Doğru onceden aldığın ya da yaptığın seylere ara vermek zorunda kalabilirsin. Ben bugun alışverişimi yaptım mesela ama ayın 15ine kadar ne sinemaya gidebilirim nede cok istediğim tupperware ürünlerinden alabilirim
ayyy ben burdan bas bas bağırıyom en iyi çözüm kefir ve bu diyetin içeriğinede çok uygun ama aldırış eden yok heralde canım evet o form çaylar süekli kullanılmamalı...kizlar uyarma geregi duydum,
bazi arkadaslar formcay ile kabizlik sorununu cozmeye calisiyorlar, bu cay ozellikle icerdigi sinameki yuzunden bagirsak tembelligine yol aciyor. uzun sureli ve sik kullanimda ise bagirsaklarin yuzeyinde bulunan kucuk lifcikleri yokettiginden oturu vucudun normal yiyeceklerden de yeterince faydalanamamasina neden oluyor, yani hayatinizin sonuna kadar bu caya bagimli hale gelen bagirsaklarla yasamak zorunda kalabilirsiniz. cevremde bu sikintiyi yasayan cok insan var ve geri donusu cok zor.. zaten bu caylari google dan aratirsaniz ozellikle diyetteyken fazla kacmis ogunleri tolere etmek icin tavsiye edildiklerini goreceksiniz.. yani asla surekli kullanim icin degiller.. bunun yerine sinameki icermeyen bitki caylari ya da kuru erik ve kayisi cozum olabilir.
ya ben bunları bilmiyodum hep yağsız olanları almaya çalışıyodum mesela tam yağlı sütlerde %3 yağlı diyo ozaman bunları tüketebiliyormuyuz?ben yağsız sür arıyorum market market?evet yiyebiliyoruz, çemensiz pastırma da yiyebilirsin...
yağ oranı 10-11'in altındaki tüm yiyecekler serbest.
hatta bugün bim'de ayçiçeği yağlı ton balık gördüm yağ oranı 8.9
inanamadım...yedim gerçekten yağını süzünce hiç yağ tadı yok...
tavsiye ederim...
yok canımkızlar seyirde meyve yokmu
kitabı okusan daha iyi olur yada konunun başında bilgilendirme var orayı barı okuyuver detaylar yok ama ana hatlarıyla..3 gun atak yaptım bugun seyirde ilk gunum ana sorulardayım uzman olmadım daha
tombiscim bende bugün benim kuzular irmik helvası istedi ondan kavurdum çok severler sık sık yaparım öyle canım çektili napayım derken 1 kaşık yulaf ezmesini tavayı azcık yağlayarak kavurdum tatlandırıyla helva gibi bişey yaptım ama fena olmadı çayla en azından işthımı bastırdım deneyebilirsiniz...aksam yemegimi henüz yemis degilim, hazirlamadim bilekizimin dolabiyla savastim, amannn ne cok kiyafeti varmis bizim kücük hanimin. yoruldum iyce. gecen gün meyveli yogurt almistim (LIDL) .
=>>> cerencim <=== senin icin resmini cektim. ayni ülkede oldugumuz icin sende alabilirsin. ay o kadarrrrr mi lezettli geldi banaaaa ayh ayhh ayyhhhh midem bayram etti resmennn. tatli krizimgelirse bundan yerim artik
Eki Görüntüle 381035
boşver...burda zenginlik fakirlik sözkonusu bile değil... hepimizin ortak noktası var ki; "İNSANLIK"... ama bunun olmadığı durumlarlada karşılaşabiliyoruz demekki zaman zaman... burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor... kimse ne ukalalık taslıyor nede burnu büyük davranıyor... bu diyet sadece hayatında 2 kere yapabileceğin bir diyet ve gerçekten yorucu... yarım bırakmaya cesaret edilemeyecek bir diyet olduğu için bilgilendirmeye çalışıyoruz... ama herkes istediği gibi algılamakta özgür... canın sağolsun... burda biçok insan birbirini tanıyo artık... senin alınganlıklarınla kimse yıpranmaz emin ol...
inşallah M leride görürsün canım tabi bizde...akşam oldu fıstık... ben ufaktan uzar... bu arada cumartesi gecesi paladiumda bi trenckot beğendim "L" beden giydim ve oldu... hemde çok güzel oldu... sevgilim o kadar ısrar etti yine de almadım... kısa bi süre sonra bol olur ve seneye de giyemem diye... normalde benim montlarım hep "XXL"dı
sevgincim bende irmik tatlisina bayilirim. öglen irmik yerine yulaf kepegiyle biseyler yapmaya calistim, fena olmadi.
