinda sebzeye cok asiri düskünlügüm yokdu ama atak devresinde kiymetini anladim desem yanlis olmaz :)))

o ne ki merak ettim...

İşte böyle bişeyyy..Belki sende denemek istersin...

DUKAN OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)

Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt

Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen

kızlar merhaba 2 gün ağır hastalıktan sonra bugün daha iyiyim mide bulantılarım geçti hastalığında etkisiyle sabah tartıda -700 gördüm ama güvenmiyorum yarın belli olur esas:)

Yarim umarım bulunur bilgisayar geçmiş olsun

Başınızsağolsun canım, bu arada hamilelikte bu diyette sakıncalı olabilecek tek şey tatlandırıcılı ürünler onları tüketmemelisin, arkadaşlardan biri güçlendirmeye geçersin demiş sanırım aynen bende katılıyorum, meyve ihtiyacın olacak o da güçlendirme de var zaten vitamin açısından endişelenmene gerek yok çünkü hamilelikte doktorlar vitamin ilacı veriyorlar abartmamak kaydıyla bakliyat vb. ürünleride tüketmen gerekebilir şimdilik aklımdakiler bunlar düşündükçe yazarım yine

ben bugün asla tartılmam.tartılırsam +++ ları göreceğim.iştahım acayip açık serengetideki ceylanı görmüş aslanlar gibiyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…