Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aramiza hosgeldin özlemcim, dukan testi yaptinmi? kitabi okumani tavsiye ederim. sorularin olursa seve seve cevap veririz. insallah hedefine ulasirsin.

canim ben dr. oetkherin light pudinge baktim ama burda yok, internetten de baktim ama bulamadim. süt tozuda yok. alternatif tatlilar bulmak gerek acil durumlar icin.

hoşgeldin cnm bende dün başladım atakta 2. ve son günüm. hedefimiz aynı inş verebiliriz bu kiloları

artık nasıl alışmışsam daha yataktan kalkmadan bugün şişim ++ gelecem, bugün inmişim -- gelicem diyorum ve tutuyorda. aslında şiş olduğumu farkettiğim gün tartılmasam bu kadar takılmam 'artık çok yavaş gidiyoooooor' diye

arkadaşlar merhaba.sabahtan beri öyle kötüyüm ki sayfalara hiç bakmadım.yarimcim sevgilinin laptopuyla ilgili msjına geçmiş olsun diyecektim ki sınıf annem,çok sevdiğim bir velimin vefat haberi geldi.sabahtan beri o çocuğa baka baka,ağladığımı gizleye gizleye ders yapmaya çalışıyorum.yavrum 9 yaşında annesiz kaldı.demem o ki arkadaşlar,tamam diyetimize devam edelim,istediğimiz bedene sahip olalım ama hayat öyle kısa ve ölüm o kadar yakın ki,kilolarımızı dert edinip hayatımızı zindan etmeyelim.herşeyin başı sağlık.Allah çocuklarımızın başında yaşlanmayı nasip etsin.bizlerede onların acısın göstermesin

hoşgeldin cnm bende dün başladım atakta 2. ve son günüm. hedefimiz aynı inş verebiliriz bu kiloları

Çok teşekkür ederim arkadaşım o zaman sanada banada kolay gelsin...inşallah veririz canım ama şu güçlendirme evresi bizim baya bi sürücek biliyosun dimi 10*10=100:))))olsun napalım bunca kiloyu alırken umursamadık bu da bize bi tür ceza olsun

Arkadaşlar 2 konuya dikkatinizi çekmek istiyorum

Dukan kitabında süt için demiyor farkındamısınız yanlış yapıyoruz gözden kaçan bir nokta bu ama önemli , yağsız süt ürünü tüketin yani peynir yoğurt lor demek istiyor yağı alınmış sütü yani light sütü sadece kahvenize tatlandırmak için katınız diyor neden sütte çünkü laktoz var yani süt şekeri, diyecekseniz ki peynir yoğurtta sütten yapılıyor evet ama peynir yapımı sırasında laktoz parçalanıyor ve kalmıyor

İkincisi dukan ekmeğimizi yaparken tatlandırıcı kullanmamıza gerek yok onu neden kullanıyoruz bildiğimiz ekmek yapımında şeker kullandığımız için değilmi peki ekmek yaparken şekeri neden kullanırız mayaya çabuk gelsin diye ama tatlandırıcıda zaten şeker olmadığı için mayaya daha iyi gelmek gibi bir durum sözkonusu değil dolayısıyla boşuna tatlandırıcı koymayınız tabiki amacınız tat değilse

azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. tebrik ediyorum seni. çevrendeki insanlar bıdıbıdı etsin dursun. sen kendini beğeniyorsan ayna karşısında pnların dedikleri vız gelir tırıs gider :13:

Bende bakdim bulamadim ama sonra optiwelin pudingini buldum sadece 0,9 oraninda yagi yüzde 89 sütlü... Hatda eve bile aldim birtane... Tadida güzelmis arkadasim sagolsun yardimci oldu ne almam gerekdigi kosnunda denemis o mutlu eder seni demisdi :))) Bak resminide cekdim bizim burda varsa sizin ordada rahatlikla vardir Bak istersen bir...

Özlemcim hosgeldin canim.... Basarilar !!

amin canim, basi sagolsun yavrucagin. cok zor allah sabir versin.. benimde gecen yil bi ögrencim babasini kaybetmisti.. her ona bakisimda "benim babam yok,öldü " dedigi cinlardi kulaklarimda...

bunu nerden aldin canim. lidl mi? peki karbonhidrati ne kadar? yiyebilirmiyiz? ben ilk basladigimda normal pudingi 0 yagli sütle yapmistim. sorun olmamisti kilo verimimde. aklimda bi kac fikir var, sayet denersem mutlaka paylasirim cerencim.

Maşallah ne güzel enerjiniz var

Son düzenleme:

teşekkür ederim canıım
aramıza hoşgeldin hep beraber incecik bir yaza doğru emin adımlarla ilerlicez emin ol

buarada 63 kg ve 10 kg fazlan var boyun kaç canım?
birde hemen dukan testini yapmalısın atağın süresi önemli çünkü

canlar bana müsade. bilgisayar basina kök salcam nerdeyse :) ev isleri beni bekliyor. tabi kizim müsade ederse biraz temizlik yapcam :) görüsmek üzere öpüyorum hepinizi kocamaaan kocamaaaan!!

kızlarrrrrr çağlaaa diyorumm bi avuç yesek diyorum cvp istiyorum bişey olmaz diyin
bende 3 tanecik yedim inşallah çok etkilemez atakta da çeyrek elma yemiştim ozaman etkilemedi ama yemesek daha iyi...
evet burada birbirimizi hiç tanımasakta dertlerimiz ortak herşeyden önce hepimiz kadınız ve kadın olmak zor olmakla birlikte bir ayrıcalık o yüzden yoldaşız...
hoşgeldin canım inşallah sen ve hepimiz hedefimize ulaşırız...

nilessscim cok teşekkür ederim canım inşallah yaa...boyum 162..yani şimdide cok aşırı bi kilom yok ama kalçalarım ve bacaklarım kalınlaştı,kıyafetlerim dar geliyo((eskiden 51 kiloydum..55 ye kiloya bile razıyım yani dukan testini hemen şimdi yapıcam..bu arada yazışalım böyle iyi oluyo,tavsiyelere ihtiyacı oluyo insanın

bende 3 tanecik yedim inşallah çok etkilemez atakta da çeyrek elma yemiştim ozaman etkilemedi ama yemesek daha iyi...

hoşgeldin canım inşallah sen ve hepimiz hedefimize ulaşırız...

hoşbulduk canım teşekkür ederiim inşallah canım inşallah,biraz sabır gerekiyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…