Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buarada ben o eskı tarıhlı olan teyzeden degılde bu rustan yapıyım dıyorum ?? doqru vıdeomu arkadaslar bı baksanız callanetıcs ıcın?[video=youtube;jLK4oq6VATk]http://www.youtube.com/watch?v=jLK4oq6VATk&feature=player_embedded[/video]

kızlarrrrr atak bitti bugun tartıldım 63.25 çıktı. 64.40 ile başladım 2 günde 1.1 5kg gitmişşşş çok sevindim bugun de atak yapıcam yarın sebze yicem artık:)

Son düzenleme:
bu sabah hoşaf gibiyim kızlar...
dün powerplate gittim ve 15 dk da anam ağladı resmen... heryerim kasım kasım kasılıyo... gerçi iyi de oldu... sıkılaşıyım diyip duruyodum... 6 seans toplamda, biri gitti 5i kaldı... bu hafta regl sebebiyle havuza gidemiycem... yüzemiyoken power plate onun boşluğunu doldurur inşallah... yalnız orda hassas dijital tartı vardı... arkadaşımı da beni de 79,7 çıkardı moralim bozuldu... bi de arkadaşım benden yaklaşık 5-6 cm uzun, belinde kocaman simiti var... yani yanyana durduğumuzda sanki ben daha inceyim gibi ama canımı sıktı o tartı... ama tabi ben ne dedimm... başladığım tartımı dikkate alıyorum...hiiiiççç uğraşamam onlarla... göbeğim möbeğim düzelmeye başlamış... yemişim 79 u... ben kendi tartımda 69 a inicem diye uğraşıyorum... hem ben başından beri çıbıl tartılıyorum... dün salonda üzerimde bi dünya kıyafet ve en önemlisi çelik kemer vardı...
neyse eve geldim saat 9 olmuş...
tabi yemek falan yiyemedim bi parça ekmek yedim (dukan tabi)... sonra attım kendimi mutfağa... arkadaşımda dukan yapıyo ama ekmek yapamamış bi türlü tutturamamış... ona ekmek yaptım... sonra kendime de dereotlu kurabiye yaptım pastane usulu... burda bread house da yapıyolar ve ben bitiyorum o kurabiyeye... bizim dukan usulu kurabiyemizde fena olmadı yani...sonra bi baktım saat 11 buçuk olmuş... koşarak atladım valla yatağıma... anında sızmışım...
gece telefonumun şarjı bitmiş kapanmış bide...
sabah alarmım da çalmamış... gerçi sevgilim şirket telefonumu aramış 9 kez ama sağır ben ölüm uykusuna yatmıştım galiba... KALKAMADIM... ve servisi kaçırdım işe de az önce geldim... şu an heryerim ağrıyoooo ve deli gibi uykum varrr....

yüzmek kilo aldırır diye okumuştum ve yüzenler de kilo verecek yerde aldıklarını söyleyenler oldu yani

EKSİK BİLGİ!!!!!
yüzmek kilo aldırmaz... vücudu sıkılaştırır-kas yapar... kas vücutta ağırlık yapacağı için normalinden daha fazla çıkabilir insanların kilosu... ama beden küçülür, incelme gözle görülür...
ben bunu hem kendimde yaşıyorum hemde patronum profosyenel yüzücü...
eğerki diyet yapmayıp sadece yüzersek yağlar kasa dönüşür... ve iri bi vücut yapısına sahip oluruz...
ama diyetle yağlarımızı eritip, vücuttan atıp yüzmeye başlarsak, et-deri bütünleşmesi kısa süre içinde sağlanır...

günaydın..
dün yediğim turşular bu sabah acı acı ayrıldılar benden.
dereotlu ekmek yaptım dün.özlemişim değişk tatları.ve fırında tavuklu kabak.
süperdi.keşeke fotosunu çekseydim..
afiyetle yedim.oh mis

kızlarrrrr atak bitti bugun tartıldım 63.25 çıktı. 64.40 ile başladım 2 günde 1.1 5kg gitmişşşş çok sevindim bugun de atak yapıcam yarın sebze yicem artık:)
atak bitti bugünde atak yapıcam ne demek ?
2 günlük atak dönemin bitti ve sen seyire sp ile mi başlıyorsun.doğru mu anladım?ben senin yerinde olsam ki 5 gün ataktan sonra öyle yaptım.p/s ile başlardım.ama tabi tercih meselesi:))

sabah işe gelir gelmez 1 kupa 7 otlu çayımızı içtikk...
1 bardak suyumuzuda içtik...

