Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cok haklisin canim, en cok ta sevdiklerin canini acitiyor. yemicem diyetteyim dedigimde "amaaan nasilsa geri alirsin, bugün yemezsen yarin dayanamaz yersin, sen yapamazsin" gibi alayci bakislardan bende biktim. size söylüyorum sizeeee AZ KALDI YAZA GÖRCEKSINIZ BEni diyorum icimden.

slm kızlarrr regl olcam olamıom zavallım bi türlü gelemedi gıdım gıdım uğraşıyor ya kızlar ya çağla çıkmış napcaz ya:18: bi avuç yesek çok zararı olur mu:18::18:

geçersin inşallah canım hemencik ben çok düşkünümdür yeşilliklere sebzelere eskiden bi bağ maydonoz yerdim kahvaltıda yada dereotu çok severim etin yanında mutlaka roka falan yani ben zorlanıyorum bu konuda ama zayıflarımda istediğim kadar yerim inşallah hepimiz...

sakın kanma öle diyenlere..nefret ediorum bu tarz kotu nıyetlı ınsanlardan..hatta bide derler senin cok fazlan yokkı nerene rejım yapıosunn,,sonrada eklerler sadece göbegin war,sölede böyledeee..banada demişti bakalım kaç gün dayanacan böle dieee birilerii,,şimdi gercekten helal olsunn başardın diorrr...bende içimdenn adama lafını böle yedirirler işte diorummm

4 kilo için dukan yapılırmı yaa... yazık bünyeye...yoğun spor+bol su+saat 18.00 sonrası bişey yemezseniz o 4 kilo zaten en fazla 1 ayda gider...

bende öyle düşünüyorumm fakatt 15 günde vermem gerekıyo 3 kıloo versemm cok süper olacakk tekrar motıveyee ıhtıyacım vaar bu 2 gündürr ınanlmaz ruhen ıyı hıssetmıorum kndımıı dolayısylaa abur cubur yemem gerektığını dşünüorum psıkolojkman yanı

canım bu süttozu serbest mi seyirde?
birde bu kahveye konan cafe mate ile aynı mı?
bir de önceden ısınmış fırın mı yoksa soğuk fırın mı kaç derecede ne kadar süre pişirdin?

çok teşekkür canım....

canım kolay gelsin....evet patron olmak çok zor.. hele de hükümet boğazınıza yapışmışken. işçi çalıştırmak ondan daha da zor neyseki benim 1 tane işçim var...Rabbime şükürler olsun....

canım? kitapta çok kalın olan yulaf kepeği ve çok çekilmiş olan yulaf kepeğinin işe yaramayacağından bahsetmiş. acaba senin önerdiğin internetteki yulaf kepeğinin türü nedir?
kitapta m2bis-d6 gibi birşey yazıyordu. migrostakinin üzerinde de böyle yazıyor. acaba internetteki de böylemi? ona göre hemen sipariş vermek istiyorum canım......

cevapların için şimdiden teşekkürler hayatım....

Birde kıyafet konusunda yorumlar yapanlar var bu şekilde, "aman canım daralttırma, dursun bir kenarda. Belli olmaz sonra alırsan kilo lazım olur" diye.

SIRF ONLARA İNAT.... NE VAZGEÇECEĞİM NE DE TEKRAR BU KİLOLARIMA DÖNECEĞİM.

Bu arada tahlil sonuçlarımda çıktı, kollestrolüm süper. Yıllardır devam eden kansızlık problemimde iyi yönde gelişmeler var. İlaç kullanmamama rağmen, ancak dr. ilaçlarımı almamı, bunların kilomu arttırmayacağını söyledi. Hatta iğne verdi demir depolarımın boşalmış olmasından dolayı Ama bunun diyetim ile hiç ilgisi yok 4-5 senedir ilaçları kullanmadığımdan dolayı çözemediğim bir sorun. Hazır böyle güzel diyet yaparken ilaçlarımı kullanıp bu sorunu da halletmiş olurum ne dersiniz?

Aynı sıkıntıyı yaşayıp demir ilacı, kan iğnesin kullanan varmı aramızda?

.

şimdi elimizde onlarca alternatif yok zaten yulaf kepeği ile ilgili
iki alternatifimiz var (malesef)

* DOĞALSAN marka : Çekimi biraz daha iri, ve içinden yulaf otları çıkan bir kepek (biçok arkadaşımız rondodan geçirip kullanıyor)
* RUSHEIM marka : Çekimi daha ince, mısır unu ayarında düşün... (ben bu markayı kullanıyorum)

kızlarrrrrr çağlaaa diyorumm bi avuç yesek diyorum cvp istiyorum bişey olmaz diyin

hayır kahve beyazlatıcı ile tamamen farklı.bu sütün kullanıldığı her şeyde kullaılabliyor..Eki Görüntüle 380883

benim kabızlık gibi bi problemim genelde olmuyo ama bahsettiğin çaydan içince ölüyorum desem yeri.biraz iğrenç olucak ama resmen içim bomboş kalıyo.dışardaysam yandım o derece yani!

