Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birşeycik olmaz, ye afiyet olsun.

Hem belkide bünyen şaşırıp eksi ile sana karşılık bile verebilir.

O kadar kaçamak yapanlarda bile eksiler görülüyor.

Bulaşıksuyu senin yazdığın yazıyı bulup cevaplayacaktım ama biraz yoğunum okadar zamanım yok

ayhhh ne öyle yazmışsın bir sürü şey yazdıktan sonra kendin okudun mu merak ediyorum? okuduysan da utandın mı?
sen nasıl öyle bir şey yazarsın yaa senin gibi iradeli , kendine güvenen bir insan okadar zayıf düştüğünü gösteren birşey yazar mı?
hepimizin kayıpları oldu bu hayattaa..... hemde neler neler... 5 para etmez insanlara dünyalar kadar değer verdiklerimiz oldu... birde boylarına bakmadan en büyük kazıkları da onlar attılar...

yerden alıp başımızın üstüne koyduklarımız oldu ama yeri geldi onları bile hakettikleri yere yani ayağımızın altına aldığımız oldu...
bu hayatta eş ,dost , aile , sevgili herşeyin önemi var tabikide Allah eksikliklerini göstermesin ama şu var kii.... Sen bu hayatta Yalnızsın... bende yalnızım... diğerleride...
çünkü herkes kendi istediği hayatı yaşıyor bir süre sonra...

şimdi geçmişte belkide sana hiçbirşey katmamış... hatta senin tabirinle senden çok şey götürmüş insanlar için 1 kere tadına varacağın hayatı kendine zindan etmene değer mi??
bir toparlan ya Allaaalllaaa... gidenler gitsinn zaten üstünde kalsalar ağırlık yaparlar boşverseneee

vallaa bebeğim ben senden giden tek görüyorum oda 21 kg

haa yok benim canım dayak istiyor :)) 2 tokat yersem kendime gelirim diyorsaaan ben buralardayıımmmm

olar olar azıcık o dediğn kadar yersen olar.. sorun yok bacım...

Aferin Nilessss... Tebrik ediyorum Canımmmm...Bulaşıksuyu sen de kendine gelmişsindir artıkkkk....yooookkk ölee mutsuzluk....Devam Devammm...Unutmayalım söz sırası bize de gelecek......En büyük motive bu olsa gerek....:

ben başladığımdan beri hiç diyet peynir diyet yoğurt v.b. yemedim. hep normal yedim. sadece çok yağlı peynirleri yememeye çalıştım. kaşar v.b.

Günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff

tokezlemeler degil midir daha sonra gelecek mutluluklari anlamli kilan, yarin gunes dogdugunda, umudun ve mutlulugun sana geri dondugunde ve tartin _ bir rakam gosterdiginde; arzularini calan hirsiz her neyse veya kimse, sadece dunde kalan bir anlamsizlik olacak.. bosver arkadasim, yine de gulumseyerek...

Merhaba,
ben dukan a 2 hafta once basladim, dukan/uk sitesinden hangi sureyi ne kadar uygulamam gerektigine baktim. 3gun atak, en az 45 gun de seyir. Benim sorunum sanki diyet hic bir ise yaramiyor son 1 haftadir. basladigimda 65.1 dim, seyirin 5. gunu 62.6 yı gordum ve bugun 13. gunum seyirde, son 4-5 gundur 63.4 un asagisaini goremiyorum. 1+1 uyguluyorum, bazen 2 gun ust uste sebzeden kacamadiigim durumlarda da, 2 gun ardindan saf protein gunu yapiyorum ve 1+1 e devam ediyorum. bu arada 1 haftadir hic spor da yapamadim, acaba ondan mi boyle oldu.. gerci eskidende biraz kendimi ac bıraksam 63.5 kiloyu goruyordum, gerci o gunlerdeki kadar da kalin degilim, incelme var ama iste tarti biraz moralimi bozuyor sanirsam.. biraz motivemi dusurdu ama sevgilimin destegiyle sariliyorum bakalim, birakmamaya caliyorum.. bir yandan kitabi okumaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
bugün işyerime dukan usulü börek getirdim saat 1 de onu yicem sabırsızlanıyorum. lorlu ve maydonozlu yaptım çok güzel oldu yanına bi de ayran patlatırırım ohhh

bugün işyerime dukan usulü börek getirdim saat 1 de onu yicem sabırsızlanıyorum. lorlu ve maydonozlu yaptım çok güzel oldu yanına bi de ayran patlatırırım ohhh

bende kurabiyemi yemek için sabırsızlanıyorum... bugun çok zirzopça bi öğle yemeği hayal ettim... öğlen olsun da o güzel mamalarımı yiyiyim...

