Yok canimcim zaten haslanmisdi ama kreple biraz peyniri zor yedim yumurtaya yanasamadim.... Artik migde iyice kücüldü ve her övünü dahada bir zorlanarak yiyiorum....
Ama bak o yulafli krepden biraksalar 3-4 tane rahat yerim... yulaflisi bile enfes
çok lezzetli ama sebze çok olmuş... birinden birini yeseydin keşke...
Ay ne olmus böyle ya ameliyet olanlar acillik olanlar tansiyonu 4de düseneler...
hepinizeee cooooook gecmis olsun..... Herseyin basi saglik....
Yarimcim migrenmi var sende ay Allah kolaylik versin... Burda eczanelerde suda acilan aspirinler vardi... Hatda adi bile Aspirin Migrändi arkadasim aliyordu ancak böyle rahatliyorum biraz diyordu...
Acaba türkiyede yokmu?
kafamı buzun içine sokmak istiyorum.... o zaman geçicek biliyorum ama üşürüm üşütürümm...
emin ol yemezsin
daha diyetin başındasınnnondan yersin gibine geliyor ama ben 50. gün resti çekmiştim yeteeeeer artık diyee
ekmekle idare ettim 2 gündür başladım yine yemeye ama çokta içim ala ala değil
Ay ne olmus böyle ya ameliyet olanlar acillik olanlar tansiyonu 4de düseneler...
hepinizeee cooooook gecmis olsun..... Herseyin basi saglik....
Yarimcim migrenmi var sende ay Allah kolaylik versin... Burda eczanelerde suda acilan aspirinler vardi... Hatda adi bile Aspirin Migrändi arkadasim aliyordu ancak böyle rahatliyorum biraz diyordu...
Acaba türkiyede yokmu?
bilmiyorum ama ben aspirin içmem... majezik falan içerim ama o da yok yanımda... ofiste de kalmamış... fabrika dağbaşında bi yerde... eczanede yok... parol vardı çekmecemde ondan içtim ama hiç sanmıyorum geçiriceğini...
bilmiyorum ama ben aspirin içmem... majezik falan içerim ama o da yok yanımda... ofiste de kalmamış... fabrika dağbaşında bi yerde... eczanede yok... parol vardı çekmecemde ondan içtim ama hiç sanmıyorum geçiriceğini...
fabrikadaki çalışan diğer kişiler de fln yok mu acaba yanlarında? onlardan bi sorsan......
ben yine peynirli tıraterrr yaptım yaa
misss gibi olmuşşş misss.....
öle sıkıldıkça ağzım boş kaldıkça hüpletiyorum
herkese selamlar azcık bakmıyorum hemen doluyo ya sayfalar en hareketli konu bizimki heralde şu sıralar...eee herkesin düşmüş sanırım kilolar ne güzel inşallah hep böyle devam arkadaşlar birde kilo verirken sarkmamak için sıkılaştırma hareketleri falandamı yapsak tavsiyesi olan varmı şöyle eğlenceli egzersiz videoları olan varsa paylaşsın hepinizi kocaman öptüm...
canım tarifini paylaşırmısın?afiyet olsun
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Göbek, kalça ve bacak yağları için egzersizler / Selülit / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
gunaydın kızlarr..3 gündür sol kasıgımda kabızlıgımdan dolayı gaz olarak dusundugum sancı beni artık gece acillik etti...cok fena bi durumda agrımm warr..bide insanların bu diyet yüzünden die sacma sapan yorumları beni şu canımla ugrasma durumumda iyice kötü edior gercektenn( benim için dua edinn ltfn..öpüorum hepinizi..bol eksili bigun olur umarımm..
kızlar yazmayı unuttum.dün ben işten sonra ölüyordum neredeyse (tövvbe).tansiyonum 4 e düştü.normalde 20 li yaşların başında hep düşüktü zaten doğumdan sonra normale dönmüştü .12-8 gibi devam ediyordu.ama dün elim ayağım titredi,içim boşaldı mahvoldum.telle arayanlarda"bak işte diyet yordu" falan dedikçe yattığım yerden isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnama konuşamıyorum bile.ay çok kötüydü çok...
veee bu sabah tartıda 80,6 yı gördüm .
