Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Doğru onceden aldığın ya da yaptığın seylere ara vermek zorunda kalabilirsin. Ben bugun alışverişimi yaptım mesela ama ayın 15ine kadar ne sinemaya gidebilirim nede cok istediğim tupperware ürünlerinden alabilirim

gercekten maliyeti var, hergün et, tavuk, balik yemek hem cüzdani hemde mideyi bayiyor sendedemi tupperware hastaligi var? benim yakin arkadasim satisini yapiyor. ay bitane aldinmi hepsinden alasi geliyor insanin. gercekten cok kullanisli ürünleri var.

ayyy ben burdan bas bas bağırıyom en iyi çözüm kefir ve bu diyetin içeriğinede çok uygun ama aldırış eden yok heralde canım evet o form çaylar süekli kullanılmamalı...
ya ben bunları bilmiyodum hep yağsız olanları almaya çalışıyodum mesela tam yağlı sütlerde %3 yağlı diyo ozaman bunları tüketebiliyormuyuz?ben yağsız sür arıyorum market market?
kızlar seyirde meyve yokmu
yok canım
3 gun atak yaptım bugun seyirde ilk gunum ana sorulardayım uzman olmadım daha
kitabı okusan daha iyi olur yada konunun başında bilgilendirme var orayı barı okuyuver detaylar yok ama ana hatlarıyla..
tombiscim bende bugün benim kuzular irmik helvası istedi ondan kavurdum çok severler sık sık yaparım öyle canım çektili napayım derken 1 kaşık yulaf ezmesini tavayı azcık yağlayarak kavurdum tatlandırıyla helva gibi bişey yaptım ama fena olmadı çayla en azından işthımı bastırdım deneyebilirsiniz...
boşver...
inşallah M leride görürsün canım tabi bizde...

sevgincim bende irmik tatlisina bayilirim. öglen irmik yerine yulaf kepegiyle biseyler yapmaya calistim, fena olmadi.

2 bardak light süt,
gözkarari sivi tatlandirici,
3 kasik misir nisastasi,
2 cay kasigi kakao,
4,5 kasik ta yulaf kepegi,

hepsini pisirdim. sonra kaliplara döküp buzdolabina koydum. 6 tane mini yulaf kepegi tatlisi cikti. hergün icin 2 tane

tadi hic fana olmamis.

ay çok güzel görünüyo canım denicem hemen ama bugünkü kepek hakkım bitti yarına artık inşallah bu arada paylaştığın için ayrıca teşekürler canım zaten en büyük zaafım tatlı şeyler hayatımdan bi çıkarabilsem...

canım öncelikle başınız sağolsun

daha önce hamilelik yaşadın mı bilmiyorum... hamile kaldığın zaman bebek ilk haftalar annenin hücrelerinden besleniyor bu yüzden annenin vitamine özellikle kalsiyuma çok ihtiyacı var ve eğer hamilelik istiyorsan folik asit takviyesine başlaman lazım kendin için artı diyette sebze günlerinde tükettiğin maydonaz, nane gibi sebzeler yoğun tüketildiğinde düşük sebebi ve yeşil çay ada çayı gibi bitki çaylarıda yine düşük sebebi buna dikkat etmek lazım.. bir kaç ay sonrada senin yediklerinden alacak besinini bu dönemde de dikkat etmen lazım yediklerine bol süt ceviz badem şekere de ihtiyacın olacak ve bol meyve şuan hamile olsam kesinlikle diyet uygulamazdım bebeğin sağlığı daha önemli çünkü Allah gönlüne göre istediğin zaman bebiş vers,n inşallah canım...

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl pişirdin pişirilmesini anlatsana biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet beğendiğim bir suru ürünü var geliş fiyatına almak için uye olmayi bile düşündüm.buayalacaktim birkaç parça ama alışverişe gitti para

canim biz tatlilari hayatimizdan cikarmasakta olur, dukana göre ayarlariz olur biter kiz serbetli tatlilari var ya, ben pek sevmem ama diyette olunca aklima gelmiyor degil. gül tatlisini da yulafla yapabilirmiyiz ki acaba

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl pişirdin pişirilmesini anlatsana biiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canim 2 barak sütü ve tatlandiriciyi (ben sivi koydum, sütle karistirinca tadina baktim, toz kullaniyorsan az cok tadini biliyorsundur, ben kullanmadigim icin bilmiyorum malesef) tencereye koydum, icine 3 tatli kasigi misirnisastasini, 2 cay kasigi kakou yu bide 4.5 yemek kasigi yulaf kepegini koydum, güzelce karistirdim. puding gibi kaynayinca koyulasti, 1-2 dakika sonra altini kapatip silikon kek kalibina döktüm. ilk sicakligi gidince buzdolabina koydum. ay unuttum bir kac damlada vanilya aromasi koymustummm. yulafin tadini hissettirmiyor.

Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambon Çok mu yemisim yaaa

kızlar diyete ilk başladığım hafta 4 kilo vermiştim kayınvalidem gile gittiğimde fark ediyor kızım demişti bu hafta tekrar gittik diyet baya güzel gidiyor görünüşe bakılırsa dedi ama çok hızlı kilo vermiyor musun dedi geçen haftadan sonra 1 kilo daha verdim anne artık yavaş yavaş gidiyor ne bir kilosu dedi baya şaşırdı baya incelmişsin dedi kilolar gitmese bile incelme var gerçekten eşimde öyle diyor bende aynadan durup durup kendimi inceliyorum sporu eksik etmeyin kızlar çok işe yarıyor ben bebekten dolayı evde leslie yapabiliyorum faydası var gerçekten

Evet beğendiğim bir suru ürünü var geliş fiyatına almak için uye olmayi bile düşündüm.buayalacaktim birkaç parça ama alışverişe gitti para

vitamin spionlar var, buzdolabinda sebzeleri muhafaza etmek icin. onun setini almistim, cok güzel tavsiye ederim canim. nerde yasiyorsun? kampanyalar her yerde ayni mi bilmiyorum. sayet gelirse kacirma. ben mantarin 3 hafta dayanabilcegini hic düsünemezdim, havuc, biber, marol, brokoli haftalarca kaliyor hic bozulmuyor. calistigim icin hergün yemek yapamiyorum, o yüzden aldigim sebzelerin yarisindan cogu israf oluyordu. bu ay neler var kampanyada?

bu dediğini bende merak ettim bizim evdede çoğu sebze kalır boşa gider sonra adım çıktı bu yüzden ama hep eşimden kaynaklı :)

satan kisi tanidiksa yardimci olurmu acaba. onlar fazladan alip sonra satiyorlar genelde. arkadasim sagolsun SIKIStigim zamanlar benim icin aliyor parasini sonra veriyorum.

Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambon Çok mu yemisim yaaa

bence fazla yememissin canim, ac kalmamalisin. yasasin dukan diyorum ki acikinca tekrar yiyebiliyorsun!!

bu diyetin inceltiiigi cok dogru canim, belki tartida fazla kaybi olmasada vucut sporda yapinca daha ince oluyor. ne güzel dimi aynada kendine bakabilmek. ben aynalarla pek barisik degilim. kendimi görmek heleki koca göbegimi hic hosuma gitmiyor. aci gercekleri gösteriyor bana. simdiye kadar hep kactim. saadece üzerim olmus mu diye bi göz atip terkediyordum. bundan sonra insallah zayiflayinca doya doyaa bakarim bende

bu dediğini bende merak ettim bizim evdede çoğu sebze kalır boşa gider sonra adım çıktı bu yüzden ama hep eşimden kaynaklı :)

benim esiminde ilk zamanlar hic gönlü olmuyordu. hakli aslinda bakarsan ürünler biraz tuzlu. bakti ki gercekten ise yariyor, dedikleri kadar var, ses cikamayi birakti sebzeler cöpe gitmiyor artik, bazen kendisi bile reklamini yapiyor türkce adini bilmiyorum bu setin ama resmini bulursam gönderirim sana.

kızlar her yanım özellikle karnım ağrımaya başladı,ne dersiniz geeçicek mi artık şişliklerim!!!!oynatmaya az kaldı cidden

2010dan beri kilo sorunum var ama ben tam bir ayna delisiyim hiç kaçmadım aynalardan iş yerimde masamın baş demirbaşı aynamdı birde girişte bir ayna vardı patron kaldırdı zaten kilo aldıktan hemen sonra hamile kaldım aynaya bakmamak olmazdı şimdide doğum hatırırası koca bir göbeğim var gitmek bilmiyor ama ben onuda seviyorum :)

benim esiminde ilk zamanlar hic gönlü olmuyordu. hakli aslinda bakarsan ürünler biraz tuzlu. bakti ki gercekten ise yariyor, dedikleri kadar var, ses cikamayi birakti sebzeler cöpe gitmiyor artik, bazen kendisi bile reklamini yapiyor türkce adini bilmiyorum bu setin ama resmini bulursam gönderirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…