bugun tartıldım 62.70 çıktım çok mutlu oldum ama benim kabızlık sorunumu çözemedim ya daha önce hiç kabız olmamıştım çok su içiyorum ama geçmedi arkadaşlar bugday kepeği önermişler olmazsa onu denicem. bugun seyirdeyim 2/45 sebze günüm
yarim birazdan FBIin yasaklilar ve sinirli izinliler listesini dayar burnuna, anlarsin ne kadar icmen gerektigini.. . canim cok icince zero selulit yapiyor biliyorsun, onun disinda da tatlandirici vucut icin pek matah bisi degil amaaaa bu fayda zarar meselesi,eger seni tatlilardan uzak tutacaksa icman daha iyi olacaktir di mi? ben iciyorum mesela ve tatli krizi yasamadim henuz
tşk ederimbende çiğneyiyim rahatlıkla ozaman.insanı oyalıyor :)
sabah kalkar kalkmaz ilk işim foruma bakmak oldu daha kahvaltı bile yapamadım yauu :) kızlar diyete başlamadan önce burda yazılanları yine okuyordum ama o motivasyonu nasıl sağladığınızı anlamıyordum... ama şimdi o kadar güzel görüyorum ki her şeyicevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. bu sabah lavoboya gidebildim çok mutluyum ayrıca bir kilo daha gitmiş 6 dünde dört kilo ki bu benim için süper bir rakam. pko olduğumdan metebolizmam çok yavaştır... tamam bu attıklarım aslında ödem ama olsun. yine de mutlu oluyor insan bugün seyir evresine geçiyorum herkese kolay gelsin arkadaşlar ve güpppgüzel bi gün olsun
teşekkür ederim canım inş aklımdakine göre birşey bulup alırım
Hem spor hem şık hemde kilo verdiğimi gösteren bir kombinasyon yapmak istedim sonuç bu
Canım bende bu durumda olanları cidden anlamıyorum -300 gitmiş hemde 1 günde daha ne istiyorsun ve ne bekliyorsun:) mucize mi?
Sabah bir uyanmışsın 10 kg gitmiş bu mu hayalin?
-300 dediğini 1 hafta düşünsen 2700 kg oluyorBiz haftada -300 görmek için can çekişiyoruz.
Tekrar ediyorum ama yine söylicem bu şok bir diyet değil 1 haftada 5 kg-10 kg veresin. Ilerde o -300'ü göremediğin zaman ne yapacaksın diyet işe yaramıyor deyip diyetimi bırakacaksın??:44:
Böyle şeylerle canını sıkıp durma eğer diyete başlamasaydın o 300 gr da sende olacaktı ve üstünede gramlar almaya devam edecektin birde burdan bak olaya
canım sen bir tartıya çıksana
aaa tartıdan en az korkmamız gereken zamandayız biz farkında mısın??
çünkü kilo veriyoruz ve bunun için emek harcıyoruuzzz:)
fazla çıkarsan en azından önelim alırsın canım hadi git bir tartıl bakalım
Vermemiş olsan bile lütfen korkma sonuçta er ya da geç gidecek onlar buna inan...Yarın tartılırsın artık hem bildirim de var yarın
tşk ederimbende çiğneyiyim rahatlıkla ozaman.insanı oyalıyor :)
yarim birazdan FBIin yasaklilar ve sinirli izinliler listesini dayar burnuna, anlarsin ne kadar icmen gerektigini.. . canim cok icince zero selulit yapiyor biliyorsun, onun disinda da tatlandirici vucut icin pek matah bisi degil amaaaa bu fayda zarar meselesi,eger seni tatlilardan uzak tutacaksa icman daha iyi olacaktir di mi? ben iciyorum mesela ve tatli krizi yasamadim henuz
bana bildirim demeyin... yahu deliricem heee... ayda 1 hafta sadece bildirimde - oluyorum... sonra regl ıvır zıvır... yarın ne durumda olucam acaba çok merak ediyorum....
