Selam kızlarbende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum
Demek ondan olacakki arkadasimda gece yatmadan icmemi tafsiye etmisdi :)))
Aman bu cocuklar bir alem ya benimkide pazartesi cuma ögleden sonralari cameye gider dini ders görmeye iki saat... Geri kalan sabah ve öglenleri ana okulunda.. Tatile girmeden son 1 haftadir cameyede ana okulunada zar zor gönderdik... Dedigin gibi simdide evde bunaliyor.... Allahdan havalar cok güzel yürüyüse cikacagiz sonra :)
Senin misafir cok kötü niyetliymis :/ umarim fazla + olusmas busefer....oda degilde regl olmadan önce benimde canim cok tatli ceker o zaman ne yapicam diye simdiden kara kara düsünmeye basladim... Light cukulatali yogurltar var onlardan tüketirim artik heralde...
Selam kızlarbende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum
öğle yemeğimizi yedikkkk
şimdi sıra geldi ice tea yudumlamaya
Eki Görüntüle 380873 Eki Görüntüle 380872 Eki Görüntüle 380874
hoşgeldin cnm bende dün başladım atakta 2. ve son günüm. hedefimiz aynı inş verebiliriz bu kiloları
hayırlısı bakalım. Inşallah devamı gelir.
iskender mi bu. Ben anlamadım degısık duruyor.
oda birşey mi:) diyete başladığımda ve daha öncesinde senelerdir ailedeki lakabım dombili
amcalarım, kuzenlerim vs herkes bu şekilde sesleniyor
eylül ayında 83 kg çıktığımda sevgilin seni hala terketmedi mi diye bile sordu kuzenlerim sağolsunlar!!!!
herkes sen artık büyük beden mağazalardanmı giyiniyorsun diye soruyordu. Aslında 42 beden giyiyordum ama yaz olunca kilo apacık ortada oluyor maalesef .
bir 6 kg kendi çabalarımla verdikten sonra dukan diyetine başladım. ilk 20 gün 4kg birşey verdiğimde amcamlara kalmaya gittim. herkeste diyet yaptığımı biliyor... kuzenim bana dediki okadar çok ki kilon verdiysen bile belli olmuyor dedi!!!!öküüzzz
şuanda 68 küsürlerdeyim ve dünden beri herkes artık bırak diyeti diyor. o dalga geçenlerde dahil. yüzüm küçülmüşmüş. ben güzelleşiyorum sanıyormuşum ama çirkinleşiyormuşum . aslında kiloluyken daha güzelmişim. 5 kg daha verip manken mi olucakmışım . bi gıdım kalmışım. hasta olcakmışım vs vs.
umrumda mııı?????
2 kg daha versem toplamda 10 kg olcak ve ben asıl ozaman konuşucam
eskidende söylediklerine susuyordum şimdide....
ama benimde zamanım geliceeekkkkkk
aramiza hosgeldin özlemcim, dukan testi yaptinmi? kitabi okumani tavsiye ederim. sorularin olursa seve seve cevap veririz. insallah hedefine ulasirsin.
çok teşekkür ederim arkadaşıminşallah hedefime ulaşırım..dukan testi yapmadım ama bugün araştırırken gördüm bi yerde ve sonra yapmayı unuttum ama hatırlattığın için teşekkürler hemen yapıcam...aslında ilk günüm ya,biraz kafam karışık yani sabahı atlattım şimdi hala acıkmadım yani öğle yemeği yemedim ve akşam için ne yapsam diye düşünüyorum:44: ne tavsiye edersin ilk günler için?
aramiza hosgeldin özlemcim, dukan testi yaptinmi? kitabi okumani tavsiye ederim. sorularin olursa seve seve cevap veririz. insallah hedefine ulasirsin.
canim ben dr. oetkherin light pudinge baktim ama burda yok, internetten de baktim ama bulamadim. süt tozuda yok. alternatif tatlilar bulmak gerek acil durumlar icin.
hoşgeldin çok rahat verirsin.çıtı da bir hatun olursun.hadi kolay gelsin..
arkadaşlar merhaba.sabahtan beri öyle kötüyüm ki sayfalara hiç bakmadım.yarimcim sevgilinin laptopuyla ilgili msjına geçmiş olsun diyecektim ki sınıf annem,çok sevdiğim bir velimin vefat haberi geldi.sabahtan beri o çocuğa baka baka,ağladığımı gizleye gizleye ders yapmaya çalışıyorum.yavrum 9 yaşında annesiz kaldı.demem o ki arkadaşlar,tamam diyetimize devam edelim,istediğimiz bedene sahip olalım ama hayat öyle kısa ve ölüm o kadar yakın ki,kilolarımızı dert edinip hayatımızı zindan etmeyelim.herşeyin başı sağlık.Allah çocuklarımızın başında yaşlanmayı nasip etsin.bizlerede onların acısın göstermesin
Bende bakdim bulamadim ama sonra optiwelin pudingini buldum sadece 0,9 oraninda yagi yüzde 89 sütlü... Hatda eve bile aldim birtane... Tadida güzelmis arkadasim sagolsun yardimci oldu ne almam gerekdigi kosnunda denemis o mutlu eder seni demisdi :))) Bak resminide cekdim bizim burda varsa sizin ordada rahatlikla vardir Bak istersen bir...
