merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum yalnız hissediyor insan kendini. böyle daha çok gaza geliyosun geçen haftalarda normal kafama göre diyete başladım ekmeği kestim aç karna çörek otu yedim ilk 3 gün falan gün güzel gitti sonra bozuldu bu diyeti annemin arkadaşı yaptı tam olarak kaç kilo verdiğini bilmiyorum sadece dukan diyeti yaptığını duydum ama o kadar iri yarı görünüyordu ki şimdi çok güzel oldu yüzü bile çok güzel oldu çok değişti incecik kaldı ama günlerde bile yanında yoğurt keepk taşıyordu başka hiç birşey yememiş gittiği yerlerde. bende test yaptım biraz önce 3 gün atak evresi çıktı ben 58 e düşmek istiyordum ama 62 çıktı olmam gereken kilo 28 yaşındayım 173 boyum var 69 kiloyum ,bu diyeti yapmak istiyorum ama etle aram hiç yok atak devresini yoğurt süt yumurta gibi şeylerle geçireblirmiyim acaba kulağa çok zor gelio ama et yiyemiyorum fazla ağzımda büyüyor lokmalarbide benim en büyük sorunum bacaklarım kalçam hiç kilo almıyor bütün kiloyu karın ve kol bölgesine alıyorum işe yayar mı acaba bunlardan şikayeti olup memnun kalan var mı
kızlar ben regl olmuyorum ya herşeyim normal ama regl olmuyorum...napsam?
tebrikler canım sabrın için darısı bize yeni başlayanlara toplamda kaç kilo verdin yani değermi bu diyeti yapmaya aydınlat bizlerden daha tecrübelisin?
ben 20 kilo aldım birdenben hamilelikte 8 kilo almıştım 7 si doğumda kalan 1 kiloda 1 hafta içinde gitmişti kaç yıllık evlisin canım kızın kaç yaşında biz ikinci çocuk için baya bir beklemeyi düşünüyoruz bende 2. hamileliğimde zayıf olmak istiyorum benim göbek doğumdan değil öncesinde de herkes hamilemisin derdi doğurduktan sonra bile 2. si mi geliyor diyorlardı
Bolu'da yasıyorum canım ben.iste benim beğendiklerimden bir tini miniı hanım seti var yiyecekler bozulmuyormus birtane 7ltlik sezelim var oda sebzeleri bozuyormuş hiç.antartika seti var yiyecekler meyveler için.birde peynir bozulmuyormus icinde bı kap var onlari almak istiyorummmmmmmmmmmmm ama hepsi cok pahaliiyakının satıyorsa faydası şey oluyor geliş fiyatına veriyor o oluyor iste.gitti gidiyor da var aslinda cok ucuz ama şüphelendim bu kadar nasıl fark olur diye.
canım ya bende bunların üç boyu var ama ben anlatıldığı kadar memnun kalmadım.ben mi yanlış kullanıyorum acaba.
Tombişcim çok güzel görünüyor eline sağlık tarifi yazdım bir yere ancak mısır nişastasını yada irmiği güçlendirmede kullanabiliyoruz atak ve seyirde izin yok diye okudum ben kitapta
bende aynılarını yedim yanında da 1 bardak ayran içtim :))
kızlar dukan poğaçalarım fırında çok güzel görünüyorlar inşallah olurlar
1 hafta gecikmeli de olsa regl oldum sonunda:) çok mutluyum.... diyetten gecikmeli oldugunuda çözmüş bulunmaktayım... dün özel günler çayından içmişdim 2 tane içinde civanperçemi de vardı sanırım o sötürdü. benim gibi düzenli olup da arada sapıtan özel günler için çayı öneriririm arkadaslar... ağrım var ama mutluyum. ve ben bu akşam yemek yemedim... canım istemiyor. 16 subatta basladım sizede öyle oluyor mu canım bişey istemiyor hiç...yine de zorla birazdan yogurt yicem... bu istememe benim tavuk balık et yumurta hepsinden bıkısım... hepsini deli gibi seven ben, artık içim almıyor.... ama her ne olursa olsun arkadaslar diyete devammmm...
arkadaşlar ocak 25 ten bu yana bu diyeti yapıyorum 15 yaşındaki kızımla beraber ama şimdi tv de ve nette bu diyetin zararlı olduğunu söylüyorlar sizin aranızda uzun süre yapan varmı doktora danışan var mı endişeleniyorum daha çok kızım için
akşam elektrıklı ızgarada tavuk gogsu yaptım salata ve yoğurtla yedım.
