ben 5 gunde verdım 2 kg . gecer ıns cnm bn bugun kahvaltıda domates salatalık yemenın keyfını cıkardım darısı basınıza ıns
4 gunde 6,5 kılo çok ıyı yaaa. ben bıle 15 gunde bukadar verebılsım:26::26::26::26:
kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
günaydın canlarıımm.... sevgili dukanzedeleriimmm....güzel ve zarif, çiçek endamlı, deniz bakışlı, Rabbim in bu dünya üzerinde yarattığı en nadide, en rahmetli şefkat abidelerim benimmmm... analarım, geleceğin anaları, bacılarımm fedakar ve sevecen mahlukat, gününüz aydın olsun ! aydınlık olsun , bereketli ,mutlu, bol (- ) li olsun. semadan gelen rahmet damlacıkları sizi bulsun emiii....
günaydın kızlar
yarim inşallah bulunur bilgisayar. bende haftasonları işyeride kulalndığım bilgisayarımı götürüyorum evime. yurtdışından aranma ihtimalim var. lazım olursa, gerekirse diye. korkudan dışarı çıkarken yastığın altına saklıyorum. devlet malı sonuçta başına bi iş gelse karakolda ifade ver işyerine gel orda tutanak tutur. al başına bela. tez elden bulunur inşallah. bulunamazsana sorun çıkmaz umarım.
ommur bacım sen napmışın öle kendine. haftasonu resmini gördüm. 64 gibi değil çıtır bişi olmuşun sen yaa. kucağındaki çocuğunmuydu bilemem ama yanyana geldiğinizde ne genç annesin iltifatını alacan bundan sonra emin ol.
hanımlar. cumartesi günü tartıda 65 i gördüm.bugünse 66.7 bu neyaaa. regl vakti geldi biliyorum ama bu kadarda su tutulmazki. moralimi bozdu sabah sabah. geldim ekşiye ekşiye yeşil çayımı içtim. şimdide lor peyniri dukan ekmeği ve çay üçlüsüyle kahvaltımı yapıyorum. regl bitince 63 görmek istiyorum ben yaaaa.
ommur seninle benim aramda 1 kilo vardı önceden. onu kapatacam derken iyice açtın arayı sen. tabi kaçamaklarımın etkisi gaaaayet büyük.
çok çok geçmiş olsunnn cnmm.
merhaba herkese arkadaslarr..ii haftalar diliorummm..cnmm cokk sıkkınnnyahuu regl olmadan bigün önce tartıldım 60.9 kg,,oh dedim geldi muhterem bugün daha düşük gelirim artıkk,,bi tartıldım sabah 61.1 kg allahımmm neydi günahımmm,,ben nerde yanlışş yaptımmm modundayım sabah beridirrr,ühüüü
kızlaar gunaydın
dikkat etmeme ragmen + 400 le uyandım cok mutsuzum
Merhaba Arkadaşlar, ben bu hafta tam yeniden adapte oldum diyordum ki, cenazemiz vardı o yüzden çarşamba perş cuma hep yedim. Ne yediğimi de bilemedim o da ayrı mesele ama. cmtsi pazar yeniden düzenledim kendimi. Sonuçta bişeye başladım ve sonunu getirmek istiyorum. Bugün sabah tartıldım ve -300 daha eksilmişim. Dikkat edebilseydim rahat 1 kilodan fazla gidecekmiş. Neyse . Yeniden adapte oldum.
Benim kafama takılan bir sorum var diyet yaparken hamile kalırsam nolur acaba. Çünkü kalacağımdan emin değilim. O yüzden soruyorum. Bu soruyu olabildiğince kişi görüş belirtirse çok sevinirim. Kafama çok takılıyo.
Günaydin hanimlar günlük raporumu vermeye geldim :)))
Bugün atak 4 ve sabah tartim -1 kg gösterdi yane toplamda 6,5 kg vermis bulunmakdayim hemde daha basliyali 3 gün olmusken...
Hep bu hizda gitmeyeceginin elbette bilincindeyim ama bu tablo beni fazlasiyla mutlu ediyor... Hayatimda ilk defa düzenli bir diyet yapiyorum ve her kelimesine uyuyorum disiplinli olunca demekki insan herseyden olumlu bir sonuc cikarabiliyormus
Demen kahvalti yaparken serbest seyleri yememe ragmen hala vicdanim susmuyor acaba fazlami yedim? yanlis birsey yapiyormuyum diye....
Benim vardir böyle takintilarim gerci herkesin hayatinda vardir eminimki :)))
Evden cikarken kapiyi kitledikden sonra acaba ocagi acikmi unuttum diyip geri dönüp kontol etmeler :) Yada apartmandan inersin kapiyi kitlemismiydimki acaba diyip geri dönüp bakmalar :)))
Her defasinda kapatigimizi kilitledigimizi bilsekde illaki icimiz rahat etmez tekrar bakariz degilmi:)) Benim bu acaba yanlis birsey yapiyormuyum diyetde korkumda bunun gibi :) aslinda dogru yaptigima eminim yoksa bu sonuca nasil ulasacaksin desemde kendi kendime yinede icimde hep bir acaba oluyor... Sanirim kilo konusunda hep basariz oldugum icin bu sonuclari gördükden sonra inanmasi biraz zor geliyor ondan olabilir :)))
Neyse ammada yazdim...
herkese Güzel hayirli haftalar diliyorum
Canim 1100 kg cok iyi masallahdedigin insallah hep böyle -lere görürüz....
