Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım diyet yüzünden gerçi benim hep düşüktür ama artık hepden düşük 9/4- 8/4 oluyordu geçmiş olsun korumada düzeldi 10/ 6 sevgiler...

Son düzenleme:
geriye dönüp mesajını bulamadığım için çok soryyy....
o komşunu getir alalım aramıza... yazık öle kıskanmasın....sonra nazara gelirsin allah muhafaza
çalışsın onun da olsun

ayrıca çoooooooook geçmiş olsun... tansiyon olayı çok can sıkıcı... allah kimseyi sağlığıyla sınamasın...
bizimkilerde ufacık bişi olsa diyetime çamur atarlar... hiç tepki vermiyorum artık... kilolu olmamdan rahatsız olurlardı... şimdi zayıflıyo olmamdan şikayetçiler...
insanları memnun etmek zor, gerçi bizim tek çabamız kendimizi memnun etmek... onlar takılsın kendi çapında...

Günaydın Hanımlar...
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Ben anladım ki perşembeleri uğursuz geliiyor bana:2:
Haftasonu kilom düşüyor ve "tamam bu hafat kilo bildirimi yaparım" diyorum, perşembe sabah hep hayal kırıklığı yaşıyor (+) görüyorum:26::26:
(Üstelik dünkü yürüyüşümüz çok daha tempoluydu, bir saatten de fazlaydı ama bünyeyi ürküttüm galiba )
Yani bildirim işini kendi kendime yapmaya devam edeceğim..
Havalar nasıl olursa olsun
Motivasyonunuz bol olsun

Ben içemedim onu yaaaa, geçen gün bir kupayı zorla yuttum ama gelin bir de bana sorun. İnanılmaz şerbet gibi geldi.

Herkesin damak tadı farklı tabi, ilaç niyetine zorla bitirdim ama o da beni bitirdi.

13 kilo gitmiş bacım 3 ayda. kolay değil. tabiki aklı uçar insanın

arkadaşım çok beklendi içine girersen hayal kırıklığına uğruyorsun. ben 1 ay önce 65i görecem diye yırtıyordum kendimi hala olduğum yerde sayılırım. bi takandımı kalıyor. o yüzden kasma kendini. nasılsa sen diyet yaptıkça gidecek kilo.

müsaade ette seni her gördüklerinde şaşırsınlar. aaaa biizm gelin yine kilo vermiş aaaa bizim gelin iyice süzüldü desinler

kizlar,
tatlandiricilarla alaka konu donuyordu, ve bir arkadas (adini hatirlayamadim ve geri donup arayamadim cok yazi var ) Splenda dan bahsetmisti, pişirilebilen ve tatlandiricilar arasinda en saglikli olan.. simdi bu konulari arastirirken "Takita" Takita rnler diye bir tatlandiriciya denk geldim .. bu urun Turk mali "FormTat 60" ve "Sukralozlu Tablet Tatlandırıcı" splenda ile ayni ozelikleri tasiyormus. fiyati da daha uygun gorunuyor.. isterseniz siteyi sizde kurcalayin, her urunu cok guzel detaylandirmislar. internetten de siparis veriliyor, ayrica ben migroslarda goruyorum.. umarim bilgi isinize yarar

Son düzenleme:

Geçen gün ben de bir süredir görmediğim biriyle karşılaştım yolda "Ne kadar zayıflamışsın, tanıyamayacaktım neredeyse" dedi. Allah için kıskançlık belirtisi değildi, zaten kendisi de gayet zayıf.

Ama benim aldığım haz paha biçilemez...

not: Bu arada KK pankartı taşıyan ikonun neden suratı asık???
.

Son düzenleme:

açlıktan olmuş olabilir mi

indikçe daha bi azmediyor insan. daha düşük geleyim diye uğraşıyor. benim ondan düşüyo biliyorum ben. gece yatarken midem garıl gurul ediyordu. gece bi kaç defa kalktım halen aynı ses devam ediyor. gözünü kapa hemmmen uyu dedim kendime.

sabah kalktım açlıktan midem bulanıyordu. geldim kahvaltımı ediyorum şimdi.