ya birde ben bir şey sorucam sebze ile pek arama yok bazen sebze günümde sebze yemiyorum acaba sorun olur mu :44::44:
rica ederim tatlim ne demek, burda hepimizin morale ihtiyaci oluyor. iyi ki KK miz var! hep birlikte yaza daha hafif, daha zarif daha güzel merhaba diycez insallah. yeterki diyetimize sadik kalalim ve pes etmeyelim!!!
sanada tatli rüyalar canim
ben lesliee yaparken bir zamanlar (cünkü uzuuuuun zamandir yapmiyorum) videonun sesini tamamen kapatip, hareketli parcalar esliginde yapiyordum, zamanin nasil gectigini anlamiyorsun böylelikle. masallah tebrik ediyorum seni. baslamak bitirmenin yarisi derler ya, ilk günler icin yarisini yapabilmen bile cok güzel. devam et canim. 2 hafta sonra ölcülerini kiyasla. bak ne kadar incelmissin
canim kitabin arka sayfalarinda menüler ver, ama ben hic onlara uymadim. canim hangi sebzeyi yemek istiyorsa aksam proteinin yaninda ondan yedim.
sabah normal, domates, salatalik, krep ve peynir
ögle cacik
aksam tavuk sote yaninda mantar (Brokoli, karnabahar, kabak hangisini seviyorsan, daha yiyebilcegimiz
daha genis yemek tarifleri var dukanin facine de bakabilirsin. blog var ordada cokgüzel tarifler var. ben simdi henüz seyire gecmedim, cuma günü aksam midem bayram edicek. mantarli tavuk sote yapcam mmmmmhhh simdiden sabirsizlaniyorum.
sunu unutmayalim canim, sebzeler proteini gecmemeli, yani tabagin cogu protein azi sebze olmali.
Günaydın Dukancılar..
Birkaç arkadaştaki motivasyon düşüşü haricinde gidişat iyi gibi
Kendini yorgun hisseden arkadaşlar, dukanla ilgili önce-sonra fotoğraflarına bakın, gerekli azmi stoklayarak devam edin
Ben yarın tam bir ayımı dolduracağım. Umduğumdan çabuk geçiyor zaman..5 kg'a yakın verdim, etraftan zayıflamışsın "biraz" sözleri duymaya başladım, en güzeli inceldiğimi bariz bir şekilde görüyorum. Normalde 4-5 kg verdiğimde pantolonlarım çok fark etmezdi ama dukanla verince bu kiloları, pantolonlarım düşmeye bile başladı
Allahtan envai çeşit bedende kıyafetim var (38 beden-48 beden arası), bulup giymek kalıyor sadece
ben kıyafet krizindeyim bu aralar. 48 bedenle başladım. biraz kilo verince elimdeki 46 ları giydim. şimdi 44 lerdeyim. son giysilerim bular. onlar da bol gelmeye başladı. en fazla 1 ay sonra 42 beden giysiler gerekecek. hiç o bedende giysim olmadı. ne yapacağız bakalım o zaman...
Günaydın Dukancılar..
Birkaç arkadaştaki motivasyon düşüşü haricinde gidişat iyi gibi
Kendini yorgun hisseden arkadaşlar, dukanla ilgili önce-sonra fotoğraflarına bakın, gerekli azmi stoklayarak devam edin
Ben yarın tam bir ayımı dolduracağım. Umduğumdan çabuk geçiyor zaman..5 kg'a yakın verdim, etraftan zayıflamışsın "biraz" sözleri duymaya başladım, en güzeli inceldiğimi bariz bir şekilde görüyorum. Normalde 4-5 kg verdiğimde pantolonlarım çok fark etmezdi ama dukanla verince bu kiloları, pantolonlarım düşmeye bile başladı
Allahtan envai çeşit bedende kıyafetim var (38 beden-48 beden arası), bulup giymek kalıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?