Ben dün heycandan yanlis yazmisim canim dün 3. günümde bugün atak 4 deyim cuma baslamisdim maglum :)))
Yanliz ufak ufak et görmekden bunalmayami basladim ne canim yemek bile istemiyor....
Dün gece bir canim atistirmalik biseyler istedi ama tuttum kendimi gittim bir bardak light süt aliyor....
Cumaya kadar ataga devam edicem gittikce zorlanmaya basladim sanki :/ ama pes etmek yok....
Hep beraber lolita olana kadar devam insallah....
Basariya ulasmamda buraninda cok büyük etkisi var.... Kendimi yanliz hissetmiyorum yorumlasmak bilgi alisversinde bulunmak destek almak destek olmak cok güzel :)))
Buarada canim cizelgeyi yaptdim busefer imza kismini bulamadim cidden bulamadim yane ekliyemedim.... Acaba ondada mesaj sinirlamasimi varki?
az kaldı bende yarın yicemm kahvaltım ve menülerim zenginleşecek günde 1 öğünde oluyomuş ama olsun
allah bozmasin canim, süper gidiyorsun masallah!!!cok sevindim senin adina. bende cuma seyire geciyorum. bakalim atakta ne kadar gidecek. dünden buyana hic eksim yok. adet belirtileri de basladi, inceden inceden karnim agrimaya basladi. eli kulaginda 3-4 güne kalmaz gelir misafirim.
daha henüz kahvalti yapmadim, tatile girince uyku düzenim de bozuluyor. bunu rayina koymam gerek degilse kilo da gitmicek...
ben yine de o çaylarda çözüm bulacağına inanıyorum... çünkü benim yaklaşık 10 yıldır kabızlık sorunum var.. ve seninde söylkediğin gibi totonu da yırtsan geçmiyo... aynı şeyleri bende yapardım kaarnımda şişkinlikten başka biş iolmazdı bazen ağrı yapardı ama icraat sıfır... dr gittim en sonunda bi ilaç verdi kireç gibi bişey magnesium ............ tam hatırlayamıyorum adını... onu kullanan herkes iyileşti.. annem iş arkadaşım... birsürü insan... ama ben iyiileşmedim onu içiyorum 2 gün sonra anca wc çıkıyorum... bu bahsettiğim çayları burda bi arkadaş önerdi hem gaz çıkarmada hemde wc sorununda kesin çözüm bende...
bende senin gibiyim z.yağı içip uzerine kuru kayısı yiyenlerden ancak o etki ediyordu
simdi ise sıcak sütün içine y. kepeği karıştırıyorum yanındada goji ve bitki çayları hangisi yaradı bilemiyorum ama
iki güne bir gitmeye başladım
bende aynı senin gibi çk takıntılıyımdır benim bugün atak bitti seyire başladım ama sabah domatesi fazla yedim diye içim hiç rahat değil aslında protein olduktan sonra istediğin kadar ye diyolar ama yinede biraz tedirginim özlemişim abarttım biraz....Günaydin hanimlar günlük raporumu vermeye geldim :)))
Bugün atak 4 ve sabah tartim -1 kg gösterdi yane toplamda 6,5 kg vermis bulunmakdayim hemde daha basliyali 3 gün olmusken...
Hep bu hizda gitmeyeceginin elbette bilincindeyim ama bu tablo beni fazlasiyla mutlu ediyor... Hayatimda ilk defa düzenli bir diyet yapiyorum ve her kelimesine uyuyorum disiplinli olunca demekki insan herseyden olumlu bir sonuc cikarabiliyormus
Demen kahvalti yaparken serbest seyleri yememe ragmen hala vicdanim susmuyor acaba fazlami yedim? yanlis birsey yapiyormuyum diye....
Benim vardir böyle takintilarim gerci herkesin hayatinda vardir eminimki :)))
Evden cikarken kapiyi kitledikden sonra acaba ocagi acikmi unuttum diyip geri dönüp kontol etmeler :) Yada apartmandan inersin kapiyi kitlemismiydimki acaba diyip geri dönüp bakmalar :)))
Her defasinda kapatigimizi kilitledigimizi bilsekde illaki icimiz rahat etmez tekrar bakariz degilmi:)) Benim bu acaba yanlis birsey yapiyormuyum diyetde korkumda bunun gibi :) aslinda dogru yaptigima eminim yoksa bu sonuca nasil ulasacaksin desemde kendi kendime yinede icimde hep bir acaba oluyor... Sanirim kilo konusunda hep basariz oldugum icin bu sonuclari gördükden sonra inanmasi biraz zor geliyor ondan olabilir :)))
Neyse ammada yazdim...
herkese Güzel hayirli haftalar diliyorum
Canim 1100 kg cok iyi masallahdedigin insallah hep böyle -lere görürüz....