2 bardak light süt,
gözkarari sivi tatlandirici,
3 kasik misir nisastasi,
2 cay kasigi kakao,
4,5 kasik ta yulaf kepegi,
hepsini pisirdim. sonra kaliplara döküp buzdolabina koydum. 6 tane mini yulaf kepegi tatlisi cikti. hergün icin 2 tane
tadi hic fana olmamis.Eki Görüntüle 381137
Merhaba Arkadaşlar, ben bu hafta tam yeniden adapte oldum diyordum ki, cenazemiz vardı o yüzden çarşamba perş cuma hep yedim. Ne yediğimi de bilemedim o da ayrı mesele ama. cmtsi pazar yeniden düzenledim kendimi. Sonuçta bişeye başladım ve sonunu getirmek istiyorum. Bugün sabah tartıldım ve -300 daha eksilmişim. Dikkat edebilseydim rahat 1 kilodan fazla gidecekmiş. Neyse . Yeniden adapte oldum.
Benim kafama takılan bir sorum var diyet yaparken hamile kalırsam nolur acaba. Çünkü kalacağımdan emin değilim. O yüzden soruyorum. Bu soruyu olabildiğince kişi görüş belirtirse çok sevinirim. Kafama çok takılıyo.
sevgincim bende irmik tatlisina bayilirim. öglen irmik yerine yulaf kepegiyle biseyler yapmaya calistim, fena olmadi.
2 bardak light süt,
gözkarari sivi tatlandirici,
3 kasik misir nisastasi,
2 cay kasigi kakao,
4,5 kasik ta yulaf kepegi,
hepsini pisirdim. sonra kaliplara döküp buzdolabina koydum. 6 tane mini yulaf kepegi tatlisi cikti. hergün icin 2 tane
tadi hic fana olmamis.Eki Görüntüle 381137
gercekten maliyeti var, hergün et, tavuk, balik yemek hem cüzdani hemde mideyi bayiyorsendedemi tupperware hastaligi var? benim yakin arkadasim satisini yapiyor. ay bitane aldinmi hepsinden alasi geliyor insanin. gercekten cok kullanisli ürünleri var.
ay çok güzel görünüyo canım denicem hemen ama bugünkü kepek hakkım bitti yarına artık inşallah bu arada paylaştığın için ayrıca teşekürler canım zaten en büyük zaafım tatlı şeyler hayatımdan bi çıkarabilsem...
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nasıl pişirdin pişirilmesini anlatsana biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evet beğendiğim bir suru ürünü var geliş fiyatına almak için uye olmayi bile düşündüm.buayalacaktim birkaç parça ama alışverişe gitti para
Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambonÇok mu yemisim yaaa
vitamin spionlar var, buzdolabinda sebzeleri muhafaza etmek icin. onun setini almistim, cok güzel tavsiye ederim canim. nerde yasiyorsun? kampanyalar her yerde ayni mi bilmiyorum. sayet gelirse kacirma. ben mantarin 3 hafta dayanabilcegini hic düsünemezdim, havuc, biber, marol, brokoli haftalarca kaliyor hic bozulmuyor. calistigim icin hergün yemek yapamiyorum, o yüzden aldigim sebzelerin yarisindan cogu israf oluyordu. bu ay neler var kampanyada?
Evet beğendiğim bir suru ürünü var geliş fiyatına almak için uye olmayi bile düşündüm.buayalacaktim birkaç parça ama alışverişe gitti para
Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambonÇok mu yemisim yaaa
kızlar diyete ilk başladığım hafta 4 kilo vermiştim kayınvalidem gile gittiğimde fark ediyor kızım demişti bu hafta tekrar gittik diyet baya güzel gidiyor görünüşe bakılırsa dedi ama çok hızlı kilo vermiyor musun dedi geçen haftadan sonra 1 kilo daha verdim anne artık yavaş yavaş gidiyor ne bir kilosu dedi baya şaşırdı baya incelmişsin dedi kilolar gitmese bile incelme var gerçekten eşimde öyle diyor bende aynadan durup durup kendimi inceliyorum sporu eksik etmeyin kızlar çok işe yarıyor ben bebekten dolayı evde leslie yapabiliyorum faydası var gerçekten
bu dediğini bende merak ettim bizim evdede çoğu sebze kalır boşa gider sonra adım çıktı bu yüzden ama hep eşimden kaynaklı :)
bu diyetin inceltiiigi cok dogru canim, belki tartida fazla kaybi olmasada vucut sporda yapinca daha ince oluyor. ne güzel dimi aynada kendine bakabilmek. ben aynalarla pek barisik degilim. kendimi görmek heleki koca göbegimi hic hosuma gitmiyor. aci gercekleri gösteriyor bana. simdiye kadar hep kactim. saadece üzerim olmus mu diye bi göz atip terkediyordum. bundan sonra insallah zayiflayinca doya doyaa bakarim bende
bu dediğini bende merak ettim bizim evdede çoğu sebze kalır boşa gider sonra adım çıktı bu yüzden ama hep eşimden kaynaklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?