Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar kim yazmisti hatirlamiyorum (ceren sen mi sorduydun?) ama cevapliim atak evresinde sogan sarimsak serbest. hatta lezzeti arttirdigi icin tavsiye bile ediyordu mosyo dukan

canım hamile iken cola vb ürünler yok sakın haaa !!!! özellikle ilk 3 ay kahve bile yok düşük riskini artırıyor
Sağolasın canım. Aklına gelenleri paylaşırsan çok sevinirim. Hoş benimki biraz zor ama. Olsun. Her ihtimali düşüneyim de ben.
Başınız sağolsun. Çok zor gerçekten küçücük bir çocuk için. Allah sabırlar versin.

Forumda sık sık yineleniyor malum. Ben de doğadan form kayısı aromalı olanı aldım, denedim. Daha önce biberiyeli aromasız bi çay kullanıyordum. İşe yarıyordu ama içmesi daha zordu. Bu kayısı aromalı mis gibi kayısı kokuyor. Deneyin bence. 2 kupa içince baya da işe yarıyo.

çalıştığım alanda birkaç kişi var hergün bıkmadan usanmadan :
-açlık nasıl gidiyo açlık ? keh keh keh gülüşmeler
-alırsın ya! biz bu diyeti yapmıştık gerisin geri aldık!
-canım dukana ne gerek var azıcık kıssan boğazından verirsin. niye kastırıyon bu kadar?
- hah bir de verirmiş, utandırırmış bizi. ver kiloları kız ha gayret?
-bakıyım zayıflamış mısın?(e durun daha 10 gün oldu neyin kritiğini yapıyosunuz yaw.)
-hıh eridin sızdın keh keh keh... fln

hele bugün birtanesi "ben özellikle söylüyorum ki şevkin kırılsın" dedi yaaa pes pes artık . yuh artık yaaaa!
yaw insan der ki "ay inşallah verirsin istediğin kiloya inersin" yok yok ... laz damarın tutsun istiyoruz!
ulen bi tutarsa var yaaaa... Allah benim şerrimden sizleri korusun diyecektim. sadece gülümsedim dengesiz kişliklere ööööfffff...

bi veriim var yaaaaaa.... o zaman bakacaz mor nasıl da yakışıyor insanlara bakacaz... böyle incecik salınacam, onlar da "ayy ben de yapiim" diye yalvaracaklar. hiçbir tiyo vermeyecem diyecem ki "azıcık boğazınızı tutsanız verirsinizzzz" keh keh....
herzmanki gibi nanik yapıyorum sizlere
ve duymuyorum sizi

bunu nerden aldin canim. lidl mi? peki karbonhidrati ne kadar? yiyebilirmiyiz? ben ilk basladigimda normal pudingi 0 yagli sütle yapmistim. sorun olmamisti kilo verimimde. aklimda bi kac fikir var, sayet denersem mutlaka paylasirim cerencim.

Spar vardir interspar eurospar vs... orda buldum canim... Karbonhidrat 9.8 yaziyor.... 150 gramlik bir puding bilmiyorum ama iki güne bölersen sorun olmaz herale.... Tamam canim bekliyoruz paylasimlarini :)))

Aynen canim bende bugün kayisili olanini aldim hem tadi sahane... Hem tualet sorununa derman oluyor hemde bitki cayi iste :))) Günde bir kere bile icsen kafi geliyormus :)

kizlar kim yazmisti hatirlamiyorum (ceren sen mi sorduydun?) ama cevapliim atak evresinde sogan sarimsak serbest. hatta lezzeti arttirdigi icin tavsiye bile ediyordu mosyo dukan

Evet canim ben sormusdum sagol cevapladigin icin demek sarimsak sogan serbest bunu bilmem iyi oldu ohalde yagsiz kiymadan mis gibi köftemi yapabilirim

hoşbulduk canım teşekkür ederiim inşallah canım inşallah,biraz sabır gerekiyo işte..
benimde sorunum bacaklarım ve kalçam canım öyle orantısızki vücudum belim incecik göğüslerde normal ama kalçam kocaman popo vermiş Allah bacaklarımdada çooook selülit var kilo verince kavitasyon falanda denicem verebilirsem tabiii

sinir oluyorum öylelerine işte sırf bu yüzden en yakınlarıma bile söylemedim diyet yaptığımı bi eşim biliyo o da ben istemedikten sonra söylemez tabi,sen çalışınca tabi gizleme şansın yoktur canım neyse boşver aldırış etme sırf onlara inat daha çok gayret et utandır o abuk sabuk konuşanları..

