gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
Kızlarrr ızgara yemeye gidiyorumm, KFC de neymiş hıııhhhhhh :)
tebrik ve takdir ediyorum....
ama arkadaşımız link vermeyi es geçmiş sanırım...aklı 5 karış havada olduğundan normaldir
Weight Loss - Diet Ticker
bu adrese girip tüm kutuları dolduruyoruz... en son çıkan adresler listesinde http ile başlayıp...........png ile biten yeri (png dahil) kopyalıyoruz... sonra kk profil sayfamıza gelip çizelge satırına yapıştırıyoruz... kaydet diyoruz... bitti gitti...
kızlar herkese bol bol eksiler diliyorum
yarim senin yaptığın ekmek tarifini yaptım süt tozum çok yoktu 4 yk koydum kalanı için süt ekledim ancak ekmeğim az kabardı ve katı oldu.senin hamurun kıvamı nasıl oluyordu ? şekil alıyor mu? yani normal hamurlar gibi yuvarlanıyor muydu?
ben beceremedim yav
Günaydin kizlarrrrrrrr
Yarimcim canim Benide alican degilmi listeye :))))
Neyse ben bilgilerimi burdan yazayim
Baslangic kilo : 115,5
Hedef Kilo: 70,5
Güncel Kilo: 107
Baslangic: 30.04.2012
Hanimlar sabah sabah ne yazmissin ya masallah birazdan hepsini okucam insallah....
Birde bugün atak son benim sükürler olsun :)
Yanliz kahvaltida krep peynir yumurta vardi krepleri arasina peyniri koyup yedim yumurtaya yanasamadim zaten zoruma yedim hic icim almadi :/
kepek olan hiçbişey normal hamur gibi yuvarlanamıyor malesef (en azından ben yuvarlayamadım hiç)
ayrıca ekmek hamurunu neden katı yapmaya çalışıyosun ki... yumuşak ele yapışan bi hamur oluyo aslında... normal unlu yaptığın hamurları düşün kek ve poğça hamurunun arasında bi kıvam...
merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
beynim zonkluyo kızlar... inanılmaz başım ağrımaya başladı... bu regl döneminde rutinleşen migren ağrılarım beni öldürücek yaa... çoook kötüüüüü.... ilaç içtim yinede geçmiyo....
geçmiş olsun bi-profenid tableti denedin mi gülüm?
ağlama sümüklerin akıcak ağlama yoook yok geçti geçti....
ben omlet şeklinde değil de haşlanmış yiyorum öyle omlet gibi insanın içini kaldırmıyor o zaman....ehe
mşallah maşllah tü tü tü
merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?