Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heyyy, biri bana şu helva tarifini verecekmi!!
yoksa burdan sizeee ağzınızı sulandıracak yasaklı tarifler yazıp, işkencemi çektireyimmm
daha da canımı sıkarsanız, tatlı resimleri de eklerimmm

herkese günaydın hafif sağlıklı mutlu günler sabahtan bu yana kaç sayfa dolmuş zor okudum...umarım herkesin iyi gidiyordur dukanla arası? arkadaşlar hangi sitede okuduğumu hatırlayamıyorum ama dukanell diye bi tarif okumuştum light labne peynir kakao(yağsız) ve tatlandırıcıyla yapılıyodu hatta buzlukta bekletip çikolata benzeri bişey oluyomuş ama ölçülerini hatırlayamıyorum hangi sitede okuduğumuda unuttum bilen varsa paylaşabiirmi?çikolata isteğimi bastırmam lazım?

yoksa burdan sizeee ağzınızı sulandıracak yasaklı tarifler yazıp, işkencemi çektireyimmm

DUKAN HELVA(seyir) 0105
1 ÇORBA KAŞIGI YULAF KEPEGİ

1 TATLI KAŞIĞI MISIR UNU

1 TATLI KAŞIGI ZEYTİN YAĞ

BİR ÇAY BARDAĞI SÜT

1,5 ÇORBA KAŞIGI TATLANDIRICI

TARCIN

Yağ ,yulaf kepegi,mısır unu teflon tavada kavrulur kokusu cıkmaya ve rengi degişmeye başlayınca içine süt ve tatlandırıcı eklenip iyice sütü cekmesi kısık ateşte beklenir .toparlanınca servistabagına kaşık yardımıyla alınır ve üzerine tarcınla servis yapılır...ben mısır unu yerine buğday kepeği koymuştum fena olmadı.. afiyet olsun

ilk defa duydum ama çok mantıklı bir tarif. gerçekden de çikolata benzeri birşey çıkar sonuçta.

Forum forum olalı böyle tehdit görmemişti
Ben 3 kaşık yulaf kepeğine, 1 tatlı kaşığı mısır unu ekleyip, rengi dönünceye kadar kavurdum. Süt ve tatlandırıcıyı göz kararı ekledim. Sütü ne kadar fazla olursa o kadar lezzetli olmuştu.
Korkumdan dukan mantı tarifi falan da vereceğim şimdi

Artık "kart anneyim" ama o ibareyi değiştiremedim bir türlü:26::26:

Sayfanın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneline tıkla orda sol tarafta profili düzenle seçeneğine gir yeni sayfa açılınca taze anne yazan yeri göreceksin dir onun altın da Rütbeyi sıfırla kutucuğu var ona tıkla yada yeni birşeyler yaz

ilk defa duydum ama çok mantıklı bir tarif. gerçekden de çikolata benzeri birşey çıkar sonuçta.

arkadaşlar tarifi buldum şimdi yapıcam denemek isteyenlere
3 kaşık light labne
4 kaşık light kakao
Yarım su bardağı tatlandırıcı
5-6 damla fındık aroması
Çeyrek çay bardağı süt
Hazırlanışı
Labne, kakao ve tatlandırıcı bir kap içerisinde iyice çırpılır. Daha sonra yavaş yavaş süt ve fındık aroması ilave edilir. Nutella kıvamına gelen karışım kapalı bir kapta buzdolabında saklanabilir.
Aynı malzemeyi biraz buzlukta bekleterek çikolata olarak da tüketebilirsiniz.

iste kalbini ruhunu , bedenini ve selulitlerini dukana adamis bir neferimiz afiyet olsun kuzucum, sen de bendensin ya adam icin kardesim diyo zati 100 kiloyum selulitim olsa kac yazar ,olmasa kaaccc

Günaydın kızlar. Simdi geç kahvaltımı hazırlayacağım. Sabah ac karna tartışdım -800 daha gitmiş 2gunde 1600 gitti yani. O değilde ben hemşireyim yarın nobete gideceğim nobete giderken aksam için ne götürebilirim yanımda diye düşünüyorum. Boyle kurumayacak guzel birşeylerde bulmam lazım tok tutacak .

Teşekkür ederim, yaptım galiba

merhaba kizlarrr ..

bir kac gündür giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama okuyorum cikiyorum sonra.

yarim cumartesi günkü macerani da okudum allah iyiligini versin emi

ha cikti ha cikiyo derken neyse yetistin otobüse sanirim
ay koptum yaaa

sevgili arkadaslarim ben yine 83 kilo gördüm tartida ay deli olucam kafalari yiycem , kendimi duvardan duvara savurasim var

amma napayim bu da benim kaderimmis diyorum ve de devam ediyorum .

eksilenlere tebrikler öpücüklerr

eksilemeyenlerde üzülmesinler yalniz degilsiniz

yarım su bardağı tatlandırıcı mı? bence bir yanlışlık var bunda

canım ben bu tarife kakao ve vanilya sosuda ekliyorum ımmmm süper oluyor :)
birde tatlandırıcıyı pişerken koymamanı tavsiye ediyorum :) sütü çekip altını kapattıktan sonra ekleyip karıştırınca daha lezzetli oluyor:)

benim bugün tatlandırıcım bitmişti sadece tablet tatlandırıcı kalmıştı :) bende onu sütte eritip öyle karıştırdım helvaya güzel olmuştu alternatif olarak aklınızda bulunsun :)))

yes bebeğim yetiştim... 14.47 de hala üretime imalat formu yazıyodum... ama şöförümüz sağolsun jet hızıyla 15.00 teki otobüse yetiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…