yüzmek kilo aldırır diye okumuştum ve yüzenler de kilo verecek yerde aldıklarını söyleyenler oldu yani
yok canım olur mu kas oranı arttığı için oluyordur o artış.yoksa incecik yüzenler ya:26:yüzmek kilo aldırır diye okumuştum ve yüzenler de kilo verecek yerde aldıklarını söyleyenler oldu yani
atak bitti bugünde atak yapıcam ne demek ?kızlarrrrr atak bitti bugun tartıldım 63.25 çıktı. 64.40 ile başladım 2 günde 1.1 5kg gitmişşşş çok sevindimbugun de atak yapıcam yarın sebze yicem artık:)
elbiseeeeeee.............Günaydıınnn dukancanlar
dün şöyle bir alışveriş merkezini dolandım kardeşime pantalon alıcaktık onun için gitmiştik aslında
şimdi size soru ben erkek arkımın ailesi ile tanışmaya giderken ne giyiyim:44:
evdeki elbiseler ve pantalonlar üstümde emanet gibi durduğundan dolayı yeni ciciler alıp gidicem
buarada bugün +300 çıktım:) zaten 69'lu rakamları çok görmeden 68'i gördüm diye çok canımı sıkmadı
elbiseeeeeee.............
böle cici bi elbisee...........
ama nası bişiiiiiiii...........
yok canim ama aslinda haftalik kilo bildirimi yapilan bi tablo olsa daha cok motive oluruz. ben bi kac defa denedim ama beceremedim.
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
tüm kilo veren arkadaşlarımızı kocaman tebrik ediyorum
duraklama veya + gören arkadaşlarımızın asla üzülmemesini istiyorum çünkü çok kısa bi süre sonra hepsi patır patır gidicek...
Günaydıınnn dukancanlar
dün şöyle bir alışveriş merkezini dolandım kardeşime pantalon alıcaktık onun için gitmiştik aslında
şimdi size soru ben erkek arkımın ailesi ile tanışmaya giderken ne giyiyim:44:
evdeki elbiseler ve pantalonlar üstümde emanet gibi durduğundan dolayı yeni ciciler alıp gidicem
buarada bugün +300 çıktım:) zaten 69'lu rakamları çok görmeden 68'i gördüm diye çok canımı sıkmadı
dün kot bir elbise denedim okadar cici olduki
ama şöyle bir şey var ordan çıktıktan sonra ya uçakla yada otobüsle geri dönücem henüz dönüşü almadım onun için etek sıkıntı olabilir diye düşünüyorum...
cidden stres yaptım
atak bitti bugünde atak yapıcam ne demek ?
2 günlük atak dönemin bitti ve sen seyire sp ile mi başlıyorsun.doğru mu anladım?ben senin yerinde olsam ki 5 gün ataktan sonra öyle yaptım.p/s ile başlardım.ama tabi tercih meselesi:))
Kesinlikle güzel bir elbise, bence elbise daha zayıf da gösteriyor. En azından bende öyle.
Alınca bizimle de paylaşırsın umarım :)
Kesinlikle güzel bir elbise, bence elbise daha zayıf da gösteriyor. En azından bende öyle.
Alınca bizimle de paylaşırsın umarım :)
dönüşünü al kendini garantile... havaalanında çekersin kıçına kotunu nolucakki
etek şart bu tip görüşmelerde....
cici kız imajıki ; bizim kızımız zaten yeterince CİCİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?