öğlen menüm harrrrrrrika. akşamdan patlıcan ve kırmızı biber közledim. onları doğradım,tavuğumda didilmiş ve kavrulmuşz vaziyettteydi.

yoğurla yiyeceğim öğlen. baharat getirmeyi unutmayaydım üzerinede boooool pul biber katar yirdim.

sabah menümde peynir ve dukan ekmeğim. markasını hatırlamyıroum peynirin ama harika bişey. yağ oranı düşük lezzetide güzel.

ben kullanıyorum canım kendi sitesinden getirtiyorum

gunaydin kizlar
cok hastayim grip oldum sanirim, kizimi yollamayacagim artik krese, ne kadar hastalik varsa toplayip getiriyor, ben de nasibimi aliyorum.

kizlar 90 li kilolara bu hafta itibariyle veda etmis bulunmaktayim, allah bi daha karsilastirmasin. gecen persembe 90.3 dum bugun 88.8

hafta başına kalmadan 64 görecekmişim gibi bi his var içimde.

çok geçmedende 63e inecekmişim gibi bi seslerde duyuyorum kendim kendime.

yarim ben bu hafta bildirim yapmamayım. haftaya inşallah.halen memnun değilim kilomdan. yetti artık aynı rakamın bi gün -300 bi gün +700 halini görmekten.

bu arada senin 7 otlu bana yaramadı biliyon mu. ben ara ara sinameki içiyorum o en etili olduğu için bu içtikelrim yanında cücük gibi kalıyo galiba. ne mısır püskülü çayı ne 7 otlu çay. canı isteyince baarsakalarımın anlaşıyoz. kafasına göre göre hareket eidyo hep sağolsun.biraz başına buyruk.

diyet başlangıç:27 mart 2012 başalangıç kilo:75.100 hedef kilo:60 şuanki kilo:71.900 fena değil sizce?ilk kez yaptığım bi diyette bu kadar hızlı kilo veriyorum üstelik ciddi kaçamaklarım olduğu halde gerçekten mutluyum...

benim sabahları ilk işim ofise geldiğim gibi ya mate çayı yada 7 otlu çay içmek... ve kahvaltı sonrası hemen wc yolunu tutuyorum... maşallah diyim o sabah içtiğim çay sayesinde günde 2 kere ziyaret ediyorum wc... allah razı olsun önerenlerden... bitki çaylarını sevmiyorum biliyosunuz... denediklerimin içinde en içilesi bunlar ayrıca... belki diğerlerini deneyebilsem onlardan da fayda sağlayabilirdim ama öğğkk... :26:

o zaman napıyoruzzz... kaçamakları atıyoruz bi kenaraaa (çünkü bi kere yapınca devamı geliyo kendimden biliyorum)
daha hızlı kilo verimine başlıyoruzzzzz

günaydınlar bacılarım ! hepinizi sevgiyle kucaklıyorum bol - li günler diliyorum......engüzel günler haftalar aylar ve yıllar sizlerin olsun...... gönlünüzde hep bahar meltemleri essin efil efil...hep sevilin , hep anlaşılın, hep güzel kalın emii......Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah....

öptüm tek tek sevgiler........

sizlere bir şarkı armağan etmek istiyorum:
çiğdem derki ben elayım yiğit başına belayım......... http://www.youtube.com/watch?v=Zjg6MayqI7s

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilo bildirimi yapıyım Yarim senden kopyalıyıp direk yazıyorum

başlangıç tarih : 07.03.2012
başlangıç kilo : 68
hedef kilo :58
geçen perşembe kilo : 64.8
güncel kilo : 64.0

bu hafta 800 gr gitti iyi gidiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…