Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Hanımlar...
Haftasonu tartılınca moralim bozulmuştu, bu hafta kilo veremedim doğru düzgün diye. Ama bu sabah yarım kiloya yakın eksiyle uyandım. Çünküü yürüyüşe başladım artık. Günlük 45 dak- 1 saat arası yürüyüş, bu tempoyla devam edeceğim inşallah
Öğle yemeklerinde ne yapıp getireceğimi şaşırıyorum artık Dün öğle arası kahvaltımdan kalan yumurta ile lor peyniri yedim, bugün domatesli yumurta yiyeceğim..Gıdaklamam yakındır..
Şöyle miktar olarak bereketli bir tarifi olan var mı? Yapıp dondurucuya koysam, elimin altında olsa:18::18:

günaydın kızlar bugüne de -lerle uyandım 67.1 olmuşum bugün SP günüm uzun zamandır güçsüz kladım semizotu salatası yapıyım diye düşünüyorum dukan poğaçalarımda güzel olsu ama tuzsuz olmuşlar :)

günaydın kızlar

sabah kahvaltıda 4 dilim çemensiz pastırmanın uzerine 1 yumurta kırıp yedim
birazda dukan ekmeği

Günayyddıınnn!!

Haftasonu internete girmedim. dün de işlerim çoktu, giremedim yine.

Cumartesi sabah tarıldım. 200 gr daha gitmişti. Sonra gına geldi 100 gr 200 gr diye diye kafayı yemiyim dedim. Kendimi zor tuttum ama 2 gün tartılmadım :) Kaçamak falan azğıma sürmedim İlk defa light meyveli yoğurt yedim sadece. 1 haftada yediğim tek şekerli şey o oldu. Bu sabah tam 65'dim. 1 haftada atakla birlikte 2 kilo vermek ilk aşama için yavaş sanki ama.. Çünkü ilk önce hızlı gider kilolar diyo Dukan amcam. Hem de hiç kaçamak yapmamama rağmen böyle oldu. Neyse bakalım.. Böyle devam etsin yeter bana. Haftada 1 kilo iyidir.
Kahvaltı edemedim bugün. Süt ve yeşil çay içtim aç karnına sadece. İşe geldim, yeşil çayla devam ediyorum şimdi. Yanımda da bişey yok çünkü. Bugün sebze ve protein günüm normalde. ama ben öyle domates salatalık falan pek aramadığım için pek de sebze yemiyorum. Öğlen tavuk yanında bi kaşık sebze ızgara falan yerim. Akşam da belki taze fasülye yaparım biraz ondan yerim, tabi işte yanında proteinlerle.
Doğrusu ben de kendimi çok aç hissetmiyorum gün içinde. an çok akşamları acıkıyorum. Onda da çok acıktım sanıp, çabuk doyuyorum. Canım tatlı atıştırmalık bişiler istiyo sadece, ben de midemi light kolayla falan dolduruyorum napiyim. Midem doluy oluyo ama gurulduyo akşamları yatmaya yakın hehehe Yaramazlık istiyo tabi ama yağma yok Tatlı yok sanaa

Ticker'ı da güncelledik miiiiii, tamaaammmm Herkese mutlu zayıflamalaaarrr...

Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff

gününüz aydın olsun bacılarım!

Allah gününüzü hayırlı etsin, her adımınız sevap yazılsın, her giydiğiniz yakışsın, her söylediğiniz beğenilsin, her anınız bereketli olsun, her gününüz (-) dolsun, her geceniz ve gündüzünüz nur olsun o nur yüzünüze vursun, cennet kuşlarııııııııı emiiiiiii...............

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn!

Nilesim gözün aydın olsun söylemiştim sana direnci kırdın diye inşallah dahada düşer kilon...

Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur

Pazar günü biliyorsunuz düğün vardı...Düğüne karnım aç gitmiştim düğün sonuna doğru karnım çok acıktı guruldamalar duymaya başladım artık o kadar... Pasta tabağından 2 tane çubuk kraker küçük bir dilimde yaş pasta yedim Eve geldik üzerimi değişip misafirliğe gitmek için kayınvalidemlere geçtik...Biz gelicez diye kayınvalidem muz almış herkes bir tane alsın dedi ben eşiminkinden ufak bir parça aldım...Misafirliğe gittik ev sahibi ısrarcıydı ayıp olmasın diye çorba aldım az,tas kebabı yedim(bu diyete en yakın yemekti) bir kaşık kadar da pilav verdi zorla onuda yedim en son tatlı yedim o gün diyet gitti tamamen ama unutup pazartesi kaldığım yerden devam ettim bu sabahta 100 gr vermiş uyandım

Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff

A oooo Ne oldu yahuuu?

Ayyy kızlaaarrr yaaa.... burdan ayrılmaya gelmiyor valla.... Oku oku bitiremedim...

Bu sabah iyice farkettimmm canlarımm...Göbeeemmm biraz daha küçülmüşşşş... Ay nasıl mutlu oldumm...

Kitabı okumadan bu iş olmuyor arkadaşlar...Zor olur.. diyetin temelini öğrenemeyiz..Lütfen ....Kimse burda sorulara cevap vermemezlik yapmaz...Önyargılarla konuşmayalım...Yarimcimmm.. Senin burnunda küçülme mi varrr....

hayırrrrr kocaamannnnn

hayır gülüm bi canlan bakiim ... bakıyorum: uuuuuu ne kadar kilo vermişsin sen öyle tü tü tü maaşallah eh için daha fazla yaşam sevinci dolmalı bacım.. bakıyim somurtma öyle bi gülücük, bi gülücük bakıyim?
hah aferin bak gülmek sana ne kadar yakışıyor, ne güzel oluyorsun.....
ha şöyle .....

hadi şappi şappi........

pi çanlan argadaşum pi tikel yauvvvvvv!

Ay sorma bende dün izinliydim okuyayım dedim oku oku bitiremedim bıraktım bende yarıda

tam da kötü niyetli insanların istediği şeyi yapıyosun!valla bu devirde kendin için değil başkalarına dik görünmek için kendine bakman kendine gelmen lazım.Aç şöyle fıkır fıkır bi müzik ve sadece hayatındaki güzel şeyleri ve verdiğin 21 kiloyu düşün 21 KİLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

heyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noluyo bakim sanaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kovala bakıyım şu afakanları.......
şu tickerdaki 21 kiloyu veren kim acabaa yaa.... nereye gitti o miss motivasyonlu bulasiksuyumuz...
hadi amaaa sendeki gücü hepimiz çok iyi biliyoruz... gerek varmı etraftakileri mutlu etmeye... bence hiç de yok... istedikleri primi yapamıycaklarrr....

Ahh canım yaaa... Sen hepimiz için burda bir... idolsun...Lütfen yapma böyleee... Sen böyle yaparsan biz napalım canımmm..

kızlar şu anda ay sonum maddi olarak yerlerdeyim.peynirim bitmiş annemden kalma annemin peynirinden kalmış normal peynir bir kibrit kutusundan daha küçük.1 kerelik onu yesem olur mu ki ya kahvaltıda yicek bişey yok evde:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…