tebrikler ne güzel darısı inşallah bize....
benimde aynı canım ya ömrüm mutfakta geçiyor diyebilirim en azından burası varda biraz dertleşip rahatlıyoruz...
duydunmu bilmiyorumda ben böyle oldumu farlutal diye bi ilaç var ondan bitane alıyorum hemen geliyor tabi hamilelik ihtimalin varsa dikkat et...doktorum tavsiye etmişti ilacı bana..
bendede bu var ama çok zor geldi devam edemedim inşallah sen devam edebilirsin gerçekten çok sıkılaştırıyo vücudu...
kızlarrrrr atak bitti bugun tartıldım 63.25 çıktı. 64.40 ile başladım 2 günde 1.1 5kg gitmişşşş çok sevindim bugun de atak yapıcam yarın sebze yicem artık:)
maşallah tebrikler...
tebrikler..devam inşallah...
Günaydınn... Arkadaşlarımmm ..Hepinize Günaydınnn....
sanada günaydın...
ben anlamadım canım nereye bildiriyoruz jeton geç düşer benim açıklasana bana ayrıntılı lütfeeeen...
devam kurtulucaz bu fazlalıklrdan inşallah...

Son düzenleme:
günaydın, sanki bütün yaşama isteğim uçup gitmiş gibi, gitmiş benden bir şeyler, nasıl izin verdim ben buna bilmiyorum ama gitmiş işte. Diyet yapıyorum ama ne yeme isteği ne de başka bir şey, offfff

ama ben senı ornek alıyordum. Bendemi kaybedeceğim şimdi bu isteği

zaten kimse beni takdir etmiyooooooooooooooooooooooooooo

Bende burdayım yaaa. Benide özendirsenize

ama ben senı ornek alıyordum. Bendemi kaybedeceğim şimdi bu isteği

zaten kimse beni takdir etmiyooooooooooooooooooooooooooo

Bende burdayım yaaa. Benide özendirsenize

maşallah bacım - 500 harikasın devam etmelisin ha gayret zaten insan birsüre sonra alışıyor ... fazlasını istemiyor bile... çok iyi gidiyorsun birsürü vermişsin durmak yok. haydi durmak yok çıtır olcez çıtır.....

Dabraşka mabraşka bu kadın ne diyorşka Sesini kısıp yapmak lazım bunu. Bişey anlamayınca sinir oldum şimdiden, kulağımı tırmaladı kadının sesi

Canım çok kilon da yok zaten 1 ayda halledersin. Yalnız bu diyette et tavuk balık çok önemli. Et yiyemiyorsan tavuk ve balık yemelisin. Yoksa hem az yağ yakarsın hemde aç kalırsın. Benim de kilo karın bölgesinde. Ama o kadar güzel inceltiyor ki. Sağlığın izin verirse dene.

Evet bu dönemler çok kötü geçiyor benimde. Geçen hafta hiç yemediğim büyük boy maximusu(çikkolata) gözüm dönmüş gibi yedim. Bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa civanperçemini çok iyi diyorlar .
Elime bitkisel ürünlerle ilgili bi dergi geçti orada yazanı aktarıyorum: CİVANPERÇEMİ: Adet düzensizliğinde, menopoz dönemi rahatsızlıklarında, rahim ve idrar yolu iltihaplarında, kemik erimelerinde, hormon bozukluklarının giderilmesinde, vücut direncinin artırılmasında, balgam söktürmede vs. etkilidir yazıyor.

Ben de senin gibi düşünüyordum . Ama güzel veriliyor. 2 ayda dikkat edersen 8-9 kilo verirsin.

Canım kilon fazla değil çocuklar var eşin de yemek konusunda titiz anlaşılan. Hiç kendini 5 kilo için üzme. Ekmeği şekeri kes. Zaten 1-2 ayda rahat verirsin kilonu.

Son düzenleme:
bugünkü menümüde ekliyim:) kaç gündür niye eklemiyorsam

sabah: 1 katı yumurta + lorlu pancake
ara: helva :)
öğlen : dana yürek + yoğurt
ara: meyveli yoğurt
akşam : karnıyarık+yoğurt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…