canım öncelikle başınız sağolsun
daha önce hamilelik yaşadın mı bilmiyorum... hamile kaldığın zaman bebek ilk haftalar annenin hücrelerinden besleniyor bu yüzden annenin vitamine özellikle kalsiyuma çok ihtiyacı var ve eğer hamilelik istiyorsan folik asit takviyesine başlaman lazım kendin için artı diyette sebze günlerinde tükettiğin maydonaz, nane gibi sebzeler yoğun tüketildiğinde düşük sebebi ve yeşil çay ada çayı gibi bitki çaylarıda yine düşük sebebi buna dikkat etmek lazım.. bir kaç ay sonrada senin yediklerinden alacak besinini bu dönemde de dikkat etmen lazım yediklerine bol süt ceviz badem şekere de ihtiyacın olacak ve bol meyve şuan hamile olsam kesinlikle diyet uygulamazdım bebeğin sağlığı daha önemli çünkü Allah gönlüne göre istediğin zaman bebiş vers,n inşallah canım...
benim esiminde ilk zamanlar hic gönlü olmuyordu. hakli aslinda bakarsan ürünler biraz tuzlu. bakti ki gercekten ise yariyor, dedikleri kadar var, ses cikamayi biraktisebzeler cöpe gitmiyor artik, bazen kendisi bile reklamini yapiyor türkce adini bilmiyorum bu setin ama resmini bulursam gönderirim sana.
kızlar her yanım özellikle karnım ağrımaya başladı,ne dersiniz geeçicek mi artık şişliklerim!!!!oynatmaya az kaldı cidden
2010dan beri kilo sorunum var ama ben tam bir ayna delisiyim hiç kaçmadım aynalardan iş yerimde masamın baş demirbaşı aynamdı birde girişte bir ayna vardı patron kaldırdızaten kilo aldıktan hemen sonra hamile kaldım aynaya bakmamak olmazdı şimdide doğum hatırırası koca bir göbeğim var gitmek bilmiyor ama ben onuda seviyorum :)
Canım sağolasın. Benim hamilelik işim zor . Ne zaman kalırım bilinmez. Ondan kilo vermeye devam etmek istiyorum. Hamile olsam hemencik bırakırım zaten. Nane maydanoz sevmiyorum zaten. Çay olarak da doğadan kayısı çayı aldım.Sağol güzel dileklerin için.
şimdi sitesinden katoloğuna bakıyorum canım burda bir yerde sırf bu ürünleri satan yer var gidip ordanda bakarım yıllardır hep aklımda sadece kızıma mama kapları aldım o kadar
ne yalan söyliiimm ben hic sevmiyorum benden önce her yere giden göbegimiaynen bende evlendikten sonraki 2 yil da 14 kilo aldim, sonra bide üzerine hamile kaldim, dogumdan sonra saadece kizimin kilosu gitmisti, gerisi bende depolu kaldi. sezeryan olunca toparlanmamda zor oldu. 2. bebegi düsünüyoruz yazdan sonra insallah. onun icin zayifken hamile kalmak istiyorum kiiiiiii en fazla suan ki kilolarimla doguma girebileyim.
canim her zaman alabilirsin üzülme, yanliz kampanylarda biraz daha ucuz oluyor. ben her ay kenara köseye biraz para koyuyordum cüzdanimin (esim bilmiyoooo ahahah ) onla aliyordum.:26:
Eki Görüntüle 381210
Eki Görüntüle 381211
vitamin spionlar var, buzdolabinda sebzeleri muhafaza etmek icin. onun setini almistim, cok güzel tavsiye ederim canim. nerde yasiyorsun? kampanyalar her yerde ayni mi bilmiyorum. sayet gelirse kacirma. ben mantarin 3 hafta dayanabilcegini hic düsünemezdim, havuc, biber, marol, brokoli haftalarca kaliyor hic bozulmuyor. calistigim icin hergün yemek yapamiyorum, o yüzden aldigim sebzelerin yarisindan cogu israf oluyordu. bu ay neler var kampanyada?
çok olur mu hiç yaşasın dukan yaşasın yemek yemek üstünede bol bol su içtin mi ohhh
canim biz tatlilari hayatimizdan cikarmasakta olur
valla tombis sende bu azim olduktan sonra maşllah bize bile faydan oluyo kız...
canim 2 barak sütü ve tatlandiriciyi (ben sivi koydum, sütle karistirinca tadina baktim, toz kullaniyorsan az cok tadini biliyorsundur, ben kullanmadigim icin bilmiyorum malesef) tencereye koydum, icine 3 tatli kasigi misirnisastasini, 2 cay kasigi kakou yu bide 4.5 yemek kasigi yulaf kepegini koydum, güzelce karistirdim. puding gibi kaynayinca koyulasti, 1-2 dakika sonra altini kapatip silikon kek kalibina döktüm. ilk sicakligi gidince buzdolabina koydum. ay unuttum bir kac damlada vanilya aromasi koymustummm. yulafin tadini hissettirmiyor.
ne yalan söyliiimm ben hic sevmiyorum benden önce her yere giden göbegimiaynen bende evlendikten sonraki 2 yil da 14 kilo aldim, sonra bide üzerine hamile kaldim, dogumdan sonra saadece kizimin kilosu gitmisti, gerisi bende depolu kaldi. sezeryan olunca toparlanmamda zor oldu. 2. bebegi düsünüyoruz yazdan sonra insallah. onun icin zayifken hamile kalmak istiyorum kiiiiiii en fazla suan ki kilolarimla doguma girebileyim.
canim her zaman alabilirsin üzülme, yanliz kampanylarda biraz daha ucuz oluyor. ben her ay kenara köseye biraz para koyuyordum cüzdanimin (esim bilmiyoooo ahahah ) onla aliyordum.:26:
Eki Görüntüle 381210
Eki Görüntüle 381211
sevgincim bende irmik tatlisina bayilirim. öglen irmik yerine yulaf kepegiyle biseyler yapmaya calistim, fena olmadi.
2 bardak light süt,
gözkarari sivi tatlandirici,
3 kasik misir nisastasi,
2 cay kasigi kakao,
4,5 kasik ta yulaf kepegi,
hepsini pisirdim. sonra kaliplara döküp buzdolabina koydum. 6 tane mini yulaf kepegi tatlisi cikti. hergün icin 2 tane
tadi hic fana olmamis.Eki Görüntüle 381137
Aksam yemeğinde 2tane derisiz tavuk but yedim 2tanede tavuk jambonÇok mu yemisim yaaa
tesekkürler canım
hoşgeldin hayırlı olsun
Arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum, ama emin olamyorum gerçekten zayıflatıyormu ,boşu boşun yapmış olmıyım yaz yaklaşırken , şuan tam 12 kilo vermem lazım, sizce1, 2 ayda nekadar verebilirim,ve kesin bu diyet zayflatıyormu, BANA bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?