şimdide kabızlık için tilaks diye bibitkiçayı buldum onu içieceğim.
yarın eksi görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum, ama emin olamyorum gerçekten zayıflatıyormu ,boşu boşun yapmış olmıyım yaz yaklaşırken , şuan tam 12 kilo vermem lazım, sizce1, 2 ayda nekadar verebilirim,ve kesin bu diyet zayflatıyormu, BANA bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim....
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum yalnız hissediyor insan kendini. böyle daha çok gaza geliyosun geçen haftalarda normal kafama göre diyete başladım ekmeği kestim aç karna çörek otu yedim ilk 3 gün falan gün güzel gitti sonra bozuldu bu diyeti annemin arkadaşı yaptı tam olarak kaç kilo verdiğini bilmiyorum sadece dukan diyeti yaptığını duydum ama o kadar iri yarı görünüyordu ki şimdi çok güzel oldu yüzü bile çok güzel oldu çok değişti incecik kaldı ama günlerde bile yanında yoğurt keepk taşıyordu başka hiç birşey yememiş gittiği yerlerde. bende test yaptım biraz önce 3 gün atak evresi çıktı ben 58 e düşmek istiyordum ama 62 çıktı olmam gereken kilo 28 yaşındayım 173 boyum var 69 kiloyum ,bu diyeti yapmak istiyorum ama etle aram hiç yok atak devresini yoğurt süt yumurta gibi şeylerle geçireblirmiyim acaba kulağa çok zor gelio ama et yiyemiyorum fazla ağzımda büyüyor lokmalarbide benim en büyük sorunum bacaklarım kalçam hiç kilo almıyor bütün kiloyu karın ve kol bölgesine alıyorum işe yayar mı acaba bunlardan şikayeti olup memnun kalan var mı
rahatlattın canım beni çok saoldediğin gibi yumruğu 2 haftalık duraklamalarda yapmalıyım.tmm bugün boll bol su içeyim.yarın yürüyüşü 60 dk yapıveririm :)
8-9 ay oldu diyete başlayalı. toplamda 20 kg verdim. 20 daha vermem lazım. tabi bugüne kadar verdiğim 20 kg, 2 yıl önce sigarayı bıraktıktan sonra aldığım kilolar. bundan sonra vereceklerim de eski kilolarım. yani artık işim daha zor. ama yine de başaracağıma eminim.
doğrusunu isterseniz bu güne kadar denemediğim yöntem kalmadı. defalarca diyetisyene gittim, akupunktur yaptırdım, ilaç bile kullandım. hiç biri sonuca ulaştırmadı. neden derseniz; ilaçların hemen hemen tümü yalan dolan. sadece birtanesi çok ciddi iştah kesti ama o da benim gibi çok sağlam bünyesi olan birini bile hasta etti ve hemen bıraktım tabi. akupunktur, beyindeki iştah merkezine müdahale ettiği için, uygularken iştahınızı kesiyor ama bırakınca iştahını eskisine göre çok daha artıyor. en iyisi diyet ve spor elbette.
dukan diyetinin en büyük avantajı, diğer diyetler gibi sizi aç ve halsiz bırakmadığı için sürdürülebilir olması. eskiden diyet yaptığımda hep halsizdim. bir süre sonra devam edecek gücüm kalmıyordu. yüzüm çöküyor, daha yaşlı görünüyordum. kilo veriyordum ama sağlıksız hissediyordum. işte dukan diyetinde böyle sorunlar yok. herkes daha genç göründüğümü söylüyor. cildim güzelleşti. yüzüm daha canlı görünüyor. aç değilim, halsiz değilim, yorgun değilim. eskisine göre daha sağlıklı hissediyorum.
