Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Önemli bir sorum var aslında cevabı da biliyorum ama olsun

Ben KFC'den hot wing vs vs yemeye bayılırım, biliyorum kızartılmış onlar, ama tadı çok güzel be yaaa, bi kerecik yesem nooolur ki

Bugün çok açım bennnnn

Allah Şifa versin:26:

inşallah bir an önce iyileşirsin önemli bir şey yoktur inşallah

herkese günaydın..65.4 olarak başladığım dukan diyetini 10 günlük atak devresinin sonunda 61,7 olarak bitirdim.yani 3,7 kilo verdim.dün ilk seyir yemeğimi yedim.yani 10 günden sonra ilk kez sebze yedim.hedefim 55 kiloya inebilmek.(bu arada benim yaşım 47 ve bu yıl menopoza girdim.menopozla birlikte 10 ayda 6-7 kilo almıştım)normal kiloma dönebilmek için çareler ararken dukan diyetinle tanıştım..araştırdım ve uygulamaya karar verdim."hiç aç kalmadan zayıflanır mı" sorusuna kocaman bir "EVEEET" yanıtını veriyorum:)
benim derdim tatlı krizleriyle..canım çok tatlı istiyor..bir kase yoğurda bir tatlandırıcı atıp yediğim oldu birkaç kez...tatlı konusunda tarifleri ya da önerileri olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum..

(bir de mesajların altındaki kilo verme seyirini gösteren ikonları nasıl yapyorsunuz..çok güzeller:))

tahrik etmiş gibi olmıyım ama ben olsam yerdim... çünkü canım bugun istediğinde onu yersem eğer belki 1 ay canım bişey istemez... ama bunu yemeyip bastırırsam kendimi (yada bastırdığımı zannedersem) püüff... çikolatadan bi parça... onun kızartmasından bi parça... diğerinin poğçasına salça... öle gider yani...

Evet, dün bahsetmiştik. Ben de dün akşam bir eczanede splenda'nın tozunu buldum, onu aldım. Daha kullanmadım. Canım tatlı istedi. Dukan helva yaptım dün akşam. Kıvamı falan çok güzel oldu. Tatlandırıcı olarak splenda kullanmiyim dedim, sıvı tatlandırıcı almıştım onu kullaniyim. Hem tükensin biraz hem de sıvı olduğu için daha kolay karışır diye düşündüm. Sonuç... Böğğğ!! Gerçekten kötü oldu. Acıydı böyle :S:S Bi kaç çay kaşığı aldım sırf tatlı isteğim geçsin diye ama zaten tadı öyle tuhaftı ki, tatlı isteği falan kalmadı Ne kadar kullanacağımı da bilememiş olabilirim tabi

Takita'yı ben de görüyorum Migros'ta. Baya çeşidi var. Onların da içinde karbonhidrat falan var ama baya sanki yaa.

başlangıç tarihi:23/03/2012

başlangıç kilo:75

hedef kilo: 62

geçen haftaki kilo:72,7

güncel kilo :71,3 (13 gün ehe)

heyooo heyoooo yuppi haydaaaaa

ülem dukan sen var yaaa essahtan bilion bu iş heeeee

Son düzenleyen: Moderatör:

gülüm ben bu diyete başladığımdan beri öyle hafif beslendiğimi farkettim ki... şimdi yağlı şeyler midemi bulandırıyor .... insanların yağlı yağlı yediği kızartmalar cidden su an bana tiksinti veriyor....yağlı poaçalar vs hepsi işte ağza alınıca ağızda kötü yağlı bir tat bırakıyorlar , yani ben böyle hissediyorum bacım....sevgiler

Canim, splendanin sitasinden bakarsan o da karbondihrat iceriyor, hepsi iceriyor fakat benim anadigim vucut tarafindan emilimi cok dusuk bu sebepten diyabetikler icin cok uygun.. iyice arastirmak gerekir internetten belkide, ben calistigim icin cok vaktim olmuyor ama oldukca arastiriyorum..
onun disinda aklında bulunsun sıvı tatlandiricilarin cogunun ustunde isiya maruz bırakmayin, kaynatmaya uygun degildir diye yazıyorlar. senin sıvı tatlandirici da boyleyse dikkatli ol, kullanamiyorsan hic bir yerde salla gitsin, saglık daha onemli

