yarim geçmiş olsun..inşallah hemen bulunur ya da asgari zararla atlatırsınız hemencecikkk
bulasiksuyu garip bi şekilde ben de kendime güvendiğim zamanlarda sevgilim/yakın arkadaşlarım vs. aramda sorunlar oluyor.bence yükselen güvenimize ister istemez çentik atmak istiyorlar,çünkü kendimizden rahatsız halimiz bi şekilde onları kendilerini güvende hissetmelerine sebep oluyor...Sen kendini bildikten sonra ve taviz vermedikçe, kendini daha çok seveceksin, kendini sevince inan insanın etrafında hep seni seven insanlar oluyor.Kendini sevmeyince insanlar nereden çomağımı soksam diye bakıyorlar...
kızlar ben de regl duasına çıktım artık!!!yok olmuyo yani,yapcak bişey yok böyle yaşamaya alışıcam sanırımbenim mayıs ortasına kadar 48 olmam lazım yaaaaaaaaaaa ((((olur muyum ki beni azıcık gazlasanız ((
Ah o seyire bende bir gecsem cok mutlu olucam :/ kahvaltida domates salataligi özledim....
Yemeklerin yaninda yagsizda olsa salataya raziyim :)))
Aslinda sebzeye cok asiri düskünlügüm yokdu ama atak devresinde kiymetini anladim desem yanlis olmaz :)))
cok haklisin canim, en cok ta sevdiklerin canini acitiyor. yemicem diyetteyim dedigimde "amaaan nasilsa geri alirsin, bugün yemezsen yarin dayanamaz yersin, sen yapamazsin" gibi alayci bakislardan bende biktim. size söylüyorum sizeeee AZ KALDI YAZA GÖRCEKSINIZ BEni diyorum icimden.
4 kilo için dukan yapılırmı yaa... yazık bünyeye...yoğun spor+bol su+saat 18.00 sonrası bişey yemezseniz o 4 kilo zaten en fazla 1 ayda gider...
İşte böyle bişeyyy..Belki sende denemek istersin...
DUKAN OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
cok haklisin canim, en cok ta sevdiklerin canini acitiyor. yemicem diyetteyim dedigimde "amaaan nasilsa geri alirsin, bugün yemezsen yarin dayanamaz yersin, sen yapamazsin" gibi alayci bakislardan bende biktim. size söylüyorum sizeeee AZ KALDI YAZA GÖRCEKSINIZ BEni diyorum icimden.
canım kolay gelsin....evet patron olmak çok zor.. hele de hükümet boğazınıza yapışmışken. işçi çalıştırmak ondan daha da zor neyseki benim 1 tane işçim var...Rabbime şükürler olsun....
canım? kitapta çok kalın olan yulaf kepeği ve çok çekilmiş olan yulaf kepeğinin işe yaramayacağından bahsetmiş. acaba senin önerdiğin internetteki yulaf kepeğinin türü nedir?
kitapta m2bis-d6 gibi birşey yazıyordu. migrostakinin üzerinde de böyle yazıyor. acaba internetteki de böylemi? ona göre hemen sipariş vermek istiyorum canım......
cevapların için şimdiden teşekkürler hayatım....
hayır kahve beyazlatıcı ile tamamen farklı.bu sütün kullanıldığı her şeyde kullaılabliyor..Eki Görüntüle 380883canım bu süttozu serbest mi seyirde?
birde bu kahveye konan cafe mate ile aynı mı?
bir de önceden ısınmış fırın mı yoksa soğuk fırın mı kaç derecede ne kadar süre pişirdin?
çok teşekkür canım....
Kizlar kabizlik sorunu cekenler yada önlemini almak isteyen icin arkadasim bana bir dogal bitki cayi tafsiye etdi hatda sabah gidip aldim hemen....
Dogadanform adi kabizligi önlüyormus hemde dogal bitki cayimis...
Bir cok cesiti vardi ben kayisi etkisini bildigim ve sevdigim icin kaysilisini aldim...
Buarada en fazla iki poset tüketebiliyorsun ama arkadasim bir tane ic günde dedi...
Bende kahvaltidan sonra birtane icdim sekersiz :) tadida cok güzeldi....
Türkiyeden geldigine göre sizin ordada vardir deneyen oldumu hic?
bennnnnnnnnBirde kıyafet konusunda yorumlar yapanlar var bu şekilde, "aman canım daralttırma, dursun bir kenarda. Belli olmaz sonra alırsan kilo lazım olur" diye.
SIRF ONLARA İNAT.... NE VAZGEÇECEĞİM NE DE TEKRAR BU KİLOLARIMA DÖNECEĞİM.
Bu arada tahlil sonuçlarımda çıktı, kollestrolüm süper. Yıllardır devam eden kansızlık problemimde iyi yönde gelişmeler var. İlaç kullanmamama rağmen, ancak dr. ilaçlarımı almamı, bunların kilomu arttırmayacağını söyledi. Hatta iğne verdi demir depolarımın boşalmış olmasından dolayıAma bunun diyetim ile hiç ilgisi yok 4-5 senedir ilaçları kullanmadığımdan dolayı çözemediğim bir sorun. Hazır böyle güzel diyet yaparken ilaçlarımı kullanıp bu sorunu da halletmiş olurum ne dersiniz?