Ben dün heycandan yanlis yazmisim canim dün 3. günümde bugün atak 4 deyim cuma baslamisdim maglum :)))
Yanliz ufak ufak et görmekden bunalmayami basladim ne canim yemek bile istemiyor....
Dün gece bir canim atistirmalik biseyler istedi ama tuttum kendimi gittim bir bardak light süt aliyor....
Cumaya kadar ataga devam edicem gittikce zorlanmaya basladim sanki :/ ama pes etmek yok....
Hep beraber lolita olana kadar devam insallah...
inşallah ya Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin bence dünyadaki en zor şey kadın olmak...cnm ıns ugrastıgına deger pes etmek yokkkk yolaa devm hep beraberr mucadele edıorus :)
inşallah başarıcaz bende umutluyum bu diyette..Canim kac kilosun bilmiyorum ama benim icinde cok zor bir viraj yanliz degilsin yane ben en azindan cuma günü atagin ilk gününde baslamadan tartildim 115,5 kg geldim suanda 109 kg geliyorum....
Bende burda 80 kilo gelen arkadaslarin cetvellerini görünce bile acaba bende yeniden görecekmiyim 8li 7li rakamlari diye icimden geciriyorum....
Zorlu bir yol gercekten icinden bir insan atmak gibi resmen kafadan 45 kilo vermem gerek benim :/ Ama pes etmek yok.... Hep beraber basaricaz insallah...
benim tek tememnim biran önce su atak evresinin bitmesi artik et yumurta görmekden gina geldi...
Kızzzzzlarrr ... Ben hafta sonu ilk defa krep haricinde tarif denemesine başladım.. Omre poğaçası yaptım...Güzel oldu valla...
Bundan sonra yeni tarifler denemeye başlıcam.karar verdim. İnsan belli bir zaman sonra sıkılıyor. Doğruymuşşş...yeni şeyler denemek istiyor..
Kizlar kabizlik sorunu cekenler yada önlemini almak isteyen icin arkadasim bana bir dogal bitki cayi tafsiye etdi hatda sabah gidip aldim hemen....
Dogadanform adi kabizligi önlüyormus hemde dogal bitki cayimis...
Bir cok cesiti vardi ben kayisi etkisini bildigim ve sevdigim icin kaysilisini aldim...
Buarada en fazla iki poset tüketebiliyorsun ama arkadasim bir tane ic günde dedi...
Bende kahvaltidan sonra birtane icdim sekersiz :) tadida cok güzeldi....
Türkiyeden geldigine göre sizin ordada vardir deneyen oldumu hic?
cnm bı gun protein sebze bı gun sadece proteın yapıcm bn yanı bugun az da olsa sebzelerımı yemeye baslıom .1 ogun degın 1 gun suruo sebze olayı ama abartmamak sartıyla proteın sebzeden fazla olucak. ertesı gun ataktakı gıbı sadece proteın oluck
aynıyız arkadaşım. sende yine 200 gram bende bi kilodan fazlaydı sabah gördüğüm artı. 200den bişicik olmaz.
4 gunde 6,5 kılo çok ıyı yaaa. ben bıle 15 gunde bukadar verebılsım:26::26::26::26:
canim sen yine iyisin benim vucut 2,5 kilo su topluyor. doktor bile sasirmisti "OLAMAZ böyle bisey diye "! o yüzden hiiiiic moralini bozma, regl bittikten 2 sonra gercek kilonu görürsün. sakin kacamak yapma, mükafatini alicaksin inan bana.
bende aynı senin gibi çk takıntılıyımdır benim bugün atak bitti seyire başladım ama sabah domatesi fazla yedim diye içim hiç rahat değil aslında protein olduktan sonra istediğin kadar ye diyolar ama yinede biraz tedirginim özlemişim abarttım biraz....
inşallah ya Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin bence dünyadaki en zor şey kadın olmak...
inşallah başarıcaz bende umutluyum bu diyette..
tombis sabah seni aradım forumda nedense seninle konuşmak rahatlatıyo beni tanışmıyoruz ama bi yakınlık hissettim
o ne ki merak ettim...
Merhaba Arkadaşlar, ben bu hafta tam yeniden adapte oldum diyordum ki, cenazemiz vardı o yüzden çarşamba perş cuma hep yedim. Ne yediğimi de bilemedim o da ayrı mesele ama. cmtsi pazar yeniden düzenledim kendimi. Sonuçta bişeye başladım ve sonunu getirmek istiyorum. Bugün sabah tartıldım ve -300 daha eksilmişim. Dikkat edebilseydim rahat 1 kilodan fazla gidecekmiş. Neyse . Yeniden adapte oldum.
Benim kafama takılan bir sorum var diyet yaparken hamile kalırsam nolur acaba. Çünkü kalacağımdan emin değilim. O yüzden soruyorum. Bu soruyu olabildiğince kişi görüş belirtirse çok sevinirim. Kafama çok takılıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?