Sağolasın canım. Aklına gelenleri paylaşırsan çok sevinirim. Hoş benimki biraz zor ama. Olsun. Her ihtimali düşüneyim de ben.canım hamile iken cola vb ürünler yok sakın haaa !!!! özellikle ilk 3 ay kahve bile yok düşük riskini artırıyor
Başınız sağolsun. Çok zor gerçekten küçücük bir çocuk için. Allah sabırlar versin.arkadaşlar merhaba.sabahtan beri öyle kötüyüm ki sayfalara hiç bakmadım.yarimcim sevgilinin laptopuyla ilgili msjına geçmiş olsun diyecektim ki sınıf annem,çok sevdiğim bir velimin vefat haberi geldi.sabahtan beri o çocuğa baka baka,ağladığımı gizleye gizleye ders yapmaya çalışıyorum.yavrum 9 yaşında annesiz kaldı.demem o ki arkadaşlar,tamam diyetimize devam edelim,istediğimiz bedene sahip olalım ama hayat öyle kısa ve ölüm o kadar yakın ki,kilolarımızı dert edinip hayatımızı zindan etmeyelim.herşeyin başı sağlık.Allah çocuklarımızın başında yaşlanmayı nasip etsin.bizlerede onların acısın göstermesin
nilesss çok tatlısınyazdığın seylere bayıldım..evet cok haklısın,aslında insan sadece destek bekliyo karşısındakinden ama etrafımızda o kadar cok fesat,kıskanç inanlar var ki maalesef yapıcak bişiy yok..onlara inat sen istediğini yap arkadaşın tavsiyesiyle bende bugün başladım Dukan Diyetine,bende cok kararlıyım..kafamada cok yattı bu diyet ve yapmaya karar verdim,sunun surasındada az kaldı yaza yani:44: 10 kilo fazlam var,su anda 63 kiloyum...
hoşgeldin cnm bende dün başladım atakta 2. ve son günüm. hedefimiz aynı inş verebiliriz bu kiloları
bunu nerden aldin canim. lidl mi? peki karbonhidrati ne kadar? yiyebilirmiyiz? ben ilk basladigimda normal pudingi 0 yagli sütle yapmistim. sorun olmamisti kilo verimimde. aklimda bi kac fikir var, sayet denersem mutlaka paylasirim cerencim.
Forumda sık sık yineleniyor malum. Ben de doğadan form kayısı aromalı olanı aldım, denedim. Daha önce biberiyeli aromasız bi çay kullanıyordum. İşe yarıyordu ama içmesi daha zordu. Bu kayısı aromalı mis gibi kayısı kokuyor. Deneyin bence. 2 kupa içince baya da işe yarıyo.
kizlar kim yazmisti hatirlamiyorum (ceren sen mi sorduydun?) ama cevapliim atak evresinde sogan sarimsak serbest. hatta lezzeti arttirdigi icin tavsiye bile ediyordu mosyo dukan
benimde sorunum bacaklarım ve kalçam canım öyle orantısızki vücudum belim incecik göğüslerde normal ama kalçam kocaman popo vermiş Allah bacaklarımdada çooook selülit var kilo verince kavitasyon falanda denicem verebilirsem tabiiihoşbulduk canım teşekkür ederiiminşallah canım inşallah,biraz sabır gerekiyo işte..
çalıştığım alanda birkaç kişi var hergün bıkmadan usanmadan :
-açlık nasıl gidiyo açlık ? keh keh keh gülüşmeler
-alırsın ya! biz bu diyeti yapmıştık gerisin geri aldık!
-canım dukana ne gerek var azıcık kıssan boğazından verirsin. niye kastırıyon bu kadar?
- hah bir de verirmiş, utandırırmış bizi. ver kiloları kız ha gayret?
-bakıyım zayıflamış mısın?(e durun daha 10 gün oldu neyin kritiğini yapıyosunuz yaw.)
-hıh eridin sızdın keh keh keh... fln
hele bugün birtanesi "ben özellikle söylüyorum ki şevkin kırılsın" dedi yaaa pes pes artık . yuh artık yaaaa!
yaw insan der ki "ay inşallah verirsin istediğin kiloya inersin" yok yok ... laz damarın tutsun istiyoruz!
ulen bi tutarsa var yaaaa... Allah benim şerrimden sizleri korusun diyecektim. sadece gülümsedim dengesiz kişliklere ööööfffff...
bi veriim var yaaaaaa.... o zaman bakacaz mor nasıl da yakışıyor insanlara bakacaz... böyle incecik salınacam, onlar da "ayy ben de yapiim" diye yalvaracaklar. hiçbir tiyo vermeyecem diyecem ki "azıcık boğazınızı tutsanız verirsinizzzz" keh keh....
herzmanki gibi nanik yapıyorum sizlere
ve duymuyorum sizi
Maşallah ne güzel enerjiniz var
cnm dukana göre 45 gün seyir, 65 gün güçlendirme evresi diyo
arkadaşlar merhaba.sabahtan beri öyle kötüyüm ki sayfalara hiç bakmadım.yarimcim sevgilinin laptopuyla ilgili msjına geçmiş olsun diyecektim ki sınıf annem,çok sevdiğim bir velimin vefat haberi geldi.sabahtan beri o çocuğa baka baka,ağladığımı gizleye gizleye ders yapmaya çalışıyorum.yavrum 9 yaşında annesiz kaldı.demem o ki arkadaşlar,tamam diyetimize devam edelim,istediğimiz bedene sahip olalım ama hayat öyle kısa ve ölüm o kadar yakın ki,kilolarımızı dert edinip hayatımızı zindan etmeyelim.herşeyin başı sağlık.Allah çocuklarımızın başında yaşlanmayı nasip etsin.bizlerede onların acısın göstermesin
Kızlar simdi yemek yiyeceğimde birşeyi soracağım ya pilin jambon ve Light kasar peynir yiyebiliyor muyduk?? Cevap verirseniz sevinirim.
Kızlar simdi yemek yiyeceğimde birşeyi soracağım ya pilin jambon ve Light kasar peynir yiyebiliyor muyduk?? Cevap verirseniz sevinirim.
Kızlar simdi yemek yiyeceğimde birşeyi soracağım ya pilin jambon ve Light kasar peynir yiyebiliyor muyduk?? Cevap verirseniz sevinirim.[/QUOTE
kasar tuketmesen iyi olur, lor peyniri bu diyete en uygun olan urun, kasar light ta olsa yag orani cok yuksek ve jambon degil de tavuk fume yemelisin, icerigine bak yag orani %10 u gecmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?