şu an evimde olup ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi öyle isterdimki
açtım internetten starı ama moruk bi herif bişiler anlatıyo... beynimde karıncalar geziyo sanki...
Eee kaç kilo vermiş bu stvdeki hatun :)
Yarim başın hala ağrıyor galiba STV star değil
Benim de bi de midem de öyle bulanıyor ki: Bana 2-3 yıl önce aile hekimim etol fort dene demişti. 400mg ama 1 tane alınca çok rahatlıyorsun. İçinde kas gevşetici gibi bişey de var sanırım acayip kafa yapıyor bide. Majezik 2 tane alınca anca geçerdi bazen de geçmezdi düşün. Şimdi onu kullanıyorum. Hapsız geçirdiğim bi ayım yok.
Çok geçmiş olsun.
Bu ilaç hamile kalma durumu vs olduğunda da kullanılabiliyor mu?
Canım bence sınırlı izinlileri de kullanarak yavaş başla. Sonra diyete 1 ay sonra alışıyorsun. 1 ay sonunda tam yapmaya başlarsın. Aman diyet yapıyo ondan bayıldı demeleri çok can sıkıcı olur biliyorum. Benim de bi arkadaşım üniversitede hocaların önünde diyet yaparken bayılmıştı. Sonra buna yemek yedirdilerdi. Baya can sıkıcı olabilir.
Oktay usta daki hanım verdiği kiloyu söyledi
24 kilo vermiş 6 kilosu kalmış
he buldum stv kadın ne pis yaa... avcunda ayırıyo yumurtanın sarısıyla beyazınıı piisss....!!!!!!!
he buldum stv kadın ne pis yaa... avcunda ayırıyo yumurtanın sarısıyla beyazınıı piisss....!!!!!!!
bilmem galiba oydu ben şu an ben değilim ondan kafa basmıyo...
Perlege ŞEKERSİZ Bitter Belçika Çikolatası 85 gr GittiGidiyor'da 54545355
evet bu aynısı sağol
6 kilosu mu kalmışşş, emin mi acaba :44: ya da dukan öyle diyosa öyledir ne diyiiim
dimi.... çok daha fazla vermeli sankii
dimi.... çok daha fazla vermeli sankii
Ben izleyemiyorum yaaaa...merek ettim şimdiiii....Kim bu hatun yaww....
Ay canım ya. Ben çayları falan hep tek şekerli içtiğimden şeker sorunum olmadı. Napim ya çayı seviyorum şekersiz de içemem. Azalttım biraz en azından. Tatlı yap da ye bari sende. Ben de regl dönemimde yapcam dukan kekini. Tatlandırıcı alim de...ben dukana başladığımdan beri hic tatlı almadım sanırım ondan oldu tatlandırıcı alıp tatlı yapıcam en azından ara da dukan tatlı ve cay icicem. şuan bile takılıyor burdakiler bi de bayılsam düşünemiyorum konuşmaları
6 kilosu kalmış.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?