haklısın canım zaten öyle büyük pişmanlık yaşadımki bidaha yapmam o pişmanlık bile mahvetti beni...o zaman napıyoruzzz... kaçamakları atıyoruz bi kenaraaa (çünkü bi kere yapınca devamı geliyo kendimden biliyorum)
daha hızlı kilo verimine başlıyoruzzzzz
Kilo bildirimi yapıyım Yarim senden kopyalıyıp direk yazıyorum
başlangıç tarih : 07.03.2012
başlangıç kilo : 68
hedef kilo :58
geçen perşembe kilo : 64.8
güncel kilo : 64.0
bu hafta 800 gr gitti iyi gidiyor gibi
evet canım 4 gün:) 15 gün ve fazla durduğunda zaten önerilen birşey yumruk biliyorsunki...
off birşey söyliyim mi aslına bakarsan eskiden olsa yani diyete başlamadan önce hiç takıntı yapmıyordum kilomu ben:44:
hani ocak gibi tanışmaya gitseydim de takıntı yapmıcaktım öyle gidecektim...
diyete başladıktan sonra kilo bende takıntı oldu ciddi ciddi. hani giydiğim hiçbirşey yakışmıyormuş gibime geliyor... ya da taşıyormuş
insan kilo verince öz güveni gelir kendine ama ben kiloluyken daha fazla öz güven sahibiydim :)
şimdi nedense tam olmadı gibi hedefe daha ulaşmamaktan kaynaklı birşey bu sanırım :) yada hedefe hala uzak olmaktan....
hani beklenti içine giriyorum şundan dolayı tanışma olayınıda geç...
15-16'sına kadar ne insem kar çünkü sonra yine başlıcak regli dönemi krizleri ve 2 hafta yine durucak kilom.
ondan dolayı sanırım üstüne düşüyorum...
gülüm bir tavuk çorbası yapıyorum ben bilmiyorum beğenir misin ama çok doyurucu:
1 yumurta
2 y.k. yulaf kepeği
6 y.k yoğurt
haşlanmış tavuk parçaları küp küp doğranmış
tavuk suyu+tuz+azıcık sulandırılmış salça (üzerini süslemek için)
yumurta+yulafkepeği+yoğurdu soğuk olarak karıştır. ılık olarak tavuksuyunu ve tavuk parçalarını kat karıştır. koy ocağın üzerine karıştıra karıştıra kaynasın. en son tuzunu kat ayarla. ocaktan alınca üzerine sulandırlmış salça 2 çorba kaşığı kadar gezdir ye. afiyet olsun..... bun tarifen böyle küçük bir tencere çorba çıkıyor 2-3 öğün yeter içinde yulaf kepeği olduğundan hemen doyuruyor.......sevgiler
allahım hep aynı sebeplerden ıkınıyoruz... kızım kilo verişlerimiz ruh halimiz düşüncelerimiz hep aynı töbe töbee
ahahaha
kardeşiz biz kardeş
adem ile havvadan
10 kilo vermek için 10 gün atak çok fazla di mi yaa :S Ayrıca 47 yaşında 65 kilo olmak da hiç fena değil, maşallahınız var :)) 60 falan olsam yeter bana o yaşlarda heralde. Gerçi evlilik çocuk durumunu falan bilmiyorum tabi ama.. Boyu da.. Onlar da önemli. Yine de 2 kilo daha gitse, sonrasını sonra düşünürsünüz.
O seyri gösteren şekillerini tickerfactory.com'dan yapıyoruz. Sonunda bi bbCode diye bişey çıkıyo. http ile başlayıp png ile biten kısmını kopyalayıp, profilde çizelgeler bölümüne yapıştırıyoruz. Bilmem anlatabildim mi
allahhhııımmmmmmm ne kadar acelem varsa o kadar sakarlık yapıyorum kızlar bugün saçlarımı sonunda sarıya tekrar boyayacağım bundan 2 ay öncce bi akılsızlık yapıp bakır kızılına boyadım off ne kötüydüüü kızımı yengeme bırakcam hadi bi bardak kahve içeyim dedim bir bardak kahveyi boca ettim kanepemin üzerine offfff
ben yine peynirli tıraterrr yaptım yaa
misss gibi olmuşşş misss.....
öle sıkıldıkça ağzım boş kaldıkça hüpletiyorum
atak süresi konusunda haklısınız 1 haftada da bitirebilirdim.kilo boy yaş konusuna gelince 1.65 boydayım 24 yaşında bir oğlum var.doğum yaptım elbette ama 24 yıl önce:)))kilom yıllarca 55-56 civarındaydı.menopozla birlikte birden alınan kilolarımı vermek için dukan diyeti yapıyorum.ama ben diyetle değil normal hayatımda zaten hemen her gün yürüyüşü,ayda 1-2 kere de trekking yapan biriyim.yaşa gelince 47 yaşında da olsanız sarkık veya çok kilolu olmak istemiyorsunuz.hayat her yaşta ayrı güzel:))
sanırım 2 ay seyir evresi benim için uygun olacaktır..bakalım becerebilecekmiyim...ikonlarla verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum.ben site içinde bir yerden ekleniyor olabilir sanmıştım.tam da web tasarım kursuna başladığım bu ayda sanırım http eklemeyi becerebilirim:)
Karar aşamasındayım, yemek söylicem ama ne söylerim bilmiyorumYedikten sonra paylaşcam
günaydın kızlarrrrrr!!!
bu sabah apartmanda bir kadın beni gördü resmen akli dengesini yitirdi nasıl zayıfladım diye.bana bir gülme geldi anlatamam.arabaya biniyorum hala bana ay çok kıskandımmmmmmmm ben de yapacam bu diyeti diye bağırıyordu:)))
atak süresi konusunda haklısınız 1 haftada da bitirebilirdim.kilo boy yaş konusuna gelince 1.65 boydayım 24 yaşında bir oğlum var.doğum yaptım elbette ama 24 yıl önce:)))kilom yıllarca 55-56 civarındaydı.menopozla birlikte birden alınan kilolarımı vermek için dukan diyeti yapıyorum.ama ben diyetle değil normal hayatımda zaten hemen her gün yürüyüşü,ayda 1-2 kere de trekking yapan biriyim.yaşa gelince 47 yaşında da olsanız sarkık veya çok kilolu olmak istemiyorsunuz.hayat her yaşta ayrı güzel:))
sanırım 2 ay seyir evresi benim için uygun olacaktır..bakalım becerebilecekmiyim...ikonlarla verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum.ben site içinde bir yerden ekleniyor olabilir sanmıştım.tam da web tasarım kursuna başladığım bu ayda sanırım http eklemeyi becerebilirim:)
tebrik ve takdir ediyorum....
ama arkadaşımız link vermeyi es geçmiş sanırım...aklı 5 karış havada olduğundan normaldir
Weight Loss - Diet Ticker
bu adrese girip tüm kutuları dolduruyoruz... en son çıkan adresler listesinde http ile başlayıp...........png ile biten yeri (png dahil) kopyalıyoruz... sonra kk profil sayfamıza gelip çizelge satırına yapıştırıyoruz... kaydet diyoruz... bitti gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?