Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada öğle yemeğimi yiyorum

Tabiki tavuk göğsü ve yanında biberiye turşusu acı yiyimki wc ye giderim belki

yoğurdum bitti 2 gündür alıcam ama akşama alırım inşallah

ben dukana başladığımdan beri hic tatlı almadım sanırım ondan oldu tatlandırıcı alıp tatlı yapıcam en azından ara da dukan tatlı ve cay icicem. şuan bile takılıyor burdakiler bi de bayılsam düşünemiyorum konuşmaları

dimi.... çok daha fazla vermeli sankii

Öyle kıskanç bi hatun da değilim ki çamur atıyorum desem, birileri onu fena kandırıyor zannımca, ya da o bizi kandırmaya çalışıyor, ya daa kendine bir hedef koymuştur oraya 6 kilosu kalmıştır. Kötü düşünmeyeyim ben

6 aydır denemedigim yöntem kalmadı.sadece karatay yöntemi çok mantıklı geldi ama onu da dogru durust uygulayamadım ve kendimden kaynaklı bi hüsran yasadım.ama artık kıyafetlerime girmekte ciddi sıkıntı çekmeye basladım ve çevremde bu yöntemle kilo verenleri de görünce dukanı denemeye karar verdim.süreklilik saglayabilecegim umarım bu kez...

bugun ilk günüm.atak dönemim için 4 gün çıktı dukanın kendi sitesinde.mümkünse listenizde yer almak isterim...güncel olarak paylasmak istiyorum tüm süreci, yardımlarınızı bekliyorum

baslangıç tarihi: 05/04/2012
atak dönemi:1. gün
baslangıç kilo: 61
hedeflenen kilo: 52

Ay canım ya. Ben çayları falan hep tek şekerli içtiğimden şeker sorunum olmadı. Napim ya çayı seviyorum şekersiz de içemem. Azalttım biraz en azından. Tatlı yap da ye bari sende. Ben de regl dönemimde yapcam dukan kekini. Tatlandırıcı alim de...
6 kilosu kalmış.....

Ay merak ettim okulda açılmıyo da. Baya bi kilosu vardı onun. Ama 30 kilo da az değil . Birden çok da abanmak istemiyor olabilir. Sağlık herşeyden önemli donuçta diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…