2 günlük atak evrem normalde dün bitiyodu ama arkadaşım birgün daha yap dedi ben de kararsız birşekilde başladım bugün sabah atak dönemi kahvaltısı yaptım öğlen de atak yaptım ama akşam sebze yemeğiyle seyire geçicem yavaş yavaş biraz karışık bigün oldu bugün ama sabah 1 kilomun daha gitmiş olduğunu gördüm 2 günlük atakla toplam 2 kilom gitti ama muhtemelen ödem attım yarın 1+1 ile seyire tamamen geçmiş olucam herkese başarılar

kizlar uyarma geregi duydum,

bazi arkadaslar formcay ile kabizlik sorununu cozmeye calisiyorlar, bu cay ozellikle icerdigi sinameki yuzunden bagirsak tembelligine yol aciyor. uzun sureli ve sik kullanimda ise bagirsaklarin yuzeyinde bulunan kucuk lifcikleri yokettiginden oturu vucudun normal yiyeceklerden de yeterince faydalanamamasina neden oluyor, yani hayatinizin sonuna kadar bu caya bagimli hale gelen bagirsaklarla yasamak zorunda kalabilirsiniz. cevremde bu sikintiyi yasayan cok insan var ve geri donusu cok zor.. zaten bu caylari google dan aratirsaniz ozellikle diyetteyken fazla kacmis ogunleri tolere etmek icin tavsiye edildiklerini goreceksiniz.. yani asla surekli kullanim icin degiller.. bunun yerine sinameki icermeyen bitki caylari ya da kuru erik ve kayisi cozum olabilir.

öğlen ızgara tavuk , karnıbahar ve yoğut yedım.
üzerimde bir agarlık var gıbı sekersız turk kahvesı ıcmeyı deneyecegım.
haaaaaaaaa bide 40 dk yurudum

ay canım amiiin... ah ne üzüldüm yazdıklarını görünce...inan söyleyecek bir söz bulamıyorum boğazım düğüm düğüm oldu . çok haklısın çok... canım yaaa... öp o yavruyu benim yerime..çok üzüldümm vallahi.....

Kızlar simdi yemek yiyeceğimde birşeyi soracağım ya pilin jambon ve Light kasar peynir yiyebiliyor muyduk?? Cevap verirseniz sevinirim.

Kızlar simdi yemek yiyeceğimde birşeyi soracağım ya pilin jambon ve Light kasar peynir yiyebiliyor muyduk?? Cevap verirseniz sevinirim.

çok yaglı deilse piliç jambon yiyebilirsin..ben polonezinkini tüketiyorum..light kaşarda yiyen arkadaşlar war..ama sürekli kullanımı duraklamaya yol açıyor sanırım...ben hiç kullanmadım o nedenle bişi diyemicem..ama eğer imkanın warsa lor tüket derim..

evet yiyebiliyoruz, çemensiz pastırma da yiyebilirsin...
yağ oranı 10-11'in altındaki tüm yiyecekler serbest.
hatta bugün bim'de ayçiçeği yağlı ton balık gördüm yağ oranı 8.9
inanamadım...yedim gerçekten yağını süzünce hiç yağ tadı yok...
tavsiye ederim...

Saolun kızlar yoğurt yedim bir tane pilin jambon Bir tane dilimlenmis kasar yedim yüzde 10du şeyi bir dahya yemem tadında yok zaten simdide Light kolamı iciyorum.baskulumude aldım 78.8 cikti.ay insallah görürüz verdigimiz günleri.aksamada izgara tavuk belki birtane daha pilin jambon yerim birde Light ayran icerim.

Son düzenleme:
selam 10 gündür giremedim nete.umarım herkez iyidir
ben 63.5 ile başlamıştım bugün 59 kiloyu gördüm.mutluyumm:81:
eşimde 96.7 den 91 e düştü.o benden daha istikrarlı gidiyor
ben arada kaçamak yapıyorum ama eşim hiç yapmadı

ayhh ne yoğun bir gün geçirdim yaaa
bitmedi gitti koca güünn

ara öğün yapmaya bile fırsatım olmadı yaaa
kaldı elimde meyveli yoğurtçuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…