Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende de demir eksikliği anemisi var fakat bunun için kullanmam gereken ilaçlar mideme doukunuyor. sakatat olayına girsem demir alır mıyım bilemiyorum. çünkü hgb düşük değil de serbest demirim düşük... ahhh regl ah gene çıktın karşımıza... aşırı olunca böyle adamda demie memir hgb mgb fln kamıo hepsi bitiyor kuzum...

vay dingiller yaa... herkesin dili ne kadar uzun...
bende de şuursuz bi abi var... son 10 yıldır çiko benim adım... dün eve döndüğümde bizdelerdi...
kızım sen manyakmısın ölüp kalıcaksın dedi... dedim sende bi denesen bu diyeti süper olur doğum yapıcak kadınlar gibisin aynı... karın üşengeçliğinden çıkarmıyo o işi de mi sen yapıcaksın dedim!!!!!!!!!!!!! fooosssssss!!!!!!! yazık yaa dedim yarın öbür gün çocugunla top da oynayamıycaksın o koca totoyu kaldıramıycaksın... delirdiiiiiiii....... çıldırdııııııııı..... sonra gittim odama twest yaptım sonra sızdım... hiç valla ugrasamam bana sataşanlara aynen iade ediyorum hiç acımadan... ne derlerse çok da fifiiiiiiiii diyorum

canlar şimik size bir tarif vereceğim ama önce hikayesini anlatayım.Bana kilo aldıran şeylerden biri olan evimin karşısındaki pastanedir.Orada bir dereotlu poğaça yapıyorlar ki sormayın günde 4-5 tane yediğimi bilirim doymak bilmiyorsun tadı kokusu allahım çıldırıciiiiiiiimmmmm.Geçen annem beni ziyarete geldi ya dedi canım çok istiyo alıp gelir misin.olur dedim ama o koku!!!!!!!!!!mahvoldum,bi çaresine bakmalıydım ben de baktım.Aynı krep gibi az biraz değişik bi tarif.anlatıyorum

2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt(suyunu da katın)
1 paket kabartma tozunun yarısı ya da göz kararı karbonat
Neredeyse yarım demet dereotu(şaka şaka ben çok seviyorum diye,isteyen istediği kadar atsın)
İsterseniz ve varsa bi çorba kaşığı lor(bu opsiyonel)
2 çorba kaşığı da yulaf kepeğğğğğğiiii

yumurta,yoğurt kabartma tozunu çözünene kadar çırpın homojen olsun,sonra diğer malzemeleri de katın.hamur krep hamurundan az biraz daha katı böyle sıvı-katı arası bişey oluyo.bende teflon pilav tavası var.onu kızdırıp döküp kaşıkla yayıyorum.sonrası krep gibi iki tarafı da kızarınca alıyorum ocaktan.tava ekmeği gibi oluyo!!!!!missss gibi aynı o karşıdaki pastanen,n poğaçası gibi..oy oy kalkıp yapayım hemen daha kahvaltı etmedim tembelliğimden

ay çok pardon ama tam öküzlük yani yapılanlar.sen süper gidiyorsun.keesin onlardan daha güzelsindir kıskanıyorlar...

Arkadaşlar çok teşekkürler. Nasıl içim rahatladı anlatamam. Zayıflama hapı falan kullanmıyorum.Hamd olsun sağlık sorunum da yok. Tatlandırıcı da almadım. Bi tek arada nadiren zero içiyorum. Hele ki diyet yaparken hamile kalan arkadaşları duydum hepten havalara uçtum desem yeri. Başsağlığı dilekleriniz için çok sağolun.

işte senelerdir yerler bitirirler sonra zayıflarsın sende ne kompleksli çıktın ne kadar takıntı yaptın kafana gibi laflar ederler. tek kız olmamım zararları benim ailede:) diğerleri erkek kilo problemi hiçbirinin yok olsada sorun değil. eşleri zaten zayıf. garipler kilo alamıyorlar ki hemen başlıyorlar dalga geçmeye
insanları anlamak zor vallaa

birde aldığın kararlara saygı duymayı bilemezler umudunu kırmak için an kollarlar
annemede dedim diyet sonuna kadar görüşmicem hiçbiriyle güçlendirmede görüşürüz artık ki ozamanda benim sözüm olur zaten

Ahh Hayatımm Ahhh.... çekemeyenler çatlasınnn....da patlassıınn daaa....banada neler neler söylediler...söylüyo bu dengesizler...
bizim için daha iyi oluyo bence.... desinler bakalım nereye kadar...dediğin gibi bizim zamanımızda gelecekkkk....

slm kızlarrr regl olcam olamıom zavallım bi türlü gelemedi gıdım gıdım uğraşıyor ya kızlar ya çağla çıkmış napcaz ya:18: bi avuç yesek çok zararı olur mu:18::18:

yaa sorma yaa ben dün 2 3 tane yedim canım çekti google a baktım bişey bulamadım :) çağla da herzaman olan bişey deil seneye yicez şimdi yiyemezsek (

ben de uzunca bir süre kullandım şimdii iyi diyetisyenim etlere limon sıkıp ye demişti et köfteye falan limon damlatırsan bir iki damla gerçekten cok işe yarıyor

Selam kızlar bende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum

O zaman Hoşgeldinnnn.....

hoşgeldin çok rahat verirsin.çıtı da bir hatun olursun.hadi kolay gelsin..

benim kabızlık gibi bi problemim genelde olmuyo ama bahsettiğin çaydan içince ölüyorum desem yeri.biraz iğrenç olucak ama resmen içim bomboş kalıyo.dışardaysam yandım o derece yani!

