AYIIIIIIIRRRRRRRRRR............pek bi şaaane...
beynim zonkluyo kızlar... inanılmaz başım ağrımaya başladı... bu regl döneminde rutinleşen migren ağrılarım beni öldürücek yaa... çoook kötüüüüü.... ilaç içtim yinede geçmiyo....
merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
kızlar sabah evden çıkarken yumurta yedim öğlen için ofise dukan ekmekle peynirle 1-2 dal maydonoz getirmiştim onu yiyecektim. bi yarım saat önce cok kötü oldum gözlerim karardı oturduğum yerde yığılacak gibi hissettim yanaklarım kıpkırmızı şuan masa da cay şekeri attım ağzıma sonra hemen getirdiğim menüyü yedim şuan bile gecti diyemem sanırım sekerim düştü ellerim titriyo şuan küp şeker atmak zorunda kaldım. ac deildim aslında toktum sanırım seker eksikliği oldu cok korktum. isyerinde rejim yaptığımı biliyo arkadaşlarım düşüp bayılıp dillerine düşmek istemiyorum yaaaaa. eve gidince dukan tatlı yapacağım
kaç tane kraki çıkıo bundan bi de mısır nişastası yiyince uf olmuoz dimi?
Ayyyy!!Bende de migren var. Mide bulantısı da yapıyo çok fena. Sadece adete bağlı da değil. Adet dönemleri hep oluyo zaten, normal zamanlarda da oluyo Ne kadar fena bişey biliyorum, hatta şu anda da ağrıyo biraz. Atak ilerlemeden majezik içtim hemen şimdi. Günde 3-4 ağrı kesici içtiğim oluyo Çok artarsa migrex içiyorum. Ama onu da çok içmemek gerekiyormuş. Ayda 1-2. Kimi zaman acile gidiyorum o da geçirmezse. Kafasını koparası geliyo insanın çünkü :S Gece falan dayanılmıcak gibi olursa acilde iğne yapıyolar, anca geçiyo Çok geçmiş olsun!
Sana da geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Ay sana da geçmiş olsuunn!! Çok da az yeme rejim diye. Tuzu falan da kesme tamamen, o da lazım biraz. Şeker yediğin iyi olmuş. Ne olacak 1 şekerden, sağlıklı olun da!
Hay Allah'ım bu ne böyle yahu!? Herkes düşmeye başladı. Vitanin falan alııınn!
Herkeslere geçmiş olsuuunn!!
6 gunde gormek ıstemedıgın seyı seyır sonuna kadar nasıl gorcez :)Selincim tavuk ve onun yumurtasini görmekdende yemekdende gina geldi....
Suanlik balik ve krep favorim ama onlarida daha nekadar bir sevincle yiyebilirim bilemiyorum tabi :)))
Yane muhtemelen dedigin gibi onlardanda en az bir ay sonra zorlanmaya baslarim gibi....
Artik farkliliklar denicem mecburen cünkü benim yolum cok uzun... :/
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Göbek, kalça ve bacak yağları için egzersizler / Selülit / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
Selincim tavuk ve onun yumurtasini görmekdende yemekdende gina geldi....
Suanlik balik ve krep favorim ama onlarida daha nekadar bir sevincle yiyebilirim bilemiyorum tabi :)))
Yane muhtemelen dedigin gibi onlardanda en az bir ay sonra zorlanmaya baslarim gibi....
Artik farkliliklar denicem mecburen cünkü benim yolum cok uzun... :/
PEYNİRLİ KRAKER(her evre)
MALZEMELER:
-2 yumurta akı
-1/2 kalıp yağsız beyaz peynir(aknaz %2,5)
-1 tk mısır nişastası
-nane
-1 çk susam
tüm malzeme homojen bir hale gelene dek çırpılır.Fırın 180 derecede ısıtılır.Hamur yağlı kağıt üzerine tatlı kaşığı büyüklüğünde paylaştırılır.
İyice kızarıp kıtırlaşana dek(.benimki 25 dk sürdü)pişirilir.
