Birde kıyafet konusunda yorumlar yapanlar var bu şekilde, "aman canım daralttırma, dursun bir kenarda. Belli olmaz sonra alırsan kilo lazım olur" diye.
SIRF ONLARA İNAT.... NE VAZGEÇECEĞİM NE DE TEKRAR BU KİLOLARIMA DÖNECEĞİM.
Bu arada tahlil sonuçlarımda çıktı, kollestrolüm süper. Yıllardır devam eden kansızlık problemimde iyi yönde gelişmeler var. İlaç kullanmamama rağmen, ancak dr. ilaçlarımı almamı, bunların kilomu arttırmayacağını söyledi. Hatta iğne verdi demir depolarımın boşalmış olmasından dolayıAma bunun diyetim ile hiç ilgisi yok 4-5 senedir ilaçları kullanmadığımdan dolayı çözemediğim bir sorun. Hazır böyle güzel diyet yaparken ilaçlarımı kullanıp bu sorunu da halletmiş olurum ne dersiniz?
Aynı sıkıntıyı yaşayıp demir ilacı, kan iğnesin kullanan varmı aramızda?
.
vay dingiller yaa... herkesin dili ne kadar uzun...oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
amcalarım, kuzenlerim vs herkes bu şekilde sesleniyor
eylül ayında 83 kg çıktığımda sevgilin seni hala terketmedi mi diye bile sordu kuzenlerim sağolsunlar!!!!
herkes sen artık büyük beden mağazalardanmı giyiniyorsun diye soruyordu. Aslında 42 beden giyiyordum ama yaz olunca kilo apacık ortada oluyor maalesef .
bir 6 kg kendi çabalarımla verdikten sonra dukan diyetine başladım. ilk 20 gün 4kg birşey verdiğimde amcamlara kalmaya gittim. herkeste diyet yaptığımı biliyor... kuzenim bana dediki okadar çok ki kilon verdiysen bile belli olmuyor dedi!!!!öküüzzz
şuanda 68 küsürlerdeyim ve dünden beri herkes artık bırak diyeti diyor. o dalga geçenlerde dahil. yüzüm küçülmüşmüş. ben güzelleşiyorum sanıyormuşum ama çirkinleşiyormuşum . aslında kiloluyken daha güzelmişim. 5 kg daha verip manken mi olucakmışım . bi gıdım kalmışım. hasta olcakmışım vs vs.
umrumda mııı?????
2 kg daha versem toplamda 10 kg olcak ve ben asıl ozaman konuşucam
eskidende söylediklerine susuyordum şimdide....
ama benimde zamanım geliceeekkkkkk
ay çok pardon ama tam öküzlük yani yapılanlar.sen süper gidiyorsun.keesin onlardan daha güzelsindir kıskanıyorlar...oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
eylül ayında 83 kg çıktığımda sevgilin seni hala terketmedi mi diye bile sordu kuzenlerim sağolsunlar!!!!
herkes sen artık büyük beden mağazalardanmı giyiniyorsun diye soruyordu. Aslında 42 beden giyiyordum ama yaz olunca kilo apacık ortada oluyor maalesef .
bir 6 kg kendi çabalarımla verdikten sonra dukan diyetine başladım. ilk 20 gün 4kg birşey verdiğimde amcamlara kalmaya gittim. herkeste diyet yaptığımı biliyor... kuzenim bana dediki okadar çok ki kilon verdiysen bile belli olmuyor dedi!!!!öküüzzz
şuanda 68 küsürlerdeyim ve dünden beri herkes artık bırak diyeti diyor. o dalga geçenlerde dahil. yüzüm küçülmüşmüş. ben güzelleşiyorum sanıyormuşum ama çirkinleşiyormuşum . aslında kiloluyken daha güzelmişim. 5 kg daha verip manken mi olucakmışım . bi gıdım kalmışım. hasta olcakmışım vs vs.
umrumda mııı?????