Demek ondan olacakki arkadasimda gece yatmadan icmemi tafsiye etmisdi :)))

Aman bu cocuklar bir alem ya benimkide pazartesi cuma ögleden sonralari cameye gider dini ders görmeye iki saat... Geri kalan sabah ve öglenleri ana okulunda.. Tatile girmeden son 1 haftadir cameyede ana okulunada zar zor gönderdik... Dedigin gibi simdide evde bunaliyor.... Allahdan havalar cok güzel yürüyüse cikacagiz sonra :)

Senin misafir cok kötü niyetliymis :/ umarim fazla + olusmas busefer....oda degilde regl olmadan önce benimde canim cok tatli ceker o zaman ne yapicam diye simdiden kara kara düsünmeye basladim... Light cukulatali yogurltar var onlardan tüketirim artik heralde...

öğle yemeğimizi yedikkkk
şimdi sıra geldi ice tea yudumlamaya

Eki Görüntüle 380873 Eki Görüntüle 380872 Eki Görüntüle 380874

Arkadaşım bu ne ya. Ziyafet resmen. Benim de evde yağı 7 olan kıyma dönerim var yapsam mı ne. Harika görünüyor. Valla bu diyetin en güzel yanı da bu sebze de ye et de ye. Hatta iskender bile ye:).

Boşver canım ya kendini bilmez patavatsız dolu bu dünya. Evet örneğin ben 10 kg aldım. Ama neden rahatsızlıklar serum hormon derken. Şimdi buna mı canımı sıkayım ben. Evet kilo vermek güzel ama, hiçbişey de sağlığımızdan önemli değil.

slm kızlarrr regl olcam olamıom zavallım bi türlü gelemedi gıdım gıdım uğraşıyor ya kızlar ya çağla çıkmış napcaz ya:18: bi avuç yesek çok zararı olur mu:18::18:

canim seyirde meyve yasak malesef

öğle yemeğimizi yedikkkk

afiyet olsun canim, cok lezzetli görünüyor.

evet bide diyorlar ya sana giydiklerin yakisiyor diye. sen iyisin fazla kilon yok diye.. ama kendileri cubuk gibiler! bide en cok sinir oldugum sey zayiflarin ay kilo aldim ben kilo vermem lazim. deyipte imali imali konusmalari. nisbe yapar gibi... bogaziina yapisasim geliyor o an .

gecmis olsun canim. malesef biz türk kadinlarinda kansizlik ve demir eksikligi cok oluyor. bizim burda doktorumuz söyledi. yediklerimizden mi neden dir anlamadim. ben hamileyken vardi kansizlik, anemi ve demir eksikligi. hap kullanmistim. ama sonra biraktim. gercekten cok istah aciyor. suan kan degerlerim nasil hic bilmiyorum.

seyir evresinde olmuyo gülüm beee... keşke olur deseydim ben de yerdim ühü.

bende cok severim caglayi, biz bu yil cagla yememiz icin vitesi 5 takip güclendirmeye gecmemiz gerek degilse seneye kalcak.

ayyyyhhhh dengesiz dengesiz konusuyorlar ya tepem atiyor benim. bugüne bakmayin canim, yarin ne olacagini kimse bilemeeezzz.. ah ahh bosver canim kulak asma, yoluna devam et. onlar seni kilolu görmekten hoslaniyorlar. sen zayiflarsan kim tombili diycek sana, ondan kaygilaniyorlar.

denemek lazim canim, tarif icin tesekkürler.

yaa sorma yaa ben dün 2 3 tane yedim canım çekti google a baktım bişey bulamadım :) çağla da herzaman olan bişey deil seneye yicez şimdi yiyemezsek (

ben de yeşil eriği kaçıracağım için üzülüyorum yaf.. işte bolken kıymetini bilmem şimdi gözlerim yaşarıyor meyve deyince... gel 24 haziran gel 62kg geeelllllllll....

nilesss çok tatlısın yazdığın seylere bayıldım..evet cok haklısın,aslında insan sadece destek bekliyo karşısındakinden ama etrafımızda o kadar cok fesat,kıskanç inanlar var ki maalesef yapıcak bişiy yok..onlara inat sen istediğini yap arkadaşın tavsiyesiyle bende bugün başladım Dukan Diyetine,bende cok kararlıyım..kafamada cok yattı bu diyet ve yapmaya karar verdim,sunun surasındada az kaldı yaza yani:44: 10 kilo fazlam var,su anda 63 kiloyum...

hayırlısı bakalım. Inşallah devamı gelir.

öğle yemeğimizi yedikkkk

iskender mi bu. Ben anlamadım degısık duruyor.

Yarimcim kebap ziyafeti cekmissin canim resmen afiyet olsun....
Bende cok severimde döneri yanliz yurtdisinda öyle yagsiz döner bulamadim bir türlü :/

Kizlar aksama köfte yapayim diyorum ama atakda köfteye sogan koyamam degilmi? yane sebze yasak olduguna göre....
Atak evresinde köfte yapaniniz olduysa nasil yaptigi konusunda bana bir yardimci olursa cok mutlu olucam :)

Kizlar takilanlari bos gecin.... Zaten tombul kadinlar genellikle yüzlerine bakmaya kiyamadigin kadinlardir.....
Zayifladica fiziginde düzeldikce o yüzünün güzelligle birlesince kiskanan cekemiyeni cok oluyor insanin....
Tinlamayin bile derim ben :))) zafer bizim olunca onlar zaten en iyi cevabi alacak :)

canım hamile iken cola vb ürünler yok sakın haaa !!!! özellikle ilk 3 ay kahve bile yok düşük riskini artırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…