kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
günaydın kızlar sık sık yazamasamda sizi sürekli takipteyim 2 gün sonra dukana başlayalı tam 1 ay olacak ilk 15 gün iyi kilo kaybettim70 kg ile başlayım 65,8i gördüm ama şuanda 66,5 im (beklenen reglimin gelememesine bağlıyorum) hedefim 60 inş ulaşabilirim :18:
kim yazmıştı hatırlamıyorum ama doğadanın kayısı çayını tavsiye eden arkadaşlara minnetarım bu bir mucize olmalı ilk gün sabah ve akşam içtim hiçbişey olmadı 2. gün etki etmeye başladı çok şükür rahatlattı
iyiki varsınız
günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))
Günaydııınnn Dukancanlaaarrr
ben 2 gündür 68,8 ile 69,3 arası gidip geliyorum hemde çok çabuk kilo vermem gereken bir dönemde
artık gülüyorum halimeee yaaa
bugün altımda 40 beden dar bir kumaş pantalon var seneler önce almıştım 1 yada 2 kere giydim sonra içine giremedim zaten
giydiğimi görünce annem waaaooow dedi sabah sabah yetti bana zaten
dün akşam eliptik bisikleti 45 dk yaptımçok zor oldu ama ya benim onda sınırım 30 dkkaymış öğrenmiş oldum ama bu 1 hafta öyle 45 ila 60 dk arası yapıcam tabi becerebilirsem
pazartesi uyandığımda 67 li birşeyler görmek için hayal ediyoruummm
cumada en azından 66,9 görseeem aaah ahhh dünyalar benim olur
bugünkü menümüde yazayım ,
sabah : 1 katı yumurta + peynir
Ara: bugün bitki çaylarına ağırlık vericem onun için yeşil çaaay
Öğlen : krep + 6 adet köfte + yoğurt
ara: yoğurt
akşam : yayla çorbası.
günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))
kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
kizlar,
tatlandiricilarla alaka konu donuyordu, ve bir arkadas (adini hatirlayamadim ve geri donup arayamadim cok yazi var) Splenda dan bahsetmisti, pişirilebilen ve tatlandiricilar arasinda en saglikli olan.. simdi bu konulari arastirirken "Takita" Takita rnler diye bir tatlandiriciya denk geldim .. bu urun Turk mali "FormTat 60" ve "Sukralozlu Tablet Tatlandırıcı" splenda ile ayni ozelikleri tasiyormus. fiyati da daha uygun gorunuyor.. isterseniz siteyi sizde kurcalayin, her urunu cok guzel detaylandirmislar. internetten de siparis veriliyor, ayrica ben migroslarda goruyorum.. umarim bilgi isinize yarar
ben kullanıyorum canım kendi sitesinden getirtiyorum
hahah bende su an almaktayim- 30 TL uzeri kargo ucreti yokmus, pek sevindirik oldum
hafta başına kalmadan 64 görecekmişim gibi bi his var içimde.
çok geçmedende 63e inecekmişim gibi bi seslerde duyuyorum kendim kendime.
yarim ben bu hafta bildirim yapmamayım. haftaya inşallah.halen memnun değilim kilomdan. yetti artık aynı rakamın bi gün -300 bi gün +700 halini görmekten.
bu arada senin 7 otlu bana yaramadı biliyon mu. ben ara ara sinameki içiyorum o en etili olduğu için bu içtikelrim yanında cücük gibi kalıyo galiba. ne mısır püskülü çayı ne 7 otlu çay. canı isteyince baarsakalarımın anlaşıyoz. kafasına göre göre hareket eidyo hep sağolsun.biraz başına buyruk.
diyet başlangıç:27 mart 2012 başalangıç kilo:75.100 hedef kilo:60 şuanki kilo:71.900 fena değil sizce?ilk kez yaptığım bi diyette bu kadar hızlı kilo veriyorum üstelik ciddi kaçamaklarım olduğu halde gerçekten mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?