Canımm, hamile kalırsan bence bişey olmazzz.çünkü yediklerimiz belli...zayıflama hapı fln kullanmıyoruz,sadece protein ağırlıklı besleniyoruz öyle değil mi?. Gayet normal ve sağlıklıysan bişey olacağını sanmıyorum. Hamile kaldığını anlarsan normal beslenmeye geçersin. Ama belli bir tedavin yada başka bişeyin varsa doktoruna danışman gerekebilir...
basiniz sagolsun canim, allah sabir versin. hamile kalirsam diye hic düsünme canim. burda diyet yaparken 3 arkadasimiz hamile kaldilar. hemde kilolarinin cogunu verdikten sonra :) güclendirmedi gibi yapiyorsun yanlis hatirlamiyorsam. 1 porsiyon meyve yerine 2 yiyorsun.
Başınızsağolsun canım, bu arada hamilelikte bu diyette sakıncalı olabilecek tek şey tatlandırıcılı ürünler onları tüketmemelisin, arkadaşlardan biri güçlendirmeye geçersin demiş sanırım aynen bende katılıyorum, meyve ihtiyacın olacak o da güçlendirme de var zaten vitamin açısından endişelenmene gerek yok çünkü hamilelikte doktorlar vitamin ilacı veriyorlar abartmamak kaydıyla bakliyat vb. ürünleride tüketmen gerekebilir şimdilik aklımdakiler bunlar düşündükçe yazarım yine
vay dingiller yaa... herkesin dili ne kadar uzun...
bende de şuursuz bi abi var... son 10 yıldır çiko benim adım... dün eve döndüğümde bizdelerdi...
kızım sen manyakmısın ölüp kalıcaksın dedi... dedim sende bi denesen bu diyeti süper olur doğum yapıcak kadınlar gibisin aynı... karın üşengeçliğinden çıkarmıyo o işi de mi sen yapıcaksın dedim!!!!!!!!!!!!! fooosssssss!!!!!!! yazık yaa dedim yarın öbür gün çocugunla top da oynayamıycaksın o koca totoyu kaldıramıycaksın... delirdiiiiiiii....... çıldırdııııııııı..... sonra gittim odama twest yaptım sonra sızdım... hiç valla ugrasamam bana sataşanlara aynen iade ediyorum hiç acımadan... ne derlerse çok da fifiiiiiiiii diyorum
oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
umrumda mııı?????
slm kızlarrrregl olcam olamıom zavallım bi türlü gelemedi gıdım gıdım uğraşıyor ya kızlar ya çağla çıkmış napcaz ya:18: bi avuç yesek çok zararı olur mu:18::18:
bende de demir eksikliği anemisi var fakat bunun için kullanmam gereken ilaçlar mideme doukunuyor. sakatat olayına girsem demir alır mıyım bilemiyorum. çünkü hgb düşük değil de serbest demirim düşük... ahhh regl ah gene çıktın karşımıza... aşırı olunca böyle adamda demie memir hgb mgb fln kamıo hepsi bitiyor kuzum...
Selam kızlarbende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum
hoşgeldin çok rahat verirsin.çıtı da bir hatun olursun.hadi kolay gelsin..Selam kızlarbende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum
benim kabızlık gibi bi problemim genelde olmuyo ama bahsettiğin çaydan içince ölüyorum desem yeri.biraz iğrenç olucak ama resmen içim bomboş kalıyo.dışardaysam yandım o derece yani!
canim benim 2 kilo küsür cikmisti ama tam hatirlamiyorum cünkü bilgisayarimda ani bi sorun cikti ve sayfa kapandi. tekrar denedim olmadi. ama 1 agustosta 58 kilo olacagimi söylemisti.
benim misafirim cok agir hic eli bos gelmiyor :) +++larla geliyor balon gibi sisiriyor benibenim kizda ne zaman okula gidecez diyip duruyor. baska zaman mizmizlanir anaokuluna gitmicem diye. bugünde ben orda oyun oynamak istiyorum diyor.