KAHVALTI

* Dukan ekmeğiyle Light kaşarlı sandviç
* 1 adet domates
* 2 dilim tavuk salam
* 1 dilim ana jambon
* 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
* 1 bardak çay

Günaydıınnn dukancanlar

dün şöyle bir alışveriş merkezini dolandım kardeşime pantalon alıcaktık onun için gitmiştik aslında
şimdi size soru ben erkek arkımın ailesi ile tanışmaya giderken ne giyiyim:44:
evdeki elbiseler ve pantalonlar üstümde emanet gibi durduğundan dolayı yeni ciciler alıp gidicem

buarada bugün +300 çıktım:) zaten 69'lu rakamları çok görmeden 68'i gördüm diye çok canımı sıkmadı

elbiseeeeeee.............
böle cici bi elbisee...........
ama nası bişiiiiiiii...........

günaydınnn

500 gr daha vermişim hıh

sabahta lor, haslanmıs yumurta, maydanoz ve dukan ekmeği yedım.

aslında onlar benı yedı. çiğne çiğne yutamadım yaaa. yemekten tıksınmeyemı basladım ne:18::18:

elbiseeeeeee.............
böle cici bi elbisee...........
ama nası bişiiiiiiii...........

dün kot bir elbise denedim okadar cici olduki
ama şöyle bir şey var ordan çıktıktan sonra ya uçakla yada otobüsle geri dönücem henüz dönüşü almadım onun için etek sıkıntı olabilir diye düşünüyorum...
cidden stres yaptım

yok canim ama aslinda haftalik kilo bildirimi yapilan bi tablo olsa daha cok motive oluruz. ben bi kac defa denedim ama beceremedim.

Her hafta perşembe günü saat 13:00'a kadar kilo bildirimi yapıyoruz.
Başlangıç tarihi
Başlangıç kilosu
Geçen haftaki kilo
güncel kilo
hedef kilo

bilgilerini içerecek şekilde.
Ve sağolsun sevgili yarim bizim için aşağıdaki tabloyu düzenliyor.

Not: Tablo alıntılanınca çıkmamış ama mesajın yanındaki oku tıklarsan orjinal mesajdan görebilirsin.

Son düzenleme:

Kesinlikle güzel bir elbise, bence elbise daha zayıf da gösteriyor. En azından bende öyle.
Alınca bizimle de paylaşırsın umarım :)

Son düzenleme:

dönüşünü al kendini garantile... havaalanında çekersin kıçına kotunu nolucakki
etek şart bu tip görüşmelerde....
cici kız imajı ki ; bizim kızımız zaten yeterince CİCİ

2 gün atağım vardı bitti seyire başladım bugun 1+1 yapıcam atakla başladım yarın sebze+atak olcak 1+1 olarak devam etmeyi düşünüyorum seyirde

Kesinlikle güzel bir elbise, bence elbise daha zayıf da gösteriyor. En azından bende öyle.

bende pazar günü kadıköyden bi elbise aldım... rengarenk... cıvıl cıvıl... ve tiril tiril tam yazlık... dizlerde sevgilim nasıl oldu da onay verdi alalım çok yakıştı dedi hayret ettim... 40 beden hemde... ben 44 elbise bile giyemiyodum yaaa

tabikide bir alayım paylaşıcam canım :) dün M beden elbise tam oturmadı üstüme zaten bi mutlu oldumki sormaaa:))

dönüşünü al kendini garantile... havaalanında çekersin kıçına kotunu nolucakki
etek şart bu tip görüşmelerde....
cici kız imajı ki ; bizim kızımız zaten yeterince CİCİ

hıımmm eveeet olabilirr:)
şöyle belden oturtmalı bir elbise güzel olabilir gibii:)))
okadar zayıfladık yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…