bu listeye bundan sonra ben de dahil olmak istiyorum bunun için ne yapmam gerek ?
geç kaldım galiba oğlanı kreşe götür getir yemek hazırla onu yedir kendini doyur ancak okuyup yazabiliyorum , Yarim olurda ilaveler yaparsan eklersin artık benide yoksa haftaya
başlangıç tarih : 26.03.2012
başlangıç kilo : 70
hedef kilo : 60
geçen perşembe kilo : daha 4. günümdü bildirim yapmamıştım
güncel kilo : 67.1
fıstık haftaya ekleyelim olurmu?
Arkadaşlar STV de oktay usta bu gün dukan usulu 4 tarif vericem dedi bilginize
Oyuncu Çiçek Dilligilde var oda Dukan yapıyormuş oda bizden
olur olur önemli değil , bu arada şu çikolatadan buldum şekersiz diabetik , belçika çikolatası adı perlege acaba seninki de bu mu?
ellerine sağlık canımmm ....Kendime 70 li kilolardan bir rakip seçmem lazımmm,var mı kendine güvenennn ... tabi benim kiloma yakın olsun çok da uzak olmasın
bennnnnnnnnnnnnn
şu an evimde olup ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi öyle isterdimki
arada çok kilo farkı var amaaaa(( nasıl yetişecemm ben sanaaa .Yine de korktu kaçtı dedirtmem kendime bennn canımsın yarimmm ,seviyorum kız senii
internetten seyretme şansın var mı ? yoksa sonrada seyredersinbende tarifleri sonra Oktay ustanın sitesinden alıcam
Liste içinde teşekkürler ellerine sağlık.42:
ellerine sağlık canımmm ....Kendime 70 li kilolardan bir rakip seçmem lazımmm,var mı kendine güvenennn ... tabi benim kiloma yakın olsun çok da uzak olmasın ,Çünkü artık sıkıldımm 80 li rakamlardannn bir dahaki hafta 70 li bir rakam la gelecem inşallahh
Benim de bi de midem de öyle bulanıyor ki: Bana 2-3 yıl önce aile hekimim etol fort dene demişti. 400mg ama 1 tane alınca çok rahatlıyorsun. İçinde kas gevşetici gibi bişey de var sanırım acayip kafa yapıyor bide. Majezik 2 tane alınca anca geçerdi bazen de geçmezdi düşün. Şimdi onu kullanıyorum. Hapsız geçirdiğim bi ayım yok.beynim zonkluyo kızlar... inanılmaz başım ağrımaya başladı... bu regl döneminde rutinleşen migren ağrılarım beni öldürücek yaa... çoook kötüüüüü.... ilaç içtim yinede geçmiyo....
Çok geçmiş olsun.merhabalar, geçen hafta kilo bildiriminde bulunamadım, cuma ameliyat oldum ve diyet falan kalmadı malesef, yarın tekrardan başlıyorum ama epey toparladım ve ay sonunda 2. ameliyatı olcam
yarimcimmmmmmm
68-69 kilo arasında gidip geliyorum herşeyi yediğim halde, sen beni 69 yaz canım......
Bu ilaç hamile kalma durumu vs olduğunda da kullanılabiliyor mu?geçmiş olsun bi-profenid tableti denedin mi gülüm?
ağlama sümüklerin akıcak ağlama yoook yok geçti geçti....
kızlar sabah evden çıkarken yumurta yedim öğlen için ofise dukan ekmekle peynirle 1-2 dal maydonoz getirmiştim onu yiyecektim. bi yarım saat önce cok kötü oldum gözlerim karardı oturduğum yerde yığılacak gibi hissettim yanaklarım kıpkırmızı şuan masa da cay şekeri attım ağzıma sonra hemen getirdiğim menüyü yedim şuan bile gecti diyemem sanırım sekerim düştü ellerim titriyo şuan küp şeker atmak zorunda kaldım. ac deildim aslında toktum sanırım seker eksikliği oldu cok korktum. isyerinde rejim yaptığımı biliyo arkadaşlarım düşüp bayılıp dillerine düşmek istemiyorum yaaaaa. eve gidince dukan tatlı yapacağım
yarimcim ellerine saglik, migren falan dinlemeden oturdun ugrastin sagolasin
kizlar ya.. bisi sorcam.. ben 7-8 kg verdigimde kendimi cok incelmis hissediyordum ama artik hic oyle gelmiyor..12kgi gectim ama sanki 5 falan vermisim gibi geliyor. halbuki onceden 32 beden kotlara sigamazken simdi 30 beden giyiyorum, 38 beden elbise aldim onceden 42lere zor girerken.. spor yapamiyorum bi turlu totomu kaldirip diyeceksiniz ki neden sikayet ediyorsun valla ben de bilmiyorum, sizden baska sizlanacak kimsem yok ondan heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?