dün cok az yedim. ögleye dogru uyaninca sabahla ögle bir olmus oluyor. sonra 5-6 gibi yemek yiyorum tamam. yemeyincede gitmiyor. atakta yemek yemek zorluyor beni. aslinda cok severim et, tavuk balik ama arkaarkaya yiyince bayiyorneyseki seyire az kaldi canim. iple cekiyorum, yesilliklere sevbzeye kavusmayi
#
tarifini bizimlede paylas talim, bende SIKILMAYA basladim. tembelligim üzerimde daha ekmek yapmadim bile....:26:
bitki caylarinin faydasi oluyor canim. yemeken önce icersen daha cabuk ekisini görsteriyor. ben nerdeyse hic kullanmiyorum, sütlü kahvede ayni etkiyi yapiyor bende. yesil cayinda cok faydasi var, siz iciyormusunuz?
sagolasin sevgincim, uyanir uyanmaz laptopu acmak oluyor ilk isim. gercekten burasi öyle rahatlatiyorki, anlattiklarini anlayan, ayni derdi paylasan arkadaslarinin olmasi bile ayri bi moral ve destek veriyor insana. birimizin bile ---lerle uyanmasi mutlu ediyor bizi, umut veriyor. yanliz olmadigimizi bilmek cok güzel tatlim. birbirimizi tanimasakta görmesekte ayni noktada diger sevdiklerimizden daha yakiniz.
tesekkürler canim
öğle yemeğimizi yedikkkk
şimdi sıra geldi ice tea yudumlamaya
Eki Görüntüle 380873 Eki Görüntüle 380872 Eki Görüntüle 380874
cok haklisin canim, en cok ta sevdiklerin canini acitiyor. yemicem diyetteyim dedigimde "amaaan nasilsa geri alirsin, bugün yemezsen yarin dayanamaz yersin, sen yapamazsin" gibi alayci bakislardan bende biktim. size söylüyorum sizeeee AZ KALDI YAZA GÖRCEKSINIZ BEni diyorum icimden.
slm kızlarrrregl olcam olamıom zavallım bi türlü gelemedi gıdım gıdım uğraşıyor ya kızlar ya çağla çıkmış napcaz ya:18: bi avuç yesek çok zararı olur mu:18::18:
öğle yemeğimizi yedikkkk
sakın kanma öle diyenlere..nefret ediorum bu tarz kotu nıyetlı ınsanlardan..hatta bide derler senin cok fazlan yokkı nerene rejım yapıosunn,,sonrada eklerler sadece göbegin war,sölede böyledeee..banada demişti bakalım kaç gün dayanacan böle dieee birilerii,,şimdi gercekten helal olsunn başardın diorrr...bende içimdenn adama lafını böle yedirirler işte diorummm
Birde kıyafet konusunda yorumlar yapanlar var bu şekilde, "aman canım daralttırma, dursun bir kenarda. Belli olmaz sonra alırsan kilo lazım olur" diye.
SIRF ONLARA İNAT.... NE VAZGEÇECEĞİM NE DE TEKRAR BU KİLOLARIMA DÖNECEĞİM.
Bu arada tahlil sonuçlarımda çıktı, kollestrolüm süper. Yıllardır devam eden kansızlık problemimde iyi yönde gelişmeler var. İlaç kullanmamama rağmen, ancak dr. ilaçlarımı almamı, bunların kilomu arttırmayacağını söyledi. Hatta iğne verdi demir depolarımın boşalmış olmasından dolayıAma bunun diyetim ile hiç ilgisi yok 4-5 senedir ilaçları kullanmadığımdan dolayı çözemediğim bir sorun. Hazır böyle güzel diyet yaparken ilaçlarımı kullanıp bu sorunu da halletmiş olurum ne dersiniz?