Aynı sıkıntıyı yaşayıp demir ilacı, kan iğnesin kullanan varmı aramızda?
.
hayır kahve beyazlatıcı ile tamamen farklı.bu sütün kullanıldığı her şeyde kullaılabliyor..Eki Görüntüle 380883
kızlarrrrrrçağlaaa diyorumm bi avuç yesek diyorum cvp istiyorum bişey olmaz diyin
canım bu süttozu serbest mi seyirde?
birde bu kahveye konan cafe mate ile aynı mı?
bir de önceden ısınmış fırın mı yoksa soğuk fırın mı kaç derecede ne kadar süre pişirdin?
çok teşekkür canım....
sakın kanma öle diyenlere..nefret ediorum bu tarz kotu nıyetlı ınsanlardan..hatta bide derler senin cok fazlan yokkı nerene rejım yapıosunn,,sonrada eklerler sadece göbegin war,sölede böyledeee..banada demişti bakalım kaç gün dayanacan böle dieee birilerii,,şimdi gercekten helal olsunn başardın diorrr...bende içimdenn adama lafını böle yedirirler işte diorummm
Sagol canim :))) Hesaplamada atakda vermen kilo kac cikmisdi senin? Su misafir sanirim kimine kilo vermede yariyor kimine yaramiyor... bakalim sende nasil bir etki edicek... Benim daha var miafirimin gelmesine simdilik rahatim....
Ostern maglum bende cocuklarla bogusmakdan gec kahvaltimi yapdim... sanirim cogundada var bu sorun sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyoruz....
Benim aradan en az 2 saat gecmesi gerekiyor kendime bir gelmem evimi toplamam gerekiyor ondan sonra ancak kahvalti yapabiliyorum... Yane bende hep gecikmeli yapanlardanim su kahvaltiyi....
Sende yap ama mutlaka ögün atlama....
#Kızzzzzlarrr ... Ben hafta sonu ilk defa krep haricinde tarif denemesine başladım.. Omre poğaçası yaptım...Güzel oldu valla...
Bundan sonra yeni tarifler denemeye başlıcam.karar verdim. İnsan belli bir zaman sonra sıkılıyor. Doğruymuşşş...yeni şeyler denemek istiyor..
Kizlar kabizlik sorunu cekenler yada önlemini almak isteyen icin arkadasim bana bir dogal bitki cayi tafsiye etdi hatda sabah gidip aldim hemen....
Dogadanform adi kabizligi önlüyormus hemde dogal bitki cayimis...
Bir cok cesiti vardi ben kayisi etkisini bildigim ve sevdigim icin kaysilisini aldim...
Buarada en fazla iki poset tüketebiliyorsun ama arkadasim bir tane ic günde dedi...
Bende kahvaltidan sonra birtane icdim sekersiz :) tadida cok güzeldi....
Türkiyeden geldigine göre sizin ordada vardir deneyen oldumu hic?
bende aynı senin gibi çk takıntılıyımdır benim bugün atak bitti seyire başladım ama sabah domatesi fazla yedim diye içim hiç rahat değil aslında protein olduktan sonra istediğin kadar ye diyolar ama yinede biraz tedirginim özlemişim abarttım biraz....
inşallah ya Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin bence dünyadaki en zor şey kadın olmak...
inşallah başarıcaz bende umutluyum bu diyette..
tombis sabah seni aradım forumda nedense seninle konuşmak rahatlatıyo beni tanışmıyoruz ama bi yakınlık hissettim
İşte böyle bişeyyy..Belki sende denemek istersin...
DUKAN OMRE POĞAÇASI:)(HER EVRE)
Malzemeler : 2 yumurta, 10 kaşık yulaf kepeği, 3 kaşık süt tozu, 1 tatlı kaşığı splenda, 300 gr yağsız peynir, 1 kabartma tozu, 2 yemek kaşığı yogurt
Yapılışı : Hepsini karıştırın ve yarı cıvık bir hamur elde edin. Elinize yapışacak.. Ellerinizi ıslatarak hamurdan parçalar koparın.. Yukarıdaki tariften 20 tane poğaça çıkacak şekilde parçalar ayırın.. yağlı kağıda koyun ve üzerlerine yumurta sürün. Hayatınızda yediğiniz en yumuşak ve en kabaran poğaçalar olacağına eminim.. Parçalar resmen 2 katı şişti. NOT:Günlük kepek miktarı hakkınıza göre tüketin lütfen
bennnnnnnnn
ama kullanmıyorum.... yaklaşık 13 yıldır kansız-demir ve b vitamini eksiklği olan... ve devamlı ilaçlar içip şişen bi tiptim... hatta ve hatta dr kalsa hastaneye yatıp kan almalıyım... diyetten baya önce bıraktım ilaçlarımı kullanmayı... kan solüsyonu bile içiyodum günde 3 tane... şimdi onlar dolabı bekliyorlar... diyetimde genelde kırmızı et ve sakatat tüketmeye çalışıyorum ki kan değerlerim düşmesin diye... diyetimin ilk ay sonunda dr gittim 8-9 larda gezen kanım 13 çıktı... dr buna rağmen sen ilaç kullanmalısın dedi... kullanmıyorum dedim... kullanmıycam da... kendimi gayet iyi hissediyorum... 1 ay sonra bi daha görünücem dr... oldu bitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?