Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlı/dondurma niyetine yediğim birşey var. tesadüfen farkettim bağarsakları çalıştırdığını 3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt, 2 yemek kaşığı seyidoğlu diyabetik reçel (böğürtlen ve ahududunun karbonhidrat değeri daha düşük). ben buzlukta dondurup yiyorum meyveli dondurma niyetine. bağarsakları fena halde çalıştırıyor. evde olduğun gün yapman lazım ;-)

dayadım bile

Günaydin KK ailem

Atak 6 ve güne -500 gramla uyandim... Ailem sok icerisinde sana ne oldu diyorlar... kilo verdigim icin degil bu diyeti tam anlamiyla uyguladigim ve azmimin sonucunuda aldigim icin tabiki... Yoksa 8 kilo oldu toplamda ama hicbir yerimden belli degil... Tabi bu gövdeye bi 15-20 kilo vermem gerekki belli olsun biseyler
Buarada ablamida dukancan yaptim kiskandi beni hemen ne yapiyorsun banada söyle dedi... Alis veris listesini hazirladim eline verdim... Kabaca anlattim kitabi ismarliyip oda Pazartesi baslicakmis bakalim :)
Allah herkese kolaylik versin....

Kizlar dün light meyveli yogurt aldim.... 3 kasik aldim icim rahat etmedi birakdim gittim dogal yogurt yedim... Hani meyveli oldugu icin tatli gelince gercekten bunu yiyebilirmiyim diye celiski yasadim icim rahat etmedi birakdim....

6 günde dört kilo harika masallah
buranin enerjisi cok farkli gercekten insan tam anlamiyla katilmadan ortama anlamiyor ama bir kere bu sicak ortami gördügünde birakamiyorsun...
Benim icinde adet oldu kahvaltidan sonra bitki cayimi alip hemen pc karsina gecip burda günlük raporumu veriyorum :) Yorumlari okuyorum....

doğru söze ne hacet.

:18: buna hazır değilimmmm sabah tartılsam yarım lt su içti şimdi fazla çıkar iyice gıcık olurum sabahın köründe yazarım buraya

Günaydın Kızlar

oku oku bitmiyor valla ne çok yazılmış ben yokken kilo veren herkesi tebrik ediyorum

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.

Vermemiş olsan bile lütfen korkma sonuçta er ya da geç gidecek onlar buna inan...Yarın tartılırsın artık hem bildirim de var yarın

bana bildirim demeyin... yahu deliricem heee... ayda 1 hafta sadece bildirimde - oluyorum... sonra regl ıvır zıvır... yarın ne durumda olucam acaba çok merak ediyorum....

tşk ederim bende çiğneyiyim rahatlıkla ozaman.insanı oyalıyor :)

sakız çiğnemenin acıktmayı tetiklediğini unutmayın.
ağızda çiğnemeyle harekete geçen salgılar, mideye "yemek geliyor" mesajı verir. mide de sindirim salgılarını üretmeye başlar. ama sonra yemek gelmez... midede hayal kırıklığı ve açlık...

Kilo vermem durakladı gibi bir gün -100 çıkıyorum ertesi gün +200 anlamadım ama bozmadım da devam nisan sonunda 60 kilo olsam süper olur

ya birde ben bir şey sorucam sebze ile pek arama yok bazen sebze günümde sebze yemiyorum acaba sorun olur mu :44::44:

Heheheh Ya evet selülit yapıyor biliyorum da, artık geçtim selüliti. Hatta şöyle ki: yemişim selülitini hahaha Zayıfliyim de ben :) Selülitlerimi yazdan yaza gösterip insanları rahatsız ediyorum tabi o ayrı; ama idare etsinler 3-5 ay o manzaraya artık kihihihi Evet tatlı krizim çok olmuyor, üstelik adet de oldum bu arada. Yesem yerim tabi, hatta saldırırım ama yemiyorum, dayanıyorum. 1 haftada 1 meyveli yoğurt yedim sadece light. Onla idare ediyorum. Çok canım çekerse şu meşhur tatlılardan yaparım

bana bildirim demeyin... yahu deliricem heee... ayda 1 hafta sadece bildirimde - oluyorum... sonra regl ıvır zıvır... yarın ne durumda olucam acaba çok merak ediyorum....

Bende hep ertesi günü düşüyorum kilodan

ya birde ben bir şey sorucam sebze ile pek arama yok bazen sebze günümde sebze yemiyorum acaba sorun olur mu :44::44:

Vücudunun ihtiyacı var sebzeye çok protein alımı zararlı

Günaydın Dukancılar..
Birkaç arkadaştaki motivasyon düşüşü haricinde gidişat iyi gibi
Kendini yorgun hisseden arkadaşlar, dukanla ilgili önce-sonra fotoğraflarına bakın, gerekli azmi stoklayarak devam edin
Ben yarın tam bir ayımı dolduracağım. Umduğumdan çabuk geçiyor zaman..5 kg'a yakın verdim, etraftan zayıflamışsın "biraz" sözleri duymaya başladım, en güzeli inceldiğimi bariz bir şekilde görüyorum. Normalde 4-5 kg verdiğimde pantolonlarım çok fark etmezdi ama dukanla verince bu kiloları, pantolonlarım düşmeye bile başladı
Allahtan envai çeşit bedende kıyafetim var (38 beden-48 beden arası), bulup giymek kalıyor sadece

bu kadar ağrıyı çektim ya, işe yaramazsa üşenmem giderim amerikaya, o callan ablayı bulurum, hakkından da gelirim.

ben kıyafet krizindeyim bu aralar. 48 bedenle başladım. biraz kilo verince elimdeki 46 ları giydim. şimdi 44 lerdeyim. son giysilerim bular. onlar da bol gelmeye başladı. en fazla 1 ay sonra 42 beden giysiler gerekecek. hiç o bedende giysim olmadı. ne yapacağız bakalım o zaman...

Zayıfladığın için alışveriş yapacaksın, bundan güzeli var mı yahu
46'ları 44'leri elinin tersiyle itip 42'leri deneyeceksin. Hatta "uff ya bu bol geldi" diyeceksin

Ya taze anne yazdığı için soruyorum emziriyormusun bebeğini :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…