Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o zaman napıyoruzzz... kaçamakları atıyoruz bi kenaraaa (çünkü bi kere yapınca devamı geliyo kendimden biliyorum)
daha hızlı kilo verimine başlıyoruzzzzz
haklısın canım zaten öyle büyük pişmanlık yaşadımki bidaha yapmam o pişmanlık bile mahvetti beni...

tebrikler...

Son düzenleme:

allahım hep aynı sebeplerden ıkınıyoruz... kızım kilo verişlerimiz ruh halimiz düşüncelerimiz hep aynı töbe töbee

TEŞEKKÜR EDERİM evet doyurucu görünüyor bugün deneyecem

allahhhııımmmmmmm ne kadar acelem varsa o kadar sakarlık yapıyorum kızlar bugün saçlarımı sonunda sarıya tekrar boyayacağım bundan 2 ay öncce bi akılsızlık yapıp bakır kızılına boyadım off ne kötüydüüü kızımı yengeme bırakcam hadi bi bardak kahve içeyim dedim bir bardak kahveyi boca ettim kanepemin üzerine offfff

atak süresi konusunda haklısınız 1 haftada da bitirebilirdim.kilo boy yaş konusuna gelince 1.65 boydayım 24 yaşında bir oğlum var.doğum yaptım elbette ama 24 yıl önce:)))kilom yıllarca 55-56 civarındaydı.menopozla birlikte birden alınan kilolarımı vermek için dukan diyeti yapıyorum.ama ben diyetle değil normal hayatımda zaten hemen her gün yürüyüşü,ayda 1-2 kere de trekking yapan biriyim.yaşa gelince 47 yaşında da olsanız sarkık veya çok kilolu olmak istemiyorsunuz.hayat her yaşta ayrı güzel:))
sanırım 2 ay seyir evresi benim için uygun olacaktır..bakalım becerebilecekmiyim...ikonlarla verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum.ben site içinde bir yerden ekleniyor olabilir sanmıştım.tam da web tasarım kursuna başladığım bu ayda sanırım http eklemeyi becerebilirim:)

ben yine peynirli tıraterrr yaptım yaa
misss gibi olmuşşş misss.....
öle sıkıldıkça ağzım boş kaldıkça hüpletiyorum

abbooowwwww.... geçmişler olsun...

tebrik ve takdir ediyorum....
ama arkadaşımız link vermeyi es geçmiş sanırım... aklı 5 karış havada olduğundan normaldir
Weight Loss - Diet Ticker
bu adrese girip tüm kutuları dolduruyoruz... en son çıkan adresler listesinde http ile başlayıp...........png ile biten yeri (png dahil) kopyalıyoruz... sonra kk profil sayfamıza gelip çizelge satırına yapıştırıyoruz... kaydet diyoruz... bitti gitti...

Karar aşamasındayım, yemek söylicem ama ne söylerim bilmiyorum Yedikten sonra paylaşcam

Kesinlikle söyleme derim ben ,Çünkü gayet güzel kilo veriyorsun ,duraklamana yol açarsa bütünn motivasyonun düşer ,bende dün akşam niyetlendim ama annem engelledi ,eğer yeseydim biliyorum ki arkası gelecekti.Çünkü belli bir kilo verince insanın kendine güveni geliyor ve kaçamağa daha meyilli oluyor ,ve ipin ucu biz hiç anlamadan kayıyor veeeee sonuç itibariyle eski kilolarımızıda aşan bir sürü kilo geri geliyor .Hep böyle oldu bende ,ne olcak canım bir kere ödül olur dedim geçmişte ,verdiğim 20 li kiloların üstüne bir bakmışım 25-30 lu kilolar almışım.Rabbim yardımcın olsun inşallah kararını verirken iyi düşün canım

gunaydin kizlar, buralar dolmus gene ne guzel vaktim olunca okucam hepsini soz simdi bi bildirim yapip kaciyorum:
guncel kilo: 65.2
yarimcimmm ellerine saglik simdiden.
herkese guzel bir gun diliyoruuuuum

BENDE BENDE BENDEEEEE BÖYLE TEPKİLER İSTİYORUM.

GECMIS OLSUN BU ARADA NAZARA GELDIN KESIN

ben bu yeşil çay rezalet şeysini içemiyirum çok acı....
şimdu dedim ki normal çayla karıştırsam ben bunu ve içine de 1 dilim limon atsam oluyi mi? olmuyu mi?

ne dersunuz? saygi değer arkadaşlarum....uy kurban olayim sizi verene da!

başlangıç tarih 12.03.2012
* başlangıç kilo 72.50
* hedef kilo 55
* geçen perşembe kilosu (yeni başlayanlar yazmayabilir elbette) 67,40
* güncel kilo 66,90

herkese günaydın bugün erkenciyim :) geçmişi okumadan yazayım dedim bugün evi temizlemem lazım annem gelip kızıma bakacak bende temizlik yapacağım annem gelene kadar geçmişi okuyacağım sonra akşam girebilirim sanırım öpüldünüz...

Selammmm Canikolarımmm...

Okadar yoğunum ki bu aralar hiiiççç bişşeyyyy okuyamıyorummmmm....

Enkısa sürede gelcemmmm canlarımmm... Hemen kilo bildirimi yapıp kaçıyorum...

Amaaannn kiloda vermiş sayılmam amaa....Motivem düşmesin diye listede olsamda olur olmasamda moralim bozulduuu birazz yaaa...

başlangıç tarih : 18.02.2012
başlangıç kilo : 82
hedef kilo :60
geçen perşembe kilo : 75.5
güncel kilo : 75.1

Sevgilerrr....

Maşşallah maşallaahh Valla 1.65 boyla bu kiloda sarkık ve çok kilolu olduğunuzu hiç sanmıyorum :) Yoksa tabiki yaşın önemi yok, ama 25 yaşındaki birinin 60 kilo olmasıyla, aynı boyda 40 yaşında birinin 60 kilo olmasının görüntüsü bile fark ediyor. Yaş ilerledikçe o görüntü kaldırıyor sanki, ondan dedim. Hatta çok zayıf olmak güzel durmuyor kimi zaman. Ama siz öyle alışmışsınız tabi, herkesin gözünün, bünyesinin alıştığı başka. Zaten spor da yapıyorsanız çok yakındır 60'ların altına düşmeniz merak etmeyin

Hahahah Alla alaa tickerfactory.com dedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…