ihmal etmemeniz gereken tek şey var, bol su içmek. en az 2 lt su içmezseniz böbreklerinize zarar verebilirsiniz. bir de ciddi bir kalp hastalığı riskiniz ya da yüksek kolesterol sorununuz varsa sorun yaratabilir.
bu arada kitabı okumadan oradan buradan duyduklarınızla, internetten okuduklarınızla diyeti uygulamaya kalkarsanız. başarısız olursunuz emin olun. kitap yöntemi öğretmenin yanısıra motivasyonunuz için de çok etkili. ayrıca bu tür diyetler 3-5 kg fazlası olanlar için fazla radikal uygulamalar. o kadarcık fazlalığı daha az çikolata ve aburcubur yiyerek ve daha az arabaya binerek de çözebilirsiniz.
kızlar beni dövün.
dün salatalık turşusu yedim ama nasıl yemek o kadar özlemişim ki.yani önerilenin 3 katı filan :))
ama sabah davul gibi uyandım.karnım ellerim ayaklarım facia resmen...
yumruk dediğiniz ne?
masallah allah nazarlardan korusun, tebrik ederim canim. söylediklerinin altina imzami atarimzayiflama adina satilan ürünlerin hepsi aldatmaca, insanlarin zayif noktalarindan vuruyorlar, yok söyle yok böyle diyorlar, evet belki verdiriyor ama ya sonra birakinca??? hoooop bi kac aya kalmadan fazlasiyla geri dönüyorlar. yazik gercekten yazik oluyor. ben denemedim mi ? denedim. dez kullandim, hemde bi kac defa aldim, cogu cöpe gitti cünkü artik midem kaldirmadi o mamalari.. igrencti gercekten. sonra lahana kapsulü denedim oda agizda berbat bi koku ve tat birakiyordu, pekte faydasi olmadi, bunlari hamile kalmadan önce denemistim. gecen yil spor ve diyetle birlikte 10 kilo verdim. ama yaptigim diyetlerde koruma dönemi olmadigi icin bide eski yeme aliskanligima geri döndügüm icin hepsini geri aldim sayilir.
kendime olan inancim tamamen kaybolmustu güvenimde öyle. bu sitede tekrar hayat buldum, cok isten hosgeldin dediniz, araniza aldiniz. hepinize cok tesekkür ederim!
simdi son kez insallah bu diyeti sonuna kadar götürüp artik aklimi basima almak istiyorum. hepimizin kilo verecegine de eminim. 3-4 aya kalmaz herkes hedefine ulasacak insallah!!!
canim vucut direncini kirmak icin 5 gün atak yapmak, saf protein yemek ilk baslangicta oldugu gibi, ve yürüyüsü 1 saate cikarmak. yanliz bunu 15 gün hic kilo verimi olmayinca yapilmali.
Gunluk yiyecek bildirimi veya haftalık kilo bildirimi varmı
çok önemli birşeyden söz etmişsin. yeme alışkanlıklarının değişmesi... önemli olan bu. ben diyet yaparken, arkadaşlarımla buluştuğumda falan diyeti gözlerine sokmazdım. onlar gibi yiyip içerdim ortamı bozmamak adına. açıkcası hiç sorun yaşamaz normal yemekleri rahatlıkla hatta memnuniyetle yerdim. şimdi de aynı şeyi yapıyorum ama zorlanıyorum doğrusu. hayatımda hiç yaşamadığım birşeyi yaşıyorum; midem kabul etmiyor... hatta diyete uygun yiyecekleri bile biraz fazla yediğim zaman rahatsızlık veriyor. geçen gün hamburgerciye gittik arkadaşımla ve her zaman yediğim menüden yedim. 2 gün midem yandı yağ yüzünden.
canım vereyim sana tarifi
8 kaşık yulaf kepeği
yarım paket instatnt maya
1 doluyem. kaşık yoğurt
3 tane yumurta
5 yem.kaşığı light süt
biraz tuz koyup karıştırıyorum.fırını 50 derece yapıp yarım saat mayalandırıyorum.sonra uzun kare borcama alıp önce 200 derecede 20 dk sonra 150 derecede 20 dk pişiriyorum.ben fazla pişiriyorum biraz iyice pişsin diye.sen daha azda pişirebilirsin.sonra bunu dörte bölüyorum.her bir parça bi günlük.sonra yiyeceğim zamanda parçaları dilimliyorum 4 dilim çıkıyo bayada doyurucu oluyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.
