Bende hep ertesi günü düşüyorum kilodan
Vücudunun ihtiyacı var sebzeye çok protein alımı zararlı
Zayıfladığın için alışveriş yapacaksın, bundan güzeli var mı yahu
46'ları 44'leri elinin tersiyle itip 42'leri deneyeceksin. Hatta "uff ya bu bol geldi" diyeceksin
Ya taze anne yazdığı için soruyorum emziriyormusun bebeğini :26::26::26:
heyyy, biri bana şu helva tarifini verecekmi!!
yoksa burdan sizeee ağzınızı sulandıracak yasaklı tarifler yazıp, işkencemi çektireyimmm
daha da canımı sıkarsanız, tatlı resimleri de eklerimmm
herkese günaydın hafif sağlıklı mutlu günler sabahtan bu yana kaç sayfa dolmuş zor okudum...umarım herkesin iyi gidiyordur dukanla arası? arkadaşlar hangi sitede okuduğumu hatırlayamıyorum ama dukanell diye bi tarif okumuştum light labne peynir kakao(yağsız) ve tatlandırıcıyla yapılıyodu hatta buzlukta bekletip çikolata benzeri bişey oluyomuş ama ölçülerini hatırlayamıyorum hangi sitede okuduğumuda unuttum bilen varsa paylaşabiirmi?çikolata isteğimi bastırmam lazım?
heyyy, biri bana şu helva tarifini verecekmi!!
yoksa burdan sizeee ağzınızı sulandıracak yasaklı tarifler yazıp, işkencemi çektireyimmm
daha da canımı sıkarsanız, tatlı resimleri de eklerimmm
Artık "kart anneyim" ama o ibareyi değiştiremedim bir türlü:26::26:
ilk defa duydum ama çok mantıklı bir tarif. gerçekden de çikolata benzeri birşey çıkar sonuçta.
HehehehYa evet selülit yapıyor biliyorum da, artık geçtim selüliti. Hatta şöyle ki: yemişim selülitini hahaha Zayıfliyim de ben :) Selülitlerimi yazdan yaza gösterip insanları rahatsız ediyorum tabi o ayrı; ama idare etsinler 3-5 ay o manzaraya artık kihihihi Evet tatlı krizim çok olmuyor, üstelik adet de oldum bu arada. Yesem yerim tabi, hatta saldırırım ama yemiyorum, dayanıyorum. 1 haftada 1 meyveli yoğurt yedim sadece light. Onla idare ediyorum. Çok canım çekerse şu meşhur tatlılardan yaparım
Sayfanın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneline tıkla orda sol tarafta profili düzenle seçeneğine gir yeni sayfa açılınca taze anne yazan yeri göreceksin dir onun altın da Rütbeyi sıfırla kutucuğu var ona tıkla yada yeni birşeyler yaz
arkadaşlar tarifi buldum şimdi yapıcam denemek isteyenlere
3 kaşık light labne
4 kaşık light kakao
Yarım su bardağı tatlandırıcı
5-6 damla fındık aroması
Çeyrek çay bardağı süt
Hazırlanışı
Labne, kakao ve tatlandırıcı bir kap içerisinde iyice çırpılır. Daha sonra yavaş yavaş süt ve fındık aroması ilave edilir. Nutella kıvamına gelen karışım kapalı bir kapta buzdolabında saklanabilir.
Aynı malzemeyi biraz buzlukta bekleterek çikolata olarak da tüketebilirsiniz.
DUKAN HELVA(seyir) 0105
1 ÇORBA KAŞIGI YULAF KEPEGİ
1 TATLI KAŞIĞI MISIR UNU
1 TATLI KAŞIGI ZEYTİN YAĞ
BİR ÇAY BARDAĞI SÜT
1,5 ÇORBA KAŞIGI TATLANDIRICI
TARCIN
Yağ ,yulaf kepegi,mısır unu teflon tavada kavrulur kokusu cıkmaya ve rengi degişmeye başlayınca içine süt ve tatlandırıcı eklenip iyice sütü cekmesi kısık ateşte beklenir .toparlanınca servistabagına kaşık yardımıyla alınır ve üzerine tarcınla servis yapılır...ben mısır unu yerine buğday kepeği koymuştum fena olmadı.. afiyet olsun
yes bebeğim yetiştim... 14.47 de hala üretime imalat formu yazıyodum... ama şöförümüz sağolsun jet hızıyla 15.00 teki otobüse yetiştim...merhaba kizlarrr ..
bir kac gündür giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama okuyorum cikiyorum sonra.
yarim cumartesi günkü macerani da okudum allah iyiligini versin emi
ha cikti ha cikiyo derken neyse yetistin otobüse sanirim
ay koptum yaaa
sevgili arkadaslarim ben yine 83 kilo gördüm tartida ay deli olucam kafalari yiycem , kendimi duvardan duvara savurasim var
amma napayim bu da benim kaderimmis diyorum ve de devam ediyorum .
eksilenlere tebrikler öpücüklerr
eksilemeyenlerde üzülmesinler yalniz degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?