Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canımm, ellerin dert görmesin

ay napıyım , tehdit etmesem kimsenin yazacağı yok, kaç gündür istiyorum ayoll

neyse bundan böyle yöntemide buldum

arkadaşlar bu günkü menümü yazıyım

sabah: krep,peynir ve çay

öğle: Tavuk göğsü

şimdilik bu kadar sabah kahvaltıdan önce 35 dak. yürüdüm , 1 lt. suyumu içtim ve sabah aç karnına yeşil çayımı içtim

yine en ideali soslu tavuk yoğrt.gibi duruyor.ama farklı öneriler gelir az bekle.
bir de birşey söyleyeceğim kusura bakmazsan şu avatarın (profil resmin )beni ürkütüyo:))

yes bebeğim yetiştim... 14.47 de hala üretime imalat formu yazıyodum... ama şöförümüz sağolsun jet hızıyla 15.00 teki otobüse yetiştim...

benimde her ankaraya gidişim ucu ucuna olur
hiç şöyle rahatça evden çıkıp gittiğimi hatırlamıyorum

hani şöyle aynaya bakayım üstümü başımı düzelteyim makyajımı tazeleyim yok:d
işten çıkarım atla taksiye hoooppp havaalanı sonra koştur koştur uçağa bin daha oturdum yerleştim nefesimi düzenleyim diyene kadar uçak iniyor zaten

ama bu sefer sevgilime uçak saatimi geç söyledim
3te bincem sanıyor herzamanki gibi ama ben 11de orda olcam
Ankarada kaybolmaz isem iş yerine gidip süpriz yapma planlarım var
az buçuk öğrendim nasıl gideceğimi ama bakalım

ay bekarlık günlerim, sürprizler,aşk sen ne güzelsin öyle...
ama eşimin de hakkını yemeyeyim hala sürprizlerle doludur.

şeker öğlene bir de yoğurt koy bence az olmuş.

arkadaşlar bir şey soracaktım. yemek tariflerinin paylaşıldığı konu başlığında da sordum ama oraya bir kaç gündür uğrayan yok galiba peynirli poğaca tarifi var. deneyen olduysa içine buğday kepeği koymam zorunlu mu? yulaf kepeğim var ama buğday kepeğim yok

canlar, dukanzedeler, çiçekler, mativasyon kaynakları, şevkat abideleri, dostlar, sevecen mahlukat ! gününüz aydın olsun, gözünüz ışık olsun, bol(-)ler sizin olsun, hem sevin hem çok çok sevilin, mutlu olun, motive olun, kendinizi yanlız hissetmeyin (ben varım burada) , saçlarınızda bahar meltemleri essin, yüzünüzde çiçek gibi gülücükler hiç solmasın, sevgi ptırcıkları, Allah hep iyilik versin size emi, Rabbim merhametini ve bereketini üzerinizden eksik etmesin inşallah......

sevgiler günaydınlar....en güzel günler ve tüm güzellikler sizlerin olsun.....öptüm tek tek......

Yulaf kepeği kullanırsan buğday yerine yiyeceğin miktar düşer sanırım...Mesela 20 kaşık yulaf 20 kaşık buğday kullandın ve 20 tane poğaça çıktı...Günde yiyeceğin poğaça seyirde 2 adet olur...Ama buğday yerinede yulaf kullanırsan günde 1 yiyebilirsin gibi düşün

tamam tatlım çok teşekkür ederim

bu regl işi iyice kafamı bozmaya başladı....dün yoktan yere askerdeki erkek arkadaşıma trip attım...yoktan yere değildi belki ama o kadar büyük bir sorun da yok yani...soğanı kaynattım bugün bakalım içebilecek myiim...cuma da doktora gidicem yetti canıma:'(

ben buğday kepeği kullandığımda da aynısını yapıyorum yulaf kepeğiymiş gibi yani yulaf+buğday kepeği günde 2 kaşığı geçmemesine çalışıyorum...

Arkadaşlar bu diyet beni çok halsiz bırakıyor artık( Motivasyonum düşmeye başladı,bu sabah tartıldım 81,1 çıktım ,çizelgemi ama 80 diye güncelledim inşallah motivasyon işinde işe yarar.Düğüne 2 ay kaldı bakalım 69 u görebilecekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…