Aynı sıkıntıyı yaşayıp demir ilacı, kan iğnesin kullanan varmı aramızda?
.
seyir evresinde olmuyo gülüm beee... keşke olur deseydim ben de yerdim ühü.
oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
umrumda mııı?????
canlar şimik size bir tarif vereceğim ama önce hikayesini anlatayım.Bana kilo aldıran şeylerden biri olan evimin karşısındaki pastanedir.Orada bir dereotlu poğaça yapıyorlar ki sormayın günde 4-5 tane yediğimi bilirim doymak bilmiyorsun tadı kokusu allahım çıldırıciiiiiiiimmmmm.Geçen annem beni ziyarete geldi ya dedi canım çok istiyo alıp gelir misin.olur dedim ama o koku!!!!!!!!!!mahvoldum,bi çaresine bakmalıydım ben de baktım.Aynı krep gibi az biraz değişik bi tarif.anlatıyorum
2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt(suyunu da katın)
1 paket kabartma tozunun yarısı ya da göz kararı karbonat
Neredeyse yarım demet dereotu(şaka şaka ben çok seviyorum diye,isteyen istediği kadar atsın)
İsterseniz ve varsa bi çorba kaşığı lor(bu opsiyonel)
2 çorba kaşığı da yulaf kepeğğğğğğiiii
yumurta,yoğurt kabartma tozunu çözünene kadar çırpın homojen olsun,sonra diğer malzemeleri de katın.hamur krep hamurundan az biraz daha katı böyle sıvı-katı arası bişey oluyo.bende teflon pilav tavası var.onu kızdırıp döküp kaşıkla yayıyorum.sonrası krep gibi iki tarafı da kızarınca alıyorum ocaktan.tava ekmeği gibi oluyo!!!!!missss gibi aynı o karşıdaki pastanen,n poğaçası gibi..oy oy kalkıp yapayım hemen daha kahvaltı etmedim tembelliğimden
yaa sorma yaa ben dün 2 3 tane yedim canım çekti google a baktım bişey bulamadım :) çağla da herzaman olan bişey deil seneye yicez şimdi yiyemezsek(
işte senelerdir yerler bitirirler sonra zayıflarsın sende ne kompleksli çıktın ne kadar takıntı yaptın kafana gibi laflar ederler. tek kız olmamım zararları benim ailede:) diğerleri erkek kilo problemi hiçbirinin yok olsada sorun değil. eşleri zaten zayıf. garipler kilo alamıyorlar ki hemen başlıyorlar dalga geçmeye
insanları anlamak zor vallaa
birde aldığın kararlara saygı duymayı bilemezlerumudunu kırmak için an kollarlar
annemede dedim diyet sonuna kadar görüşmicem hiçbiriylegüçlendirmede görüşürüz artık ki ozamanda benim sözüm olur zaten
sende cok iyi vermissin canim... Ben bukadar cabuk verdigim icin korkuyorum aslinda sonradan cok yavasliyabilirim diye.... Ama bizim icin günde 200 gramda olsa önemli olani hep- leri görmemiz...
Sen seyir desin sanirim... Darisi basima artik iyice zorlanmaya basladim :/ daha cumaya kadarda devam edicem atakla öfff....
Dukancimin kitabinida gecen hafta cuma ismarlamisdim sanirim bugün yarin gelir... Deytayli birdaha gözden gecirmek istiyorum..
öğle yemeğimizi yedikkkk
Arkadaşlar çok teşekkürler. Nasıl içim rahatladı anlatamam. Zayıflama hapı falan kullanmıyorum.Hamd olsun sağlık sorunum da yok. Tatlandırıcı da almadım. Bi tek arada nadiren zero içiyorum. Hele ki diyet yaparken hamile kalan arkadaşları duydum hepten havalara uçtum desem yeri. Başsağlığı dilekleriniz için çok sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?