kızlar seyirde meyve yokmu
ayhh ne yoğun bir gün geçirdim yaaa
bitmedi gitti koca güünn
ara öğün yapmaya bile fırsatım olmadı yaaa
kaldı elimde meyveli yoğurtçuğum
kitabı okumadan başlamayın diye bundan dolayı söylüyoruz.
eğer kitabı okusaydın bu sorunun cevabını şuan biliyor olacaktın.
ama ben yinede cevaplayım hayır seyirde meyve yok!
bende aldım çilenkli yoğardımı... hanımefendi kaşık getirsin diye bekliyorum...
çok yorucu oluyo dimi bi süre sonra...
kitabı okumadan başlamayın diye bundan dolayı söylüyoruz.
eğer kitabı okusaydın bu sorunun cevabını şuan biliyor olacaktın.
ama ben yinede cevaplayım hayır seyirde meyve yok!
ohhh karşılıklı afiyet olsun bizeeee
herkez kitabı alamıyor netten arastırarak yapmaya calışıorum ! bu işareti kullanacağına cvp vermeseydin tesekkur ederim
yorucu değil aslında saçma oluyor.
hani kitabı okumadan diyet ona uygunmu karar veremiyor. bilgisizce diyete başlamış oluyor.
bilinçsiz yapılan her diyet zarar diye boşuna söylemiyorlar.
hani belki meyve olmadan yaşayamayan biri. ozaman hiç başlamamalı.
tamam çok ayrıntı sorulara cvp veriliyor ... hoş her soruya cvp veriliyor ama:) bu soruu çook ana bir soru. diyetin temeli.
onun için kızmıyor değilim
çok pardon!!!!!!... elbette herkes kitabı alamıyor olabilir... ama bu diyet biraz masraflı bi diyet zaten... yani et-süt-peynir yoğun bi şekilde almak gerekicek... diyette kitap ve yulaf kepeği olmazsa olmazımız... kitap her an elimizin altına olmalı ki takıldığımızda bakabilelim... şimdi o mevzulara girersek ohoooo yani... diyet dediğin zaman (hangi türü olursa olsun) zaten masraflar çıkıyo... yulaf kepeği dediğimizin 500 gramı 7 tl zaten... eğer dayanamayıp bırakıcaksanız ne vücudunuzu bu zor döneme sokmaya nede yarım bırakıp verilen kiloları fazlasıyla geri almaya gerek yok ve en önemlisi "BEN DUKAN YAPTIM VERDİĞİM KİLOLARI GERİ ALDIM" demeye hakkımız hiç yok!!!!herkez kitabı alamıyor netten arastırarak yapmaya calışıorum ! bu işareti kullanacağına cvp vermeseydin tesekkur ederim
ohhhh... miisss...
bu akşam power plate gidiyorum bebeemmm
çok pardon!!!!!!... elbette herkes kitabı alamıyor olabilir... ama bu diyet biraz masraflı bi diyet zaten... yani et-süt-peynir yoğun bi şekilde almak gerekicek... diyette kitap ve yulaf kepeği olmazsa olmazımız... kitap her an elimizin altına olmalı ki takıldığımızda bakabilelim... şimdi o mevzulara girersek ohoooo yani... diyet dediğin zaman (hangi türü olursa olsun) zaten masraflar çıkıyo... yulaf kepeği dediğimizin 500 gramı 7 tl zaten... eğer dayanamayıp bırakıcaksanız ne vücudunuzu bu zor döneme sokmaya nede yarım bırakıp verilen kiloları fazlasıyla geri almaya gerek yok ve en önemlisi "BEN DUKAN YAPTIM VERDİĞİM KİLOLARI GERİ ALDIM" demeye hakkımız hiç yok!!!!
tamam siz zenginler yapın ozamn umarım burnunda küçülür diyet sonrası iyi günler
hobaaa bana baaaak sen bana yetişir biz öyle beraber seyrederiz sonraaa
git bakalım faydasını görcenmi ben eliptiğimden memnunum
yetişiyim bebemm nolucak... ama o biraz zor gibi... ayrıca power plate bi arkadaşım almış fırsat sitelerinden...
aynen yetiş valla daha eğlenceli olur inankiii
bende hep görüyorum ama ona zaman harcayamam deyip sayfayı kapatıyorum:)
açıyorum evde müziğimiii ohhhh başlıyorum çevirmeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?