gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
Önemli bir sorum varaslında cevabı da biliyorum ama olsun
Ben KFC'den hot wing vs vs yemeye bayılırım, biliyorum kızartılmış onlar, ama tadı çok güzel be yaaa, bi kerecik yesem nooolur ki
Bugün çok açım bennnnn
kizlar,
tatlandiricilarla alaka konu donuyordu, ve bir arkadas (adini hatirlayamadim ve geri donup arayamadim cok yazi var) Splenda dan bahsetmisti, pişirilebilen ve tatlandiricilar arasinda en saglikli olan.. simdi bu konulari arastirirken "Takita" Takita rnler diye bir tatlandiriciya denk geldim .. bu urun Turk mali "FormTat 60" ve "Sukralozlu Tablet Tatlandırıcı" splenda ile ayni ozelikleri tasiyormus. fiyati da daha uygun gorunuyor.. isterseniz siteyi sizde kurcalayin, her urunu cok guzel detaylandirmislar. internetten de siparis veriliyor, ayrica ben migroslarda goruyorum.. umarim bilgi isinize yarar
Önemli bir sorum varaslında cevabı da biliyorum ama olsun
Ben KFC'den hot wing vs vs yemeye bayılırım, biliyorum kızartılmış onlar, ama tadı çok güzel be yaaa, bi kerecik yesem nooolur ki
Bugün çok açım bennnnn
Evet, dün bahsetmiştik. Ben de dün akşam bir eczanede splenda'nın tozunu buldum, onu aldım. Daha kullanmadım. Canım tatlı istedi. Dukan helva yaptım dün akşam. Kıvamı falan çok güzel oldu. Tatlandırıcı olarak splenda kullanmiyim dedim, sıvı tatlandırıcı almıştım onu kullaniyim. Hem tükensin biraz hem de sıvı olduğu için daha kolay karışır diye düşündüm. Sonuç... Böğğğ!! Gerçekten kötü oldu. Acıydı böyle :S:S Bi kaç çay kaşığı aldım sırf tatlı isteğim geçsin diye ama zaten tadı öyle tuhaftı ki, tatlı isteği falan kalmadıNe kadar kullanacağımı da bilememiş olabilirim tabi
Takita'yı ben de görüyorum Migros'ta. Baya çeşidi var. Onların da içinde karbonhidrat falan var ama baya sanki yaa.
Arkadaşlar bu günkü kahvaltımı yaptım P+S günümdü
Sabah: Krep , 1 ad.dometes , 1 ad. salatalık , 1 ad. kırmızı biber , peynir ve yeşil çay
herkese günaydın..65.4 olarak başladığım dukan diyetini 10 günlük atak devresinin sonunda 61,7 olarak bitirdim.yani 3,7 kilo verdim.dün ilk seyir yemeğimi yedim.yani 10 günden sonra ilk kez sebze yedim.hedefim 55 kiloya inebilmek.(bu arada benim yaşım 47 ve bu yıl menopoza girdim.menopozla birlikte 10 ayda 6-7 kilo almıştım)normal kiloma dönebilmek için çareler ararken dukan diyetinle tanıştım..araştırdım ve uygulamaya karar verdim."hiç aç kalmadan zayıflanır mı" sorusuna kocaman bir "EVEEET" yanıtını veriyorum:)
benim derdim tatlı krizleriyle..canım çok tatlı istiyor..bir kase yoğurda bir tatlandırıcı atıp yediğim oldu birkaç kez...tatlı konusunda tarifleri ya da önerileri olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum..
(bir de mesajların altındaki kilo verme seyirini gösteren ikonları nasıl yapyorsunuz..çok güzeller:))
bana seyir evresi için çorba tarifi verirmisiniz doyurucu olsun:)
tahrik etmiş gibi olmıyım ama ben olsam yerdim... çünkü canım bugun istediğinde onu yersem eğer belki 1 ay canım bişey istemez... ama bunu yemeyip bastırırsam kendimi (yada bastırdığımı zannedersem) püüff... çikolatadan bi parça... onun kızartmasından bi parça... diğerinin poğçasına salça... öle gider yani...
gülüm ben bu diyete başladığımdan beri öyle hafif beslendiğimi farkettim ki... şimdi yağlı şeyler midemi bulandırıyor .... insanların yağlı yağlı yediği kızartmalar cidden su an bana tiksinti veriyor....yağlı poaçalar vs hepsi işte ağza alınıca ağızda kötü yağlı bir tat bırakıyorlar , yani ben böyle hissediyorum bacım....sevgiler
Canim, splendanin sitasinden bakarsan o da karbondihrat iceriyor, hepsi iceriyor fakat benim anadigim vucut tarafindan emilimi cok dusuk bu sebepten diyabetikler icin cok uygun.. iyice arastirmak gerekir internetten belkide, ben calistigim icin cok vaktim olmuyor ama oldukca arastiriyorum..
onun disinda aklında bulunsun sıvı tatlandiricilarin cogunun ustunde isiya maruz bırakmayin, kaynatmaya uygun degildir diye yazıyorlar. senin sıvı tatlandirici da boyleyse dikkatli ol, kullanamiyorsan hic bir yerde salla gitsin,saglık daha onemli
öylemi dersin canım kaç gn yapıyorduk yumruk 4 müydü
arkadaşım çok beklendi içine girersen hayal kırıklığına uğruyorsun. ben 1 ay önce 65i görecem diye yırtıyordum kendimi hala olduğum yerde sayılırım. bi takandımı kalıyor. o yüzden kasma kendini. nasılsa sen diyet yaptıkça gidecek kilo.
müsaade ette seni her gördüklerinde şaşırsınlar. aaaa biizm gelin yine kilo vermiş aaaa bizim gelin iyice süzüldü desinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?