Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım sağolasın. Benim hamilelik işim zor . Ne zaman kalırım bilinmez. Ondan kilo vermeye devam etmek istiyorum. Hamile olsam hemencik bırakırım zaten. Nane maydanoz sevmiyorum zaten. Çay olarak da doğadan kayısı çayı aldım.Sağol güzel dileklerin için.

şimdi sitesinden katoloğuna bakıyorum canım burda bir yerde sırf bu ürünleri satan yer var gidip ordanda bakarım yıllardır hep aklımda sadece kızıma mama kapları aldım o kadar

kızlar her yanım özellikle karnım ağrımaya başladı,ne dersiniz geeçicek mi artık şişliklerim!!!!oynatmaya az kaldı cidden

gecmis olsun canim insallah cabuk gecer, yesil cay ic varsa faydasi olur.

ne yalan söyliiimm ben hic sevmiyorum benden önce her yere giden göbegimi aynen bende evlendikten sonraki 2 yil da 14 kilo aldim, sonra bide üzerine hamile kaldim, dogumdan sonra saadece kizimin kilosu gitmisti, gerisi bende depolu kaldi. sezeryan olunca toparlanmamda zor oldu. 2. bebegi düsünüyoruz yazdan sonra insallah. onun icin zayifken hamile kalmak istiyorum kiiiiiii en fazla suan ki kilolarimla doguma girebileyim.

hayırlısı olsun canım... evet öğrendiğin zaman bırakırsın o halde bende zayıflayıp hamile kalayım diye düşünmüştüm ama zayıflamadan hamile kalmıştım çok şükür kilo almadım

şimdi sitesinden katoloğuna bakıyorum canım burda bir yerde sırf bu ürünleri satan yer var gidip ordanda bakarım yıllardır hep aklımda sadece kızıma mama kapları aldım o kadar

canim her zaman alabilirsin üzülme, yanliz kampanylarda biraz daha ucuz oluyor. ben her ay kenara köseye biraz para koyuyordum cüzdanimin (esim bilmiyoooo ahahah ) onla aliyordum.:26:

ben 20 kilo aldım birden ben hamilelikte 8 kilo almıştım 7 si doğumda kalan 1 kiloda 1 hafta içinde gitmişti kaç yıllık evlisin canım kızın kaç yaşında biz ikinci çocuk için baya bir beklemeyi düşünüyoruz bende 2. hamileliğimde zayıf olmak istiyorum benim göbek doğumdan değil öncesinde de herkes hamilemisin derdi doğurduktan sonra bile 2. si mi geliyor diyorlardı

canlar benim kiz cok SIKILDI ananeme gidelim deyip duruyor. biraz onun gönlünü yapiiiiim. aksam görüsürüz insallah!

Bolu'da yasıyorum canım ben.iste benim beğendiklerimden bir tini miniı hanım seti var yiyecekler bozulmuyormus birtane 7ltlik sezelim var oda sebzeleri bozuyormuş hiç.antartika seti var yiyecekler meyveler için.birde peynir bozulmuyormus icinde bı kap var onlari almak istiyorummmmmmmmmmmmm ama hepsi cok pahalii yakının satıyorsa faydası şey oluyor geliş fiyatına veriyor o oluyor iste.gitti gidiyor da var aslinda cok ucuz ama şüphelendim bu kadar nasıl fark olur diye.

bende 2.doğumumdan sonra bi türlü toparlanamadım malesef...

Son düzenleme:

Tombişcim çok güzel görünüyor eline sağlık tarifi yazdım bir yere ancak mısır nişastasını yada irmiği güçlendirmede kullanabiliyoruz atak ve seyirde izin yok diye okudum ben kitapta

Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambon Çok mu yemisim yaaa

bende aynılarını yedim yanında da 1 bardak ayran içtim :))

kızlar dukan poğaçalarım fırında çok güzel görünüyorlar inşallah olurlar

Son düzenleme:
1 hafta gecikmeli de olsa regl oldum sonunda:) çok mutluyum.... diyetten gecikmeli oldugunuda çözmüş bulunmaktayım... dün özel günler çayından içmişdim 2 tane içinde civanperçemi de vardı sanırım o sötürdü. benim gibi düzenli olup da arada sapıtan özel günler için çayı öneriririm arkadaslar... ağrım var ama mutluyum. ve ben bu akşam yemek yemedim... canım istemiyor. 16 subatta basladım sizede öyle oluyor mu canım bişey istemiyor hiç...yine de zorla birazdan yogurt yicem... bu istememe benim tavuk balık et yumurta hepsinden bıkısım... hepsini deli gibi seven ben, artık içim almıyor.... ama her ne olursa olsun arkadaslar diyete devammmm...

arkadaşlar ocak 25 ten bu yana bu diyeti yapıyorum 15 yaşındaki kızımla beraber ama şimdi tv de ve nette bu diyetin zararlı olduğunu söylüyorlar sizin aranızda uzun süre yapan varmı doktora danışan var mı endişeleniyorum daha çok kızım için

akşam elektrıklı ızgarada tavuk gogsu yaptım salata ve yoğurtla yedım.

şimdide kabızlık için tilaks diye bibitkiçayı buldum onu içieceğim.

yarın eksi görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum, ama emin olamyorum gerçekten zayıflatıyormu ,boşu boşun yapmış olmıyım yaz yaklaşırken , şuan tam 12 kilo vermem lazım, sizce1, 2 ayda nekadar verebilirim,ve kesin bu diyet zayflatıyormu, BANA bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim....

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum yalnız hissediyor insan kendini. böyle daha çok gaza geliyosun geçen haftalarda normal kafama göre diyete başladım ekmeği kestim aç karna çörek otu yedim ilk 3 gün falan gün güzel gitti sonra bozuldu bu diyeti annemin arkadaşı yaptı tam olarak kaç kilo verdiğini bilmiyorum sadece dukan diyeti yaptığını duydum ama o kadar iri yarı görünüyordu ki şimdi çok güzel oldu yüzü bile çok güzel oldu çok değişti incecik kaldı ama günlerde bile yanında yoğurt keepk taşıyordu başka hiç birşey yememiş gittiği yerlerde. bende test yaptım biraz önce 3 gün atak evresi çıktı ben 58 e düşmek istiyordum ama 62 çıktı olmam gereken kilo 28 yaşındayım 173 boyum var 69 kiloyum ,bu diyeti yapmak istiyorum ama etle aram hiç yok atak devresini yoğurt süt yumurta gibi şeylerle geçireblirmiyim acaba kulağa çok zor gelio ama et yiyemiyorum fazla ağzımda büyüyor lokmalar bide benim en büyük sorunum bacaklarım kalçam hiç kilo almıyor bütün kiloyu karın ve kol bölgesine alıyorum işe yayar mı acaba bunlardan şikayeti olup memnun kalan var mı

hoşgeldin bende yeni başlayanlardanım ve yaklaşık 15 kilo fazlam vardı 3 kilosu gitti bende yapan arkadaşlarım sayesinde başldım gerçekten ciddi kilolar veren arkadaşlarım oldu tabi bünyeden bünyeye değişirmi bilemem ama benim iyi gidiyo diyeti yapıp kilo veremedim diyen yok ama zahmetli ve zor bir diyet iyi anlamak için kitabı alıp okumalısın bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…