2 ileri bi geri gidileceğini biliyorsun. kaçamak yapmazsan ---leri yakın zamanda göreceğinide biliyorsun.az daha sabret meyvesini göreceksin
ay bu kaçamaklar başımın belası yaa. ne rahat yiyebilyiroum ne yapmadan durabiliyorum. eski motivasyonumu istiyorum ben!!!!!!!
kitapta var mı bu? farketmemişim ben. ama duraklama dönemlerinde yürüyüşü artırıyordum. işe yarıyordu. 2 gündür callanatics yapmaya başladım. çok zor ama kaslarımı güçlendirmem lazım. yoksa sarkmalar fena olacak...
4 qun atak 1 hafta seyır cok guzel gıdıyodu hersey..ama kızıma ayrı esıme ayrı ve bebeqıme ayrı yemek hazırlamaktan bıktımbıde benım yemek eklenınce ustune mutfakta robota dondum et haslıyorum esım nıye kavurmadın dıyo yaqsız yapıyorum sebze yemem dıyo kız desen anne nıye tavuk ben kofte ıstıyorum dıyo 1 aylık malzemenın resmen sonuna geldım :26::26: ve hep aynı seylerı yemekten bıktım oyle zamanlar oldukı hıc ıstemedı canım sadece yoqurtla krep bıle yedım sonuc bedende gogus kalca bel 2ser cm ıncelme yanında -1,5 ama ben dun eeeee baslarım ya dıyıp oturdum ne bulduysam afıyetle yedımm!!! sonrakı hıs tabıkı pısmanlık.. bıde arkadaslar dıyokı off cok tokum ben hıc tok olamadım nedense bu dıyette halbukı normaldede sadece tek oqunle duruyorum :/ anlamadım ya :44::44:kızlar napcam ben sımdı kaldıqım yerden baslıyımmı tekrar ( hıcmı benım gıbı bunalan ne yıcem stresıne gıren yok ınanın zamanım kalmıyo benım esım oqlen 3de gıdıyo sabah kucuk kızımla ona bıseler hazırlamakla gecıyo dıgerı 4de kresten gelıyo ona yemek falan derken aksam oluverıyo ben yıne acım tabı .. yoksa vazmı gecıyımn? buarada boyum 1,74 kılom 65 vermem gereken 5 kılo var aslında cok ıstıyorum enı topu bı aylık dıyete bakıyo ama bılemedım ya yıne kacamak yapar daralır yersem ? ya cok pısmanım aslında
soğan kürüne yarın başlıyorum yoksa eskişehirde patlama oldu diye haberlere çıkıcam yemin ederim 1.5 ay oldu ya saçma salak ağlamaya falan da başladım bugün ya da yarın doktora gideyim.......yeni gittim aslında bi sorun yok offfffffff offfffffffffffffff
canim anliyorum seni, evli ve cocuklu olunca cok mesekkatli oluyor diyet, heleki yemek seciyorsa aile fertleri. vermen gereken 5 kilo varsa bence bu diyeti yapma, yani benim fikrim. yaz geliyor havalar isiniyor, yürüyüse cikarsin, ekmekten ve tatlidan kesersen verirsin insallah. böyle kendine iskence yapiyorsun. boyuna göre kilon aslinda cok normal bana göre. dukana yeni baslamissin galiba, güclendirmede ki gibi beslensen yine zorlanirmisin??
ıkı gun saf proteın dımı?? yok ozamn zorlanmam tombıs ama kıloda verememsu kalın bacaklarım ve belımdekı sımıt durumu duzelse ıyı olacak bende bı beden kuculsem ekmek yemıyorum zaten dukan yapalı o krız anına kadar ne tuz yedım ne seker tatlandırıcıya bıle ıhtıyac duymadım benı zorlayan tek sey dedıgım gıbı menu her gun ne pısırsem ne yapsamdan bıktım.callantes yapıcam yarından ıtıbaren nasıp olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?