Eki Görüntüle 380951
Özlemcim hosgeldin canim.... Basarilar !!
günaydın canlarıımm.... sevgili dukanzedeleriimmm....güzel ve zarif, çiçek endamlı, deniz bakışlı, Rabbim in bu dünya üzerinde yarattığı en nadide, en rahmetli şefkat abidelerim benimmmm... analarım, geleceğin anaları, bacılarımm fedakar ve sevecen mahlukat, gününüz aydın olsun ! aydınlık olsun , bereketli ,mutlu, bol (- ) li olsun. semadan gelen rahmet damlacıkları sizi bulsun emiii....
nilesss çok tatlısınyazdığın seylere bayıldım..evet cok haklısın,aslında insan sadece destek bekliyo karşısındakinden ama etrafımızda o kadar cok fesat,kıskanç inanlar var ki maalesef yapıcak bişiy yok..onlara inat sen istediğini yap arkadaşın tavsiyesiyle bende bugün başladım Dukan Diyetine,bende cok kararlıyım..kafamada cok yattı bu diyet ve yapmaya karar verdim,sunun surasındada az kaldı yaza yani:44: 10 kilo fazlam var,su anda 63 kiloyum...
bende 3 tanecik yedim inşallah çok etkilemez atakta da çeyrek elma yemiştim ozaman etkilemedi ama yemesek daha iyi...kızlarrrrrrçağlaaa diyorumm bi avuç yesek diyorum cvp istiyorum bişey olmaz diyin
evet burada birbirimizi hiç tanımasakta dertlerimiz ortak herşeyden önce hepimiz kadınız ve kadın olmak zor olmakla birlikte bir ayrıcalık o yüzden yoldaşız...canim benim 2 kilo küsür cikmisti ama tam hatirlamiyorum cünkü bilgisayarimda ani bi sorun cikti ve sayfa kapandi. tekrar denedim olmadi. ama 1 agustosta 58 kilo olacagimi söylemisti.
benim misafirim cok agir hic eli bos gelmiyor :) +++larla geliyor balon gibi sisiriyor benibenim kizda ne zaman okula gidecez diyip duruyor. baska zaman mizmizlanir anaokuluna gitmicem diye. bugünde ben orda oyun oynamak istiyorum diyor.
dün cok az yedim. ögleye dogru uyaninca sabahla ögle bir olmus oluyor. sonra 5-6 gibi yemek yiyorum tamam. yemeyincede gitmiyor. atakta yemek yemek zorluyor beni. aslinda cok severim et, tavuk balik ama arkaarkaya yiyince bayiyorneyseki seyire az kaldi canim. iple cekiyorum, yesilliklere sevbzeye kavusmayi
#
tarifini bizimlede paylas talim, bende SIKILMAYA basladim. tembelligim üzerimde daha ekmek yapmadim bile....:26:
bitki caylarinin faydasi oluyor canim. yemeken önce icersen daha cabuk ekisini görsteriyor. ben nerdeyse hic kullanmiyorum, sütlü kahvede ayni etkiyi yapiyor bende. yesil cayinda cok faydasi var, siz iciyormusunuz?
sagolasin sevgincim, uyanir uyanmaz laptopu acmak oluyor ilk isim. gercekten burasi öyle rahatlatiyorki, anlattiklarini anlayan, ayni derdi paylasan arkadaslarinin olmasi bile ayri bi moral ve destek veriyor insana. birimizin bile ---lerle uyanmasi mutlu ediyor bizi, umut veriyor. yanliz olmadigimizi bilmek cok güzel tatlim. birbirimizi tanimasakta görmesekte ayni noktada diger sevdiklerimizden daha yakiniz.
tesekkürler canim
hoşgeldin canım inşallah sen ve hepimiz hedefimize ulaşırız...Selam kızlarbende bugün başladım Dukan Diyetine su anda 63 kiloyum:26: eski günlerime kavuşmak istiyorum...üstelik yazada cok az kaldı,2 ay sonra tatile gidicem ve şimdiden incecik olma hayalini kuruyorum 10 kilo vermek istiyorum...deneyimli arkadaşlardan destek ve önerilerini bekliyorum
teşekkür ederim canıım
aramıza hoşgeldin hep beraber incecik bir yaza doğru emin adımlarla ilerlicez emin ol
buarada 63 kg ve 10 kg fazlan var boyun kaç canım?
birde hemen dukan testini yapmalısın atağın süresi önemli çünkü
bende 3 tanecik yedim inşallah çok etkilemez atakta da çeyrek elma yemiştim ozaman etkilemedi ama yemesek daha iyi...
hoşgeldin canım inşallah sen ve hepimiz hedefimize ulaşırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?