he anladım sen sp günlerine atak diyorsun..2 gün atağım vardı bitti seyire başladım bugun 1+1 yapıcam atakla başladım yarın sebze+atak olcak 1+1 olarak devam etmeyi düşünüyorum seyirde
Günaydın herkeslereee
ve beeen bugüünnnn 68'leri sonundan yakalayaraaaakkkk dünden itibaren -900 gördüm ve 68,9 kg ile güne başladım yaşadığım mutluluğu anlatamam aslaaaa
ve dün azcık kaçamak yapmama rağmen yarımdan biraz daha az ekler pasta yedim ev yapımı
ama sabah -'yi gördüm onun için onu yediğime bile pişman değilimmmmm
kızlar günaydın...
cumartesi sabahı tartıldığımda 72 ydim... ve o günün akşamı regl oldum... regl bitimi 69,99999.... görürmüyüm dersiniz
ağrıdan ve kanamadan kıvranıyorum resmen... çok şiddetli geçiriyorum ben bu günleri napıcam yaa
cumartesiden beri tartılmadım nedir son durum bilmiyorum... korkuyorumda aslında fazla çıkarım diye...
gerçi göbek dümdüz kızlarrr... geçen hafta giydiğim pembe badim bu hafta çok boldu... badinin de bol olduğuna (en azından bana bol olucağına) hiç aklım ermezdi...
sevgilim çoook şaşırdı... bi haftada noldu böyle nasıl fark bu dedi... ve her bişiler yiyişinde "amannn biraz daha yiyicem nasılsa sevgilim dukan olayının mantığını çözmüş incecik olabilicez" diyip duruyo...
ilk gittiğimde biraz kilo muhabbeti oldu... o kısa süre içinde inanılmaz mutlu oldum ama genel anlamda kötü bi hafta sonu geçirdik...
çünkü benim yarim laptopun kaybetmiş... belki de çaldırmış... o yüzden mutsuzluk huzursuzluk tavan yapmış durumda... şirket bilgisayarıydı... içindeki tüm bilgiler geri getirilebilir kesinlikle ama alman şirketi olduğu için bilgisayarlara ordan sistem yükletip firma merkezinden almışlardı... eğer öyle olmasa dk düşünmeyip gidip aynısından alabilirdik bilgileri de toparlardık ama nasıl sistem yükletilecek... almanyaya gidip gelmesi lazım... ve bu ciddi üzücü bi durum... o yüzden ben hala keyifsizim... kilo milo düşünücek dertte de değilim iyi haber alana kadar... kızlar sizded dua edin lütfen ya o bilgisayar bulunduğuna dair karakoldan yada bi yerden haber gelsin... o olmuyosa da bi laptop için çok ağır konuşmasın ciğeri beş para etmez insanlar
Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff
he anladım sen sp günlerine atak diyorsun..
Ayyy kızlaaarrr yaaa.... burdan ayrılmaya gelmiyor valla.... Oku oku bitiremedim...
Bu sabah iyice farkettimmm canlarımm...Göbeeemmm biraz daha küçülmüşşşş...Ay nasıl mutlu oldumm...
Kitabı okumadan bu iş olmuyor arkadaşlar...Zor olur.. diyetin temelini öğrenemeyiz..Lütfen ....Kimse burda sorulara cevap vermemezlik yapmaz...Önyargılarla konuşmayalım...Yarimcimmm.. Senin burnunda küçülme mi varrr....
Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff
Ayyy kızlaaarrr yaaa.... burdan ayrılmaya gelmiyor valla.... Oku oku bitiremedim...
Bu sabah iyice farkettimmm canlarımm...Göbeeemmm biraz daha küçülmüşşşş...Ay nasıl mutlu oldumm...
Kitabı okumadan bu iş olmuyor arkadaşlar...Zor olur.. diyetin temelini öğrenemeyiz..Lütfen ....Kimse burda sorulara cevap vermemezlik yapmaz...Önyargılarla konuşmayalım...Yarimcimmm.. Senin burnunda küçülme mi varrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?