Arkadaşlar bu günkü kahvaltımı yaptım P+S günümdü

Sabah: Krep , 1 ad.dometes , 1 ad. salatalık , 1 ad. kırmızı biber , peynir ve yeşil çay

10 kilo vermek için 10 gün atak çok fazla di mi yaa :S Ayrıca 47 yaşında 65 kilo olmak da hiç fena değil, maşallahınız var :)) 60 falan olsam yeter bana o yaşlarda heralde. Gerçi evlilik çocuk durumunu falan bilmiyorum tabi ama.. Boyu da.. Onlar da önemli. Yine de 2 kilo daha gitse, sonrasını sonra düşünürsünüz.

O seyri gösteren şekillerini tickerfactory.com'dan yapıyoruz. Sonunda bi bbCode diye bişey çıkıyo. http ile başlayıp png ile biten kısmını kopyalayıp, profilde çizelgeler bölümüne yapıştırıyoruz. Bilmem anlatabildim mi

başlangıç tarih : 19.03.2012
başlangıç kilo : 65.1
hedef kilo :57/58
geçen perşembe kilo : 62.7
güncel kilo : 62.4
baslangıçtan itibaren kayıp: 2.7 (17 gunde)

eh fena degil sanirsam..

bana seyir evresi için çorba tarifi verirmisiniz doyurucu olsun:)

gülüm bir tavuk çorbası yapıyorum ben bilmiyorum beğenir misin ama çok doyurucu:

1 yumurta
2 y.k. yulaf kepeği
6 y.k yoğurt
haşlanmış tavuk parçaları küp küp doğranmış
tavuk suyu+tuz+azıcık sulandırılmış salça (üzerini süslemek için)

yumurta+yulafkepeği+yoğurdu soğuk olarak karıştır. ılık olarak tavuksuyunu ve tavuk parçalarını kat karıştır. koy ocağın üzerine karıştıra karıştıra kaynasın. en son tuzunu kat ayarla. ocaktan alınca üzerine sulandırlmış salça 2 çorba kaşığı kadar gezdir ye. afiyet olsun..... bun tarifen böyle küçük bir tencere çorba çıkıyor 2-3 öğün yeter içinde yulaf kepeği olduğundan hemen doyuruyor.......sevgiler

Karar aşamasındayım, yemek söylicem ama ne söylerim bilmiyorum Yedikten sonra paylaşcam

Saol canım. Evet öyle yazıyor. Ben de o yüzden yaptıktan sonra karıştırdım, ateşten alınca ama yine de kötüydü tadı Olmazsa sallarım gider :))

öylemi dersin canım kaç gn yapıyorduk yumruk 4 müydü

evet canım 4 gün:) 15 gün ve fazla durduğunda zaten önerilen birşey yumruk biliyorsunki...

off birşey söyliyim mi aslına bakarsan eskiden olsa yani diyete başlamadan önce hiç takıntı yapmıyordum kilomu ben:44:
hani ocak gibi tanışmaya gitseydim de takıntı yapmıcaktım öyle gidecektim...
diyete başladıktan sonra kilo bende takıntı oldu ciddi ciddi. hani giydiğim hiçbirşey yakışmıyormuş gibime geliyor... ya da taşıyormuş
insan kilo verince öz güveni gelir kendine ama ben kiloluyken daha fazla öz güven sahibiydim :)
şimdi nedense tam olmadı gibi hedefe daha ulaşmamaktan kaynaklı birşey bu sanırım :) yada hedefe hala uzak olmaktan....

hani beklenti içine giriyorum şundan dolayı tanışma olayınıda geç...
15-16'sına kadar ne insem kar çünkü sonra yine başlıcak regli dönemi krizleri ve 2 hafta yine durucak kilom.
ondan dolayı sanırım üstüne düşüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…