Göbek, kalça ve bacak yağları için egzersizler / Selülit / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr
mrb canım, tabiki hatırlıyorum seni, epey zamandır kayıptın ama... varis ameliyatı oldum canım, sağ bacaktan, 1 ay sonrada soldan olcam, inan iyiki kilo vermişimmm dedim defalarcae b selam canlar, umarim herkes iyidir.
dün o kadar yorulmusumki sabah uyanamadim, yengeem aramis, kulagimin dibindeki telefonu duymamisim. o derece derin uyumusum. hala heryerim agriyor. sabah tariya ciktim +400 le su toplamaya baslamis bulunuyorum. cünkü eli kulaginda misafirim gelmek üzeredir.
kilo bildirimi mi yapiiim yarimcim.
baslgangic tarihi : 31/03/2012
Baslangic kilom: 76,6
gecen hafta: ?
bu hafta: 75,5
hedefim: 58
cok gecmis olsun canim, peki ilac felan verdilermi sana kabizlik icin?
allah korusun canim, dikkat et kendine. zaten en ufak bi rahatsizlik olsa bahaneyi diyete veriyorlar. sanki löp löp herseyi yiyenler cok saglikliymis gibi.
tebrikler canim, insallah devami da gelcek.
canim benim sagolasin, biz hedefimize bi ulasalim, rehber olarak devam bulunuruz burda insallah.
tebrikler canim, insallah yakin zamanda 8lerede veda edersin...
bence cok güzel kilo verdin sevgincim masallahbundan sonra kacamak olmazsa yine güzel vermeye devam edersin insallah
cerencim harikasin canimmoralin hep yüksek olsun, duraklama herkeste oluyor canim, ama sen inat edersen kilolarin elbette pes eder. bende yumurtadan bayginlik gecircem. daha kahvalti yapmadim. sen demisken bende gidip krep yapiiiim da mideme farkli biseyler girsin.
allah yardimcin olsun yarimcim, bas agrisi insani deliye cevirir, ilaclarin varsa ihmal etme canim.
nescim hosgeldin. bilmem belki hatirliyormusun beni. eylülde baslamistim diyete ilk defa. ama hep böyle yarim kaldi iste.masallah muhtesem kilolar vermissin, dile kolay 26 kiloooooo cok az kalmis hedefine, allah saglik sihhat versin öncelikle sana. ne ameleyati oluyorsun, neyin var?
çok sağol canımmçok geçmiş olsun... kendini iyi hissetmene sevindim... süper olucak... sağlık olsun diyete devam etmemiz daha kolay...
sağol canım, yarın 3 günlük atak ile başlıyorum inşallahgeçmiş olsun canııımmmmsen iyi olda diyet bir şekilde yapılır
susam yağ demek değilmi ya:26::26:
Önemli bir sorum varaslında cevabı da biliyorum ama olsun
Ben KFC'den hot wing vs vs yemeye bayılırım, biliyorum kızartılmış onlar, ama tadı çok güzel be yaaa, bi kerecik yesem nooolur ki
Bugün çok açım bennnnn
Ayyyy!!Bende de migren var. Mide bulantısı da yapıyo çok fena. Sadece adete bağlı da değil. Adet dönemleri hep oluyo zaten, normal zamanlarda da oluyo Ne kadar fena bişey biliyorum, hatta şu anda da ağrıyo biraz. Atak ilerlemeden majezik içtim hemen şimdi. Günde 3-4 ağrı kesici içtiğim oluyo Çok artarsa migrex içiyorum. Ama onu da çok içmemek gerekiyormuş. Ayda 1-2. Kimi zaman acile gidiyorum o da geçirmezse. Kafasını koparası geliyo insanın çünkü :S Gece falan dayanılmıcak gibi olursa acilde iğne yapıyolar, anca geçiyo Çok geçmiş olsun!
Sana da geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Ay sana da geçmiş olsuunn!! Çok da az yeme rejim diye. Tuzu falan da kesme tamamen, o da lazım biraz. Şeker yediğin iyi olmuş. Ne olacak 1 şekerden, sağlıklı olun da!
Hay Allah'ım bu ne böyle yahu!? Herkes düşmeye başladı. Vitanin falan alııınn!
Herkeslere geçmiş olsuuunn!!
ooooooo günaydın tombişim gözümüz yollarda kaldı nerdeki bu hatun diyordum senin yine iyi omalum dönemde benim en az 2 kilo fazlam olur benim iyi gidiyo şükür artık kaçamak yok bol bol dukan usulü abur cubur hazırlıyorum kendime nereye gidersem koyucam çantama dondurucuda hazır dursun yoksa biliyorum kendimi nefsime yeniliveririm neyse öptüm
mrb canım, tabiki hatırlıyorum seni, epey zamandır kayıptın ama... varis ameliyatı oldum canım, sağ bacaktan, 1 ay sonrada soldan olcam, inan iyiki kilo vermişimmm dedim defalarca
bilmiyorum ama ben aspirin içmem... majezik falan içerim ama o da yok yanımda... ofiste de kalmamış... fabrika dağbaşında bi yerde... eczanede yok... parol vardı çekmecemde ondan içtim ama hiç sanmıyorum geçiriceğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?