bennnnnnnnn
ama kullanmıyorum.... yaklaşık 13 yıldır kansız-demir ve b vitamini eksiklği olan... ve devamlı ilaçlar içip şişen bi tiptim... hatta ve hatta dr kalsa hastaneye yatıp kan almalıyım... diyetten baya önce bıraktım ilaçlarımı kullanmayı... kan solüsyonu bile içiyodum günde 3 tane... şimdi onlar dolabı bekliyorlar... diyetimde genelde kırmızı et ve sakatat tüketmeye çalışıyorum ki kan değerlerim düşmesin diye... diyetimin ilk ay sonunda dr gittim 8-9 larda gezen kanım 13 çıktı... dr buna rağmen sen ilaç kullanmalısın dedi... kullanmıyorum dedim... kullanmıycam da... kendimi gayet iyi hissediyorum... 1 ay sonra bi daha görünücem dr... oldu bitti işte

hayır kahve beyazlatıcı ile tamamen farklı.bu sütün kullanıldığı her şeyde kullaılabliyor..Eki Görüntüle 380883

teşekkür ederim canım. bakayım buralarda bulabilecek miyim? hafiften mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum da... ehi...:26:
peki süt tozu değil de süt koysak veya bir alternetifi var mı? veya koymayınca çok birşey kaybeder miyiz?

Şekerim internette dukan diyeti için pınarın süttozu var.cafe mate değil...ondan aldım ben.Fırını önceden biraz ısıttım.Bildiğimiz eski davul fırınlardan var bende.. ama çabuk pişiyor. Birde ben üstüne yumurta sarısı sürmeden yaptım..
Süt Tozları Kategorisi - Hammaddeler.com Online Satışta 6. Yıl! .... süt tozunu burdan bakabilirsin...

oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
amcalarım, kuzenlerim vs herkes bu şekilde sesleniyor
eylül ayında 83 kg çıktığımda sevgilin seni hala terketmedi mi diye bile sordu kuzenlerim sağolsunlar!!!!
herkes sen artık büyük beden mağazalardanmı giyiniyorsun diye soruyordu. Aslında 42 beden giyiyordum ama yaz olunca kilo apacık ortada oluyor maalesef .

bir 6 kg kendi çabalarımla verdikten sonra dukan diyetine başladım. ilk 20 gün 4kg birşey verdiğimde amcamlara kalmaya gittim. herkeste diyet yaptığımı biliyor... kuzenim bana dediki okadar çok ki kilon verdiysen bile belli olmuyor dedi!!!! öküüzzz

şuanda 68 küsürlerdeyim ve dünden beri herkes artık bırak diyeti diyor. o dalga geçenlerde dahil. yüzüm küçülmüşmüş. ben güzelleşiyorum sanıyormuşum ama çirkinleşiyormuşum . aslında kiloluyken daha güzelmişim. 5 kg daha verip manken mi olucakmışım . bi gıdım kalmışım. hasta olcakmışım vs vs.
umrumda mııı?????

2 kg daha versem toplamda 10 kg olcak ve ben asıl ozaman konuşucam
eskidende söylediklerine susuyordum şimdide....
ama benimde zamanım geliceeekkkkkk

canim benim 2 kilo küsür cikmisti ama tam hatirlamiyorum cünkü bilgisayarimda ani bi sorun cikti ve sayfa kapandi. tekrar denedim olmadi. ama 1 agustosta 58 kilo olacagimi söylemisti.

benim misafirim cok agir hic eli bos gelmiyor :) +++larla geliyor balon gibi sisiriyor beni benim kizda ne zaman okula gidecez diyip duruyor. baska zaman mizmizlanir anaokuluna gitmicem diye. bugünde ben orda oyun oynamak istiyorum diyor.

dün cok az yedim. ögleye dogru uyaninca sabahla ögle bir olmus oluyor. sonra 5-6 gibi yemek yiyorum tamam. yemeyincede gitmiyor. atakta yemek yemek zorluyor beni. aslinda cok severim et, tavuk balik ama arkaarkaya yiyince bayiyor neyseki seyire az kaldi canim. iple cekiyorum, yesilliklere sevbzeye kavusmayi

#

tarifini bizimlede paylas talim, bende SIKILMAYA basladim. tembelligim üzerimde daha ekmek yapmadim bile....:26:

bitki caylarinin faydasi oluyor canim. yemeken önce icersen daha cabuk ekisini görsteriyor. ben nerdeyse hic kullanmiyorum, sütlü kahvede ayni etkiyi yapiyor bende. yesil cayinda cok faydasi var, siz iciyormusunuz?

sagolasin sevgincim, uyanir uyanmaz laptopu acmak oluyor ilk isim. gercekten burasi öyle rahatlatiyorki, anlattiklarini anlayan, ayni derdi paylasan arkadaslarinin olmasi bile ayri bi moral ve destek veriyor insana. birimizin bile ---lerle uyanmasi mutlu ediyor bizi, umut veriyor. yanliz olmadigimizi bilmek cok güzel tatlim. birbirimizi tanimasakta görmesekte ayni noktada diger sevdiklerimizden daha yakiniz.

tesekkürler canim

Benim 8,5 den 8,9 a çıkmış ama yine de çok düşük tabi. Kararsız kalıdım ama tedavıde ettirmek istiyorum bir yandan.
Haftada bir dana ciğer yiyorum sakatat olarak, kırmızı etde 2-3 kez falan haftada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…