İnanamadım ,tartının üstüne indim çıktım ,indim çıktım .Ama sonuç doğru.Yarim tatlım şimdiden liste için teşekkürler ,halsizlik kilo verme belirtileriymiş ,halsiz olanlar sakın bırakmasın biraz sabretsin ,öpüyorum hepinizi
tombişim senin yazdıklarını okuyunca ayrı bi iyi hissediyorum kendimi ya hep kal burda emi gitme?
...
gunaydin kizlar
cok hastayim grip oldum sanirim, kizimi yollamayacagim artik krese, ne kadar hastalik varsa toplayip getiriyor, ben de nasibimi aliyorum.
kizlar 90 li kilolara bu hafta itibariyle veda etmis bulunmaktayim, allah bi daha karsilastirmasin. gecen persembe 90.3 dum bugun 88.8
diyet başlangıç:27 mart 2012 başalangıç kilo:75.100 hedef kilo:60 şuanki kilo:71.900 fena değil sizce?ilk kez yaptığım bi diyette bu kadar hızlı kilo veriyorum üstelik ciddi kaçamaklarım olduğu halde gerçekten mutluyum...
Günaydin kizlarrrrrrrr
Yarimcim canim Benide alican degilmi listeye :))))
Neyse ben bilgilerimi burdan yazayim
Baslangic kilo : 115,5
Hedef Kilo: 70,5
Güncel Kilo: 107
Baslangic: 30.04.2012
Hanimlar sabah sabah ne yazmissin ya masallah birazdan hepsini okucam insallah....
Birde bugün atak son benim sükürler olsun :)
Yanliz kahvaltida krep peynir yumurta vardi krepleri arasina peyniri koyup yedim yumurtaya yanasamadim zaten zoruma yedim hic icim almadi :/
beynim zonkluyo kızlar... inanılmaz başım ağrımaya başladı... bu regl döneminde rutinleşen migren ağrılarım beni öldürücek yaa... çoook kötüüüüü.... ilaç içtim yinede geçmiyo....
merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
e b selam canlar, umarim herkes iyidir.
dün o kadar yorulmusumki sabah uyanamadim, yengeem aramis, kulagimin dibindeki telefonu duymamisim. o derece derin uyumusum. hala heryerim agriyor. sabah tariya ciktim +400 le su toplamaya baslamis bulunuyorum. cünkü eli kulaginda misafirim gelmek üzeredir.
kilo bildirimi mi yapiiim yarimcim.
baslgangic tarihi : 31/03/2012
Baslangic kilom: 76,6
gecen hafta: ?
bu hafta: 75,5
hedefim: 58
cok gecmis olsun canim, peki ilac felan verdilermi sana kabizlik icin?
allah korusun canim, dikkat et kendine. zaten en ufak bi rahatsizlik olsa bahaneyi diyete veriyorlar. sanki löp löp herseyi yiyenler cok saglikliymis gibi.
tebrikler canim, insallah devami da gelcek.
canim benim sagolasin, biz hedefimize bi ulasalim, rehber olarak devam bulunuruz burda insallah.
tebrikler canim, insallah yakin zamanda 8lerede veda edersin...
bence cok güzel kilo verdin sevgincim masallahbundan sonra kacamak olmazsa yine güzel vermeye devam edersin insallah
cerencim harikasin canimmoralin hep yüksek olsun, duraklama herkeste oluyor canim, ama sen inat edersen kilolarin elbette pes eder. bende yumurtadan bayginlik gecircem. daha kahvalti yapmadim. sen demisken bende gidip krep yapiiiim da mideme farkli biseyler girsin.
allah yardimcin olsun yarimcim, bas agrisi insani deliye cevirir, ilaclarin varsa ihmal etme canim.
nescim hosgeldin. bilmem belki hatirliyormusun beni. eylülde baslamistim diyete ilk defa. ama hep böyle yarim kaldi iste.masallah muhtesem kilolar vermissin, dile kolay 26 kiloooooo cok az kalmis hedefine, allah saglik sihhat versin öncelikle sana. ne ameleyati oluyorsun, neyin var?
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Göbek, kalça ve bacak yağları için egzersizler / Selülit / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
eeeeööööüüüü? yulaf kepeğ yok mu bunda ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?